269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Harly18
    Azért csinálja, hogy a sok hiszékeny bekajálja a dolgot...
  • gabamano
    Sokkal nem lett volna kevesebb...Úgy kb.a fele...
  • labdacs
    ha előre utalással fizetsz, akkor 730 a postaköltség. na jó, elsejétől 830. a maradékot szépen elteszi. persze a postaköltség után nem kell jutalékot fizetnie a vaterának. jó trükk. a kamu szöveg meg, hogy milyen szépen becsomagolja elég nevetséges. ha én veszek egy elvileg teljesen új modellt, elvárom, hogy én bontsam ki először. vagy legalább a hitem legyen meg, hogy a kis ügyes kínai kezek után én legyek az első, aki megérinti. erre ez az észlény leírja, hogy betekergeti "finom fóliával" a "könnyen kinyíló részeket". nna de kérem, elvileg gyárilag is úgy van csomagolva, hogy baja ne eshessen.
  • Harly18
    Te tudod, de biztos, ha kicsit jobban utánanézel/érdeklődsz, akkor tuti sokkal kevesebbért is kijöttél volna....
  • gabamano
    na tőlem meg elvitték már végre az Opelek nagy részét....
  • w77d
    a postaköltség nagy részét szerintem is zsebre teszi, de viszont akárhol néztem (ebay, külföld, stb..) mindenhol ennyire jött volna ki a modell ára
  • Harly18
    Akkor is ez egy paraszt...Miért tilt le egy egyszerű kérdésért? Aztán az indoklásban hazudik mindenfélét...Az ilyet úgy köpném szemen, hogy csak nyekken. És elmehet a búsba a 20-ezres KITT-jeivel....Korábban írtam, hogy az ilyeneket csak sajnálni tudom, meg akik ilyentől vesznek, de te már megtetted....van ilyen....Legyen benned az a gondolat, hogy a modellt fele ennyit ér csak, s hogy a postaköltség nagy részét csak zsebreteszi...
  • w77d
    nem tudom, velem elég kedves volt (persze miután leütöttem a terméket:D)
  • Harly18
    Ez a p*csfej KITT árús gyerek engem is letiltott, ráadásul azt írta, hogy alkudozok, meg, hogy nem jelentkezek, ha veszek valamit és ne is licitáljak a termékére, mert nem szereti a magam fajtákat.....Ha beszólok neki, akkor szerintetek kapok valamit a Vaterától? Annyira elküldeném a fenébe...
  • mihailescu geo
    .Mindenkinek boldog új évet kivánok!
  • gabamano
    he he he....
  • labdacs
    ezt ma kaptam egy családi barátunktól, az "ilyen autód úgysincs" felkiáltással :-) nyomokban felismerhető benne a trabantság, a szín is stimmel nagyjából. a botváltó azért vicces. de a legszebb a 4 kipufogóvég

• gabamano
    Ebay.de
  • labdacs
    ebay.com
  • oneal1
    mondanátok külföldi oldalakat ahonnan nyugodtan lehet rendelni modelleket normális áron?
    körbenézelődnék:)

köszi
  • oneal1
  • w77d
    na ez dúrva :)
  • gabamano
    Csak nyugodtan bármikor.
  • P3TRIC
    Hogy hova lehet eljutni??? Határ a csillagos...
  • NSTSpider
    Jó lett ill lesz grat!
  • labdacs
  • P3TRIC

Készül a Garázsom :D
    Gabamano kihasználom felajánlásod! :) Keresni foglak priviben a részletek miatt.
  • norbi56
    apám kamionsofőr és régen a cégénél mindig shellnél tankolt én 4 ésves koromba kb ez is megvolt:(csak szétszedtem a hülye 4-5 éves fejemmel)ez lenne az
  • norbi56
    jaja
  • labdacs
    erre gondolsz biztosan.
  • norbi56
    nekemis van ilyenem csak bordó és kb 6éve van meg (6 éves koromba kaptam)és ezért kicsit megvan gyepálva:P shell kútról vvan am.
  • gabamano
    Azt ki tudod,és ki is kell töröltetni.
    Nem értem én ezeket...
    De adtam neki pozitívot (igaz egy jobbféle negának lazán beillőt :O) )
  • labdacs
    együttérzek. én pont egy hete kaptam az elsőt... igaz, nem 1007, hanem csak 95 pozitív mellé. egy hasonló színvonalú vásárló, egy darab minősítéssel. csórikám leütött nálam októberben egy Testarossát, nem tudtam elérni hetekig. erre december végén felébredt és adott egy negatívot, mivel nem jött össze az üzlet.
  • NSTSpider
    Mama biztos pankrátor volt előtte :D
  • John Cena
    találtam egy Jó ksi honlapot akik szeretik az ilyes fajta autókat
  • gabamano
    Hurrrá ma megkaptam az első negámat az 1007.pozitívom mellé a vaterán.
    A néni megmagyarázta hogy a neki elküldött MC F1 es autó lemászott a talapzatáról, és kitörte a HÁTSÓ!!! kerekét,nem a papírvékony szárnyakat és légterelőket,nem az antennákat,nem az első felfüggesztést. Neeeem a Kicseszett hátsó kerekét amit 1,5mm vas tengely tart....
  • labdacs
    31.50 EUR plusz postaköltség.
  • oneal1
    szép?
    mennyi volt?
  • labdacs
    az egy sima fekete fröccsöntött talp, arra van rácsavarozva a gép. a feleségem örülni fog neki, igazából neki vettem. ez lesz a harmadik 250 TR-je. :-)
  • Lunatic83
    a járda mintázatú talpazat is nagyon szép hozzá...olyan mint a hagyományos fekete?
  • labdacs
    ha jól tudom, akkor krómozott. vagy vmi krómhatású festékkel festett.
  • Lunatic83
    gyönyörű, fantasztikus, már már olyan szép mint egy hófehér Lambo ;)
  • gabamano
    szééép!
    ez nyers festetlen vagy koptatott?
  • labdacs
    ezt ma vadásztam magamnak:

utókarácsonyi autó
  • gabamano