269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Harly18
    Pontosabban? Én is konkrétan mindig mecsomagolok mindent, mégis max 730 Ft volt a posta, ami tisztán a posta, s sosem kértem díjat a csomagolásért....Mi volt ráírva a csomagra? Mennyi postakötlség?
  • Harly18

• w77d
    Na megjött minden modell amit vártam :)

Gabamano nagyon köszönöm mégegyszer, tényleg gyönyörű a merci:)

A Kitt elég konkrétan volt becsomagolva, még az üléseken is rajta volt a műanyag védő!
  • Harly18

• Harly18

• gabamano
    Gabi!
    Nem tört semmi?
  • Harly18
    Több, mint valószínű :D
  • Harly18
    Talán jobb is a mobilos kép :P
  • Harly18
    Van aranyszínűm, de az is Bburago...Az 1 milliomodik Bogár alapján mintázták....Szép, csak rózsaszín a belső tere :S
  • gabamano
    A "licitálós szarokon" legalább kapni modelleket.....
  • Goruck
    :) semmi baj
  • Willi Betz
    Jajj ne haragudj nem neked ment volna a kérdés,hanem Harlynak.
  • Goruck
    nem nincs! én nem vagyok gyüjtő(sajnos) csak alig néhány darabom van.
  • Goruck
    igazából Anyuék vették egyszer szülinapomra még pár éve, mert tudták hogy nagyon szeretem a Bogarakat, meg őkis, de együtt sem szeretjük annyira mint Te !! :D
  • Willi Betz
    Arany színű bogarad van-e? Azt hiszem Maisto gyártotta.
  • Goruck
    El sem merem mondani, hogy igen!(mobillal készült képek, mert lemerült a fényképező)
    Jaguar
  • Harly18
    Nem rossz...Az én gépem sem csinál szebb képeket, ha nem elég jók a fényviszonyok, akkor már tiszta homály az egész...

És mi vett rá, hogy bogarat vegyél? A legtöbb gyűjtőnek nincs a gyűjteményében, s az átlag emberkék sem rajonganak érte....

Matricák nélkül jobb :) Bár irígyellek, mert valószínűleg Herbie-s matricák voltak hozzá, igaz?
  • Goruck
    na itt van, elég gáz a fényképezőgépem úgyhogy nem lehet vele normális képet csinálni!!!!

Nincs felmatricázva és picit poros!!!

majd még rakok valamit...
  • Willi Betz
    Autómodellszalon
  • labdacs
    VictorHugo
  • norbi56
    meg minden ilyen licitálós szaron kivül:D
  • norbi56
    :D
  • Goruck
    BMW márkabolt olyan 19milliótól egész türhető kidolgozásut kapsz :P
  • labdacs
    vaterán
  • norbi56
    nemtudjátok hogy uj 7-es bmw-t hol tudnék venni ebay-on kivül?
  • Harly18
    Képet!!!!!!!!! :)

Én sajna nem vettem, amikor tele voltak a boltok vele...Mostmeg már nincsenek tele :(
  • Goruck
    jó, értem :D Van egy 1/18as bogaram, fehér Burago én raktam össze :P :D
  • Goruck
    jó is a BMW, egyszer majdnem vettem egy igazit, csak nem volt annyi pénzem...P
  • Harly18
    Enyéimet? Most csinálom, hogy fent legyen minden modellem, csak elég nehezen megy, mert nem 2 van, ráadásul a kezem is kivan a sok kattintgatástól, de ha elkészülök vele, akkor a link ott lesz az aláírásomben (ha így hivják egyáltalán, ahol neked a GO! KIMI Go! van :D)
  • norbi56
    bmw nélkül nem érne semmit(nem fikázni akarom csak szeretem a BMW-t)
  • Goruck
    sok VW miatt gondoltam hogy te csináltad a bannert...:D
    és a tieidet meg lehet tekinteni vmi honlapon??? régebben valami ilyesmit írtál...
  • MaSzKa
    a Bannert én intéztem de nem én csináltam

az elejéről végignéztem és valaki már megcsinálta és BMW is van benn ezért lett ez a banner :D
  • Harly18
    Tegyél, s akár gyarapodhat is a gyűjteményed, nekem is van sok-sok 1:24-esem, amik már nem kellenek...

Nem tudom ki volt a topicnyitó, de a kis bogárkák miatt ilyen népszerű :D (kicsit nagyképű..) :)
  • Goruck
    és mien címszóval lehet rábukkanni? illetve tudsz adni vmi jó linket ahol ilyen modellek vanak? köszi

Mindígis nagyon-nagyon szerettem a modell autókat, főleg az 1/24eseket és sokat ábrándoztam arról hogy gyüjtögetni dogom őket, de nem valósult meg....:(....van egy kevés darab modellem(esetleg rakok be képet), de itt olyan jókat látok, jó ez a topic!!! nemtudom ki nyitotta de jól tette!!
  • norbi56
    holnap megyünk gyöngyösre lesz uj modellem:)
  • Harly18
    Vannak ám beteg emberek, akik kitalálnak ilyeneket :D Véfülis jól néz ki :)
  • norbi56
    XD ilyet énis tudok fogom a camaromat lekaparom a festéket róla ráütök párat kalapáccsal és kész is ja és fejraállítom
  • Harly18
    Igen, tudtommal az....Van több ilyen is...Különféle merényletek áldozatai :P
  • Goruck
    1/18?
  • Harly18
    Ez se semmi :D