269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • mikeman
    választható színbeeeeen?...te fested őket? :))....én lilába szeretném
  • 355
    Nálam vszleg lesz műgyantából, választható színben. Talán már januárban.
  • 355
    Tudom, azért írtam, hogy "nem egészen"

Nekem tetszik a fekete test ezüst tetővel.
  • mikeman
    nem is lesz?
  • labdacs
    nincs.
  • mikeman
    tényleg jól néz ki így is
    a pirosnak lesz/van teteje?
  • BMW FAN
  • Hornando
    Igen, ez is egy szépséges lovacska.
    Ami azt illeti, ehhez az LWB Spiderhez az ugyancsak 1957-es 410 Superamerica áll formailag a legközelebb, azt meg ugyebár már elkészítette a Mattel. Szóval ha picit reszelgetnek, alakítgatnak a szerszámokon, akár még egy ilyen LWB-t is eredményezhet.
    Ferrari 410 SA
    Bár ha engem kérdeztek, én inkább egy 212 Inter vagy 250 TDF és mondjuk egy 275 GTB modellt fogadnék nagy örömmel.
    A legnagyobb dobás ellenben, és hogy ez eddig senkinek nem jutott eszébe, azon eléggé csodálkozom, maga a Commendatore sorozat, azaz Enzo Ferrari saját használatú autói volnának...
    Ezüst Ferrari 250 GT 2+2

Ezüst Ferrari 330 GT 2+2

Kék Ferrari 365 GT4 2+2

• labdacs
    jöhetne végre ez is 1:18-ban.
  • Hornando
    Ez egy szépséges LWB
    250 GT California Spider LWB
  • 355
    Mert még nem láttad élőben. Ez ugyan nem teljesen ugyanaz, de igazi:

• hamhusz
    Az ezüst tető miatt én is meggondolnám magam :)
  • 355
    Egyik gyűjtőtársunk meggondolta magát, és ára alatt eladná zsír új, fekete CMC Ferrari 250 California Spiderét, iá: 85eFt.

Fekete CMC Testa Rossa mellé kötelező
  • BMW FAN
  • ga71bor
    Biztos ,hogy megjön,max attól kell tartanod,hogy a magyar postán lopják el.Én mindig attól félek,a nővérem ott dolgozott régen ismerem a dolgokat.Bár mostanság kellemesen csalódtam,mert minden dolgom megjött biztosítás nélkül is.Ez is meg jön,meglátod.
  • 355
    Köszönöm, örülök, h tetszik.

3 vakus fotó: két villanj körte az orr és a jh sarok felől, egy rendszervaku meg az autó fölé tartva.

A fotóim mindig 1680x1050-ben kerülnek fel, kattra megnyílnak eredeti méretben, nyugodtan leszedhetők pl. desktopnak. Ha valakinek 4:3-ban kellene, szóljon, általában megoldható.
  • mikeman
    amúgy kurva jó fotót csináltál, grat
  • mikeman
    jobban jártál volna ha megtartod, legalább egy vad bika is került volna a karámba a sok sánta lovacska közzé :)))))))
  • Miskota
    én is néztem, ezért fura, hogy nincs azonosító. Azt írta small packet-ként küldte...
  • labdacs
    az enyém is itthon van már.
  • labdacs
    egy 1300 grammos csomagra 14.77 font a nyomkövetős (igaz, csak UK-n belül) feladási ár, most néztem meg az online kalkulátorban.
  • Miskota
    ...igen, ismerem a Royal Mail-t,én is erre számítottam, hogy majd itt tudom nyomon követni...

...gyönyörű az a kék CMC California, GRAT hozzá!!!...vagy ez Missa-é , tiéd csak később jön...?
  • Miskota
    Adná a Jóisten...hogy ideérjen. Ez egy estoril kék BMW M3 E36 UT 1:18. Extra ritka modell és 92 Angol font-ot fizettem ki érte. A postát az eladó állta...

