269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
PP993RS #267360 Ezeket sztem már csak neked gyártják pukkasztásnak
Amúgy nem rossz, mintha egy jobb cukrász faragta volna marcipánból nah a viccet félretéve; érdekes hogy a nyomtávot mennyire nem tudják beállítani, már nem az első modernkori bubu aminél szörnyű, olyan mintha egy sablon lenne, oszt vagy jó / vagy nem :/ többnyire persze marhára nem. -
#267359 Sírni tudnék: a valaha készült legrondább Nissan GTR.
Bburago, 1/18, 2017... :(((((
-
PP993RS #267358 Amúgy érdekes hogy nekem a lassú-vakus képemen kb. a SL féle verde ithaca jön elő :)
És totál más a két szín, pedig a dobozon (meg mindenhol máshol) verde ithaca mindkettő ... :) jó tudom-tudom ;) -
PP993RS #267357 Jajaja nem rossz az se -
PP993RS #267356 Anno sokat rágódtam hogy sárga v. nari Gallardo SL legyen itthon... végül a nari győzött, mert itthon lett egy jó áron, meg jópofa a nari féknyereg... de könnyen lehet nem tudnék ellenállni egy sárgának, mert tényleg gyönyörű a szín csak hát ez a színdőzsölés meg....
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.06.27. 21:44:22 -
#267355 persze hogy emlékszem, azért is szúrtam oda egy kicsit :))))
nekem a SL van meg zöldbe, nekem meg az a tökéletes :))))))
-
PP993RS #267354 Az nem vajszín te ... sajtos popcorn
Kösz ;)
Nekem a matt fekete és a fehér nem tetszik, de marad még legalább 8 szín ami valóban parádés...
Anno csak néztem hogy (nálunk egy picit jobban szituált gyüjtipajtik) lelövik az összes színt, most már simán megértem, mert egyáltalán nem ütik egymást, marha jól mutat mind-pláne egy csokorban... de ma már abszolút szürreális lenne lelőni őket, nem is nagyon van, a ritkább színek meg horror.
A kéket én is elhoznám a crossos úrtól, pedig nem vagyok oda az ilyen trendykörömlakk színekért, de ezek piszok szépek... no persze kell egy Murci SV is hozzá
Utoljára szerkesztette: PP993RS, 2017.06.27. 21:32:53 -
PP993RS #267353 Az ajtó az összesen olyan Szar az öntőforma :)
Emlékszel még arra a beszélgetésünkre ? ;) pedig nem most volt....... hát kérlek, ez az a Verde Ithaca ami tetszik, de akkor is írtam hogy sztem a Balbonit 100% eltalálták, aztán persze kinek hogy áll rá a szeme
Volt amúgy ilyenem feketébe, de az már a kollégánál parkol ;) Nekem tetszik az összes szín, de tény hogy a fehér az utolsó... (zűd, sárga, fekete, szürke és a végén a hófehérke) -
#267352 nem is tudtam hogy a AA kiadta ezt a típust vajszínben is
grat hozzá
az SV mindegyik színben nagyon ütős, nekem a China ed. van meg, anno abba lettem szerelmes, de a crosspeet féle zöld is odabasz, arra elméletileg be vagyok jelentkezve eladás esetére :))))) -
#267351 grat a Balbonihoz
kicsit nagy az ajtórés de elmegy :))))))))))))
és akkor ez melyik verde szín a sok közül?
nekem a ST mellett már csak ez hiányzik a Gallardo családból, szép darab, mondjuk nekem a kívánság listámon szürke színben szerepel de szinte bármelyiket elfogadnám, talán csak a fehér nem kéne -
PP993RS #267350 Ez ettől szép, ki kell találni melyik az igazi színe :)
Nyugodtan mehet a fika, nem értek a fotózáshoz, lövök pár fotót ami az én szememnek tetszetős ;) persze jogos... felrakhatnék egy fotót is hogy egymáson a két doboz-ez jött oszt'jónapot.
No meg nincs olyanom hogy színhőmérséklet, egy sz.ros ezeréves Nokiával fotózok
A második képen a lassú-vakú miatt van teljesen más zöld színe, hogy a felnit ill. a féktárcsát jobban lehessen látni... a többin nekem ugyanolyan :) -
#267349 Egy Gallardo Superleggerám volt ilyen sárga színben (majdnem meg is maradt), sz'tem ez a legszebb Lambo-szín. -
#267348 Értem, hogy telitalálat a Gallardo színe, de melyik az?
Nem akarom fikázni a fotókat, de ha fixre tudnád venni a színhőmérsékletet a gépeden, sz'tem nem lenne a Lambónak minden fotón más a színe :) -
PP993RS #267347 És egy SV... ebből áll itthon egy viola ophelia vagy valami ilyesmi, fantasztikus az is, de ebben a gyöngyház-sárgában egyszerűen megabrutál valami hihetetlen szép fényezéseket nyomott az AA ezekre a modellekre, az meg külön pirospont, hogy a belsejét is hozzáigazították a színhez, amilyen színű az autó, olyan az ülések, tető-padlókárpit mintázása, SV feliratok stb.-stb.
