Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
megjött akkor épségben? mert akkor értékelem a csávót 😊

.: mobilize.hu :.

w77d
ok

gabamano
HÍVJAD MÁN A POSTÁT MERT MA VISSZAKÛDIK!!!!!

w77d
12-én kint voltak? és értesítõt bedobni már luxus? Don csomagjánál sem voltam itthon, bedobták az értesítõt és következõ nap én szépen elmentem érte!

gabamano
ZUGLÓ EGYES POSTA
12.-én.KERESTEK VELE...

Willi Betz
Ez igaz. Itt az a legnagyobb gond,hogy annyi postán megfordul egy csomag mire ideér hozzám,hogy az valami iszonyat. Múltkor megnéztük Louieval. Õ küldte Ölbõrõl a Mercit az szépen elment Veszprémbe egy nagyelosztóba,utána jött pestre a keleti pu.-hoz,aztán ide hozzánk a Nagy Lajos király úti postára és onnan ki hozzám. Na ez tartott egy hétig<#gun><#wow2><#szomoru1><#duma>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
hogy ebben a kibaszott országban mit meg nem lehet tenni <#falbav>

gabamano
igen fizet kb. két hónap múlva

gabamano
de nálunk nincs is egy kerületre hat postahivatal...

w77d
na az lenne még dúrva.

ha ilyen történne akkor a posta fizetne kártérítést nem??

Willi Betz
Megteheti,ha egyszer lusta paraszt. Nekem pénzt hozott volna aza büdös bunkó,erre baszik felhozni,inkább kitölti a papírkát és bedobja. Vagy nem tölt ki semmit és azt mondja,hogy nem volt otthon senki. Múltkor elkaptam ezt a suttyót és ugy lebasztam mint a pengõs malacot.

gabamano
Hát nagyon remélem hogy nem valamelyik postás kölyke játszik otthon egy kyoshoval

w77d
egyetértek<#violent>

Willi Betz
Gondolom azért,mert nem olyan nagy mint ez a mocskos fõváros.
De különben errõl is a Demszky tehet!!<#violent>

w77d
megteheti egy postás hogy nem dob be értesítõt??? ilyenrõl még komolyan nem hallottam! Ez esetben sztem neki kéne megtéríteni a postaköltség árát!! Amúgy ha visszaküldték akkor, add csak fel mégegyszer és a postaköltséget vond le a kedvezményembõl!

gabamano
Nem tudom mostanában mi van a NAGY Székesfõvárosban....
Itt az (sokak szerint) isten háta mögött óramû pontossággal megkapok minden küldeményt....<#falbav>

gabamano
Nem haragszom, csak mérges vagyok.
Nem semmiért ugattam tegnap hogy hívd fel õket vagy sétálj már be a szomszédban lévõ postára.
Kifejezetten bszhtjuk ha visszaküldték, mert valami verbálidióta postás nem dobott be értesítõt....

w77d
amúgy már megint haragszol rám 😊
mehetek szerenádozni? XD

w77d
személyesen akartam bemenni reklamálni nem telefonon, de ha már te gyorsabb voltál akkor csak megköszönni tudom mester <#worship>

Dofekné
Viszont ott nincs is irgum-burgum, meg letiltás, ha kiírod az elérhetõségedet!

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

gabamano
Már keresik,mert ezt is nekem kell intézni ugye Miskolcról...
Hogy milyen nehéz felemelni egy durva telefont a másik utcából<#falbav>

Dofekné
Szép! Most kitsit irigy vagyok, mert hozzád már jött a postásbácsi.

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

létezik a dolog, sõt kapható is. nem olcsó. 70-75 euró kürnyékén láttam. plusz postaköltség. mire kis hazánkba ér, kb 22ezer forintodba kerül.

http://ferrari18.blog.hu/

w77d
és már készülnek a képek az X5 összehasonlításra is, este még megírom hozzá a szöveget aztán remélhetõleg holnap publikálom 😊

w77d
tehát Phaeton egyenesen Németországból 😊

ebayen nem (csak) eladás után, hanem listázáas után fizetsz. tehát akkor is, ha nem adsz el semmit.

PLaci77
Igen, az e-bay-en már a belistázásért is fizetni kell és utána eladáskor is. Így ha nem sikerül eladni az is pénzbe kerül.

Dofekné
Nem esküszöm meg rá, de inkább nézz utána!
Én egyszer tettem fel az íbéjre valamit és csak a második nekifutásra adtam el, de az elsõ sikertelenre is kiszámláztak néhány eurócskát.
Szóval lehet, hogy az elnemadott tételekért is számolnak jutalékot. <#conf>
De már nem emléxem pontosan, hogy mi is volt, csak fizettem mint a katonatiszt.

oneal1
1/18 Minichamps Williams Renault FW14 Patrese 1991

ezt az a kocsit honnan tudnám beszerezni?
Aki tud segítsen😊

köszi!

