Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dofekné
Azt hiszem, megtaláltam a hövetkezõ elkészítendõ modellt. <#guluszem1>
Nem lesz egyszerû, azt már látom, de ha a HotWheels-nek sikerült........

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Willi Betz
Ja igen párdon!

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

autoszimulator
nem, mert nem fehér 😄DDD

.: mobilize.hu :.

w77d
nah jóéccakát mindenkinek! álmodjatok többek között sok szép autoartot, exotot és kyoshot 😊

Dofekné
Nekem mosd fogják cserélni a harmadik hátsó lökhárítót. Ugyanis festetlen fekete és amint nekikoccol egy picit is valami, rögtön megsérül a felület és az javíthatatlan. Rögtön cserére veszi a biztosító. Már két elsõ lököst is cseréltek!<#zavart1>

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Willi Betz
Mint ahogy a bolondok szokták szórni a homokot Te ugy csinálnál a derékszíjjal?<#nevetes1>

w77d
nem szarakodtunk, gyárból rendeltünk új ajtót, a régit meg elpasszoltuk 😄

Willi Betz
Azt nem,de a sima metál sem egyszerû! A szemcsék az istenért nem ugy akarnak helyezkedni,mint a gyári fényezésen.

Dofekné
Én nem vagyok egy jó pedagógus! Ezt most érzem igazán. Ha lenne általában rajtam derékszíj, akkor már lekapkodtam volna magamról és csapkodnék ide-oda.<#csodalk>
És a mondást is látom igazolódni, miszerint "hülye kérdésre értelmes választ adni igen nehéz"
Sõt én nem is tudok.<#szomoru2>

Willi Betz
Akkor rákurt! De valamilyen szinten te is,mert javítani kellett azt az elemet,ami eladásnál nem túl szerencsés,ha festék vastagságot mérnek. Mûanyagon meg nem tudnak.

w77d
ez a baj! mind1 a biztosító rendezi neki!

tnm
flip flopot nem fogod csak úgy visszafújni...

w77d
bevásárló kocsis nekem is volt az elõzõ corsámnál! az öreg nénike úgy nekitolta a kosarat az oldalának, azért mert dühös volt és éppen rossz helyen volt a kocsi, hogy simán behorpadt a jobb hátsó ajtó! A nénikének peche volt hogy nem vette észre, hogy a kocsiban ülök! Rendõrt hívtam, felvették az adatait és megtérítette a károm!

Willi Betz
Én a koccolásról csak annyit mondanék,hogy annyira nem izgat,ha mûanyag részen jön le a festék. Ott utána fújok airbrushal azt kész,nem is látszik. Persze az már idegesítõ mikor a ház elött neki basszák a dolgokat,mint ahogy tették is új korában. 3 hónapos volt és költözésnél neki kurtak egy mosogépet<#falbav>
Akkor fóti Cora parkolójában valami kedves vásárló hozzá baszta a bevásárló kocsit. Szintén ház elött többször is megnyomták az orrát,ezért gyûrõdött a rendszámtábla azon a képen amit betettem múltkoriban.

w77d
jaja, apám leküldte a pocról aminek köszönhetõen már nem volt teljes értékû modell, tehát egy kicsit karambolossá alakítottam 😄
amúgy meg nem kell hogy több autót kapjak, veszek én XD

w77d
nekem a nõvérem most este meséli, hogy délután megkoccantott egy flip-flop fényezésû kocsit , betétlapot kitöltötték aztán eljött! és eddig titkolta <#falbav>

Willi Betz
Eztet faterja verte le a pócró! Ott elszállt az egyik tükre és végülis így végezte.

Willi Betz
Jut eszembe,ma majdnem felökleltem egy vadbarom Volvo-st<#boxer>
Faszkalap elindul stoptáblánál mikor körül nézett én meg mondom jó megyek utána ugyse jön senki,erre állatkirály megáll a villamos sinen,mert jöttek jobbról,igaz,hogy még azaz autó a Nagy Lajos király útjánál járt,de megvárta az állatja. Én meg keresztbe az úton balról meg jött egy autó + még a villamos is!
Úgyhogy végül elmászott onnan én meg kövérgáz át a villamos elött ami már csilingelt<#nevetes1>

mama2
Hogy lehet egy ilyen szép autót így tönkre tenni? Nem vigyázol a dogaidra Pistike, nem kapsz több autót.<#mf1><#gunyos1><#ejnye1><#ejnye1>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

w77d
tudod mit? esetleg 24 ezer ft-ért megválok tõle XD

(megyek veszek magamnak egy másikat 22-ért és nyertem is rajta) 😄

mama2
Akko Kabbe írígy kutya<#beka3>

w77d
jah, lezúznám ezt is mint a Corsám XD

tnm
bagoly mondja (jobban pörögne a topik akkor nem így lett volna, azért nem egy perc volt - tudom, hogy de 😊 - mire megírtam a másodikat. mikor az elsõt írtam még nem láttam azt amire a 2. ment)

