269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • KDavid850522
    Igen! ;)
  • 355
    Én is 14 éve gyűjtök, de csak a modellek töredékének van meg a doboza. Vannak modellek, amik 99.99%, hogy sosem fognak kikerülni a gyűjteményemből, ezeknek felesleges lett volna megtartani a dobozát.
  • mikeman
    az nem de természetesen a kardán forog :))

• oritomi
    Ez a HW61 az Highway 61-et akar jelenteni?Próbáltam gúglizni,de ezt találtam csak.
  • mikeman
    hát a dioráma készítés külön világ, ez valóban első osztályú
  • oritomi
    Bakker erre azt hittem hogy eredeti fotó: http://junkyardjewels.com/1966_pontiac_gto_convertible.html
  • mikeman
    ismertem olyat ki se merte bontani a drága modelljét csak azért hogy megmaradjon az értéke, így nem is látta élőben soha, mert kartondobozos volt...
    ez a másik véglet, de én úgy gondolom azért a gyári doboz megléte fontos, így egész a dolog
    én kb 18 éve gyűjtök, és meg van az összes doboz is :)
  • mikeman
    ne baszogass, mert elküldelek oda ahová Fan szokta a baszogatosokat :))
    amúgy igazából mély vörös a színe kicsit barna fele hajlással, de ezen a közelin kicsit kipirosodott, de jellemző hogy neked is először ez köti le a figyelmedet mint egy nőnek, ahelyett hogy a belső szépségre koncentrálnál
  • oritomi
    Per pillanat 2en épphogy elvagyunk a 3 szobás házban,és akkor hova jön majd a gyerek?
    A 3. kis szoba amiben én vagyok akkora, hogy ha középre állok akkor 20 centi hílyen elérem a 4 falat körbe.
    Porszívózás is úgy megy hogy bedugom az eszközt :) és kiporszívózom az alsó szintet teljesen.A felső szint dettó. (És nincs fullra kihúzva a madzag).
    Nameg úgy vettem észre,itt az angol ebayen nincs nagy jelentősége a doboznak,ha jó a cucc (minimum autoart és társai)akkor úgyis felmegy az ára és mind hasonló árban megy el doboztól függetlenül.
    Ami meg gagyi (burago és társai) az dobozzal együtt is max 5-10 fontot ér és annyit is adnak érte.
    Anno gyüjtöttem bélyeget meg telefonkártyát ott is az volt a jobb ami gyári eredeti/bontatlan volt.
    Ez a dobozos téma annak éri meg aki kereskedni akar vele szerintem.
  • crosspeet
    slusszkulcs működik..? :P
  • crosspeet
    őöö, ez nagyon bepirosodott..
  • mikeman
    az hogy csúsztatható az első ülés meg lehajtható a napellenző csak hab a tortán
  • mikeman
    és a beltere sem rossz ám
    nagyon jó vételt csináltam szerintem
    köszi microbi ati :))))

• KDavid850522
    Egyszer majdnem vettem egy ilyen HW61 GTO-t, csak a pénztárcámat nem tudtam elő venni, mert rá volt pakolva az összes modellem doboza...! XD

Egyébként amit én néztem ki, annak szélesebb peremű volt a felnije, van valami különbség köztük?
  • mikeman
  • crosspeet
    ja, de doboz nélkül!
  • crosspeet
    erre igen, mert pont a motrteret mutogattad akkor is.. ;))
  • mikeman
    pl holnap nekem egyet :)))
  • mikeman
    ööö...lehet...valóban, de úgy se szoktál emlékezni a dolgaimra :)))))
  • crosspeet
    :)))
    nemrég jöttem bringázásból.. ;)
    az értékesebbeknek azért feltétlen tartsd majd meg a dobozait, nem bánod meg majd. Én egy 65nm2-es kecóban lakok, szorítottam nekik helyet az egyik sarokban, meg az ágy alatt, jó az ha meg van... :)
    én el is adok néha, nem csak veszek. ha személyesen úgy találom kis idő után hogy még sem annyira bejövős valami...
  • oritomi
    Az a R34 volt a legelső legkedvesebb.Anno még aszfaltot is csináltam neki :D
  • crosspeet
    Láttam én már nálad legutóbb, vagy nem..? szép ezen a képen (is)!
  • oritomi
    Ehez csak annyit fűznék hozzá hogy itt anglia országban igen kicsik a házak (70négyzetméter,és ezt csúfolják 3 szobás +nappalis háznak) nincs hely eltenni a dobozokat,sok angol úgy él hogy ruhás szekrénye sincs a földre ledobva van minden (nameg szezononként cserélik a ruhát.Ha elmúlt a nyár eladja vagy jótékonyság és veszi a téli göncöt.Mellesleg ezért látsz te otthon mindenütt iszonyatos mennyiségben angol használt ruha túrkálót,a másik dolog, hogy nem költözök sehova,úgy adódott, hogy saját házban lakunk.
    Van egy kerti kisház abban tárolom a dobozokat amiben küldték a modellt,de a gyári dobozt már nem tudom hova tenni.Én ezért dobom ki őket.
    Mondta asszony poénból menjünk biciglizni,de ahoz előbb vagy 25-30 dobozt kellene arrébb rakni, hogy hozzá lehessen férni a bicajokhoz.Mondtam neki egyszerűbb lenne ha új bicajokat vennénk :D
  • crosspeet
    gyanus is volt a méretarány annál az R34-esnél.. mert itt az 1:18-as fertőzöttségben élünk főleg, bár előfordul az 1:43-as is.. (nekem akad egy-két 1:24-es is, de a minőségibb gyártók ezt nem preferálják..
    jut eszembe, bulba megszökött, hová lett..???
  • mikeman
    hát még élőben :))
    majd megnézheted ha eljössz
  • crosspeet
    jóóó... :)
  • oritomi
    Hát pedig 1 hónap.
    Volt hogy egy nap ezt hozta a postás:

Nah ekkor asszony pajti besértődött.Elismerem elkapott a gépszíj.
    A felső sor volt a kezdet.
    A kedvencem a skyline az volt meg legelőszőr.Az 2-3 éves kb.
    Aztán elég olcsón jött egy mondo lambo kitt összeraktam szép meg minden elég jó minőségű.Aztán hónapokra rá megvettem a vissza a jövőbe 1/24 autóját mert eredetileg mozi figurákat gyüjtök és az illett bele.
    Aztán ebayen megláttam kép alapján azt a szép piros skyline-t.Nem igazán illik a képbe mert távirányítós meg asszem 1/20as.
    Na és itt indult el valami.
    Ebaynek nekiestem és rendeltem elég dúrván.Kezdetben az olcsó burago és HW-ek jöttek,aztén volt olyan ami pár font volt (5-6) és az olcsó welly (10-12font) modelleknek sem tudtam ellen állni,mert olcsó volt és szerintem elég jó minőségűek bár vannak gyenge pontjai.Aztán belefutottam egy maisto gtr mercibe.Na az abszolult kedvenc lett,nagyon részletes kidolgozottság a felfüggesztésnél a rugó fém rugó nem holmi imitáció vagy műanyag.(Pedig a Maistot nem láttam, hogy valaki a jó minőségű gyártókhoz sorolná).
    És itt döbbentem rá, hogy inkább a minőségre fogok rámenni nem a mennyiségre.
    Ennek egy részét le is írtam az első hozzászólásomban csak éppen nem jelent meg,eltünt.
    Múlt héten több mint 200 fontért vettem modellt,ekkor megint berágott asszony és szólt hogy jön karácsony,meg a névnapja meg telelni is el kellene menni,meg hazalátogatni(igen UK-ban vagyunk) szóval most visszább vettem egy kicsit.Ezért van hogy most csak 2 modellt várok már :D
    Leírom, hogy mi van,de ti mint profik szerintem vágjátok.Én csak azért írtam amit írtam mert a kezdő amatőrök mint én egy képből nem tudom hogy hw hw elite autoart kyosho van a képen.Talán egy bbr vagy cnc-t már felismerek hogy nem burago :D
    Szerény listám:
    1:24
    Nissan skyline R34 GTR Maisto
    Lamborghini Reventon Mondo Motors
    Delorean BTTF Welly
    1:20 Nissan GTR RC
    1:43 Ford Mondeo MK3 5 doors Minichamps
    1:18
    Ferrari Testarossa Burago
    Ferrari 348TB Mattel Elite
    Ferrari F40 Burago
    Ferrari F50 Burago
    Ferrari Enzo HW
    1976 Ford Grand Torino ERTL
    Delorean BTTF 3 Sun Star
    1967 Ford GT500 custom Shelby Collectables
    1966 Shelby Super Snake 427 S/C (AC Cobra) Shelby Collectables
    2008 Shelby GT Convertible
    Ford GT Concept Car Beanstalk Group (Pauls Model Art)
    Dodge Ram 1500 JADE
    Dodge Charger Daytona R/T Welly
    Dodge Viper GTS Coupe Burago
    1970 Plymouth Cuda ERTL
    Nissan Skyline GT-R R34 AutoArt
    Bugatti EB110 Burago
    1972 Pontiac Firebird Trans Am Welly
    Lamborghini Diablo VT AutoArt
    Lamborghini Miura Polistil
    Nissan 300ZX Twin Turbo Kyosho
    Maserati MC12 HW Elite
    McLaren F1 GTR UT
    Mercedes CLK-DTM 2000 Maisto
    Aston Martin DBR9 Solido
  • mikeman
    komoly konkurenciája támadt a '70-es GTX-emnek
    kurvára tetszik ez a GTO

• mikeman
    szóval ez egy Pontiac GTO '66
    HW61
    :))

• mikeman
  • crosspeet
  • KDavid850522
    Amúgy napot!

Grat. mindenkinek az új szerzeményekhez!
  • KDavid850522
    Egy hónap alatt ilyen gyűjtemény??! Azt hiszem Peet konkurenciára lelt! XD

A doboz azért kell, hogy télen legyen mit eltüzelni (mivel év közben minden pénzt elb@szunk). :D
  • mikeman
    de, sok minden kellene onnan :)))
    ingyé
  • crosspeet
    Megyek kedden valszeg Angyal-kereskedőnkhöz, nem köll onnan valami..? ;))
  • crosspeet
    akkor azt jeleznie kéne az eladónak, szal nem fog kelleni, van egy olyan érzésem. szerintem még fel is fogja a csákó ragasztani, de majd mondom neki, mutassa má meg, hogy köll levenni, mielőtt hülyének néz. hibátlan, ja blahhh. én meg szűz vagyok.
  • mikeman
    egy kis pill ragasztó csodákra képes :))
  • mikeman
    köszönöm
    ma fotóztam, de már korántsem ideálisak a körülmények, több modellt is fényeltem, de szerintem tavasszal újra fotózom mindet
  • crosspeet
    oksa! Lehet h délelőtt/reggel még a városban vagyok, de 16.00 után bizti!
    Nyertem a Vaterán egy AA 280c Mergát elég jó áron, kék színben... a képeken nincs rajta a csillag az elején, az ombre azt írta levehető, a csomitartóban van.. XXXD Na persze. kedden megcsekkolom Kecsón, max lealkudom azt a "hibátlan" gépet egy tizesre.. :D esetleg.
  • crosspeet
    grat, nem rossz... ;)