269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
gado67 #252841 Ennél már csak az a jobb, hogy a magyar posta közel duplájáért viszi el mint amennyiért ide küldik. :( -
oritomi #252840 Azért az is érdekes,hogy Magyarországra mindig drágábban postáznak mint UK-ba.Magyarország mindig a drágábbik zónába esik.Csak tudnám miért... -
ez jogos indok :)) -
gado67 #252838 Nem tudom miért drágább. Talán azért mert a négyes nyert Le Mansban és többen keresik azt. -
Ultrabrutális!!!!!!!!!!!!!! Grat. hozzá! 

-
a 3-as rajtszámú miért olcsóbb mint a 4-es? (modelissimo-n) -
várjuk a képeket :) -
gado67 #252834 Majd teszek fel kész képeket is de még nem raktam össze. A gyártó a TSM True Scale Miniatures. -
ki a gyártó?? -
atya ég de durva ez a gép
hatalmas gratula érte

összerakott képet is raksz fel? -
fene tudja, a bézs belső nekem is jobban bejött volna -
gado67 #252830 [/IMG]
-
gado67 #252829 Sziasztok.
Megérkezett az idei első modellem. Néhány gyoran készült kép.[/IMG][IMG]http://up.picr.de/13050087ft.jpg[/img[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
-
Miskota #252828 nem tudom miért, de valahogy bézs belsővel képzeltem el a fekete és piros után, de nagyon szép így is, sőt, talán még jobb is ezzel a fekete belsővel! -
ráéreztél :)
ebben a színben fog kelleni -
Miskota #252826
-
Miskota #252825
-
nem gyengén, bár a feketében a legkirályabb
az a szürke annyira nem jön be -
Miskota #252823 ..azért a barolo red is jól áll neki...a kutya mindenit!
EVO II -
valszeg regisztrálnom kéne hogy lássak valamit, de nincs kedvem
de egy kupé tervbe van véve -
Miskota #252821 Mikeman, itt van egy Jag, ezt láttad:
E TYPE
...neked tetszik ez a színösszeállítás? -
oritomi #252820 Mellesleg,ha már szóba hoztam christine-t akkor akit érdekel megveheti jóárasítva itt klikk
2013-as gyártás elvileg és még alkudni is lehet. -
Gratula mindenkinek az új szerzeményekhez! Nem egyet el fogadnék én is közülük!
-
Szép napot!
-
Miskota #252817 nekem még nincs és nem is volt, de tervben van, csak hát ugye vigyáznom kell, nehogy füstbe menjen...:)
nagyon gyönyörűséges ez az autó! -
csak nehogy ez is éjszaka gyilkolni járjon :)
....vagy gyújtogatni
-
Miskota #252815 :) -
Miskota #252814 Kész csoda ezek után, hogy nekem megérkezett a kifizetett cucc, többet sem üzletelek ilyen ...már nem is lehet szavakkal kifejezni a primitívséget.
Mindenesetre ami nekem jött, tényleg rendben volt, doboza is.
Szerencsés, aki nem vett tőle vagy nem is került kapcsolatba vele, vagy került, vett tőle valamit és rendben meg is érkezett. -
oritomi #252813 Ezek a jeep-ek el vannak átkozva,tisztára mint christine stephen king könyvében.Vagy füstös,vagy a ház ég le.Ez már kész misztikum... -
gyönyörű, de mit ne mondjak már van egy itthon :))
kíváncsi vagyok van-e valami különbség köztük -
ő az?
én majdnem vettem tőle egy modellt
csak kurva gyanús volt hogy amikor kértem tőle fotót a gépről, akkor mindig csak egy bélyegképnyi képet küldött (7kb !!) amiből még azt is nehéz volt megállapítani hogy mi az a modell, nemhogy az állapotát, mindig szabadkozott hogy nem figyelte meg majd küld jobbat, aztán kútba is esett az üzlet, de lehet jobb is -
Miskota #252810 Óhhh...
EVO -
Miskota #252809 jaja, fain ez úgy ahogy van, csak ez a füst...volt tervem, de az is füstbe ment...:)
nem gáz?
Tigáz-nál megkérdezte valaki: ti gázzal fűtötök/tetek? -
Miskota #252808 ...csak tudod mi a baj? ...hogy borzasztóan rég vágytam erre a modellre és annyira örültem, hogy tökjó áron hozzájutottam, de nem gondoltam volna, hogy ekkora probléma lesz belőle...
egy jó ismerősöm, aki szintén gyűjtő, csak nincs itt közöttünk, ő is megszívta ezzel a féreggel, neki konkrétan nem küldte el, amit kifizetett, megfenyegette, hogy feljelenti meg hasonlók és nagy nehezen elküldte, csak akkor még Lasszika néven volt fent a kis tapló. -

szép darab
lehúzható a hátsó ajtó ablaka? hmm... fain
nekem is van gázkéményem, az enyémbe nyugodtan rakhatod, nekem nem gáz :)))))
-
Miskota #252806 ...nehezen tudok erről a témáról beszélni, de jobb kibeszélni a dolgokat.
...szóval igen, még megvan, de már legszívesebben tényleg bedobtam volna a gázkéménybe, de az gáz lett volna.
Amikor megérkezett, mind a 4 ablakát lehúztam, még a csomitartóajtót is lekurbliztam, hogy a faszén szag kiszellőzzön. Amúgy megnéztem és valóban leégett az oldaláról a fa...:)
Füstli
-
oritomi #252805 Meg telerakták olyan pici matricákkal, hogy nem lehet elolvasni szabad szemmel,pedi van rá írva valami...
Sóher banda
-
-

megvan még a kis füstös?
jó ki szellőztetted?
-
wow
ez nagyon szép lett
alapból nekem nem tetszenek az 550-ek, de így egész pofás lett
Grat, ügyes vagy
a fotót már meg se dicsérem, az a szokásos nagyon szép
[/IMG]