Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunatic83

LP 5000 S

nekem is ilyen piros van - nem autoart és társai, de akkor is olyan csodás formája van , eszméletlen... 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

DJ Skyline
ez igen <#eljen><#eljen>

Lunatic83

LP500 R - nekem ez tetszik

DJ Skyline
arról nincsen, aminek van hátul szárnya (LP500S?) LP400 is szép, de az a verzió nekem jobban tetszik

Lunatic83
bár akkor csinálhatnék egy összehasonlitást Miura vs Miura 😉

Lunatic83

Lunatic83
mind1, megirtam neki h legközelebb rakja ki ugy az autót h a kikiáltási ár ne legyen = a min árral, igy látja ki mennyit adna érte... s ki harcolna érte egyáltalán...

Lunatic83
nekem is van Miurám, igaz nem Anson, szivesen megvenném, de akkor meg lenne egy + miura, azt kéne elpasszolnom...

Szepkét én ismerem személyesen, jópár Ferrarit vett tõlem, de aztán eltûnt, most meg látom, hogy árulja a jó kis begyûjtött vasakat. szerintem nagyon korrekt emberke, de gondolom, nem akar túl nagyot bukni a Lamborghinin.

http://ferrari18.blog.hu/

nekem ma este lesz eladó egy Anson Lambo Miura-m. ha érdekel esetleg. illetve már most eladó, de este fog felkerülni. meg egy csomó nemFerrari.. Audi Avus, Honda NSX, Lotus Super7, BMW 850i, stb... nna, majd teszek fel képeket.

Lunatic83
Vatera : Örömmel értesítjük kedves felhasználóinkat, hogy március 2-án (vasárnap) jutalékmentes nap lesz a Vaterán. Az ezen a napon indított vagy ezen a napon meghosszabbított aukciók után nem kell jutalékot fizetni az eladóknak. A jutalékmentesség értékhatár nélkül minden egyes aukcióra érvényes, akár bélyegrõl, akár ingatlanról van szó!

rakjatok fel sok eladó autót! 😊

Lunatic83
nincs egy normális autó se a vaterán - vagyis van, sok, de egyik se Lambo 😞
van egy countach lp 400 ami nagyon tetszik, de horror áron kinálja....
irtam neki h érdekelne, de sokk amit kér, 24E-rõl levitte 22-re...
de még mindig sok, pedig nagyon tetszik, igaz a kék színben jobban bejönne... esetleg zöldben vagy narancssárgában....

a zövé

Willi Betz
Harly!!!!!!!! Ez a tied??

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz
Ez a lila Porsche régóta mániám,mindig is tetszett. Fogalmam sincs miért,de tetszett. Csak már nem nagyon lehet kapni...

DJ Skyline
na itt van pár kép, elõször is elnézést minden fém autó rajongótól a látványért ^^
már nem tudom hány éve nem nyúltam hozzájuk, szerintem 5 éve biztos, ha nem több! hát igen, kézügyességem nem volt a legjobb. akkoriban még azt a korszakomat éltem, mikor minnél hamarabb túl akartam lenni a maketten, hát ez látszik itt is, híg a festék, pontatlanok a vonalak, kifolytak, kilógnak, stb! (majd ezt a másik Porschénél jobban lehet látni)
szóval most így néz ki ez az ezer éves Bburago modell, semmi baja, csak poros, és az utolsó kis pöcök is levan szedve:

itt meg a másik Porsche, ezt már elkezdtem összerakni 5-6 évvel ezelõtt 😄

hát igen, elég ronda

mondjuk ennek a lefestése nem lett rossz (ami a kárpitot illeti), de a színválasztás így utólag nem a legjobb. itt is csodásan látszanak a szétfolyások

itt nagyon jól lehet látni még az elõzõ színt, jó híg volt a festék:

meglehet kövezni, tudom ronda meg minden. hogy miért csináltam mindezt? hát nagyon már én sem emlékszem, talán túl unalmasnak találtam az autókat és felakartam dobni kicsit! akkori szemmel sikerült, mostani szemmel eléggé sz*r lett 😄 bár ha akarnám újratudnám kezdeni az egészet! szi-ti nevû cucc (lefolyócsõ tisztító 😄) feloldja elvben a festéket amit felfestettem, kérdés a mûanyag mit fog ehez szólni, elvben semmit! szóval megtudnám csinálni sokkal szebbre õket, de már se kedvem, se idõm nincs hozzá, új dolgok foglalkoztatnak. na mindegy, gondoltam megmutatom

gabamano
gabamano

köszönöm a jótanácsokat. elsõ lépés, hogy meg kell nyernem rá a licitet. :-)

DJ Skyline
azt csak elmeséltem, ha már így eszembejutott 😊

gabamano
De õ csak ki szeretné takarítani!!!
Minek fújjon át egy gyári állapotú modellt.

