Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Talk loud say nothing... do you have any tobacco?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Felkerült az X3 a Teszvesz-re:
http://www.teszvesz.hu/item598767680_bmw_x3_kyosho_1_18_modellauto.html
Bye!<#wave>#wave>
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Nem egy tegnap kiadott modellrõl van szó, de mivel ez az AutoArt azon versenyautó sorozatának egyik kiadványa, amin nem nyitható egyetlen nyílászáró sem, így a beszerzésével nem nagyon siettem. A mostani 30 eurós akciós összeg viszont már csábító volt.
Egyéb paramétereiben, azért természetesen hozza az elvárt AA minõséget.
Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!
Ez ment, mert nagyon Jack Black volt.....
Ez pedig jött, mert nagyon champagner remix
Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!
VITARA, írtam egy privit!
Beszerzés alatt: Az összes 1:18-as AMG Merci.
jó sórakozsást kívanok maj hozzsajuk.
Van pár Lancia Stratosa,amibõl esetleg késõbbiekben ha még megvannak vennék 1-et,csak új vaterás fizetõs rendszer után már ott nem lesz megtalálható.
Elõször is köszönjük, hogy az Armand modellautót választotta.
Alább megtalálod a személyes adataidat amiket megadtál nekünk.
A megrendelésedet amint lehet visszaigazoljuk.
A visszaigazolást ellenõrizd és ha nem értesz vele egyet lépj kapcsolatba velünk.
24 órán belül email-ben kapsz információt a fizetésrõl és a szállítás rendjérõl.
A pénz megérkezésérõl megerõsítést fogsz kapni.
(ez nem teljesen tiszta) Minden termék van készleten, vagy elérhetõ.
Mivel a megrendelést Európába küldjük, a pontos szállítási költségrõl e-mail-ben tájékoztatunk.
ESPADA rulzz! 😊
Xbox Live: Lunatic HUN
Nagyjából én is így értelmeztem. Remélem a holnapi levelük már angolul lesz.
lent a rendelt cuccaid és az adataid vannak, ha valami nem stimmel, akkor vedd fel velük a kapcsolatot
24 órán belül kapsz egy pontosabb levelet a postázásról , fizetésrõl...
nagyjából ennyi, de majd Dofekné leírja 😛
"Geachte,
In de eerste plaats bedankt voor uw vertrouwen in Armand modelcars.
Hieronder vindt u de bestelling en de persoonlijke gegevens die u ons gestuurd heeft.
Uw bestelling is aan ons verzonden en zal zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen.
Wilt u zo vriendelijk zijn deze nogmaals te controleren en contact met ons op te nemen als er onjuistheden in zitten.
Binnen 24 uur ontvangt u per mail van ons een definitieve opdrachtbevestiging met daarin verdere gegevens over betaling/verzending van uw bestelling. Wacht dus met het geld over overmaken totdat u van ons deze definitieve bevestigingsmail heeft ontvangen
dat alle produkten op voorraad en /of leverbaar zijn. Voor bestellingen die buiten Europa verzonden moeten worden zal er een E-mail verstuurd worden met de exacte verzendkosten."
1:18 Mercedes-Benz E-class Coupe calcitweiß
obsidianschwarz
iridiumsilber
sanidinbeige
http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

http://www.schumimodells.vsg4.hu/news.php
Én is remekül beszélek Hollandul!
Pl: Dah moy meyse, vagy: hula tiset, vagy: rot oop! <#hehe>#hehe>