...a vásárlás előtt volt több email váltásunk, normális volt, képeket küldött az eladó, stb, valamiért az a gyanúm, hogy feladta. 1.3 kg volt a súly, 18,57 Fontot fizetett a postáért (ezt írta), amúgy 25 Font lett volna a biztosított csomag... az volt, hogy angol Ebay-en vettem és ÉN voltam aki felajánlotta, hogy figyu Te Brit, mit szólsz, hogy ingyen postával Ebay-en kívül. Na és itt voltam valamiért biztos benne, hogy biztosított postával adja fel, de naiv voltam, pedig annyira akartam figyelni, hogy ne csesszem el. A ROHADT ÉLETBE! ...és akkor írom neki, please send the tracking number, erre írja, Öcsém, azt mondtad nem fizetsz extra postát, így nincs azonosító. ga71bor, ez bíztató, hátha így lesz nálam is...
  • Miskota
    Írtam neki többször, hogy küldjön bármilyen számot vagy valamilyen igazoló papírt, de nem válaszolt...
  • ga71bor
    Szia!

Nekem is volt tavaly UK-ból ,majd 2 hónap után kaptam meg a csomagot.Az sem volt biztosítva,de a végén megjött.Azt hiszem Moszkvában is volt közben.Én is lemondtam róla,de szerintem ez is meg fog jönni.
  • labdacs
    Angliából repülővel jön a cuccos (ezért is olyan drága onnét bármit is (főleg 2 kg fölöttit) küldeni), 4-5 nap alatt eddig bármi ideért, amit vettem, vagy amit küldtem onnan.

de alapszabály, ha fontos, hogy mi van benne, akkor csak Signed For-t (ez a mi ajánlott levelünknek felel meg) szabad kérni, mert ahhoz van azonosítószám, ami alapján bárki le tudja követni, hogy merre jár éppen a cucc.

http://www.royalmail.com/delivery/business-delivery-options-uk/recorded-signed
  • 355
    Lambo elkelt.
  • 355
    Németországból 4, max. 5 nap alatt szoktak megjönni úgy a csomagok, hogy a DHL a határon átpasszolja a Cs. és Kir. Postahivatalnak a cuccot (ezek postacsomagok, nem futár cucc).

Tartok tőle, hogy bebuktad. Vagy el se küldte, csak kamuzik. Szolgáltasson valami bizonyítékot arra, hogy feladta. A kísérőlevél eredetijét akkor is meg kellett kapnia, ha nem biztosítottként vagy EMS-sel adta fel a csomagot. Sőt, szerintem minden csomag csak regisztráltan küldhető.
  • Miskota
    Sziasztok! November 15-én Angliából feladtak részemre egy csomagot, de még nem érkezett meg...csomagazonosító nincs (ez azután derült ki miután feladta), szerintetek legyek türelmes, hátha megjön, vagy ezt be kell nyelni...? Volt itt közületek valaki, akinek 1 hónap után érkezett meg csomag Angliából, vagy más Magyarországtól hasonló távolságra lévő országból, úgy hogy nem volt biztosított csomag?
  • 355
    Veszélyes ez a Lambo... Gyorsan vegye meg valaki (22eFt), vagy megkapom magamtól karácsonyra!

• 355
    Eladó 1.3t vegyes hulladék, 1db jó állapotú, F355-r való jobb első felni és egy Scuderia Ferrari pajzsos logó

A sofőr túlélte.
  • 355
    Szélesíteni kell a palettát. A védett karámba azért még nem keverednek tehenek a lovak közé

A Gallardo beszámítására egy gyűjtőtárs kért meg, egyébként nem szoktam osztályidegen cuccot befogadni. Azért olyan olcsó, hogy ne parkoljon itt sokáig, amúgy teljesen jó állapotban van.

Eddig nem volt a kezeim között hosszabb ideig AutoArt modell. Most, hogy itt van, sajnálom, hogy Ferrarit nem gyártanak.

Szóval: AutoArt Lamborghini Gallardo LP560-4 Super Trofeo for sale, 22eFt.

• mikeman
    mi van veled, hogy mostanság lambokat is árulsz ?? :))
    a minap egy Gallardo, meglepően olcsón teszem hozzá,
    most meg egy Aventador, gondolom ez már nem annyira olcsó :(
  • labdacs
  • 355
    A tesója nálam van és eladó

• mikeman
    érdekességek, nem olcsóságok :)

• hamhusz
    Kösz. Idénre ez az utolsó, mert kimerült a keret... :) :(
  • Hornando
    Azért szépen alakul a szilaj fekete ménesed... :-)
    Gratula hozzá!
  • hamhusz
    Megjött a távoli Hollandiából...Megérte várni rá!

02/30 :)
  • zsolti65
    Köszi!