Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen kéne Kemsziéknek<#nevetes1>#nevetes1>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
egy ilyen volán mögött tanultam meg vezetni 13évesen😊 kettesbõl csak úgy tudtam kivenn hogy fel kellett állnom hogy neki tudjak feszülni.bár ez inkább a váltó hibája volt.

Megbaszhatja a nénikéjét a Fóti polgármesternek,hogy nem képes aszfaltozott utat csináltatni oda.
Bár én annó a béjempét is elakasztottam bár volt lántztalpa
Meg hát azért éreztem, hogy megint rólam lett vélemény formálva, akkor had válaszoljak már 😊
Elmondtam a véleményem tömörbe
Te téped itt a szádat húsz sorban feleslegesen.
már 4 napja járok ebben a sárban egyszer sem akadtam el.most már úgy láttam ,hogy szikadt annyit hogy kicsit bentebb is tudjak menni mert a pocsolya környékén már az összes tengerit kitapostuk,és én milyen jószivü vagyok nem akartam még többet kitaposni...be is szoptam
Lehet hogy számodra felfoghatatlan, de nem bûncselekmény. Nemk szimpatikus az ilyen életvitel?? nagy ügy, ne éld, és nem lesz gond. Mások életvitelét, stílusát meg nem lehet irányítani. Nézzük mindíg a saját életünket, ha az tetszik, akkor legyünk boldogok. Ha nem, akkor próbáljunk változtatni, de ne a más kárán. Gabamano mkondta, hogy emelni kell a díjakat. Most abból nektek mennyivel több pénzetek lesz?? Másnak valószínüleg kevesebb. Akit ez tesz boldoggá, azt csak sajnálni tudom, szar lehet egy életet leélni úgy, hogy másokat akarunk visszafelé ráncigálni, ha már van nekik...
De az egyszerûen számomra felfoghatatlan,hogy önfeledten szórja valaki a pénzt és nem keveset,olyan dolgokra amik köztudottan csak a pénz elverésére szolgálnak. Pl: fogadások.
És,hogy ne csináljon semmit azalatt a mitomén 4 év alatt míg fõiskolára jár,csak bejárjon az órákra melegedni. Nyáron meg hûsölni.
Ennyi,semmi több. Ez egy olyan életvitel,ami nem is tudom,hogyan fogalmazzak...ártó. Aztán,ha neadj isten váltaniuk kell a szülõknek munkahelyet és ott nem fizetnek olyan jól,akkor egy baromi nagy csalódás lesz a gyerek szemébe,hogy-hogy nincsen pénz,amit költhet.
Ez az amire én ráakarok mutatni,nem arra,hogy húúúú dekurva irígy vagyok,hogy mennyi pénzt baszol el naponta,gyakorlatilag felesleges dolgokra. Meg közöm sincs hozzá.