Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy a gyûjteményembe, s egy darab egy diorámába... h pont megy át egy Ferrarin, mint egy tank <#vigyor3>#vigyor3>
Xbox Live: Lunatic HUN
van hangja.... 😉
Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!
Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!
nekem egy 1988-as LM002 Paris-Dakar kell 😉
Úgy gondolom, nem voltak veszélyesek az árak. Inkább úgy mondanám, hogy pont annyi, mint máshol. Viszont óriási választékkal találkoztunk! Neves gyártók hihetetlen mennyiségû kínálata egy helyen. Minichamps, Norev, meg mindenminden 1:43, valamint 1:18-ban AA, Kyo, stb. De a kedvencem a dakaros HINO volt! Ha jól emlékszem 1:24, de valami iszonyú jó kidolgozásban figyelt a kirakatban 51,80 Euro-ért! Sajnos nem volt sok idõm ott egerészni, ezért nem tudtam ellenõrizni kilétét. Amúgy döglök a DAKAR series-ért! Láttam, hogy vannak 1:18 Pajero-k meg X5, de még nem vettem egyet sem. Nem találtam olyan szintû a kivitelût, mint ennél volt.
A Merci C-Classe T-Model Elegance-t (1:18), az ott kiszemelt áldozatot egyébként 109 óró helyett, mindenféle fenyegetés és rábeszélés nélkül elhozhattuk 97-ért!
A hõn vágyott HINO:

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
IMG]http://up.picr.de/1653106.jpg[/img]
http://www.vezess.hu/zsebgarazs/
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
amúgy közérdekû közlemény: nõvérem hasa egyre nõ, már majdnem akkora, mint az enyém XD
Ha valakinek kellene innen valami akkor szívesen megveszem postaosztozási jutalékcsökkentési megoldásibul.
Néhány dologra én is reflektálnék:
Pro primo: igazából tényleg nem egyszerû összerakni, hogy mit is gyûjtögessen az ember. Én pl. jobban szeretem azokat a modellautókat, amelyekkel naponta találkozhatom az utcán. Én úgy veszem észre, hogy a gyártók inkább a csúcsmodellek felé mennek el. Persze, ez reklámfogás is. Hiszen 1:1 arányban is azzal "kábítják" a vevõket. Szerencsére azért akadnak ún. normál verziók is a nagy márkákból.
Pro secundo: Modellboltokkal igazából tényleg nem vagyunk elkényeztetve kis hazánkban, de úgy látom, tán nem is baj. A VH-t pl. nagyon korrekt kis üzletnek tartom, mert nem érzésem szerint nem a tucatvásárlókra hajt, hanem a "mûkedvelõket" igyekszik szolgálni. Itt kívánom megjegyezni, hogy a DnPlz emeletén található Jtkbx-nak is van egy szerény "vitrines" sarka, ahol mindig akad egy-két jó falat.
S végezetül: néhány kép egy párizsi modellboltról, amelynek létezését és címét ezen a fórumon kaptuk tõletek. Ezúton is köszönjük! A VH-val azonos méretû bolt maga volt a kánaán!
6, rue des Halles 75001 Paris, Modelisme