269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • labdacs
    ment mél.
  • zsolti65
    Kösziköszi!!!
  • labdacs
    dobj egy privát üzenetet az elérhetőségeiddel (email, telefon), aztán megbeszéljük a részleteket.
  • zsolti65
    Nagyon érdekel!!!!
  • labdacs
    ha érdekel, tudok segíteni a beszerzésében.
  • zsolti65
    Ejj...Jó akciós forrásod van.240-250 ről tudok...:)
  • labdacs
    185 euró.
    a januári megjelenés stimmel.
  • zsolti65
    Már rendeltél???És mikorra várod?Én jövő januári megjelenési dátumot láttam itt-ott.Továbbá mibe kerül,ha szabad kérdezni????
  • labdacs
    én fehéret rendeltem belőle, de ez a fekete is nagyon jól néz ki.
  • zsolti65
    Kyosho Phantom 1:18.Ahogy várható volt,a hűtőmaszk pazar lesz mint a Ghost-nál.A vakus fotó miatt nagyon beég a fehér belseje a fekete kasztnihoz képest,de látszik hogy brutál lesz.

• 355
    Ez meg eladó, 22eFt, doboza megvan, beszámolnék vörös Elite Ferrari 166MM-et vagy 360 Spidert:

• 355
    Két pont a tréfarépát vacsorázó topiktársnak , de ettől még léteztek olyan autók, amik Ferrarinak születtek, aztán rendesen át lettek alakítva. Példának ott a svájci privát versenyző Heini Walter, aki egyszer a saját 250 LM gépével lerepült az útról, aztán amikor 4 hónappal később kijött a kórházból, levágta az összeroncsolt tetőt meg a szélvédő felét és onnan kezdve egy 250 LM speedsterrel versenyzett tovább.

Bár az a kagylóülés baromira kilóg a képből, simán lehet, hogy valaki elperecelt a GTO-val aztán leborotválta a tetejét.
  • hamhusz
    Black Demons

Még dobozukban, talán hamarosan lesz méltó helyük :)
  • crosspeet
    Opelosoknak asszem valami új téma:

http://www.modelcarforum.de/showthread.php?s=c1b7a2ecaccf3649d6ed4e8fc5785556&t=21071
  • crosspeet
  • crosspeet
  • zsolti65
    Ez is hasonló!Nem tudom hogy 1/1-ben létezett-e??
  • 355
    Itt egy érdekes modding, jó lenne tudni, hogy 1/1-ben létezett-e. Annyira kidolgozott, hogy még az is lehet, hogy igen. Vagy csak nagyon ráért a modellező

