Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabamano
5000ft körül van az ára...
Mármint melyik kéket? a cabriót?

mama2
Mennyiért adod a második képen lévõ autót? Azt a kéket?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

gabamano
És ha a legközelebbi börzén adok egy világoskéket, doboz nélkül négy doboz 0.33-as Heinekkenért cserébe?<#nyes>

A C3-assal az egyik baj,hogy szarok a franica autók...
A másik - amit a tükörben jól látni, hiányzik a fehér rendszám,ami elöl megvan. Ez tartja össze az autót eredetileg, csak a kedves barátom lebaszta a földre,mert szlüinap ünneplés közben ezt látta a legjobbnak...
Ami nem látható: a bal visszapillantó hiányzik,szintén kedves barátom miatt.

Willi Betz
Leginkább tükörfóliával...vagy ezüst festékkel,de az nem króm!!

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

gabamano
ÖNTAPI FÓLIA

gabamano

w77d
króm csíkot mivel tudok fölvinni egy modellre??

autoszimulator
ja bezárodott, lol, csodáltam hogy nem irtál még 😄 posta aztán leszek 😛

.: mobilize.hu :.

gabamano
jaaa... mûvészettörténész vagyok nem neohumán nyelvész.<#vigyor>
Tessék:

Willi Betz
Huzzá emeséhez/re!!

Willi Betz
Igaz nem hiányosság,hanem hiba,hogy francia autót ábrázol a modell<#nevetes1>

w77d
antenna?

nem

autoszimulator
elsõ ablak? 😄DDd

.: mobilize.hu :.

Ki látja a hiányosságot a modellen?

Azt mondta neohumán nyelven,képet szeretnék Tisztelt Gabamano!

C3:

gabamano
akkor most ezt próbáld meg magyarul légyszíves....

mama2
képt, köaz.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

gabamano
nekem...

mama2
Kinek van Citröenje?

w77d
mééé, tök állat 😄

Dofekné
És ezt útáltam a legjobban.

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

w77d
akkor nosza rajta, vásárolni pár darabot 😊

mama2
Jaj de szép. Asziszem Bogaras lettem😄.

Willi Betz
Más dolog!
Vasárnap rendeltem Amerikából farmer gatyát,meg egy bundás mellényt. Tegnap már ide is ért,és elég olcsón jöttem ki belõle,még így is. Igaz,hogy a vám az 8200ft volt szállítással együtt,dehát ezvan. Ja és minõségi ruha darabok,szóval nem csing-csáó márkájú😄

Dofekné
Harly!
Ha én bogaras lennék - de hát nem vagyok - egy jókis gömbölyû 1303-asból csinálnék egy ilyen változatot. V8-ast mindenbe!!
Az egyik kedvenc Medzsóm volt anno.

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Willi Betz
Most már nem dobom ki,ha idáig eljutottam😊
Csak köll vennem ragasztót spray formájában,az jobban leköti a kavicsokat mint a lakk.

gabamano
Fõleg hogy ez egy 8 eurós Vitesse nem pedig Norev

gabamano
Gabi!
Azt nem fogod tudni porolni!!!
Miért nem sétálsz el holnap a Lángba és veszel normális útalapot meg füvet.
Egyrészt olcsóbban kijössz,másrészt nem kevés bosszúságtól kíméled meg magad.

Willi Betz
Ez neki drága lesz szerintem.

Harly, bogár,tényleg, itt.

Dofekné
Ez má döfi! Bár a másik meg szebb. Viszont a Noro-tól már vásároltam.

Dofekné
Késsz, most padlótfogtam!
Vettünk az íbéjen 10 különbözõ farsangi jelmezt ( komplett ruhákat) 75 ojró értékben. 12-õt akartunk venni, de a rendszer csa 10-et engedett vásárolni) Ír a vadparaszt csikkzsonglõr, drága ám a posta. Jó - mondom - mennyi? Monnya 27€. Jól van, azt elosztjuk a 10 ruhára, az jó.
Erre jön a summa mail, hogy utaljak neki 345 ojrót!!
Hát, most ha majd felocsudtam, felvilágosítom hova kezdje el feldugdosni a tíz karneválkösztümjét, meg a többit is amit árul. <#gunyos1><#violent>

gabamano
Willi Betz
Fa meg bokor csak kép formájában lesz rajta,sajnos nem találtam itthon nagyobb deszkát.

Dofekné
Igazság szerint egy Chevy 502 Big Block köllene, de nem kizárt, hogy beérem egy ilyennel is.

Dofekné
Ááááá! A mûanyag lökhárító egy bizonyos sruktúráju érdes felület. Csiszolhatod te azt akármivel, akármeddig az látszani fog. Nem véletlenül veszi rögtön cserére a biztosító. És amíg kifizetik - mert mind idegenhibás volt- addig tegyék csak fel az újat. Sajnos a makulátlan autókat szeretem és amint van bármi apróság rögtön javítom, vagy javíttatom. Mondják is néha rám, hogy "agyilag sérült" vagyok. Én meg asszondom erre: Há persze és még autómodellt is gyûttök, háhááá! A Smartot is meglehetne még csinálni, de soha nem tudnám már szeretni.

Tetszetõs kis útszakaszod lesz! Fa, bokor??

gabamano
Dofekné
Az jóóó! nekem egyenlõre csak kasztnim ülésem és elhatározásom van!

De, hogy vékony krómlemezt honnan szerzek? Vagy mûanyagból lesz és azt lekrómoztatom az erre szakosodott céggel. Igaz ez nem occsó, mert egyszer egy tükörboritást valami 15 forintért akartak megcsinálni.

Willi Betz
Én biztosan megölném,ha elkapnám! Sõõt ugyan azt kapná amit az autó,csak az orrát verném be és mondjuk kitépném a nyelvét!

Dofekné
Itt vannak adatok és még sok egyéb érdekes kisautó!
Még mindig nem tudok linkelni. <#boxer>
http://microcarmuseum.com/tour/whattadrag.html

Willi Betz
Pár kép a készülõ félben lévõ diorámámról. Majd kell vennem spray ragasztót,mert a lakk nem igazán akarja az igazságot<#nevetes1>

vágni le a kezét az ilyennek.

http://ferrari18.blog.hu/

w77d
na akkor ezt hallgasd meg: kihoztuk az autót a szalonból, leparkoltunk vele és még az este bebaszták az ablakot és kiszerelték a rádiót!!

bosszantó az ilyen egy vadiúj autónál. én anno úgy jártam, hogy hétfõn átvettem a Jazzt, pénteken meg beletolatott az elejébe egy busz. dühöngeni sem nagyon tudtam, annyira nem tértem magamhoz.

http://ferrari18.blog.hu/

Willi Betz
A fényezetlen lökhárítón is lehet segíteni házilag! Kell hozzá 1200 vagy 2000-es csiszoló papír(polírpapír) azzal addig dörzsölöd persze vizesen amíg kinem jött a bemaródás a mûanyagból. Ez után csak bekell kenyni mûanyagápolóval és vissza is nyerte az eredeti sötét szürke színét a mûanyag. Én ezt a tükröm alsó részén próbáltam ki amikor érintõre vettem egy falat. Nekem bevállt.

gabamano
Találtam hozzá motort meg kerekeket....

PLaci77
Ez már csak nyomokban hasonlít az Isettára. Kíváncsi volnék a paramétereire, elég komoly motor van benne.