Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:D:D
am nem csak már tényleg unom kicsit...vicces meg minden de már egy kicsit elég volt:))
am nem csak már tényleg unom kicsit...vicces meg minden de már egy kicsit elég volt:))
Ezt most találtuk régen az akváriumba volt :D

Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol!
Megjöttem...
Hmm...mit vezettem ma:D
407 kupé V6 2,7 hdi. Isten gép,megy mint az állat.
Hmm...mit vezettem ma:D
407 kupé V6 2,7 hdi. Isten gép,megy mint az állat.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Most én is egyetértek.
Ha valaki idegen kérdez,vagy hasonló akkor ált. visszatérünk a témára segítünk ha tudunk,és utána basztatunk megint :D
Ha valaki idegen kérdez,vagy hasonló akkor ált. visszatérünk a témára segítünk ha tudunk,és utána basztatunk megint :D
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Ezzel viszont egyettértek, ha nem lenne ez a témától való eltérés néha, akkor laposodna a forum. Jéé egyettértek a OWL-lal. De tényleg csak ebben hehe :)
csatlakozom.
ezt többféleképpen lehet nézni. Igaz, hogy nagyon sokszor eltérünk a témától, de így sokkal jobb közösség alakul ki, mintha csak szárazon modellautók lennének....
Jónapot
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
De az a 3000 lehet hogy arról szólna amirõl kell
Nem Lala folyamatos basztatásától (amivel valljuk be sikerült is szépen lassan tönkrecseszni ezt az egészet)
Nem Lala folyamatos basztatásától (amivel valljuk be sikerült is szépen lassan tönkrecseszni ezt az egészet)
Hehe, lehet, de látom egybõl tudtad mibõl idéztem :D MiniagyOWL :D
- Pók -
Sajna lehet nem is ismeri azt a szót tudod :D XD
- Pók -
Sajna lehet nem is ismeri azt a szót tudod :D XD
Dehogynem egy tintás pillanatodban majd megy a kõ a lábadra és úszol a Duna alján<#eplus2>#eplus2>
Az lehet, de azért mert tervezzük, hogy lehetne kiírtani õket XD <#gun>#gun><#violent>#violent>