Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
ha tudod így buherálni akkor nem szóltam mester 😄

gabamano
kb 13 mp. alatt leengedem neked ha gondolod...

w77d
ez a terepjáró kivitel??😄

eléggé nagyra sikerült a hasmagasság

w77d
bezony, tegnap elõtt adta fel Don! eddig mindíg másnapra megérkezett!! Az egyik posstai dolgozó biztos elkezdett modelleket gyûjteni XD

gabamano
Most elég jókat sikerált...

Dofekné
Az a Manta az tecc nagyon! Milyet alkotott a Norev?

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

gabamano
Na nekem viszont jött csomag 4:
Norev 1/43 Saviem SC-S53M Excursion:

Willi Betz
Te szerintem van valami itt a Nagy Lajosi postán,mert ha neked se ment ki az ótó akkor...

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Dofekné
Sok minden más is a javukra szól - nem is ezzel van a problema - csak azért nem szabad túlzásba esni és nem kell õket az egekig magasztalni.

Na,! Inkább nézzünk néhány béjembét

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

gabamano
Na nekem viszont jött csomag 3:
1/1/Norev Chrysler 300C Parotech

Willi Betz
A kedvencem a "pizzás" Chrysler<#taps><#nevetes1>

autoszimulator
Csak elkeverték, akkor viszont ütök

.: mobilize.hu :.

Gabamano, most telefonáltak otthonról, hogy jött a posta és hozta az autódat is. privibern írj egy címet és holnap viszi a futár.

http://ferrari18.blog.hu/

Willi Betz
Na most,ismételten rendeltem hétfõn amerikából egy farmer gatyát és most megis érkezett kb fél órája. Louie pénteken adta fel Ölbõn a Mercit és még mindig nem érkezett meg. Ezek után elmehetnek a büdös picsába a postások<#violent><#boxer><#gun><#gunyos1><#falbav>

gabamano
Na nekem viszont jött csomag 2:
1/18 Norev Chrysler 300C Parotech SHA_DO katana:

Willi Betz
Szép dolog mondhatom😄

gabamano
Na nekem viszont jött csomag 1:1/18 Norev Opel Manta

autoszimulator
😄DDDd Gyors reakciójú a srác 😄

gabamano
VATERA LEVELEZÉS
De ha esetleg kitörölné:
Betonláb(17)
? - 2008/02/07 13:13:21
Hy ,minden héten licitálsz erre az álltalad lefikázott csálé ajtós modellre,csak nem árengedményre kívánsz utalni? Pedig nem szándékozom levinni , elállhat még egy ideig nállam is.

gabamano(513)
? - 2008/02/07 13:19:26
Hi! Bocs azt hittem egy aukciós oldalon vagyunk, ahol ez a szokás. Én csak követtem a Vatera segítség pontjában leírtakat:"- Határozza meg azt a maximum összeget, amennyit hajlandó az áruért kifizetni, majd erõsítse meg a licitjét." Ha valamit rosszul csináltam (sajnos kezdõ lévén még nem vagyok tisztában egy két dologgal) Kérlek értesíts. Hálás köszönettel:Gabamano

w77d
mostmá komolyan mondom elmegyek és ideráncigálom a kúrva postást 😄

BMW FAN
http://jatekok.oldal.info/play/414

Akkor egykis játék,itt lehet tesztelni:-)

Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD

Willi Betz
Egy dolog tényleg szóljon az amerikaiak javára. Az autós kultúrájuk nagyon jó.

Dofekné
Igen igen, csak simán szavazás

I.C.ram
de nem népszavazás volt.
I.C.ram
német.
Dofekné
Persze nem az õslakosoktól akartam elvenni az amerikai titulust.

De ugye azt tudjátok, hogy az USA hivatalos nyelvét népszavazáson döntötték el? És csak néhány szavazattal lett második a ??

Willi Betz
Ázsiát mért kéne? Nem arról volt szó eddig.<#vigyor0>

I.C.ram
Még nem, mert azt ajánlották, hogy várjam meg a következõ modellbörzét, hátha lesz olcsóbban.
I.C.ram
akkor sorold fel az õ államaiknak a fõvárosait... Vagy monduk ázsiai országait.

