269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • mikeman
    holnap GTR??
  • crosspeet
    ez tényleg jó, oda kéne írnunk minden modell mellé az eccájgját is.. :D ;))
  • crosspeet
    Grat a gyűjtihez, üdv a klubban!
    Egy gyors észrevétel, amit tarts be... :
    A dobozt soha ne dobd ki!!! Nem tudhatod, az ízlésed változik, vagy a minőség iránti éhség, és így a modelljeid semmit nem fognak érni. és a másik fontos dolog: Mi van ha költözöl??? veszélyes a kis alkatrészekre ha nem a gyári dobozában szállítod! ;)
    De én is így kezdtem. igaz azok a modellek már nincsenek is meg.. ;)))
    De tényleg gyorsan összeszedted magad egy hónap alatt, grat még egyszer a gyűjtidhez! :)
  • mikeman
    üdv a fórumon
    először is grat a gépeidhez, van néhány szép darabod
    viszont nem mond már hogy mindezt egy hónap alatt gyűjtötted össze...kicsit szerényebben
    a másik hogy nem látom hogy odaírtad volna mindegyik mellé a típusát
    tudod ha ilyen jellegű kérésed, javaslatod van mutasd is
    egyébként azért nem írjuk oda mert kb 90%-ban mindenki tudja mi van a képen, amikor nem akkor ált rögtön tisztázzuk is :))))
    a doboz dologra nem is reagálnék, ilyet komoly gyűjtő nem kérdez
  • oritomi
    Elég furcsán működik ez a fórum meg a képfeltöltés.
    A storiból a fele lemaradt a lényeg, hogy várok egy HW Elite Ferrari FXX-et meg egy Vector V8 Twin turbót.
  • oritomi

• oritomi

• oritomi
    Kár hogy pont a képeket nem tudom berakni
  • oritomi
  • oritomi
    Üdv Fórum és Modell társak.
    Én még teljesen új vagyok, a modell gyüjtést is kb 1 hónapja kezdtem.
    Jelenleg így néz ki a gyüjteményem:

Ezek vegyes méret arányúak

ezek már 1:18asok

Az üres helyekre jön még egy fekete HW elite Ferrari FXX fehér csíkokkal meg egy Vector V8 Twin Turbó.

Közeli tervem, hogy további polcokat és modelleket szerzek be(bár asszony pajti nagyon besértődött mikor jött a postás és nem lehetett mozdulni a dobozoktól
    :D)
    Azért érdekelne, hogy miért gyüjtik egyesek dobozostól a modelleket,lévén nekem az első dolgom, hogy a dobozt és adott esetben a talpazatot is kidobom,mert így több fér el a szekrénybe meg magamnak gyüjtöm nem akarom eladni később őket(kivéve a gagyi burago és HW modelleket).
    A másik észrevételem, hogy jó lenne ha típust is írnátok mikor felraktok képet, hogy lehessen tudni ,hogy mit sikerült begyüjteni az illetőnek.
    Röviden ennyi.
  • mikeman
    újonc

• BMW FAN
    Nem a Wb nem méred:)Azt a képhez kell állítani.
  • BMW FAN
    Itt is láthatod,a rács alul nem fekete.azt később javítom.

• mikeman
    nem jól tettem fel a kérdést :))
    tudom hogy a gépen, tudom is mi az, csak hogy hogy állítsam, kb mennyire?
    bár ezt talán mérni kéne ha jól sejtem
    isten bizony beiratkozom egy fotósuliba :)))))
  • BMW FAN
    Azt gépen tudod:) Vagy utólag ps el.
  • mikeman
    a következő kérdésemből rögtön kiderül hogy tök hülye vagyok a fotózáshoz :))) de merre állítsam a WB-t?
  • BMW FAN
    Figyi,most nincsen időm,de estére írok neked egy privát üzenetet. És egyszer és mindenkorra tisztázunk mindent.
  • BMW FAN

Ez sem tökéletesen fekete.Persze feketét lehet belőle csinálni,de az már bizonyos részletek rovására megy.
  • Dofekné
    Istenbizony Én vagyok a hülye, mert még magyarázkodom......
    Szóval, úgy véltem, hogy direkt alkottad a képet élénkebb tónusúra. Ehhez szólt, egy tulajdonképpen elismerő megjegyzés. De hát.....

Nekem nincsenek "munkáim" Én csak lefényképezem a modelljeimet.
  • BMW FAN
    Wb állítani:) És akkor minden szín a háttérnek megfelelő lesz.Habár, fekete autót,vagy sötétkéket,fehér háttér előtt nehéz feketének fotózni.

Nem ismered ennek az előzményeit:)
  • mikeman
    ne morogj már :))))
    viszont lenne egy kérdésem: nekem a sötétkék modelljeim fényképezésénél meg feketének látszódnak azok.....mit lehet tenni??
  • BMW FAN
    Nem,csak a fotószakértőkből van már kicsit elegem.Aztán a munkáikat nézve,megsúrolják a vicc határát. Nem kell kommentálnod a fotóimat:) Ha megkérhetlek erre.Nyugodtan le is tilthatod:a "képek megjelenítése erről a helyről"
  • mikeman
    jó belehúztál E36 szinten
  • Dofekné
    Öregeeeem.....amennyiben ezt Te kötekedésnek vetted, akkor azért jöttem.
    De látom, egy kicsit túlérzékeny vagy. Bocsi, majd vigyázok.
  • BMW FAN
    Ez meg piros.Én nem pofázok,te se tedd!
  • Dofekné
    Akkor még ijesztgetlek egy kicsit

még nincs vége....
  • BMW FAN
    Ha kötekedni jöttél vissza,jó helyen jársz!

Mivel,még mindig nem a rétesnyújtó abroszon fotózok,hanem fénnyel.Így ha egy zöld színt fény ér,érdekes módon világosabb lesz:) De ezt Te bizonyára tudod! A képeidet elnézve meg végképp:)
  • Dofekné
    Ez jól "megződült"

• mikeman
    úgy látom te azért el vagy látva valamilyen szinten E36-tal
    nekem sajna semmilyen nincs, pedig gyakorlatilag ez a típus döntötte el nálam végleg hogy a márka szimpatizánsa leszek
    bár úgy gondolom nem teljesen csak az én hibám hogy nincs, se a Kyo sem az AA nem halmoz el ezen típussal
  • BMW FAN
  • Dofekné
    Ilyen E36 is van ám a piacon.

• crosspeet
    Én úgy szintén..
  • crosspeet
    Most mán megen Pócsékat is nézegetek.... :D
  • crosspeet
    Naaa, grat a vitrinhez!!! aztán legyen bőven kép ide!!! ;)
  • 355
    Nnna, én lágyan balra el...
  • 355
    Nekem a vörös mellett az 51-es is nagyon tetszik, már úton van a vitrinem felé, egy pedig 29eFt-ért eladó (postát állom).

Apropó vitrin... Nemsokára lesz nagy coming out. Eddig csak írogattam itt-ott, hogy 120+ modellem van meg hogy milyen f@sz@ 120 vörös vas együtt, de végre megvannak a vitrinek is, 4db ilyen:

Van még rajta sok reszelni való, pl. vettem hozzá +24 polcot, jön a ledszalagos világítás + egyéb trükkök. Elvileg egy polcon 4-5 autó fér el ferdén, teljesen szembe állítva 7, így alapból 160, de max. 280 modell belerakható. Már csak nyerni kéne a lottón, hogy meg tudjam tölteni. Meg a gyártóknak összekapni magukat, hogy legyen is mivel telerakni
  • mikeman
    helyes abból baj nem lehet
    amikor te elkezdesz nézelődni abból vásárlás lesz :))))
  • crosspeet
    Nem rossz, ismerem. Modellben van most nem messze fehérben és feketében is x6 egész jó áron, asszem a feka az M-es, illetve van ezüst x5 a pityerkán.. nézelődök.. ;)
  • mikeman
    hozzám egy X6M való :))
    amúgy van Csabán egy fehér X5M
    láttad már?
  • crosspeet
    akkor vegyél te is egy X5-öst! XD :D ;)