269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
baszod it is csak annyit írnak hogy hivatalosan már nem hordozza a Skyline jelvényt!!
ember erről pofázok egész este
de mostmár kezdem rohadtul unni
már Dáci is megértette miről dumálok, csak te nem
nem voltál te mindig ilyen fafejű
történt veled mostanában valami sokkoló ami így megváltoztatott??
esküvő vagy ilyesmi nem volt mostanság nálatok????

-
az hogy a köznyelvben mit terjed el az egy dolog
én a hivatalos álláspontot képviselem, ennyi
de kérlek magyarázd már el ezt Peet nek is, te egy értelmes gyerek vagy vele ellentétben, én már fáradt vagyok hozzá -
crosspeet #246369 amit te linkeltél be mikikém, vikipédia:
GT-R
History
See also: Nissan Skyline GT-R
Between 1969 and 1974, and again between 1989 and 2002, Nissan produced a high performance version of its Skyline range called the Nissan Skyline GT-R. This car proved to be iconic for Nissan[6][7] and achieved much fame and success on road and track. The Nissan GT-R, although no longer carrying the "Skyline" badge, has heritage in the Nissan Skyline GT-R. Like the Skyline GT-Rs R32 through R34, the Nissan GT-R is four-wheel drive with a twin-turbo 6 cylinder engine; however, the evolutionary, incremental changes between Skyline models R32 through R34 have been done away with. The four-wheel-steering HICAS system has been removed, and the former straight-6 RB26DETT engine has been replaced with a new V6 VR38DETT.[8] Because of the GT-R's heritage, the chassis code for the all-new version has been called CBA-R35,[9] or 'R35' for short (where CBA is the prefix for emission standard), carrying on the naming trend from previous Skyline GT-R generations. The GT-R has also retained its Skyline predecessor's nickname Godzilla,[10] given to it by the Australian motoring publication Wheels in its July 1989 edition. -
Én is annak tartom!!!!!!!!!! XD Már mint Skyline-nak, nem Peet-et parasztnak, bár... :DDDD -
csak hogy lehiggadjanak a kedélyek
itt egy -nem kicsit offos- videó hogy hogyan alakult ki az ír néptánc
és ez egy hivatalos youtube oldalon volt tehát tény, így volt!!
punktum!!
-
crosspeet #246366 de, Skyline utód. a kedvenc Vikipédiád is azt hozza historyba. olvass is, ne csak nézz, könyörgöm. benne vannak azok a szavak a szótárba, össze kell olvasni, még ha angolul is.. -
De hogy mentsem a menthetőt, a gyár a rajongóknak készíti, úgyhogy aztat ír (vagy épp nem ír) amit akar, úgy is az van amit a nép mond! :DDD
Hülye példa, de ez olyan, hogy mi a kockát is Zsigulinak hívjuk, holott sokak szerint a négy körlámpás a Zsiguli, valójában meg az olasz blokkos első szériás 1200-esekre volt ráírva (nekem még van is ilyen emblémám itthon, egy 74-es kaszniról csórtam :D). -
crosspeet #246364 innen indult a vitád: #246275
naaa..??? XD -
tudtoddal
de nem az, most erre mit reagáljak ??? -
crosspeet #246362 hányszor basszam még be: #246275
faszé vitázó baszod..? XD -
ne beszélj már ilyen csúnyán szegény Peetről
azért mert tudatlan, még lehet szeretni :)))))) -
crosspeet #246360 akkor meg, mi a fasz van..: reagáljá mán: #246275 -
te nem annak tekinted, hanem szerinted az
ez némileg különböző dolog szerintem :)) -
crosspeet #246358 dinnye.
-
Igen. El kell ismerni, hivatalos oldalról nem Skyline, de a sok paraszt annak tartja. :D -
a rajongók!!!
de nem a gyár
erről regélek egész este -
crosspeet #246355 vagy engem..? #246275 -
crosspeet #246354 neked bármit fel lehetne hozni, ha maga a jó Isten térdelne előtted, sem hinnél neki, úgy ismerlek már.. :) -
Magyarul: nem Skyline (embléma szerint) de annak tekintik.
-
némileg engem igazol -
crosspeet #246351 ismétlem: #246275 -
crosspeet #246350 és ismét egyre jár az agyunk! Új mentalistám, Miki meg mehet a levesbe! ;) -
ennyi amit érdemben hozzá tudsz tenni a vitának???
nagyon sovány
Dáci konkrétabb dolgokat tett le

