Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunatic83

Bravo

Xbox Live: Lunatic HUN

nekem tetszik. de már mint említettem, ilyen téren kifejezetten perverz vagyok. :-)

http://ferrari18.blog.hu/

Lunatic83
van még egy ilyen szégyenfolt, az pedig a (Lamborghini) Marco Polo - bár az 100x elfogadhatóbb...

Lunatic83
igérem ilyet többet nem mondok, most is vagy 2 órát a sarokban fogok állni... de k... ronda....

Lunatic83
kár hogy csak 1:43

Willi Betz
Lehet,hogy olyasmi lesz. Még nézelõdök most,mik a lehetõségek.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

redbull0304
Alpine Renault? 😊

Dofekné
Én is valami Lambora tippelnék. Olyasmi, mint a Marzal volt, csak fordítva, mert annak a feneke volt ilyen "cserepes"

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Dofekné
Élfólia?

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Willi Betz
Fúúúú régen tudtam,mert volt egy ilyen könyvem amiben szerepelt. Lamborghini talán.

autoszimulator
Mars járó?

.: mobilize.hu :.

találós kérdés: mi ez?

Willi Betz
Ötlet valaki,hogy lehet fabetétet gyártani ótóba? Festékkel tudom😄,de az nem annyira hiteles.

elõször én is azt hittem, hogy 1:43. kétszer is rá kellett néznem, hogy tényleg 1:18.

Dofekné
Most látom, az a Renault traktor Alpina az 1:18-as!!
Még 43-asnak is gyengének néz ki.

Dofekné
Igen,igen! Ha már belefogok, akkor pénz nemszámít. <#vigyor1>
Ahogy elnézem itt már az anyagválogatás sem lesz egyszerû és a munkaórák száma is magasba fog rúgni. Sok apró és fontos részlet van a cuccon, nagyon ratyit meg nem szívesen csinálnék. Na, ebbe jól belenyúltam, de nem futamodok meg. Viszont a mû bemutatója nem holnap lesz! (de még csak holnapután sem)
Azt a HO-KI féle chromfóliát pedig megnézem közelebbrõl is.

Willi Betz
Na asszem ilyen lesz a Pözsó belseje<#nyes>

gabamano
Azon gondolkodtam mivel az a motor elég szem elõtt van, nem lenne e egyszerûbb egy igényesen megcsinált GMP motorra ráépíteni egy nagyobb légbeömlõt?
Amit ma mutattam az igényes is meg szép is és nem drága.

gabamano
Kihangsúlyoztad<#nyes>

Dofekné
Úristen! ez hogy sikerült? "semmilye"

gabamano
Szép motor minimum egy ERTL-ben van az meg drága lesz.

autoszimulator
Azért van a másik véglet is, mikor meg egyfolytában irogatnak 😊

Most pl egy tök normális sráccal bizniszeltem, aki elõször megértette azt, hogy kicsit késik a cucc, mert nem volt még nálam, majd azt is, hogy majd egy hét után a postás az általam feladott cuccot visszahozta, hogy akkor most fizessek érte pénzt. Mert a postásom fordítva címezte meg, nem is gondolt arra, hogy esetleg a feladás helye megegyezik a címzettével? De legalább már tudom, hogy ha magamnak akarok feladni valamit, akkor az egy hetes átfutási idõvel rendelkezik <#eljen><#eljen>

gabamano
Én ha veszek valamit, törekszek arra hogy minnél hamarabb kifizethessem és ideérjen. Nem értem néha az eladókat sem. Két napja vettem a vaterán egy 1/43-as modellt villámáron. Eddig két levelet küldtem az eladónak hogy ugyan adjon már számlaszámot mert adnék pézt... Semmi.

gabamano
Várj még egy pár napot.
Én ezt soha sem fogom megérteni...
Leüti aztán két napig nem válaszol öt nap múlva utalja a lóvét, de már ír is hogy ha lehetne aznap délután meg szeretné kapni....

Willi Betz
Persze írtam is,hogy mivan?

Dofekné
Neem! (még nem)csak nézelõdni akartam, mert lehet, hogy autóstul szebb V8-ast találok nemsokkal drágábban.
Permost nincs fent semmilye.

gabamano
ha csak kettétört nincs gond az javítható

gabamano
Idõnként lejár a cucca 1-2 nap alatt visszateszi...
Amcsit akarsz gyûjtni?

gabamano
Írtál neki?

Willi Betz
Én még mútkó megtaláltam. Elég sok amcsi verdája volt fent.

Dofekné
Akkor meg azért sárgultak meg már a lámpák! Az idõ vasfoga.

NSTSpider
Van ez a fórumon terjedõ verziója 😄

Dofekné
Nnnna! Már beszélni sem lehet az influról. <#vomit>
De azért nem lesz<#bdead>?

Dofekné
A sz.z. hová tûnt a vateráról? Mondom ilyen béna nem lehetek, hogy nem találom!

NSTSpider
Dofekné dögrováson vagyok szerintem te vótá a vírusgazda 😄DD

Willi Betz
Gabi!
3 nappal ez elött leütötték az 1/87-es kerekeket,de az ürge aki lecsapta nem írta meg,hogy milyen módon szeretne fizetni. Meg levelet sem írt,hogy hova küldjem a cuccost. Várjak még pár napot és ha addig sem jelentkezik adjak neki egy negatívot?

Willi Betz
Van egy kis gond ezzel a Pözsóval...Mivel nem mai darab a mûanyag alkatrészek mocskosul megvannak fáradva. Lámpát hátulról toltam ki és morzsolódott,meg ketté is tört<#szomoru1>

gabamano
Na ügyes vagy!

Willi Betz
Na az 500-as Fityó elis kelt!!!

ne is mondd. ma is voltam postán. egy ablak volt nyitva, ahol egy szegény tanuló csaj izzadt, stresszelt, mindent elbszott, a sor már az ajtóig ért, a többi dolgozó meg látványosan unatkozott. ültek bent a pulton és szó szerint lógatták a lábukat. legalább húztak volna el valami függönyt, vagy mentek volna hátra. persze a türelmetlenebbje szegény tanuló csajon verte le a balhét.

Willi Betz
Pontosan!!
Nagy suttyók ám a pesti emberek (én is pesti vagyok). De azon belül is a postások a legnagyobb gyökerek!!

Dofekné
Ugye azt nem kell mondanom, hogy egy felújjitás, átalakítás fel tudja emésztwni egy új modell árát? Sõt!<#wilting>

autoszimulator
tipikus pesti arongáns köcsög. ez jön át a mondataiból 😄

Willi Betz
Valahogy a mondat szerkesztése sem tetszik az embernek.<#ejnye1>

Willi Betz
Meg! Már elkezdtem feljavítani.

Ok,csak gondoltam rákérdezek,kössz.

gabamano
mondtam hogy szólok ha van valami. amit meg lehetett volna (esetleg) rendelni az nagyon csúnya volt.

gabamano
Valaki nem akar 1/18-as Hot Rodot építeni?
Van hozzá két nagyon zsír donor modellem csak mostanság idõm nincs.

Én meg nem érvényesülhetek,mert nem lehet az enyém<#pardon1>.DiszkrimináciJó..
Nem jött még 607-es? (kárpótlásul)

gabamano
Nem rontom én<#zavart1>
Csak egyre jobbakat csinál,és megérné ha átalakítaná. Csak a színét, és a kiegészítõket kell jól eltalálni hozzá.