!Forza Ferrari!

legutoljára egy kerek asztalt kaptam, kb 80 centis átmérõjüt. arra 10-12 1:18-ast lehetett szépen kirakni. de 4-5 modell sem néz ki rajta bután, a végén annyi maradt kb, onnan tudom.

az, hogy mekkora sikerrel jársz, az fõleg attól függ, hogy milyen autók, mennyire kelendõek, mennyit akarsz velük keresni.
az asztalfoglalás nem vészes, viszont oda kell jutni, elmegy vele egy napod, meg kell gondolni megéri-e. annyibõl biztosan megéri, hogy megismerkedhetsz egy csomó hozzánk hasonló bolonddal. :-) arra sajnos nincs garancia, hogy eladsz bármit is.

w77d
Gabamano ebéd után tényleg megyek a postára, valami lehet a csomaggal hogy nem jött még meg! A Phaeton most érkezett meg, arról mingyárt rakok képeket 😊

PLaci77
Persze, nem vészes az asztalfoglalás, nem is azért kérdeztem. Csak lehet, hogy hülyén mutat 4-5 modell egy asztalon. Egyébként írtam már róluk ide, meg a vaterán is fentvannak, de nem nagyon ugrál értük senki. A két különlegesebbet (F1 és Le Mans safety car) szerintem felteszem e-bay-re, ott talán értékelik õket.

Lunatic83
elõször is elõbb ide rakjál fel képeket ...
utána vedd csak fel velük a kapcsolatot 😉
ha jól láttam nem olyan vészas az asztalfoglalás...

Xbox Live: Lunatic HUN

autoszimulator
PLaci77
Börze kérdés. Ha csak néhány (4-5) 1:18-as modellemtõl szeretnék megszabadulni, akkor foglaljak asztalt? Vagy hogy mûködik ez? Még nem voltam.

Lunatic83
lambo
engem most ez érdekel, de 24E-t nem adok érte, meg is irtam h kellene de , nem ennyiért... remélem leviszi valami normális árra...

w77d
igen, a Bburago és a CItroen nem egy kategória 😄

Lunatic83
a múltkori 1:43 Tiguan-os levitte a kezdõ árat 1 ft-ra, de a villám ár még mindig 30E - utolsó esély emberek! vegyétek meg! most! 😊

Harly18
Bburago vagy Maisto...😊

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Harly18
Mindegy, hogy Bburago vagy Citroen 10-ért durva....

Dofekné
Mondanám, hogy elég kevés az éves börzék száma, de úgylátomnálunk nagyobb országban sincs sokkal több.

w77d
van egy ilyen citroenem csak Bburago

Harly18
Nem semmi... Boltban kb fele ennyi lenne...

Lunatic83
én is ettõl félek, h ez nem igazi börze... csak valami kis összejövetel, max létszám 5 , a portással együtt 😉

Lunatic83
Kelenvölgyi Közösségi Ház
1116 Budapest, Kardhegy u. 2. Megközelíthetõ: Kosztolányi Dezsõ tértõl a 41-es, vagy az Etele tértõl a 141-es autóbusszal (Torma utcai megálló).
Nyitva: 8 - 14 óráig.

,(február 10.) - amikor a múltkor belinkeltem egy másik börzét akkor tudtam meg ezt is, de akkor már 02.11 vagy 02.12. volt... 😞
,június 08.
,október 12.
,december 07.

Dofekné
Az? Az egy olyan kis épület ottan Kelenvölgyben (KelKözHáz.)ahová a Gabamanócskák, (talán) Labdacsocskák elviszik portékáikat, ott asztalkákon bemutatják készleteiket, adnak, vesznek, cserélgetnek és közben végnélkül szidják, hogy milyen sz@r hely is ez. <#nyes>

Itt még jegyzik ezt a helyet, de ezekszerint máshol már nem.

gabamano
Kelenvölgyi börze? Az mi?

Dofekné
Most néztem, hogy a kiírás szerint e hó 10.én börze volt kelenvölgyben!
Most ez volt, vagy nem volt? Ha nem volt, miért nem volt?
Ha volt, akkor Én miért nem voltam és itt miért nem lett jelezve.
Ha esetleg ez topikfelelõsségrevonásnak hangzik, akkor jó, mert az is! <#hehe>

Willi Betz
<#nevetes1>

Willi Betz
Enyém az mértnem jó heee?