269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • dinoenzo
    Kemény vagy mint a Rambó 3! :)Hát szerintem 13-14 000 eurós gyűjteménnyel igen lehetek akár az is.Jópár "új" CMC tulajdonos lett az én fotóim,képeim,beszámolóim alapján . 1-2 Bartoletti is elkelt azóta,amióta bemutattam az első fotóimat a gépről!Megnőtt itt,és egyéb fórumokon a Ferrari tulajdonosok száma (nem tudom,hogy a nagy BMW FAN milyen modelleket vásárolt mostanság).Na mindegy nem a te gyűjteményedet ismerik el külföldön,és nem a te gyűjteményedre mondja azt a CMC Sales Manager-e,hogy hihetetlen!Illetve Joe Kelly Jr. a Car Room Magazinos tag is elismerő szavakat mondott nekem.Fröcsögés?! :)

Tudom:

TE VAGY AZ SG MINDENHATÓ SZENT,ÉS SÉRTHETETLEN MEGSZENTSÉGTELENÍTHETETLEN MODERÁLÓ ISTENE! NEKED MINDENT SZABAD,ÉS MINDENT MEGTEHETSZ :)

én csak görbe tükröt szerettem volna állítani a szaros por,és karcmentes,ujjlenyomatmentes,csak a fotózás kedvéért lett reklámoknak,dolgoknak állítani.

és én a vitrines gyűjtés értelmére szerettem volna rávilágítani,hogy miért jó!

a saját tapasztalataimat szerettem volna megosztani,hogy tanuljanak belőle.

ezzel én befejeztem a mondandómat FŐMÉLTÓSÁGOS URAM!

• BMW FAN
    Na,itt szakadt el először nálam a cérna.De gondolom akkor láttad is:DD

Amúgy,egy nagyon szép modell:)
  • mikeman
    köszi
    le bizony, méghozzá olyan stabilan van megoldva, hogy akár a tetőnél fogva is tartható a modell
  • KDavid850522
    Szép estét!

Jól adjátok!!!

De azt azért remélem tudja mindenki, hogy a CMC-n meg az Exoto-n kívül, más nem gyárt MODELLEKET, valamint hogy egy valamire való Bentley fan rendelkezik egy ilyennel:

Egyébként grat. mindenkinek az új szerzeményekhez, ma Gabec-nak köszönhetően én is hozzá jutottam egy új szerzeményhez (amit ez úton is még egyszer köszönök neki ;)), de nem mutatom meg, mert se nem CMC, se nem vitrines, meg amúgy le is szarom má'...

Pár ember el van amúgy tévedve, köztük én is!
  • BMW FAN
    Így van! Van ilyen,és olyan gyűjtő!De ki vagy te hogy bárki felett ítélkezz? A Modellezés istene? Mindenki azt kezd az autóival amit akar.Szerinte,habár ez az "én véleményem" mindenki azt csinál az autóival amit akar. De mi az hogy dobozolós pocok?Van vitrines pecek is? Hogy jössz te ahhoz? Hogy megkérdőjelezd ki mit vesz és mennyiért!Kit inspiráltál te itt? Kinek adtál tanácsot hogy ezért vagy azért vedd meg?Én leginkább eddig fröcsögést olvastam tőled itt.Amit épp most is teszel!Látod,nekem egyetlen egy "nemszeretem" modellem nincsen!Lehet azért mert nem Te inspiráltál?:D Nekem pl a GMP
    modelljeim mind kint vannak.A többinek pedig nincsen hely!Erről talán ennyit.Én sem adtam el egy modellemet sem:)

Erről ennyit!

• dinoenzo
    ez szép!

a tető levehető?!
  • dinoenzo
    CAMARO CAMARO CAMARO ITT VAGY?!
  • dinoenzo
    de 4 hete te voltál a Mc-iben!
  • dinoenzo
    Van 155 db Ferrarim,és teged egy Fiat érdekel?!

Mikor érsz rá?!
  • dinoenzo
    Hitel van ?! :)

Most kifogytam a zsozsiból!
  • dinoenzo
    Na akkor jó :)

A Krosszos Petit szerettem volna igazán küldeni egy kicsit de látom nem nagyon vette az adást!

A narancs szuper tunning Porsche-t árulta a DUDU-s oldalon!
    Tökéletes bontatlan,hibátlan,csak a fotózásra lett.....stb.... por,és atka mentes :) reklám keltette fel az érdeklődésemet.

• dinoenzo
    A TÖKÉLETES VÉDELEM:

a zsíros,pacalos,lángosos,dinnyés dzsuvás kezek ellen véd :)

Én is csak,de csak is a fotózás kedvéért vettem ki a modellt a dobozából egy tökéletesen hermetikusan lezárt szobában! N.A.S.A. szkafanderében fogtam meg a modellt,hogy az a modellen az oxidációs folyamatokat minimalizálhassam.A dobozból ki-fotózás-visszacsomagolást egy OMEGA stopperrel mértem,és az eredmény : 0.20 ms a szabadlevegőn töltött idő :)

• Miskota
    ...azóta már megvették és megkért a vevő nyissam ki, hogy ép-e...magamnak vettem volna, csak rossz színt küldött a német eladó...én a sötétkéket vettem meg, de úgy voltam vele, nem szórakozok a visszapostázással, hanem megpróbálom eladni...az az érdekes, hogy csak most este láttam, hogy ma délelőtt konkrétan ilyen AA C2-es 1963-as Sting Ray Corvette modellt is keresett valaki...ezt nem tudtam, így tettem fel és elkelt és konkrétan aki keresett ilyet ő vette meg, jó helyre került.
  • mikeman
  • dinoenzo
    Én nem Miskotát szerettem volna bántani!

