269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • BMW FAN
    Remélem ezzel a lendülettel kipörögted magadat!
  • BMW FAN
    Még innen se,de ha így folytatja:)
  • labdacs
    nincs kitiltva.
  • dinoenzo
    JA....... TISZTELT BMW FAN!

HA OLYAN RETTENET NAGY BENTLEY GYŰJTŐ VAGY,AKKOR MIÉRT NINCSEN EGY ÉRDEMLEGES OLD'S COOL VERDÁD,MINT EZ ITT?!

ZSÚRPUBIKÁM?!
  • dinoenzo
    Miért Kínában vagyunk?!

Most néztem meg a pássszportomat,és HUNGARY van ráírva!

Nincsen szólásszabadság?!
  • dinoenzo
    Ezt meg a csatlósodnak küldöm!

érzem a szagodat,rohaggyá meg stílus az itt menő volt ugye?!

Én meg csak fröcsögök ?! :)
  • dinoenzo
    KEND RÁM KEND RÁM A MÚVE LÁJK JÚ DÁN!

EZ BEK STRÍT BOYS SLÁGER VOLT :)
  • dinoenzo
    Megy a nyali látom!
  • dinoenzo
    MOST AKKOR BMW-t ,vagy Mercit gyűjtesz FAN ?!

Nincsen stílusod!

Az embernek vagy van veleszületett stílusa,vagy nincs!Sajnos azt nem lehet tanulni!

KARL LAGERFELD
  • dinoenzo
    GYEREKES VAGY :)

• KDavid850522
    Így jól mutatnak egymás mellett! Létezik ebből nem kabrió verzió? Kár hogy nem lenyitható a tető, csak cserélgetni lehet, nekem az bántja kissé a szemem, mondjuk akkor biztos nem kevés hanem sok ercsi lenne...jól van ez így, így legalább nem tetszik, csak az bánt hogy túl olcsó volt, meg még eltörve sincs rajta semmi (bár utóbbiról szerintem az új tulaj gondoskodni fog)!
  • BMW FAN
    Akkor a jó pontot, gyorsan használd fel:DDD

Ezt akkor vettem,mikor leszoktam egy hétre a Marbiról.Nem sok Ercsi,ft volt:))

• KDavid850522
    Jól néz ki amúgy, bár én nem vettem kézbe, le sem volt csavarozva a talpazatról, dobozon keresztül egész pofás, ráadásul már nem kell hallgatnom hogy mindig csak azt veszem ami nekem tetszik...most gondolkodom! Vettem egy olyan modellt ami nem is tetszik! :DDDDDDD
  • BMW FAN
    Így van! Van stílusom! Nem kell az inspirációd.Húzhatsz:D Boldogítsál másokat.És kend rám,vagy a nyuszira:D Viszlát!
  • dinoenzo
    Szard le,mert ez a te stílusod,és ez a te oldalad!Terelgesd a báránykáidat tovább!

Egyébként Labdacs blogja nekem olyan volt ,mint egy híradó! Volt értelme olvasni. Amióta "nem csak" blog ,azóta nem szeretem,mert nekem szentségtörés más modell gyűjtése,vásárlása.Sajnálom,de én ennyire márkabuzi vagyok.Csak F355 Mester értheti ,hogy mit is érzek,meg Camaro,HAMHUSZ,Missa,Xapa.

Megyek a hdf-re!

French-car-fan gyűjteményét legalább csodálom!Neki van stílusa!
  • KDavid850522
    Ilyen ni:

Jó biznic volt, cserébe ágyba kaptam a reggelit + a kávét, meg egy ajándék kufircot! Más helyeken ezért súlyos összegeket kell leperkálni... XD
  • BMW FAN
    Látod:DD

Korrekt kis gép az! Nekem is van.Igaz az a sima verzió:)
  • KDavid850522
    Nem nagy dolgot, nem is magamnak vettem, az asszonynak, Ő van érte meghalva, de végül is a többi fos közé került az is.

Csak egy Kyosho, de már bánom hogy megvettem, inkább gyűjtöttem volna még vagy 2 évig, is tudtam volna venni helyette egy olyan gépet ami nem is tetszik...hülye vótam'!

