269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • Miskota
    ok, én már meg sem szólalok, Labdacs is utál...áhh, jobb csak olvas(gatni). Egókirályoké a világ...
  • mikeman
    és ráadásul a sóher bajorok csak egy ülést raktak bele
  • mikeman
    csak finoman a poénokkal mert megint össze leszünk keverve oszt kapok a fejemre :))))
  • Miskota
    köszi Miska :)
  • mikeman
    Grat mindenkinek a jövevényéhez
    mindenkié nagyon szép
  • Miskota
    AA Signature
  • kittgt500
    Szép nagyon, ez AA?
  • kittgt500
    Grat hozzá
  • kittgt500
    Napot!

A Bmw 760 Individual elkelt
  • hamhusz
    Megjött :)

• oritomi
    Nekem meg egy kigyulladó m3-ast poroltóval.

Tudtam én, hogy xarok ezek a bömbölők.
    Kispolák se gyullad ki...
  • autoart8
    sziasztok!
    a postás ezt hozta ma:

• oritomi
    Ezeket láttátok már?
    KLIKK IDE
  • 355
    ...nem, de ez nem nagyon érdekel, viszonylag keveset tologatom őket :-)
  • 355
    A hátsót szét lehet kapni, az első van csak beékelve. A hátsót simán le lehet kapni a közös tengelyről. De erősen javasolt levenni a fenéklemezt és úgy széthúzni a kereket, mert úgy sokkal jobb fogást lehet rajta találni.

A Barchettán most a hátsó féktárcsa forog a kerékkel, az első
  • labdacs
    szóval azt mondod, hogy a Barchetta kerekeit nem lehet roncsolás nélkül leszedni?
    az kár, nekem a feketéről az egyik hátsót egy pillanatra le kéne kapnom, mert leesett a tárcsa a helyéről.
  • oritomi
    Dúrván küldöd,de jó lett
  • 355

Megtartom a HGTE-t, jól mutat az 599XX Evo mellett.

• 355
    Még egy apróság: a kerekek néha túl nagynak tűnnek, de összemérve mm-re ugyanakkorák, mint az 550 Barchetta eredeti kerekei, csak itt nagyobb a felni és peresebb a gumi. A hátsó gumi jóval szélesebb, de be lehetett tolni a kasztni alá, hogy ne lógjon ki.
  • 355
    'reggelt!

Ennek a képnek eredetileg az Umbau Light címet adtam volna, de aztán Umbau Haematuria lett.

Az alap egy Elite 550 Barchetta. Nekem szinte semmi bajom ezzel a modellel, az 550-est egyébként is nagyon kedvelem. De a háromrészes, kovácsolt eredeti felnik borzasztó régiesek.

A donor egy szintén Elite 575 GTZ Zagato: a felniket adta. Ezek a felnik a Bad Boys II 575-ön tetszettek meg, aztán vettem észre, hogy a GTZ-n is ezek vannak.

A problémát a két modell közötti stílusváltás jelenti: amíg az 550 Barchettán fixen állnak a féktárcsák, az 575-ön már forognak a kerékkel. Sajnos a kerékrögzítés is más. Az 550-en egy csapot nyomnak belülről a kerék közepébe, ezt rombolás nélkül nem lehet kivenni. Az 575-ön egy csavar rögzíti belülről a féktárcsát a felnihez, ezt gyerekjáték szétszedni. Más a tengelytáv, más pont körül fordul el az első kerék kormányzáskor, ezek miatt elsőre fel akartam adni a cserét. Aztán úgy döntöttem, hogy az 550 átalakítását akkor is megcsinálom, ha a GTZ beledöglik. Beledöglött, technikai KO, gazdasági totálkár, nem hiszem, hogy bele lehetne szerelni az 550-es első "futóművét". Az 550 Barchetta viszont rengeteget fiatalodott az új kerekekkel.

A kép (fullHD):

• labdacs
  • Chevys Zsolti #252780
    [IMG][/IMG]
    Sziasztok! Csomagom jött, és gondoltam megosztom veletek! :-) 1/18 R5
  • zsolti65
    Bravo!!!
  • BMW FAN
    Olcsó Jaguar Modell :D
  • hamhusz
  • crosspeet
    egen, azok a lámpabúrák nekem is feltűntek.. :(
    de az igazán hatalmas baki az az 1:8-as True... hmm...
    hatalmas lenne pedig..
  • zsolti65

Hmm....Fényszóró-búra össze-vissza,ahogy esik úgy puffan.Továbbá a hűtőmaszk...Mondhatni szép,de van egy nagy hiányossága.A Rolls grillek függőleges bordái kb.45 fokkal el vannak fordulva.Középtől kifelé,egyik oldalon balra,a másikon jobra.Ezért jelentkezik az a hatás amely az alábbi képen látható:

Na jó....De egy modellen biztos túl bonyolult ezt kivitelezni.....

Lám...a Kyosho vette a fáradságot a Ghost-nál és a Phantom-nál is.Sőőőőt!!!

A képen egy Rico bovdenes-távirányítós műanyag játék Silver Spirit látható.Fröccsöntött műanyag hűtőmaszkkal.És olyan amilyennek kell lennie:)Végezetül pedig:

A True Scale 1:8-as Phantomja.(több mint 70 cm. hosszú!!)4500 dolcsiért...És a Paragonhoz hasonlóan "hamis"a hűtőmaszk....Furcsák ezek a modell gyártók hehe....
  • crosspeet
    ezekkel mind tisztában vagyok ... :)
  • oritomi
    Az a 760-as bömös eléggé jóárasítva van.El fog menni tutira.Én a helyébe vaterkára feltenném.
    Én is már több modellt eladtam doboz nélkül,nem reklamált senki.Igaz szarért,hugyért de elment :D

Aki meg nézegeti a német ebayt,azért eresszen meg egy emilt az eladónak,mert már nekem is volt,hogy azt írta nem postáz másfele,aztán mégis azt írta nem gáz elpostázza díédzsöllel 9 juróért.Meg volt olyan aki 15 jurót mondott.Szóval vállalható ár volt.
  • BMW FAN
    :D Főleg,ha a topgearban jól szerepelt:)
  • crosspeet
    jó kaszni - jó sofőr, nincs kockázat! :D
  • BMW FAN
    Áhh,nem kell szerénykedni:)Aki ért hozzá az ért:)
  • crosspeet
    Mikemannak van gépe a képhez, én csak játékfotókat prezentálhatnék.. :)
  • BMW FAN
    Majd képeket róla:) Feltéve ha lesz nap:))
  • crosspeet
    ebben a sorrendben! XD
  • crosspeet
    igen, vidéki létemre nehéz ilyet látni.. ezért van az, hogy néha el is adok, mert mindig csak képek alapján rendelek, nincs lehetőségem élőben látni rendelés előtt. Na de a multkori börzén Miki fájlalta a derekát, most februárban hátha eljutok életem első bőzéjére, és talán látni egy-két új dolgot..
  • BMW FAN
    Most akkor BMW,Bentley,vagy Rolls lesz?:)
  • BMW FAN
    Látni kellene élőben milyen a minősége,a motorteret is:) Hogy megér egy egy 100 ast:)
  • crosspeet
    nem.., amúgy nekem is tetszik, csak egyelőre sajnálom rá azt a százast.. de már fontogattam néha a beszerzését, sőt.. ;)
  • BMW FAN
    Szerintem ez,jól néz ki 2 ajtóval.Lehet ezt pont nem sofőrösnek szánták. Nincsen ezzel baj.Ha csak a Topgearban le nem húzzák,mert akkor szar:D