269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • crosspeet
    na igen..
  • mikeman
    mindig szívesen szállítok olyan haveroknak akiknek ha eladó modelljük van, rögtön értesítek róla
  • crosspeet
    Napos időt az Uraknak!
    Jött egy pakkom, ezen a párkányon az uccsók.. :)
    Hűen magamhoz, boxerszívűek!
    Köszönet a közreműködésért a Mikeman-féle szállítmányozás káeftének! ;)

• BMW FAN
    A 8 as Mondial nekem sem tetszik. De a 3.2 es szerintem igen faszályos.
  • dinoenzo
    a mondial 3.2 ültetve egy fasza felnivel szép!

de a mondial 8 igen gagyi
  • dinoenzo
    akkor ott a Ferrari F50 GT LM........ami a legszebb utód :)
  • BMW FAN
    hogy lenne már a Mondial gagyi... Miért lenne az? Szerintem kimondottan pofás jószág. Az akkori kocka formát követi. Nem rossz az,sőt. Akkor gondolom te a maserarikat sem szereted. :) 222 társai pf :)
  • Hornando
    Persze, szép a GTC, de gondolom az Angel a motort is hátul szeretné tudni, ha már az F40 utódjáról ábrándozik...
  • Hornando
    Hali! Nézd meg a Goolgle Blogger-t.
  • dinoenzo
    Ferrari 575 GTC EVO..............a legszebb szárnyas fenevad az F40 óta
  • Zoli11111
    Lenne egy kérdésem, hátha valaki tud setíteni. Szeretnék egy egyszerű weboldalt készíteni a saját autóimnak és az eladó autóknak, ehhez keresnék valami helyet, ahol lehet egy weboldalt szerkeszteni. Két kikötés van még: az egyik, hogy lehetőleg ingyenes legyen, a másik pedig, hogy angol nyelvű legyen az oldal, ezáltal a kész oldal végén ne a .hu végződés legyen. A segítséget előre is köszönöm!
  • Zoli11111
    Sziasztok!
  • Angelghost
    csak a formára gondoltam
  • Hornando
    Kérdés, hogy mit értesz F40 örökségen? A TURBO motort? Mert akkor sokat már nem kell várnod, 2014-ben újra turbo motorok visítanak az F1-ben és biztosra veszem, hogy a széria típusokban is megjelennek.
    Vagy a formára gondoltál? Nos, ez már nehezebb, hiszen a mai diffúzor technikával nincs szükség akkora szárnyakra.
  • Angelghost
    Engedte volna, de lehet nem így néznének ki, én nem azt mondtam, hogy míg élt csak nekem tetsző Ferrarik készültek, pl a Mondial az elég gagyi lett:), szóval biztos lett volna egy két modell ami tuti jól nézett volna ki. A név kreatívkodást nem vitték tulzásba:) Újkori drága sport kocsi kategóriában továbbra is a Gallardo/Aventador jobban tetszik, de pl ott a Countach után a Diablo, Murci nem tetszett, de aztán lett megint ami tetszik, én ezt hiányolom, hogy miért nincs egy olyan ferka ami az F40 örökségét is tovább viszi egyszer
  • Hornando
    Noha szép kort élt meg az öreg Commendatore, de gondolod, ha nem hal meg 1988 augusztusában, akkor nem engedte volna gyártásba a 348-ast, 512TR-t, 456-ost, F355-öst? Vagy akár 1995-ben, 97 évesen az F50-est?
    Mindegy, én senkit nem akarok meggyőzni.
    Viszont azt vegyétek már észre, hogy a LaFerrari (ez picit butus név) formailag szépen illeszkedik a jelenlegi formanyelvbe, úgy, hogy a korábbi legendás típusokból is visel magán jegyeket. Én látom benne a P330, 512BB, Enzo formáinak továbbgondolását.
    Egyébként azt gondolom, hogy ha a Pininfarina 2006-ban nem lövi el a Ferrari P4/5 patronjait (persze tudom, hogy ezt megrendelésre tették), akkor ez a koncepció is lehetett volna egy potenciális Enzo utód. Továbbá, ahogy korábban írta valaki, a konkurencia csúcs autóinak ismeretében sincs szégyenkezni valója a Ferrarinak. Szerintem!
  • BMW FAN
    Szerintem,meg pont a formája is azt mutatja,hogy ez nagyon gép :)

• Angelghost
    műszaki adatokban ok, de forma nekem nem bejövős:)
  • BMW FAN
    Ti rosszul vagytok összerakva:) Ez egy brutális Ferrari.
  • Angelghost
    nálam is az F40 állt meg a sor...nem véletlenül ez volt az utolsó amit még a nagy Öreg is jóvá hagyott, bár a 355 elgodoloznék azért
  • Angelghost
    akkor mondtam én, hogy az ön pusztító moci tető a felelős
  • oritomi
    Köszi az nfo-t.
  • Lunatic83
    a két szélső : Lamborghini Diablo SE30, a 30 . évfordulóra készültek, az alap Diablo-at erősítették fel, néhány külső változtatással, legszembetűnőbben az elején, 150 db készült belőle , nem mind volt lila, választható volt a szín....
    a középső, piros, Lamborghini Diablo SE30 "Jota" , még erősebb Diablo lett belőle, minimális külső ,látható változtatással /légbeömlő/, a belső részt teljesen kipucolták, semmi luxus, "fapados" versenyautó belső, más felnit is kapott, ez végül is egy upgrade volt, valahol azt írják 10 , máshol 28 db-ot írnak belőle