Egyébként Brabus tunyingos Smart Fortwo vagy mi, kabrió, le se fényképeztem, nem méltó rá! :D
  • BMW FAN
    Itt se:D
  • BMW FAN
    Így van:DD Egyébként rengeteg tanácsot adott,teljesen korrekt figura.
  • dinoenzo
    nem vagyok kitiltva,csak nem szabad kiabálnom!
  • mikeman
    igen, én is szoktam vele beszélgetni, múltkor mondta hogy tőled tanult fotózni XDDDDDD
  • mikeman
    attól mert egy szar BBR még beszámolhatsz róla
  • BMW FAN
    Igen,Jeff-et ismerem viszonylag sokat beszélek vele:))

Akkor szokjál rá a cigire,és lesz exoto:)) Na mit vettél? Muti
  • BMW FAN
    Gondolom én Labdacs blogjáról se véletlen vagy kitiltva!
  • KDavid850522
    Hali!

Az a Jeff gyerek jó képeket csinál, nem ma kezdte úgy tudom majd csak holnap után fogja! :D

Az én modellem szóra sem érdemes... Se nem Bentley, se nem Corvette, de még csak nem is Exoto! :)))
  • BMW FAN
    Simán:DD
  • BMW FAN
    Nézd legyél mártír,okolj engem! Leszv@rom! Amíg én nem szólogatok be senkinek,addig ezt viszont is elvárom.És ha elkezded sértegetni a fórumlakókat görbetükör akármi.Nem tudsz viselkedni,akkor távozz!
  • KDavid850522
    Az ára nekem se fekszik, vaterán egy forintos aukción, 5000-nél kiszállnék belőle! :DDDD
  • dinoenzo
    Ha nem érdekelne,akkor nem írnál!

Nem kell kibaszni,mert távozom,és nem ez lesz az első oldal,vagy fórum :)

Akkor vegyem úgy,hogy megtiszteltetés volt ide írni ?!

Köszönöm ZEUSZ,vagy HÁDÉSZ (mert az olyan BMW-s inkább,és nem szeretnék tiszteletlen lenni)!

• BMW FAN
    Ez rendben is van.De ebből lesznek később a sértődések,majd ez.Ezt emiatt egyszerűbb az elején helyretenni.

Nekem meg kiba tetszik ez a Bentley,csak az ára nem annyira:D
  • BMW FAN
    De erre senki nem kíváncsi:)) Hidd el nekem,vannak olyan gyűjtemények ebben a kicsi országban,akik esetleg olvassák is a fórumot,és ezen már simán mosolyognak.:)
  • KDavid850522
    Én nem bántom Dino-t, bírom amúgy! :)))) Szívesen idézek tőle, mert amúgy nincs azzal gond hogy Ő másképp lát dolgokat, csak néha erősen fogalmaz, de szerintem nem mindig gondolja komolyan (bár a faccom se tudja, én nem veszem komolyan :D).

Nekem nagyon tetszik ez a régi Bentley, de akinek nem tetszik, nyilván minek venné meg? Én nem venném meg, ha nem tetszene, ráadásul lehet eladnám, annak ellenére hogy tetszik!XD Ki érti ezt...?! :DDDDDD
  • dinoenzo
    Nem a pénz.... csak a gyűjteményemet számszerűsítettem !
  • BMW FAN
    Én meg 15 éve:)
  • dinoenzo
    5 hónapja dohányzom !
  • BMW FAN
    És látod! Megint a pénz elől!!!
  • BMW FAN
    Te is kemény vagy,mint székletem szüretkor!Mi van ha engem nem érdekel a véleményed? Rám erőlteted? Nem foglalkozom veled! A jövőben senkit ne minősítsél itt,mert kib@szlak erről a fórumról!Világos?!
  • BMW FAN
    Majd leszokom a Marbiról,és Ercsi nem számít veszek belőle:DD
  • mikeman
    szia!

nehezen tudom eldönteni hogy a modell vagy a kép a szebb
    de mindkettő nagyon ott van a szeren
    szeretnék ilyen fotókat készíteni tudni
    meg ilyen modellt birtokolni :)))

amúgy mi az újdonság ami beparkolt hozzád?