DJ Skyline
matricát csavarhúzóval tudnád max lekaparni! én mindíg szétszereltem kíváncsiságból a fémautóimat, majd összeraktam õket 😄 egyik Porsche 911 Turbo évek óta szétszedve pihen! és értsd szó szerint, a gumit is leszedtem a felnirõl! kitaláltam hogy átfestem az egészet makett festékkel, kivéve a kasztnit, mivel a makettfestéket mûanyagra találták ki, ez meg ugye fém! ugyanez igaz a makettre, nem lehet fémre való festékkel lefújni, mert felmarhatja a mûanyagot, aztán oda az X ezer forintos makett! az egyik Carrera is szétlett szedve, átlett festve! a kasztnit is átakartam festeni, de elõtte lekell szedni a festéket ugye a fémrõl, ezt kromofággal lehet megoldani, csak vigyázni kell a kézre, mert megmarhatja, és nem túl jó érzés 😄 majd készítek pár képet errõl a két autóról

gabamano
Sima langyos szappanos víz.
A régi francia modellek plexi alkatrészei nagyon ulálják a forró vizet!!!!

w77d
persze mind a kettõt! Kajáltatni meg majd te fogsz? 😄

w77d
ok, akkor viszatérünk rá 3és fél nap múlva 😊

autoszimulator
Lehet róla szó, de akkoris még várni kell vele, mert 4 nap múlva jár le. Majd mondasz egy max licitet, amit megadok, és ha senki nem tesz fölé, akkor tied 😊

.: mobilize.hu :.

köszi. ez Jouef Evolution - anno jónak számított, mai szemmel nézve persze gáz. és mivel mossam le? sima szappanos víz? vagy valami alkoholos? nem szedi le a matricákat?

Dofekné
Hát van, ami könnyen szétszedhetõ, de van amo bonyolultabb. A bonyolultságot leginkább az elrejtett csavarok felkutatása okozza.(pl a Kyoshoknál a kerék takarja a doblemez tetejél lévõ csavart, vagyis elõbb kerék le.)
Ha szét van teljesen csavarozva, minimális feszegetéssel, csavarással szét kell jönnie. Szóval, ha nem akar szétesni, keress még csavart.
Pucolás után tökéletesen gyári állapotúra összeszerelhetõ. Ha el nem csesztél valamit.

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

BMW FAN
Szép ez a Z1,eladó?

Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD

Dofekné
Mind a kettõt meg kell venned! Világos? Majd nem gondolod, hogy nem fogsz spórolni a postaköltségen?

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

aki már csinált modell nagytakarítást, attól kérdezném, hogy ezt szerinte mekkora meló szétszedni, kipucolni, újra összerakni? egyáltalán meg lehet csinálni tökéletesre? nem volt még ilyen poros modellem, mert vagy dobozban, vagy üveg mögött vannak, ezért nem sok a tapasztalat. viszont erre a rusnyaságra régóta vadászom. és most egész jó áron van ez, csakhát ilyen mocskos szegényke:

w77d
hehe 😄

viszont én most lépek suliba, majd délután leszek 😊

Willi Betz
Majd elég ha 2 óra fele kéred meg ilyenekre. Mert még alszik😄

w77d
Amúgy gondolom erre olyan licitháború lesz hogy csak na 😞
Én olyan max 25-26 ezerbõl szeretnék kijönni postával együtt

w77d
Autoszim!!! Légyszi intézzük el megint olyan szépen mint a Phaetonnál!! 😊

Willi Betz
Nincs villámára...
Kérd meg autoszimulatort neki van ebay jogosultsága😄

w77d
valaki aki tud ebay-ezni licitálna rá nekem? 😊 Most a 62-es kéne

w77d
villámár nincs??

Willi Betz
Ja licitálhatsz rá,még van hátra 4 nap...

w77d
csak 13 euro???

Dofekné

w77d
nah én is lépek aludni, csátok emberek! <#integet2>

w77d
asszem maradok itthon a seggemen huhogni XD

Willi Betz
Csõre van töltve az elefánt lövõ puskám<#hehe>

w77d
addig alhatsz amíg el nem kezdek huhogni az ablakodban 😄

w77d
egye fene 😄

Willi Betz
Megyek egy segg hunyásnyit (nekem is van ilyen sapkám)

NSTSpider
😄 Jobb a bagoly pók békesség 😄

w77d
jah értem, én kérek elnézést 😄

NSTSpider
Ezzel a fajtával nem 😄