hiányzik a jobb oldali visszapillantó tükre. elvileg bele is írtam a termékleírásba, ezek szerint nem emeltem ki jól. saját magamnak vettem pár hónapja, egy piros Bburago 288 GTO-t váltott volna. amikor megláttam, hogy tükör nélkül jött, majdnem sírtam. most pakolgattam és megtaláltam a dobozok között. azóta szerencsére beköltözött a vitrinbe egy hibátlan sárga példány, úgyhogy ez végképp felesleges. aki esetleg diorámát akar építeni lezûzott jobb oldali ajtóval, annak tökéletes lesz. :-)

http://ferrari18.blog.hu/

w77d
dehogy adom! nem eladó 😄

mama2
Ene add, me lehet majd kell nekem, husvétkó.

w77d
nem Labdacs vagyok de nincs jobb tükre XD

Willi Betz
Labdacs!
Mi a hibája annak a Ferkának?

w77d
úgy látom itt többeknek az álma 😄 én eg tervezés nélkül csak arra jártam bementem és a Lexus mellé kísérõnek megvettem 😄

w77d
szép kis double post sikerült 😊

Willi Betz
Azt inkább autoszimulatornak add oda,õ majd jól ráélvez!!<#nevetes1>

tnm
az a baj, hoyg elsõhozzászólástól követem a topikot, többnyire passzívan, mivel eddig nem voltam gyûjtõ...

de kezd ébredezni a vágy, egyre több linket kattintgatok, egyre többször számolom ki, hogy az nekem mennyi is lenne postával...
egyre többször számolgatom azt, hogy nah ezt az egyet talán meg is tudnám venni.

mondjuk a fõ bûnös az új BMW 3as coupe, fenéért alkották meg ilyen gyönyörûre

itthon azt egyébként lehet már kapni 1:72-ben, vagy 1:87-ben (ilyesmit még be mernék vállalni anyagilag), de automodellszalon oldalán nem láttam, se vaterán, és úgy rémlik itt se

26ezer forint körül.

w77d
olyan 25-26 ezer ft körül van

figyu, akkor egy jótanács. tankoljatok Shell kútnál. ott mindig akad valami hülye akció, hogy ha veszel 10 liter benzint, akkor kapsz mellé egy kisautót, meg hasonlók. nem egy Kyosho, de mégis valami. az majdnem ingyen van.

w77d
tévedsz! Hónapok óta elsõ helyen van a topic kissebb szünetekkel<#ejnye1>

mama2
mennyi is az a 100 euró?

mama2
Basszus hogy pörög a topik. Amióta én ide írok, top elsõ, úgy hogy ne szívózzatok velem, mer az elsõ helyet nekem köszönhetitek.

w77d
nm tévedsz! én mielõtt megvettem az elsõ modellem (egy 1:43-as Opel Kapitant) már hónapok óta keveregetem a városban és nézelõdtem! éreztem, hogy akarok valamit venni, de még nem volt elhatározásom! aztán úgy adta az isten, hogy elkeveredtem a vh-ba és megvilágosodtam 😄

száguld nekem Hollandiából egy 100 eurós Kyosho 575 GTC. pirosban jó lesz? 😄

tnm
de, télapó.
más nem nagyon. de télleg kéretlen jó tanácsokon és ehhez hasonló beszólásokon kívül ad bárki bármit is ingyen???

w77d
XD

hát ezaz. a modellgyûjtés nem olyan, hogy nna, akkor én holnaptól modelleket fogok gyûjteni. öööö... mondjuk 1:87-est. mert a 87 az jó nagy szám, nagyobb még a 18-nál is. annak valahogy belülrõl kell jönnie, szépen lassan kialakulnia az emberben. nem pedig egy máról-holnapra elhatározással. szerintem itt mindenki érzi ezt. aztán lehet, hogy tévedek.

w77d
épp most gondoltam rá, hogy odaadom a 22ezres M3 coupém XD

autoszimulator
Próbáljuk normális irányba terelni, mert mint mondták már, nem olcsó buli ez.. Énis lemondtam a nõkrõl miatta. Õ még fiatal, kell a pénz kekszre meg kakóra 😊

.: mobilize.hu :.

mama2
Nem adna valaki ingyé, valami modellautót? Mindegy miylen méretbe.

w77d
csak próbáljuk megfejteni õt XD

tnm
ne oltsátok már, vagy 2 napja az az élete álma hogy bekerülhessen a modellgyûjtõk táborába, Ti meg itt akadékoskodtok vele xD

szerintem hagyjuk :-)

w77d
nem azzal van baj, hanem a 7838-as beszólásoddal XD