** sajnos "normális" gyártó még nem készítette el ezeket a modelleket... pedig a Diablo GTR mellett jól mutatna egy Diablo Jota **

ugyanúgy mint a Diablo GT és a GTR-nél, az előbbi az utcára, az utóbbi a versenypályára készült...
  • crosspeet
    ;-)
  • Voice27
    Giccsparádé lett.
    Nagyon nem tudnak már mit kitalálni, van ebbe minden.
    458-as, Enzo, minden harmónia nélkül összedobált dizájn.
    Ilyenkor igazolódik be nálam az, hogy miért a 87-es F40-es a legfrissebb Ferrari a gyűjteményemben.
    Persze ez szigorúan magánvélemény.
  • M0RN1NGST4R
    semmiképp sem gondolom már az eladó hibájának. az összes netes képen ugyan az a rögzítő mechanizmus van. az enyémen még rajta van az összes rögzítő egyenlőre nem szedtem le, pont azért hogy lássam, a rögzités mellett érinthette a sérült területeket a motorháztető. és igen, nagyon is.
  • Hornando
    Köszi!

Ezen a fórumon megnézheted, hogy készült a modell eredetije. A 7. oldaltól a 20.-ig szépen látszik a felújítás folyamata.
  • oritomi
    Szerintem ez inkább gyári konstrukciós hiba,mint az eladó hibája.Kérdés,hogy mielőtt kiszedted a dobozból és a rögzítő dolgokat eltávolítottad rajta volt-e a leverősés.
    Mellesleg a bukólámpás bmw 850i is hasonló gyári hibától szenved.Nincs megfelelően kireszelve a motorháztető és a lámpa ha becsukod akkor akad benne és leszedi a festéket.Igaz az nem AA.A te hibád max gondatlanságból adódhat.
  • oritomi
    Egy kicsit rágugliztam és a lényeg hogy mindhárom diablo de a piros a jota mint írtad a légbeömlő miatt.
  • M0RN1NGST4R
    Sziasztok! megoldódott a #255220-as és #255231-es hozzászólásom nagy rejtélye. gondoltam közzéteszem hátha más is akar venni az S2000-esből, csak hogy tudja mire számítson. A gyári motorháztető rögzítés -ahogy irtam valahol- megengedi hogy a motorháztető kb 1 centire megemelkedjen, amit viszont csak most vettem észre az az, hogy komoly súlya van ennek az elemnek és ha eltávolodik, akkor bizony jobbra-balra kb 2 mm-t ki tud lengeni. feltehetőleg igy csapódott vissza. Csoda, hogy csak az egyik oldalon verte le a festéket.

ezüstöt kellett volna venni, azon talán nem látszana a hiba.
  • hamhusz
    Grat hozzá.
  • Hornando
    A piros egy JOTA SE változat.
  • Hornando
    No kérem, ma berobogott hozzám egy ilyen 70-es AAR Cuda.
    Ezzel egy régi vágyam teljesült.

• oritomi
    Mind a három 30.évfordulós,mind a háromnak más a neve viszont kinézet alapján csak az 1ik az.Szerintem.

• oritomi
    A rover ERTL (átszámítva 500!forintba került + posta :))
    A saleen meg Motormax.Ez drágább volt (2500)de a minősége meg olyan bubus :( De valamiért tetszik a formája.

Most egy ilyen szerénység jött Lamborghini jota 30.évfordulós:

Valaki azt elárulhatná,hogy miért van ugyan ez a lambó a felső légbeömlők nélkül Diablónal árulva és ugyan úgy 30.évfordulósnak árulva?
    Ugyan is azt is megvettem és csak a légbeömlő a különbség meg a név.
    Pedig pont a légbeömlő egy egyedi stílusjegye a 30-as évfordulós kiadásnak.
  • crosspeet
    Faja! :-P
  • autoart8
    Szépek, grat!!
  • schumimodells
    Sziasztok.

Pakk jött.
    374 - Ferrari 360 Modena - Hot Wheels 1/18
    375 - Ferrari 550 Maranello - Hot Wheels 1/18
    376 - Ferrari 575 MM - Hot Wheels 1/18
    377 - Lamborghini Gallardo Polizei - Hot Wheels 1/18
  • BMW FAN
  • Pulpapapa
    Üdv pajtosok!

Feltettem pár képet a Porsche fan club oldalára amit az utcánkban lévő szervízben fotóztam. Porsche fanoknak kötelező!

Sajnos a képek nem adják vissza azt a csodálatos öreg versenyautó szagot amit én úgy szeretek.

Nekem a cockpit-es kép a kedvencem az igazán nosztalgikusra sikerült a momo kormány ellenére is. :D

https://www.facebook.com/PorscheFunClub