Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol!
Csak Weedet utáljuk😄
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
elsõ körben az arany Countach érdekelne mert olyan még nincs ....
//tudom nem a tied, csak egy kis off... azért thx, végre valaki gondol rám, s nem csak negatív értelemben 😛 //
Xbox Live: Lunatic HUN
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
3-4 órákat megyünk le focizni úgyhogy errõl ennyit.
Egyébként írtam én olyat h. korombeli??
Ha kimegyünk a pályára sokszor jönnek oda 20-30 évesek is.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Nem bírom azt nézni ahogy 22idióta rohangál egy hülye labda után.
A tettetés pedig rohadt sok,és igen,éreztem stoplit a sípcsontomba annyira h. máig látszik a nyoma,mégsem hemperegtem a fûbe mint egy idióta hanem fociztunk tovább.
11 ember aki kint lézeng a füves pályán,ennyi kb a magyar futball.
Nem is voltál a meccsen.
Most néztem felvételrõl azt a szrt. amit ti magyar focinak hívtok, és az egész alatt csak focistákat mutattak.Téged nem is lehetett látni....
(Vagy már megint elfelejtett a család odaszólni hogy kint leszel a meccsen? )<#hehe>#hehe>
http://ferrari18.blog.hu/
a foci a világ legszebb és legösszetettebb sportja. Az ok, hogy most a magyar foci mélyponton van, de szurkolni kell az elõrejutásért, hátha lesz még erõs magyar foci. Amúgy nem a magyar játékosokkal van a baj, mert pl a magyar válogatott tagjai mind a világ élvonalába tartozó csapatokban játszanak igen eredményesen.
Vannak tettetések is igen, de azért nem tudom hogy éreztél e már stoplit esetleg a combodban...
De ezt te úgy sem fogod megérteni. Utálhatod a focit, de hál istennek a föld lakosságának nagy része pedig imádja 😄
.: mobilize.hu :.
Semmi érdekes nincs abban,hogy egymásnak rugdossák a labdát. Meg egyik éppen csak hozzáér a másikhoz és összeseik,utána meg tetteti magát,hogy jajj mindjárt meghal...
Amerikai foci az már igen,ott nincsen faszverés.
Különben is a magyar foci úgy szar ahogy van...
teltház és egyszerre énekelt és szurkolt mindenki. Szurkolni azt világszínvonalon tud a magyar 😄
Ja és orrmotoros.
http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php