269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#3164 Azért ez a rikító kék eléggé elüt az autó egyéniségétől, ergo nem szép :) -
#3163 osztán ezt ki követte el? -
labdacs #3162 nemnem. ezüst kilőve. -
#3161 Annyit tököltök a színeken :D Nekem nem nagyon áll az első helyen, hogy mi milyen színű. Csak ne valami randa szín legyen, ez a lényeg... -
#3160 Ilyen van és kész....Ritka modell, nincs választási lehetőség. Ez van és kész....Fehér nem volt és nem is lesz, fekete meg....Külföldön biztos van, ezt meg Pesten megkapod... -
#3159 inkább vagy fehér vagy fekete kéne belőle :) -
#3158 Tessék - 14 900,- :)
-
#3157 Vectra új még nem jött ki. Tavaszal mutatják be Genfben.:D
7-es BMW meg van vaterán méltányos áron. S-oszály is igaz nem olyan mint nekem van. -
#3156 Tudom, de reméltem, hogy egyszer leteszel róla és átnyergelsz az ezüstre...:) -
#3155 Én a következőket keresem: Új 7-es BMW, Opel Vectra (új), Mercedes S-class, Audi A6, Maybach (bármelyik, de jobb lenne a 62-es), VW Phaeton, VW Passat -
#3154 Azért köszi... -
labdacs #3153 tudod te azt :-) -
#3152 Szóval átutalási díj is van? :S Akkor felejtős... -
#3151 + átutalási díj cca4000ft
Postaköltség 35 usd/db
hááááát...... -
#3150 Ezüst miért nem jó????????? :P Olyanom van kettő is :) -
#3149 Beetle... -
labdacs #3148 ami után én áhítozom: grafitszürke Golf V -
RX8, MB.R class, MB 190E,Opel GT, BMW 1802, BMW X3,Q7, -
#3146 nagyon jó lett a fórum képe... "1:18 Model cars"... -
#3145 amúgy nincs valami új modelled, ami hasonló kaliber, mint a merci? :) -
#3144 tessék egy nem luxussportkocsi: -
#3143 szép, de valahogy Ferrari modell után nem áhítozom (sem Lamborghini, se Aston Martin, semmi luxussportkocsi)
Én maradok inkább az átlag ember számára elérhrtő modelleknél :) -
labdacs #3142
-
labdacs #3141 régen volt Ferrari:
-
#3140 ha veszel két normális AA modellt szerintem adnak egy ilyen izét ajándékba... -
labdacs #3138 még mindig jobb, mintha nyakadon maradna egy olyan gép, amit nem kértél. -
#3137 talán ha belöknéd a linkjét meg is tudnám mondani... -
#3136 AUTOart 1/18 VW New Beetle Cabriolet - Alaska Green $34.99
Nem túl kevés az ára ennyiért?
Ez nem arról az oldalról van...
-
#3135 Biztos ők, de tuti nem lenne belőle semmi, mert azt mondanák, hogy bocsi és visszakapod a pénzed... -
#3134 Amúgy ez történt kb fél éve írtam nekik, modnták, hogy kijavítják, de nem történt meg eddig, ha jól néztem nemrég...Bár 1 hónapja néztem utoljára, lehet már kijavították... -
#3133 Igazán nincs mit.
Bármikor segítek ha tudok.
Vaternyán kívül néha elég rugalmas tudok lenni, azt hiszem ezt Gabec tanúsíthatja.... -
labdacs #3132 azt az árat kell kérniük, ami ki van/volt írva a vásárlás pillanatában. persze ezt bizonyítani kell. ha meg nem azt a terméket kapod, amit rendeltél, akkor egyértelműen ők a hunyók. -
#3131 amúgy holnap nyomok fotót a modellekről :) -
#3130 Mondhatod, de gyakorlatilag nem mész sokra vele! Elnézést fognak kérni, és tárgytalannak tekintik az üzletet! -
#3129 Én is így reagáltam, mert ha sms-ben értesít vagy felhív, akkor még ok, de e-mailn-él? Az nem kerül semmibe... -
#3128 Egy fura kérdésem van....Mi van akkor, ha van egy online modellbolt, ahol félreírták egy modell árát, s ha én megveszem, akkor jogom van azt mondani, hogy csak annyit fizetek érte? Vagy ez hogy van? Mert előfordulhat, hogy 1:24-es ára van feltűntetve az 1:18-asénál. Ha kihozzák az 1:24-est, mikozben 1:18-ast rendeltem, akkor mondhatom, hogy én 1:18-ast vettem x forintért? -
#3127 XD -
#3126 Végülis mindegy, ha téged nem zavart a dolog, akkor engem miért zavarjon :)
Vettem már olyan embertől, aki operátori díjat is felszámolt...Nem tudom mit takart, valószínűleg az, hogy elküldte e-mailben az infókat....20 Forint lehetett kb :D -
#3125 Nem is néztem, levittem a dobozokat már a tárolóba.
Biztos, hogy nem került annyiba a postaköltség, a többit "csomagolási költségnek" írta a gyerek! Nem baj! Lényeg, hogy már itt figyel KITT barátom is a polcon :) -
#3124 Nem! Szakszerűen becsomagoltad köszönöm!