Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
ha nem irigységbõl, akkor miért bánt ez téged?? hol ártok mondjuk én neked azzal, hogy felteszek egy összeget egy sportfogadásra?? Mi kárt okoz neked az a tanuló, aki 3 egyetemet végez és a szülei pénzelik??

Willi Betz
Most nem azért,de mit irígykedjek? Megvan mindenem,amit az életben ellehet érni én ugy gondolom. Igaz,hogy nem kertesházban élek,mert az lenne a legjobb szerintem. Egyedül feleségem és gyerekem nincs,mert még nem érzem magam jó férjen,szülõnek. Nem mellékesen van még rá idõm,hogy ilyenekre adjam az életem hátralevõ részét.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
mert megteheti. Majd késõbb megtudja az élettõl, hogy nincs ez így, de az is lehet, hogy egy életen át szórhatja a pénzt. Addig enkünk semmi közünk nincs hozzá amíg
1. nem a mi gyerekünk
2. nem a mi pénzünk szórja
3. nem nehezíti meg a mi életünk azzal, hogy õ költekezik.

összességében azokban akik szidják az ilyen költekezõ embereket, az irigység munkálkodik erõsen. Ezen egy picit át kéne lendülni és mindenkinek a saját dolgával törõdni...

Willi Betz
Részben a szüleit,hogy tolják a gyerek segge alá a pénzt minden hónapban/hétben "zsebpénz" címszó alatt. Viszont a gyereket is illeti a pofon abban,hogy szórja a pénzt mint bolond a homokot. Mert nem törõdik azzal,hogy most mekkora összegnek vert a seggére,mert ugyis következõ hónapban jön a következõ "adag" és ez így folytatódik...

w77d
basszus megint igazat mondtál XD

de ez is az én dolgom 😊

gabamano
Annnyira örülök neki jajj jajj de boldog vagyok.
(fizu elõtt 6 nappal) <#hehe>
Kûggyed a számlaszámot meg a végösszeget.
KÖSZIIII

w77d
jó nevelést kaptál, engem is így neveltek...
de akkor tényleg a diákot illeti a pofon, nem a szüleit???

Amúgy meg tényleg minden szülõ szíve joga eldönteni, hogy meddig pénzeli a gyereket. Ezt nem döntheti el más. És nem feltétlenül rossz az a szülõ, aki így neveli a gyerekét....

<#vigyor2><#taps>

http://ferrari18.blog.hu/

Willi Betz
Ez jó volt!<#eljen><#hehe>

telefonoztak otthonról, hogy jött egy csomagszállító. ha az MCW az, akkor benne van a Lotus.

http://ferrari18.blog.hu/

gabamano
már most is nagy költõ vagy
aminek a BWin csak örül....

Mert általában nem kell visszafizetnie semmit<#hehe>

Willi Betz
Fura...engem ugy neveltek a szüleim,hogy csak akkor van pénzem,ha megis dolgozok érte és akkor tudok vásárolni magamnak azt amit szeretnék. Nem pedig az Õ pénzükön lóbálom a lábamat...

w77d
akár.. kituggya, lehet hogy nagy költõ lesz belõlem XD

Willi Betz
Jaja<#hehe>

gabamano
Hallod Gabi!
A Weednek munkássága lesz basszus!<#hehe>

w77d
sokan lesznek akik nem fognak tudni elhelyezkedni ezt aláírom. Õk majd dolgoznak máshol. Lehet hogy nagyon sokat fognak dolgozni semmi pénzekért. Ez is benne van a pakliban. De akkor is addig tanul minden ember, ameddig kedve és pénze engedi. Senki enm szabhatja meg mire költi az ember a pénzét.
Lehet gúnyolódni akár rajtam is, hogy mit tervezek és mit nem, de igazság szerint engem hidegen hagy. Ti úgyis "csak" mint barátok szerepeltek az életemben, tõletek teljesen független lesz az én munkásságom és kilétem. Lehet engem utálni, mert "nagylábon élek", de az sem érdekel, én másoktól nem vettem el pénzt, tehát nyugodt a lelkiismeretem. Tehát nyugodtan lehet utálni a diákokat is amiatt, mert még nem dolgoznak, de majd fognak. Ha nem az is az õ dolguk.....

w77d
rohadtul poénos vagy XD

gabamano
Nekem pl. kifejezetten tetszeni fog pár év múlva,amikor a sok nevenincs diplomával rendelkezõ gyártósori összeszerelõ,valamelyik nagy cégnél 3 mûszakban burcsázik.