-
PP993RS #267346 Jöhet pár Lambo a Ferrari fórumra ? :)
Egyik se volt tervben, de mivel mindkettőt itthonról sikerült, illetve úgy volt továbbgurulnak... aztán mégse, így kénytelen voltam helyet csinálni nekik
A Gallardo ebben a színben-ezzel festéssel + SL felnivel- egyszerűen telitalálat, az AA amúgy szeret(ett) játszani a verde ithacával, az én szememnek ez az árnyalat tökéletes, továbbá a Balboni ebben a színben a legritkább Gallardo-k amúgy elég népes táborában.
Érdekes hogy az AA rápattant erre a gépre, 600féle verzió-500féle színben, másból meg kinyomják a legbénább verziót 3 színben abból is kettő korom belsővel, mindegy... pár kép:
-
#267345 Nem, csak átvettem a gépet ;-) -
crosspeet #267344 ejjj.. és te ott dolgozol..??? Ez ide Magyarba gyött..? -
#267343 Viszonylag új, még tavaly ősszel csaptam le rá amikor megjelent. Ez a barnás-bronzos-narancsos szín nekem nagyon bejön. Úgy tűnik még sokaknak, mert elég hamar el is fogyott. -
PP993RS #267342 Brutál... -
#267341 Szép kis oroszlán. Ez új? -
#267340 Köszi. Szerintem is nagyon jól néz ki. -
#267339 Egy újabb unalmas nap a vámraktárban: egy láda durian, egy konténer guminő, egy plain carbon Ferrari 488 GT3...
Utoljára szerkesztette: 355, 2017.06.26. 13:18:23 -
#267338 Érkezés volt, rekordidővel: Stuttgart, DHL, csüt. 11h -> Bp, Gepárd, hétfő 11:30h. Talán mert nem a Posta hozta ki :)
BBR 488 GTE és Tecnomodel 365 P Tre Posti (Agnelli e due prosti :). Elsőre mindkettő nagyon komoly. Részletes fotók később.
-
#267337 Bakuból talán "különbet" is ki lehetett volna hozni, de az is látszik, hogy a művész nagyon érzi a pi...izé vöröset :) Nekem összességében nagyon tetszik! -
#267336 Gratula! Egy FXX még így BBként is nagyon tetszetős forma! Azok a hátsó kis légterelők nagyon ki vannak találva. -
#267335 Napot!
-
-
#267333 Új jövevény.
-
#267332 Bocs, ezt benéztem (valszleg a grafikus is). A Pokol Kapuja Türkmenisztánban van, Bakutól alig 700km-re :) -
#267331 Ja, ha valaki nem ismerné, a gép bal-első kereke mögötti tüzes cucc a Pokol Kapuja, ami egy Derweze nevű település közelében van Azerbajdzsánban. Gázért fúrtak, belobbant, és ott hagyták, hogy majd kialszik. Hááát... 46 év alatt még nem aludt ki.
Utoljára szerkesztette: 355, 2017.06.24. 17:25:26 -
#267330 A szokásos Ferrari plakát, most a Bakura készült.
Az összes eddigi a blogomban. -
PP993RS #267329 Hát a gyerek állandóan beakarja, mióta látta hogy az itthoni 1:18-asokon többnyire nyitható-csukható. -
#267328 Oké, de be is lehet csukni őket? -
#267327 -
PP993RS #267326 Gyerek Diablo-ja.... lámpák ?
-
#267325 Ferrari gyűjtőknek (is ) érdekes lehet . -
#267324 A ritkasága miatt ennyi az ára az 1/24-es Ladának és Csajkának . De majd ezt is beárazza a piac , ha nem fogynak el ennyiért a neppereknél lesznek ezek még 10.000 Ft alatt is -
#267323 1/24-es Lada (bocsánat, Жигули) 20.000Ft-ért Legalább jobb valamiben, mint egy 4.600Ft-os Burago 1/24 Viper vagy 458? -
#267322 Nemrég indult ez az újságos próba sor az oroszoknál . 4 modellt lehet kapni ( Volga 21 , Csajka , Lada , Pobeda ) és ahogy hallom tízesével veszik és brutál áron árulja a leleményesebbje . Ebayen is vannak már fent ezekből és kb. 20.000 Ft-ért ( postával ) megvehető . Egyébként nyithatatlan fémmodellek és úgy tudom , hogy korrekt minőségűek és a súlyuk is megvan a Csajkával állítólag súlyzózni lehet -
PP993RS #267321 Ez inkább a Bujtor lett, de így se rossz