Ferrari 250 GTO Speedster

• Miskota
    ja
  • mikeman
    olyan szószátyár vagy mostanában, alig bírom végig olvasni a hsz-eidet
  • Miskota
    fotók
  • mikeman
    nem, ez egy országos buli, így Pöstön lesz :))))
  • crosspeet
    ja, azt hittem Szögeden lészön a buli...
  • mikeman
    kocsival odamegyünk, átszállunk egy buszba, irány Pest és csak másnak vissza Szeged, átszállás a kocsiba és végül haza
    magyarán direktbe Szegeden csak keveset leszek, így akkor tudok segíteni ha a csomag már ott lesz, én leteszem a tiedet és majd értemegy a csávó valamikor......ez így megint sokszereplős játék :(
  • crosspeet
    az nem fasza, nem akartam belevonni idegent..
  • mikeman
    lehet, bár ugyanazon portáson keresztül lehet lebonyolítani, akin múltkor megakadt a dolog, bár napközbe, munkaidőben azért mindig a helyén van
  • mikeman
    nos azért a gyártói minőségen túl az is különbség, hogy a BS csak a Concept verziót gyártotta, míg az AA a végleges utcait, elsőre nem sok a különbség, más felni, első légterelő alul, hátul löklap és diffúzor
    azonkívűl az AA sárgája okkeresebb a BS narancsosabb egy kicsit
  • crosspeet
    Szeva!
    lehet a jövő hét pénteken igénybe venném a segítségedet, ha lehet... a srác odamegy, ahova mondom, legalábbis a multkor így volt.
    lehet róla szó..? egyet vinni, egyet hozni. ;)
  • mikeman
    köszi
    nos én is szerettem volna összehasonlítani az enyémmel, mert ezt megelőzően volt egy Beanstalk Ford GT-m, de úgy sikerült eladni, hogy egy nappal hamarabb adtam postára mint ahogy megjött az új :))
    természetesen mindkettő volt a kezembe, el tudom dönteni melyik miben jó (mindenben az AA ) de egymás mellett sajna már nem voltak
    szerintem a Beanstalk is egész jó modell, ban még egy Aston Martin Vanquis is tőlük, az is egész korrekt, persze az AA és a Kyo szintjét nem éri el, meg egy mai Elite szintjét sem, de mondjuk mindkét modellem sokkal öregebb és ha abba az időbeni környezetbe vizsgálom, már sokkal kisebb a különbség, és az ár meg messze nem annyi, a GT-t tekintve az AA-hoz viszonyítva épp a harmada, és elmondhatom nincs annyi köztük.
    Az AA természetesen mindenben szebb, jobb ez nem kérdés, de teljesen vállalható a BS is, vitrinbe tökéletes
  • labdacs
    ezt azért nehéz így összehasonlítani, mert a legtöbb gyártónak vannak jobban és kevésbé jobban sikerült modelljei. a SunStar-ok nagy része a "ezért nagyjából rendben van, de ne legyenek túl nagy igényeid" kategóriába tartozik.
  • oritomi
    látnyi
  • oritomi
    És a Sunstar hol helyezkedik el a ranglistán?
    Tényleg nem tudom,azért kérdezem.
    Ragasztó nyomok az enyémen nincsenek,amit belinkeltem ott még a műszerfalon is látnyi ragasztós újlenyomatot.A lámpáknál amit láthatsz kifehéredés,az szerintem csak az üvegbúra része,az pattan be a karosszériába.
    A linkelt modell eléggé viselt,még a sebesség váltó kar is le van törve,szóval lehet, hogy itt ott ragasztották.
    Kárpitozás tényleg nincs(bár lehet azért mert versenyautó,nem utcai) és a csomagtér ajtó sem nyílik,illetve ha közelről nézem a festést az sem tökéletes,pici pöttyök és bele javítások láthatók rajta.
    A motortér is sok krómot tartalmaz,mert az úgy jó.A kerekek rugóznak,az összbenyomás mégis jó.
    10ezer forintos modell autóhoz képest hozza az elvárhatót szerintem.
  • KDavid850522
    Ez egész pofás, nekem tetszik!

Én így képek alapján inkább a Sun Star "nem Platinum" modelljeihez tenném hasonlóvá. Főleg a beltéren látszik ez meg (kárpit hiánya, gumi biztonsági övek), aztán ott van a több helyen látható pillanatragasztó kifehéredés (ez tipikus Sun Star jelenség - hacsak nem utólagos javítások nyomai), akkor főleg az első "rácson" látszik - ha jól látom - hogy az egy átlátszó plexi lap, és arra van ráfestve a rács mintája (tükröződik benne a két részing' csík) amit szintén a Sun Star alkalmaz elég sok modelljén. Aztán még ami jellemző náluk az alsóbb kategóriás modelljeikre, hogy nem nyitható rajtuk minden (jelen esetben a csomagtér ajtó).

Nekem ezek ellenére tetszik, sőt! Jó kiállású modellnek tűnik! ;)
  • oritomi

Én kb HW és HW elite szintjét mondanám az enyémnek,nemudom ti hogy vagytok ezzel.Helytálló vagy sem.
  • crosspeet
    ja, azt hittem félreérthetted, látom már.. :)
  • crosspeet
    Az övé AutoArt gyártmány.
  • oritomi
    http://pseudocars.blogspot.co.uk/2010/12/ford-gt-concept-2005.html

Itt vannak képek,csak az enyém peros meg nem annyira poros
  • oritomi
    Nagyon cééép ótó :D
    Grat hozzá.Gyorsan össze is hasonlítottam az enyémmel ami Beanstalk Group munkája.
    Mondanom se kel a tied szebb
    Mellesleg ezt a Beanstalk Group-ot hova lehet tenni mint gyártó?
    Mert az AA vagy Kyoshot nem éri el minőségben,de szerintem nem buragó szinvonal.
    Valaki ismeri?
  • oritomi
    Megfogalmaztad a lényeget.A végsebességre van kihegyezve.A GTR meg inkább a gyorsulásra.Ha átvariálják a GTR-ben az áttételeket,meg megpiszkálják egy picit, hogy az is legyen már 1400 paci(ami ugye nem lehetetlen ismerve az előd tuning potenciálját) azért megnézném, hogy mit tud a 2 gép.
  • mikeman
    csini darab