269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • BMW FAN
  • BMW FAN
  • BMW FAN
    Én őszintén az Autoartot javasolnám:) Az nagyon szép,és annak értelme is van.Főleg egy ilyen autó esetében.Van a Minichamps,hát az olyan amilyen:) A többit én nem ismerem.
  • BMW FAN

Az XKR en más a motortető,a légbeömlői nagyobbak.Nagyobb féktárcsái vannak,dupla kipufogója.
  • acm689
    szuper, akkor jók vagyunk, igaz? milyen modellt ajánlotok, ami leginkább hasonlít erre, és 10-ből megússza az illető?
    köszönöm!! :)
  • BMW FAN
    Ez egy Xk,csak Kapott egy R-t mintha.:) Az XKR erősebb,és dupla a kipufogója. A felnik is Xk ról vannak.
  • acm689
    na ez nem sikerült, akkor egy másik helyre tettem fel:
    LINK
  • acm689
    Na meg is van, itt a kép, én úgy látom, ez az R. Mit gondoltok, ha simát kapna, nem R-t, az nagy különbség?
    LINK a képhez
  • BMW FAN
    Okés.Ha XKR,akkor gáz van:) Csak Autoart van abból:)
  • acm689
    hogy őszinte legyek, nem vagyok 100%-ig biztos, de szerintem akinek ajándékozná, annak XK-R-je van. Kérek tőle képet, és mutatom!
  • BMW FAN
    Erre alkudjatok inkább.Bár ez sem egy nagy minőség,de a Wellytől szebb!
    Jaguar Xk
  • BMW FAN
    XKR csak az Autoart gyártott. Sima Xk ban nézelődhettek,abból van olcsóbb is.
  • acm689
    köszi!! egy ilyent találtam, de nem rendelhető már :( hol tudnám beszerezni neki?
    LINK
  • BMW FAN
    Jába! Aki tud,az tud:DDD
  • BMW FAN
    Ijj pázzee!
  • KDavid850522
    Sziasztok!

Megjött a Mercim a CK-tól... Rá szóltam hogy miért akciós....

Ötlet hogy mit lehet ilyenkor tenni???
  • schumimodells
    Welly 1/18
  • acm689
    sziasztok!
    egyik ismerősöm ilyen Jaguar XK-R 1:18-as modellt szeretne, de nem áldozna rá többet 10e Ft-nál. tudtok nekem, illetve neki segíteni?
    A kép:

Előre is köszönöm!
  • schumimodells
    Sziasztok.

Lassan lecserélem a vitrineimben a fapolcokat, üvegre. Az egyikkel már meg is vagyok. Valahogy igy fest.

• mikeman
    :)))
    A FAN alegnagyobb Ferrari szakértő!!
    le a kalappal, tényleg ez volt a gond vele
    úgyhogy maxiális tiszeteletem
    visszaszereltem, most már jól van rajta, de érdekes módon egy rakás problémát okozott ez aprócska összeszerelési figyelmetlenség
    szorult a hátsó féktárcsa, kiállt a kaszni síkból a kerék és optikailag is furán hatott elől a nagy hely a felniben, de most már tökéletes
  • BMW FAN
    Helyes féktárcsa elosztás:)
  • BMW FAN
    Szerintem,meg elől kellene lenni a nagyobb féktárcsának,hátul meg talán a kisebbiknek:D
  • Gallardo007
    Logó és a fékpofák színe.
  • mikeman
    Ferrari szakértők!!
    mi nem stimmel a képen a modellen???
    és itt nem a felni színét kell észrevenni :))
    kíváncsi vagyok kinek fog feltűnni

• mikeman
    csak az ára nem szép :((
  • crosspeet
    Est
    Ez szép színű, szép a felnije is.
  • Miskota
    Napot!

Jujj, de szép, a színre fújt lökös is még jobban feldobja az egész autót. Tegnap élőben volt nekem a legszebb. Örülök, hogy nem tétlenkedtél a hosszú hétvégén!:) ...és köszi még egyszer a Ferrari javítást, már be is parkoltam a helyére. Üzeni, hogy így jobban érzi magát és én is!

Jobban tetszik ez az E36, mint az eredeti UT, nem semmi! Még egyszer GRAT hozzá!

...és az a estorilkék M3 E36 is valami gyönyörű.
  • Dofekné
    Ez pedig már szerepelt ma. E36 sedan az UT-től. Piaci értéke kb. 40-50 euro. Ezt a típust csak ebben a színben adta ki az UT. (meg aztán más nem is)
    Egy ugyan ilyet vettem két hete a karlsruhei bolhapiacon 5 azaz öt euroért. Márcsak nem hagyom ott ennyiért! Kicsit matt, kicsit karcos volt, de ép és hiánytalan.

És, ha már itthon volta eme hosszú hétvégén, hát nem töltöttem tétlenül.
    Csináltam belőle egy igaziban is létező gyári színt, egy ClypsoRed-et. Meg persze némi belső korrekciót is kapott.

• Dofekné
    Akkor még E36.

Egyenlőre ez az E36-os sorom büszkesége. Az UT M3 Estorilblau. Sokat vadásztam rá, majd egy Német kis faluban lévő modellboltban mint magángyűjtemény eladó darabja heverészett. A 200 eurós induló ár - némi alkudozás után - végül 160 eurónál tért nyugvópontra.

• mikeman
    akkor majd legközelebb :))
  • oritomi
    Tapasztalom, hogy igen nehéz a modell fotózás!Nah meg, hogy szín helyesen adja vissza a fotó,az alanyt.
    Ugyan olyan nehéz mint mondjuk karórát fényképezni!Az is külön szakma.
    Hiába van profi gép még azzal is nehéz ha nem ért hozzá kellőképpen az ember.
  • crosspeet
    őt nem.
  • mikeman
    köszi
    és ezt láttad élőben??? :)
  • crosspeet
  • mikeman
  • BMW FAN
  • mikeman
    szép az a hátsó szárny
  • mikeman
    ez már ugye hungatrocelles dobozban van??
    utálom a plexis dobozokat, túl azon hogy postázva nagyon sérülékenyek, semmi minőségi hatásuk sincs, ami ilyen árú modelleknél nekem fontos....mondjuk aki kidobja őket annak mindegy
  • 355
    Az Elitek dobozai simán mehetnek, nemrég adtam valakinek a HW E F430 Scuderia dobozát egy kóláért :-) Ami elitből megjelent, az ritkaság, hogy jobb kiadásban is létezne (azért persze van CMC 250 SWB, 250 Cal Spd, BBR F430, stb.), így ezeknek nem kell a doboza, nem fognak cserélődni. A HW Super E és a 2-3 betűs gyártók dobozai persze megvannak: BBR, CMC, MR, Kyo :-)
  • Angelghost