269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#3123 Pontosabban? Én is konkrétan mindig mecsomagolok mindent, mégis max 730 Ft volt a posta, ami tisztán a posta, s sosem kértem díjat a csomagolásért....Mi volt ráírva a csomagra? Mennyi postakötlség? -
-
#3121 Na megjött minden modell amit vártam :)
Gabamano nagyon köszönöm mégegyszer, tényleg gyönyörű a merci:)
A Kitt elég konkrétan volt becsomagolva, még az üléseken is rajta volt a műanyag védő! -
-
-
#3118 Gabi!
Nem tört semmi? -
#3117 Több, mint valószínű :D -
#3116 Talán jobb is a mobilos kép :P -
#3115 Van aranyszínűm, de az is Bburago...Az 1 milliomodik Bogár alapján mintázták....Szép, csak rózsaszín a belső tere :S -
#3114 A "licitálós szarokon" legalább kapni modelleket..... -
#3113 :) semmi baj -
#3112 Jajj ne haragudj nem neked ment volna a kérdés,hanem Harlynak. -
#3111 nem nincs! én nem vagyok gyüjtő(sajnos) csak alig néhány darabom van. -
#3110 igazából Anyuék vették egyszer szülinapomra még pár éve, mert tudták hogy nagyon szeretem a Bogarakat, meg őkis, de együtt sem szeretjük annyira mint Te !! :D -
#3109 Arany színű bogarad van-e? Azt hiszem Maisto gyártotta. -
#3108 El sem merem mondani, hogy igen!(mobillal készült képek, mert lemerült a fényképező)
Jaguar
-
#3107 Nem rossz...Az én gépem sem csinál szebb képeket, ha nem elég jók a fényviszonyok, akkor már tiszta homály az egész...
És mi vett rá, hogy bogarat vegyél? A legtöbb gyűjtőnek nincs a gyűjteményében, s az átlag emberkék sem rajonganak érte....
Matricák nélkül jobb :) Bár irígyellek, mert valószínűleg Herbie-s matricák voltak hozzá, igaz? -
#3106 na itt van, elég gáz a fényképezőgépem úgyhogy nem lehet vele normális képet csinálni!!!!
Nincs felmatricázva és picit poros!!!
majd még rakok valamit... -
#3105 Autómodellszalon -
labdacs #3104 VictorHugo -
#3103 meg minden ilyen licitálós szaron kivül:D -
#3102 :D -
#3101 BMW márkabolt olyan 19milliótól egész türhető kidolgozásut kapsz :P -
labdacs #3100 vaterán -
#3099 nemtudjátok hogy uj 7-es bmw-t hol tudnék venni ebay-on kivül? -
#3098 Képet!!!!!!!!! :)
Én sajna nem vettem, amikor tele voltak a boltok vele...Mostmeg már nincsenek tele :( -
#3097 jó, értem :D Van egy 1/18as bogaram, fehér Burago én raktam össze :P :D -
#3096 jó is a BMW, egyszer majdnem vettem egy igazit, csak nem volt annyi pénzem...P -
#3095 Enyéimet? Most csinálom, hogy fent legyen minden modellem, csak elég nehezen megy, mert nem 2 van, ráadásul a kezem is kivan a sok kattintgatástól, de ha elkészülök vele, akkor a link ott lesz az aláírásomben (ha így hivják egyáltalán, ahol neked a GO! KIMI Go! van :D) -
#3094 bmw nélkül nem érne semmit(nem fikázni akarom csak szeretem a BMW-t) -
#3093 sok VW miatt gondoltam hogy te csináltad a bannert...:D
és a tieidet meg lehet tekinteni vmi honlapon??? régebben valami ilyesmit írtál... -
#3092 a Bannert én intéztem de nem én csináltam
az elejéről végignéztem és valaki már megcsinálta és BMW is van benn ezért lett ez a banner :D -
#3091 Tegyél, s akár gyarapodhat is a gyűjteményed, nekem is van sok-sok 1:24-esem, amik már nem kellenek...
Nem tudom ki volt a topicnyitó, de a kis bogárkák miatt ilyen népszerű :D (kicsit nagyképű..) :) -
#3090 és mien címszóval lehet rábukkanni? illetve tudsz adni vmi jó linket ahol ilyen modellek vanak? köszi
Mindígis nagyon-nagyon szerettem a modell autókat, főleg az 1/24eseket és sokat ábrándoztam arról hogy gyüjtögetni dogom őket, de nem valósult meg....:(....van egy kevés darab modellem(esetleg rakok be képet), de itt olyan jókat látok, jó ez a topic!!! nemtudom ki nyitotta de jól tette!! -
#3089 holnap megyünk gyöngyösre lesz uj modellem:) -
#3088 Vannak ám beteg emberek, akik kitalálnak ilyeneket :D Véfülis jól néz ki :) -
#3087 XD ilyet énis tudok fogom a camaromat lekaparom a festéket róla ráütök párat kalapáccsal és kész is ja és fejraállítom -
#3086 Igen, tudtommal az....Van több ilyen is...Különféle merényletek áldozatai :P -
#3085 1/18? -
#3084 Ez se semmi :D