Sőt 1-2 modellt neki köszönhetek!

Csak szerintem nincsen olyan modelles a földön....... aki ha kap egy modellt az rögtön nem csomizza ki a verdát,és nem taizzzza tele itt ott ?!?!?

És ha hibás :)?!

• mikeman
  • mikeman
    a megmondó ember :))
    ne tartsd magadba
    én vitrines vagyok, de mindenki úgy gyűjt ahogy neki tetszik, nekem aztán seckojedno
  • mikeman
  • dinoenzo
    Nem kérdezte senki :)

De van ilyen,meg olyan gyűjtő!

Én nem a spájzolós ,vásárlás függő,raktározós "pocok" gyűjtő vagyok.
    3 db vitrin = 3 db AA 1:18-as gép oszt ennyi.
    Egy 15-20-50-100 db-os gyűjtemény meg igazán megérdemel egy vitrint szerintem.

Én szeretem nézni a gyűjtői munkásságom,és a "pénzem" gyümölcsét,mivel optikailag egyben látvány nagyon is inspirál,motivál a további bővítés,és modell,modellek vásárlására.kb 4 hónapja dobozban volt az összes autóm,és egy nüansznyi választott el a komplett gyűjteményem eladástól,felszámolásától.

Akinek nem T-shirt-je ....az ne vegye magára!

Ha van mit megmutatni,akkor azt meg is kell szerintem (lásd múzeumok ásvány,madár,festmény gyűjtemények).

Nem a menőzés a lényeg,mert nem vagyok 14 éves már :)

A többi kollégának adok irányt,inspirációt,ötletet stb....(nem a Ferrari a sztár).

Vannak szerintem itt is olyan emberek még,akik bele bele kapnak a vásárlásba,aztán 1 hét múlva meg a vaterán árulgat.Én miért nem árulom a modelleket?! Mert modelleket gyűjtök,és csak azt veszem meg ami igazán kell (nekem is van kb 20 db nem szeretem modell,de kötelező darab a gyűjteményemben).Aztán jönnek a de jó neked,mert van CMC-d stb..,meg nekem soha,de soha .....140 euró-ért lehet már venni CMC-t Audit,Mercit,Porschet..,de itt sokan a 200 eurós Kyosho-t,meg a 220-as AA gépeket teszitek a listátokra,akkor miröl is beszélünk?!

Fölösleges dolgokról beszélünk,mert aki nem érti meg a mondandómat az nem is fogja soha!
  • mikeman
  • hamhusz85
    Sziasztok!

Hátha valaki kedvet érez hozzá, eladó :) Igaz nem bontatlan, mert kibontottam megnézni, minden rendben van-e vele, de vadiúj, dobozos :)

24.000 Ft

• BMW FAN
  • BMW FAN
  • BMW FAN
    Ja,hát eléggé:)
  • BMW FAN
  • BMW FAN
  • mikeman
    na róla beszéltem
    aranyáron mérik
    még a pirosat is, de ez a sárga beszerezhetetlen
  • BMW FAN
  • mikeman
    néhány nekem is megvan ezek közül, de a java nagyon nyálcsorgató gépezet
  • BMW FAN
    Az már sajnos felejtős. Vagy igen drágán lehet egyet fogni.
  • microdimension
    Innen is tudnék szemezgetni...
    http://www.diecastxchange.com/forum1/topic/61880-zuugnaps-collection-update-22-june-lamborghini-sesto-elemento-carbon/

A képek mellett a "here" hivatkozásnál érdemes még kattyantani..
  • mikeman
    ha nem sikerül C6-osba a Z06-t megszerezni, akkor egy ilyen fog kelleni nekem is
    hihetetlen hogy a Z06 alig különbözik ettől a variánstól mégis a többszöröséért is alig lehet beszerezni
  • BMW FAN
  • BMW FAN
  • microdimension
    Most kezd rámjönni a Corvette-mánia. Gyerkőckoromban, talán a '70-es évek vége felé, (de asszem ezt már írtam) bringázás közben láttam egy sárga 69-est vagy 70-est. Hát ugye mondanom sem kell, hogy a sok kis proli bringás panelhuszár minden nap suli után ott sertepeltélt körülötte. Akkor már eldöntöttem, hogy lesz olyanom kicsiben
  • BMW FAN
    Nekem csak C6 os Corvette van.A dobozban,igen a dobozban:D
  • microdimension
    Hála Miskota kolléga jó helyen és jókor feltett hírdetésének, egy évjárat már vanek..vagyis öööö lészen. A krém 1970-es meg ugye már vanek. Igen: a VITRINBEN
  • mikeman
    várjuk őket :))
  • BMW FAN
    :)) akkor ezt megbeszéltük:))
  • microdimension
    Ááááá.. én mán mindegy. Tányérakna honvédeknek. Meg ilyesmi Mér nem lehet ezt abbahagyni? Vki ki tudott szállni ép ésszel úgy, hogy titokban sem lesegeti, mikor mi jön ki pölö az AA-tól?

De nem: akkósenem lesz ilyen irány