és itt az SGn is tuti van egy csomó, aki képtelen lenne felsorolni eu fõvárosait. Rengeteg amerikait ismerek, aki 3x annyit tud európa történelmérõl, mint a legtöbb magyar.
Willi Betz
Viszont õs "amerikaiak" az indiánok,akiket az angol meg a többi bevándorló népek rezervátumokba kényszerítettek. Meglátásom szerint itt is lehetne valami hasonló rezervátum,csak a kisebbségnek.

autoszimulator
Nalátod 😄 Most ha én amcsi lennék, nem érdekelne annyira európa.. May annyira, mint a mostani helyzetemben amerika.. Ennyi az egész 😄 Csak nekünk fáj, hogy õt megkérdik, és akkor mondja, hogy mi az a hungary? esetleg hungry? De most ha téged megkérdeznek egy kisebb államról, azt sem tudod miaz, kik laknak ott, akkor meg õ sértõdik meg? 😄 Lehet nem olyan okosak, de jobban élnek, tehát tudnak valamit..

Dofekné
Jajj, ne védd már annyira õket! Tulajdonképpen olyan, hogy amerikai nincs is. Pár száz éve odament mindenféle náció, elfoglaltak egy jó nagy gazdag földed. Ezekbõl a kincsekbõl nem volt nagy kunszt egy virágzó gazdaságot kreálni, amit ma horribilis a védelmükre költött pénzekkel próbálnak fenntartani. Hozzájuk képest a háborúban vesztes porig rombolt Németek, vagy a leatomozott Japánok gazdasági csodát csináltak.
És bárki láthatja, egy valamirevaló merikai Sony tévét néz, és BMW-vel jár.

Willi Betz
Mi vagyok én,hogy azt is tudjam?<#nevetes1>
Csak párat tudok.

ferraribol is van, méghozzá a 360 modena-bol átalakitva😛

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Willi Betz
Nekem se<#violent>

autoszimulator
Lécci az amcsi államokat is soroljad, kösz 😄

w77d
csak nem akar jönni a nagy zöld ótó 😞

Willi Betz
Más dolog: Tudtál venni aranyszínû kupé Mercit?

Willi Betz
Az persze más kérdés,hogy mi magyarok is elég nagy suttyók tudunk lenni. Fõleg idegen országban,ami szerintem nem tesz túl jót az ország hírnevének.

w77d
na látod 😄

Willi Betz
Magyarország-Budapest,Ausztria-Bécs,Németország-Berlin,Franciaország-Párizs,Olaszország-Róma,Svájc-Bern,Anglia-London,Svédország-Stockholm,Hollandia-Amszterdam,Dánia-Koppenhága,Szlovénia-Ljubljana stb...stb... Kiváncsi lennék mikor tudná felsorolni ezt egy amerikai. Ja és Amerika fõvárosa Washington.<#nevetes1>
Ezért mondtam tegnap vagy mikor,hogy az amerikaiak tudás szintje/mûveltségi szintje béka segge alatt van. A saját hazájának az államait nem tudja felsorolni<#nevetes2>

w77d
azért egy átlag magyar csak fel tudja sorolni európa országait 😊

I.C.ram
amerikait=magyart*
I.C.ram
Tök ugyanolyan bunkók mint a magyarok, max mindig õket látod a tvben/neten. Lefogadom megkérdezek egy amerikait, tutira nem fogja tudni usa fõvárosát, vagy európa országait felsorolni.
Lunatic83
én is leléptem, szorzok, osztok, kivonok, mert kell egy Cesam

Xbox Live: Lunatic HUN

Lunatic83
gyönyörû

gabamano
elmásztam órára .
Majd gyüvök...

Lunatic83
sok nyugtatóval csak kibírom addig 😉

Willi Betz
Szokatlan ilyen fû zöldben...

gabamano
itt már árulják...

Tipikus magyar cég... A norev április májusra igéri a megjelenést<#nyes>