Willi Betz
Tervezni sok mindent lehet,az más kérdés,hogy sikerül-e. De fõként pénz kérdése sajnos.

gabamano
hehehe

Willi Betz
Én meg azt tervezem,hogy elkültözök külföldre valami tengerpartra. Mégse fog összejönni<#hehe>

w77d
jah, duplázni, had gazdagodjon az iskolavezetés mint az állat... asszed õk szét dolgozzák magukat kegyetlen nagy összegekért???? Még egy rohadt hallgatói problémát sem képesek meghallgatni...

w77d
ezt aláírom, ezért kell am már több diploma, amik kiegészítik egymást. Én tervezemn elõször megcsinálni az iskola Kommunikációs részét, majd az Üzletit, mivel együtt sokkal többet érnek mint külön...

gabamano
naggyon helyes!
Ezzel teljes mértékben csak egyetérteni lehet
És duplázni,duplázni, duplázni

Minimum...

w77d
UV díj meg nagyrészt már bemme van a kegyetlen magas féléves költségben. Egy tárgyból pl ma is 120 fõ UV-zott. Az 120x3000ft. Ennyi elgyen már elég a tanárt megfizetni, mert befáradt, plusz terem és papírdíj...

Willi Betz
Csak aza legszebb,hogy sokat nem érsz a diplomáddal ha egyszer meglesz...
Fõleg ha olyan szakon végeztél aminek sok értelme nincsen.

w77d
már most is fizetnek mint a güzü. Nem kis összegekrõl beszélünk. Ha mondjuk elbuksz egy 6 kredites tréninget, az 6x7500 forint, tandíj fél évre 270ezer ft, egyébb költségek kb 50 ezer ft. Ennél keményebben nem lehet támogatni sem az iskolát, sem az államot...

gabamano
Errõl van szó ha saját pénzbõl tanul (illetve nem tanul mert annnnyi más dolga van) az fizessen csak szépen az UV-ért mint a güzü

w77d
ezek alól az államilag finanszírozott diák kivétel, mert õt MI taníttatjuk, õ nem teheti emg, hogy akármeddig jár. De amint saját pénzbõl megy onnantól SENKINEK nincs köze hozzá...

w77d
azért, mert valaki esetleg olyan anyagi körülmények között él, hogy megteheti?? Nem tudom ez miért fáj egyeseknek (nem tudok másra gondolni, mint az irigységre)

Akkor miért nem megyünk csöveseket rugdosni, hogy dolgozzanak már???

Ne érts félre, természetes, hogy dolgozni KELL, de azt hagy döntse már el egy család, hogy mikor kezdi, meg hány iskolát végez el a gyerek....

gabamano
Tényleg igazad ven nem kell leszólni....
Istenesen szájbabaszni és elzavarni dolgozni egy kicsit....
Aprópénzért ahogy a pórnép (köztük én is dolgozik....

w77d
nem rítam én, csak beírtam autoszim hsz-ére válaszként, hogy nálunk mennyibe kerül az iskola 😊

gabamano
akkor meg talán nem ríni hogy mi mennyibe kerül, hanem egyszerûen csak tanulni kéne....

Willi Betz
Kell a pénz?<#ticking>

w77d
évi 600ezer forintért egyéni szocproblem, hogy mennyi ideig jár az ember iskolába.....
Az meg hogy anyuci-apuci pénzeli e esetleg az megint csak a családra tartozik. Nekem kell dolgoznom mellette (megy az OVB tovább és nyári meló is lesz), de mondom, ezt a család majd szépen eldönti, hogy meddig akarja pénzelni a gyereket, hogy tanuljon. Irigykedni persze lehet az ilyen "apuci kedvence csemetére" de mást nem. Majd ha kimegy koldulni az utcára, vagy lopni csalni, akkor le lehet szólni egy embbert, addig amíg nem árt senkinek azzal, hogy egyetemre/fõiskolára jár, addig nem.

gabamano
Csupán csak azért mert a 96% elmegy egyetemre fõiskolára ha lehet 3 szor egymás után, csak dolgozni ne kelljen...
Papimami eltart, tolja a lét a kocsit a seggem alá.
Aztán más dolgom sincs csak tanulás helyett vedeljek,kurválkodjak, bulizzak..
Ennyi

w77d
vedd meg az én rs4-esem, jól fog még ott mutatni még egy XD

Willi Betz

kemszi2
de neki nagyon
w77d
HÁHÁ

Willi Betz
Ne-ne-ne! Rosszul értetted. Csak neked emelné fel az árát<#hehe>

w77d
mi a halálnak??? így is fizetnek rendesen a diákok....

Willi Betz
Nysa

gabamano
Én az uv díját kb.7-10x-re emelném fel

Willi Betz
Téged basznak ki baszod nem engem a BKV-rõl<#hehe>

w77d
aki hülye haljon meg hülyén XD

Willi Betz
BBBÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉKKKKKKKKKKKKKKKKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁVVVÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Willi Betz
Nem a csillogást,hanem,hogy krómozott. De a csillogást sem azzal csinálják,hanem egyszerûen visszacsillant a vaku róla.

Goruck
fótóóóósoppal xD

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

w77d
BBBÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉKKKKKKKKKKKKKKKKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁEEEFFFFFFFFFFFFFF