Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
na neeeeeeeeeeeee

Dofekné
Wow!

A Revell ismét megjelentette a Wartburg kétüléses kabrióját, most fehérben!
És a lényeg: EU-s rendszámmal

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

😄

Willi Betz
Meghúzták az autót oldalt!!

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Goruck
leszopott egy kecske?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sorry, nem tudtam kihagyni

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

autoszimulator
nem

.: mobilize.hu :.

Willi Betz
Na megjöttem!!!
Hát nem találjátok ki mi történt...<#falbav>

NSTSpider
Jaja egyben marad de nem tudja beütni + ha elég sötét be sem lát oldalról

w77d
akkor is cserélni kell, de legalább nem lesz mnden tiszta szilánk

NSTSpider
Érdemes lenne lefóliáztatni a verdát ilyen ellen véd.

w77d
jah, naggyábol

NSTSpider
Huh wazze ez dúrva, részvétem,remélem már így estére túl vagy a sokkon 😞

Dofekné
Vesszenek a zöld egyenruhások!

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

😄 azaz

37.95 euró pluszköltségbe került. kedves névtelen postai dolgozó, innen üdvözölném. remélem, önnel is hasonló gondossággal járnak majd el ha a dolgait intézi..

http://ferrari18.blog.hu/

autoszimulator
jééézusom

most egy kis ízelítõ a királyi magyar postán dúló állapotokról...
visszaérkezett hollandiába a csomag, amit a múlt héten égen-földön kerestem, talán emlékeztek még rá. megkértem a holland srácot, hogy küldje el a címzést, mi volt az az elégtelen cím. Íme:

namost elképzelem annak a postai "dolgozó"-nak a lelkét, aki erre azt mondja, hogy ilyenvárosnincs... okés én adtam meg rossz címet, ott van plusz egy d betû, de az irányítószám stimmel,meg minden egyéb is. most fizethetek ki újra 33 eurót, mert valaki b@szott normálisan, picit lelkiismeretesebben dolgozni.

Harly, boldog születésnapot!

Boldog szülinapot!

Lunatic83
Boldog sütinapot!

Xbox Live: Lunatic HUN

Harly18
Thx mindenkinek <#wave> Egyre inkább közeledem a "vén kecskék" táborába, de ezen a mélyponton enyhített volna az a tény, hogy 3 csomagom jött ma, telis tele 1:43-as modellekkel.....De nem igazán sikerült neki.... 😞

Ugyanis minden modellen van olyan gond, amit elfelejtettek közülni...Pl.: nincs meg a papír doboza az egyiknek, ami az értékébõl rögtön von le pár ezret, mivel limitált, a másiknak a tükrei csúnyán lettek visszaragasztva és tök más dobozban van, a harmadikon egy mûanyag elem félig a levegõbe mered és nem lehet visszarakni, s a negyedik doboza meg olyan, mintha egy kutya szájából tépték volna ki.....Kb ez a mai mérlegem, nem tudom ez esetben mit tudnék tenni...Mivel cserések voltak, így pénzt nem kérhetek vissza...ááá...ilyenkor utálom az egészet <#nemtudom><#rinya>

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

w77d
ááá XD

Willi Betz
Baj,hogy belül gyerek maradtam?<#nevetes1>

w77d
miért te nem szereted a feszültséget? 😄

Dofekné
HBD H!

Willi Betz
Jah...az,hogy megráááááz az áram néha napján.<#hehe>

w77d
XD

Gabec te már néha súlyos kezdesz lenni XD

Willi Betz
Egésség!!!<#nevetes1>

w77d
jah, kösz, de már fölvették a munkát, kitöltöttünk minden papírt 😊

a trolizásban is van valami szép XD

autoszimulator
hbd

Dofekné
Jó, jó, csak arra gondoltam, hogy ne kelljen egy hétig a troli ablakán kilógatott kézzel utaznod... Ez mégiscsak egy nap, nem egy hét...

w77d
kössz, már a wallis intézi..

Dofekné
Hallo, Weed!
Ahol ma vettem a bömös szélvédõt, ott azt mondták, hogy holnapra tudnának neked ablakot hozni.
18000 pénz.
Kõ? Ha igen, ma 16 óráig kellene bevinni elõleget a megrendeléshez a XIV. Fogarasi út 158-ba.

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!

w77d
benéztem, azt hittem csak szimpla ölelés XD

Willi Betz
Én lehet nem tettem volna oda a smárolós szmájlit<#hehe>

w77d
HARRRRLLYY!! HAPPY BIRTHDAY!!! <#taps><#pias><#bohoc><#eljen>

Willi Betz
Ma van a Harly szülinapja!!!!

Willi Betz
De a FIMÜV itt a Gvadányin<#hehe>

w77d
at a baj hogy nincs se eladó se kiadó garázs a környéken, sem pedig õrzött parkoló 😞

caseih9400
Részvétem .... kell venned ott a környéken egy garázst vagy P+R parkolóba parkolnod sztem..

khm...khm...

Willi Betz

Willi Betz
Nadon széééép!!!

caseih9400
Megvehetem tõled a piroskát ??😊 <#vigyor2>

khm...khm...

Dofekné
Még csak annyit:
A világítótestek feltétlen elõretörést mutatnak. A képen össze lehet hasonlítani egy KYO és egy AA lámpáival.

Dofekné
És milyen az autó?

BMW 328i (E46) Sedan
A modell dobozán semmi utalás nincs a gyártóra!!
Csak, hogy Kínai, meg „nem játék” és hogy cinkbõl öntötték.
Mint az köztudott, az E46 széria legkülönbözõbb változatait több elit kategóriás gyártó is forgalmazza, de a négyajtós „utcai” változatot csak a Welly és az UT adta ki. És ugye az elit kategóriába a Welly abszolút nem sorolható be, az UT pedig – legfeljebb - csak erõs fenntartásokkal . (Mégis - mint azt láthattuk – pl. Ferráriban sok más gyártót simán ver.)

A dobozon ugyan semmi sincs, de a modell alján már büszkén feszít a felirat: UT Models.
De ez az UT már nem az az UT!
Amikor ezt még lehetett boltban kapni, a gyártó rovat mindig így hangzott: UT/Minichamps.
És valóban ez a kis kiigazítás a gyártó nevénél, a minõségben is kiigazítást jelent.
Na, de mekkora is ez a javulás?
Ha az ember ránéz, körbenézi, egész egyszerûen gyönyörû.

Ennél már minden nyílik, igaz, az ajtók még ragaszkodnak a „karos” megoldáshoz (halkan jegyzem meg némely MC modellen is) sõt – micsoda bikfang – a hátsó ajtók is, illen kis lemez karokon nyílnak. Az ajtókba üveg is került már.

A plüssözés és a gépháztetõ zajvédelme továbbra sincs megoldva, de a tetõkárpitból már megvalósult annyi, hogy a napellenzõk és a belsõvilágítás konzol már szerepel a programban.
A fenéklemez és a motor – bár szép - továbbra is egyszerû.

És nem kell szerénykednie két Kyosho között állva sem.

Ennek a gyártónak a fejlõdését már nem követhetjük nyomon tovább, mivel „beolvadt”, így mint önálló márkával többé nem találkozhatunk az UT-val

Willi Betz
Látod. Van aki nem ad a csomagolásra,mert megbízik a postában.

Dofekné
Berlin – Dortmund 492,9 km.

Ugye írtam a napokban Berlinbõl érkezett E36 Sedan hányattatott utazásáról, melynek fõ okozója a trehány, sõt – mondhatni – fingszagú csomagolás volt.
Nos, ma megjött az E36 „fia”, az E46 Sedan amit Dortmundból küldtek.
Igencsak meglepett, amikor a postás egy hatalmas dobozt emelt ki spenótzöld Transporterébõl és nyomta a kezembe. Hát kérem, ez a modell nem turista osztályon utazott!!
Akkora a doboz, hogy akár hat modell is beleférne, tökéletesen kitöltve hungarocell „kukival” és újságpapírral. A modell saját doboza – hogy az se karcolódjon – külön becsomagolva légpárnás nylonba.
Egyszóval „perfect”.
Hát ennyit számít csomagolási kultúrában ötszáz kilométer Németországon belül? ( persze ha az emberi tényezõt most kihagyjuk)

autoszimulator
ok, megbüntettek tilosban parkolásért 😄DDDDDd
jónap ez, ülök a seggemen inkább -.-

Willi Betz
Igen.