az amatőr meg te vagy, még olyan linket sem tudsz betenni ami bizonyítana
dinnyécske
-
crosspeet #246348 #246275 -
crosspeet #246347 Olvass is, ne csak nézz. hsz.:#246275
iratlanul is. -
Ezt írták szpííídhántörszék:
Once again I was down at the Daikoku Parking Area last night for the Legendary car to come out of Japan, the Skyline. Even though the all-new R35 GT-R bears no Skyline badges whatsoever, to enthusiasts the link is still very much [...]
Szabad fordításban a vége a lényeg:
"Japán legendás autója a Skyline. Bár az új R35 GT-R (kötőjellel) nem kap Skyline emblémákat, a rajongók számára még mindig nagyon sok a közös vonás..."
-
crosspeet #246345 mennyé aludni baszki. offos ez má... ámátyőr. -
azt az oldalt is megnéztem, de már bocs az sem hivatalos web oldal csak egy portáloldal, meg némi híranyag, de van egy rossz hírem, még itt is csak R35 GTR-nek hívják, és sose Skyline-nak
és ha most azzal jössz hogy ez Skyline oldalon van, akkor mit keres ott egy soron a '67-es BMW reklám, meg videó linken mindenfajta Nissan bemutató, meg Infiniy is
legközelebb jobban készülj fel a témából

-
uhhhh, kezd megtörni a jég :)))))
persze hogy ott a helye az R35-nek hisz a GT-R család legnemesebb példánya, de a neve már nem Skyline, hanem "csak" GTR (kötőjel nélkül!!!!!)
a vérvonal egyértelmű, de a név megváltozott, és ennek csak marketing okai vannak
én végig csak ezt ecseteltem
-
De amúgy, hogy igazat adjak, számomra az egyik leginkább japán autókkal foglalkozó oldalon, a speedhunters.com-on is leginkább csak simán GT-R-nek említik, de viszont, a Skyline hétvégén (mert van ilyen találkozó) elég jelentős R35 részvétel volt, szóval valahol a kettő között van az igazság! :))
-
igen de az piacfüggő hogy melyiken hogy nevezték
azt attól függően hogy Japán, európai vagy észak amerikai piacra szánták mindig más volt a neve
-
De az SX 200-on sincs írva, mégis Silvia. ;) -
upsz
egy dupla körlámpás autó
lehet ez is egy Skyline???

-
na végre valami újat találtál ki :)) -
Persze hisz ez is GTR
nyilván nem véletlen a sorozatszám sem, de ezt is írtam már, tényekről kár vitázni
itt nem a GTR szón van a hangsúly hanem a Skyline szón, és már ne is haragudj, de te magad írtad hogy az nincs ráírva, se honlapon se az autón, és mindegy hogy milyen importból került Európába!!!!!!!
nézd a #246321 hsz-en a képet, még a modellen is ráírták hogy Skyline
az R35-re nem
vajh miért????????
mert nem az a neve, azért!!!!! -
crosspeet #246336 szerintem te egy strucc vagy.. XD -
hamarabb is megtehetted volna 
Dáci legalább tényekkel próbálkozik, te meg csak okoskodsz -
beírtam a Wikipedia-ba hogy Nissan GTR, és láss csodát csak az R35-ről ír
GTR
aztán beírtam próba kép azt hogy Skyline GT-R, és minő meglepetés csak az R34-ig terjedően vesézi ki (meglehetősen részletesen) a Skyline-ok családfáját, valamiért az R35-ről szó sem esik benne
Skyline
vajh miért?????
lehet nem Vladimir írta a cikket???
sose tudjuk meg
-
Mint ahogy kishazánkba hivatalosan Silvia sem érkezett, csak SX! ;) -
crosspeet #246332