Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a többiek (Dezsõ, Geo), akik Ferrarit árultak, azok sem nagyon adtak el. szóval nem a kínálattal volt a gond, hanem, hogy mindenki Mercit, BMW-t meg Májbáhhot keres. :-DD
http://ferrari18.blog.hu/
mondjuk elég sok ferrari modell is volt a börzén, szerintem az 1:18asok fele ferrari volt....
amúgy nagyon szép autókat árultál.....
hál'istennek nem vagyok ferraris, így még pénzem is maradt a következõ üzletekre... 😉
pedig volt még egy szép Lambo, egy AA murcielago 40th
de nem tudtam megvenni, mert lassan reventón, aztán még ott a noreves cesam...
amúgy nagyon szép autókat árultál.....
hál'istennek nem vagyok ferraris, így még pénzem is maradt a következõ üzletekre... 😉
pedig volt még egy szép Lambo, egy AA murcielago 40th
de nem tudtam megvenni, mert lassan reventón, aztán még ott a noreves cesam...
Xbox Live: Lunatic HUN
LOL
mindegy, ez van. a múltkor alig marad valami, amit hazahozam, most meg sem látszott, hogy hiányzik cucc. legközelebb megint jó lesz. látod, Gabamanonak jól sikerült, nekem ma nem jött össze.
Azé mondom me én sosem kerülnék be, de egy 2 pixeles képet azé beböföghetnél róla<#eplus2>#eplus2>
pangott nagyon a bolt. 6 autót adtam el összesen.
Könnyû mondani,nincs bunkofon ami tud képet csinálni?😄
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
off topic
Walter Wolf (Wolf Countach)
Mindössze három ilyen autó készült. 1975-ben egy gazdag kanadai üzletember és egyben a Wolf F1 versenycsapatának atyja, Walter Wolf egy LP400-ast vásárolt. Mivel nem volt elégedett az LP400 motorjával, arra kérte a Lamborghini akkori fõmérnökét Dallara-t (aki a 90-es évek híres olasz F1 versenycsapatának a Scuderia Italia-nak egyik alapítója volt), hogy tervezzen számára egy különösen erõs Countach motort. Ez volt a „code NO 1120148” Walter Wolf motor, melyet az eredeti Countach motor prototípusából fejlesztettek ki. Az új hajtómû 447 lóerõs lett, a maximális sebessége elérte a 315 km/órát. Az új modell piros színt és új nevet kapott: LP500S, akárcsak a nyolcvanas évek standard Countach modellje, de attól jelentõsen különbözött. Az elsõ legyártott modell jelenleg Japánban található. A két másik Wolf Countach egyike kék színt kapott, míg a másik tengerészkék fényezésû darab sokáig Walter Wolf tulajdonában volt.
Lambo történelem off 😉
Walter Wolf (Wolf Countach)
Mindössze három ilyen autó készült. 1975-ben egy gazdag kanadai üzletember és egyben a Wolf F1 versenycsapatának atyja, Walter Wolf egy LP400-ast vásárolt. Mivel nem volt elégedett az LP400 motorjával, arra kérte a Lamborghini akkori fõmérnökét Dallara-t (aki a 90-es évek híres olasz F1 versenycsapatának a Scuderia Italia-nak egyik alapítója volt), hogy tervezzen számára egy különösen erõs Countach motort. Ez volt a „code NO 1120148” Walter Wolf motor, melyet az eredeti Countach motor prototípusából fejlesztettek ki. Az új hajtómû 447 lóerõs lett, a maximális sebessége elérte a 315 km/órát. Az új modell piros színt és új nevet kapott: LP500S, akárcsak a nyolcvanas évek standard Countach modellje, de attól jelentõsen különbözött. Az elsõ legyártott modell jelenleg Japánban található. A két másik Wolf Countach egyike kék színt kapott, míg a másik tengerészkék fényezésû darab sokáig Walter Wolf tulajdonában volt.
Lambo történelem off 😉
jaja, képet! képet! ahogy valaki múltkor mondta "képet vagy nemigaz" 😉
utólag is sorry de én saját képpel nem szolgálhatok, nincs most megfelelõ fotókészülék... igy is alig találtam róla normális képet...
utólag is sorry de én saját képpel nem szolgálhatok, nincs most megfelelõ fotókészülék... igy is alig találtam róla normális képet...
Tejanya,csak elcserélte a Matthiase?
Mert a 350z sem volt ronda,ugy elsõ hírtelen ránézésre.
A picsányi cararamák pedig egy X5-ös BMW rendõrautó és egy Merci s-osztály.
Mert a 350z sem volt ronda,ugy elsõ hírtelen ránézésre.
A picsányi cararamák pedig egy X5-ös BMW rendõrautó és egy Merci s-osztály.
én is pozitívra értékelem a börzét , bár Miuráért/Jota-ért mentem volna, de így is megérte... egy újabb gyöngyszem került a gyûjteményembe ...
most azt próbálom kideríteni miért is Walter Wolf... valami kanadai F1 csapat tulajdonosáról írnak, meg h Countach õrült volt...
most azt próbálom kideríteni miért is Walter Wolf... valami kanadai F1 csapat tulajdonosáról írnak, meg h Countach õrült volt...
úgy érzem nekem is megérte, mert két gyönyörû modellel lettem gazdagabb 😊
a tejanyával meg haggyá békén 😄
a tejanyával meg haggyá békén 😄
a következõ börze május 18án lesz... remélem ráérek akkor is egy kicsit majd
Ahogy elnézegetem,ami használható is és eladható azt 2 1:43-as Hongwell meg kis picsányi Cararamák.
Na bazzz...találtam egy zacskónyi autót<#zavart2>#zavart2>