269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#255317 'estét!
Megjöttem a Szabadság Földjéről (gyk: USA). Egyetlen modellt sem hoztam, nem úgy jött ki a lépés.
Itt van ez, gondolom volt már:
Kicsit sem tetszik, és akkor még enyhén fogalmaztam. Készséggel elhiszem, hogy über-supercar, minden mást megeszik reggelire és még éhes is marad, de szarul néz ki. Mintha a Gemballa ismételni akarta volna a 458 Italián az Enzo MIG U1 nevű szörnyűséget.
És hüje neve van. -
#255316 Emberiség és ellenem elkövetett bűn. Értékelhetetlen kompozíció. -
mindennel egyet értek -
Pulpapapa #255314 Ez a lambo elég sufni lett. Úgy néz ki mint mikor a 20 éves kis mitugrászok mindenféle tyúkrácsos földig érő piaci spoilereket aggatnak a szakadt rozsdás calibrára. Aztán az érzés kedvéért még rádobnak egy vasalódeszkát hátulra. Már szinte vártam ,hogy a lambonál is kilóg a piaci brembo fék hátul meg a színrefújt dob.
A ferrari sem tetszik de inkább ott van a szeren mint a lambo. A mclaren elég komoly lett. De az összes csak gyűjtőknek szánt értelmetlen lóerő mennyiséggel és árral megáldott magamutogatós verdák. Aki élvezni akarja a vezetést annak ott van a vadi új 991 GT3 RS.
Nincs nyomasztóan nagy lóerő had. Átgondolt súlyelosztás pályára tervezett giccsmentes autó viszont annál inkább van. A bentley és a rolls új bálnáit meg kár is a sport gépekzez hasonlítani. Hiába indokolatlanul gyorsak akkor is 2,5 tonnás luxus kényelmi presztízs termékek. -
crosspeet #255313 Ennyi! dehát ugye ezt mindannyian tudjuk.. :-P -
#255312 Igazatok van,mind csak játékok a komoly autók mezőnyében.Próbálkoznak, de hiába.Az új Bentley Continental GT nek,egyik sem ér a nyomába :) -
crosspeet #255311 ;-) -
crosspeet #255310 Szerintem meg mind egy rakàs szar. A Porsche, na az màn fasza! ;-) a többi csak papírnehezék! :-) mondom ezt ùgy hogy stuttgarti-fany vok.. ;-)
Peace! :D -
#255309 az új Ferrari semmi Lambo vonást nem mutat, kár ezzel hasonlítani
szerintem az Enzo meg a 458 összegyúrásából jött ki az eredmény az FF lámpáival megspékelve
nem csúnya, csak nem is egyedi vagy egyénies
ez a Lambo meg simán ratyi, és az nem indok hogy kevés lesz belőle azért ilyen, mert pár éve a Reventon is ugyan ebből a célból készült (20db) és az mégis szép, dögös, egyedi (volt akkor) ....és méregdrága, még is előre tudta mutatni a jövendő Lambo modellek formáját, hisz az Aventador annak az egyenes ági leszármazottja, na ha ez vacak lesz az iránymutatója a jövő Lamboinak, akkor inkább csukják be a gyárkapukat és szántsák be sóval a gyár helyét
a Ferrarit minél többet nézem annál jobban el tudom fogadni, de ezt minél többet nézem annál nagyobb hányinger jön rám.....mondom ezt úgy hogy Lambo fan vagyok -
oritomi #255308 Negatívak vagytok.Nem jöhetnek ki egy zsiguli formával :)
A normál utcai változat nem lesz ilyen szpesöl,ez azért ilyen mert csak 4 van belőle.
Amúgy a ferrari jobb :)
Aki írkálta hogy nem szép az új ferka csak a régiek,az azért van mert anno még volt egyéniségük az autóknak.Úgy ferka mint lambó.
Manapság a stílusjegyek keverednek,a gyártók átvesznek ezt azt és ezért van a sok sablon gép.Ez minden típusnál így van. -
zsolti65 #255307 Igazad van...hehe.Nekem ezek már túlságosan sci-fi-k.Jó persze,2013 van,de akkor is. -
#255306 borzasztó
ez is az ízléstelen ruszki és arab meg kína milliárdosoknak készült, ott van most pénz meg igény az ilyesmire...sajna
remélem nem ez lesz a követendő példa
az Aventador meg az Aventador J után nem tudom elhinni hogy ilyen ocsmányságot tudtak csak összehozni -
#255305 ez készült az 50. évfordulóra, 4 db készült, amiből egy a gyáré ...
~ 1 milliárd Ft / db -
#255304 ha a Ferrari elkészítette az új Batmobilt, akkor ez mi??
Lamborghini Veneno
a világ megérett a pusztulásra ... -
#255303 Ja, igazad van, leesett a dolog. Arról letettem most, maradok itt a seggemen egyelőre. Családdal nem lehet már annyira ugrálni ide-oda. :) -
crosspeet #255302 Thx!!! -
crosspeet #255301 Tudod, Àmerika truckpilot.. ;-) -
#255300 Egyébként az a bézs színű bogár nagyon tetszik, amit vettél. Sok sikert a költözéshez és sok örömöt az új lakáshoz! -
#255299 Robi oldala működik, csak az én autóim nincsenek fenn rajta, mivel az autóim messze vannak tőlem. Peet, egyébként te mit szívsz? Mert Kolumbusznak volt valami köze a mai Olaszországhoz, Portugáliához, Spanyolországhoz, meg ugye Amerikához, de Angliával nem tudom sehogy sem összekapcsolni :)
Egyébként megvagyok. Dolgozom, tanulok, és próbálok előre haladni. -
#255298 Köszönöm a segítséget, Nándi! -
autoart8 #255297 Nekem is van ilyen -
crosspeet #255296 rágugliztam, és tényleg.. mik vannak... -
oritomi #255295 Ez a bubunak egy kitalált autója.Nem létező :)
Csak gondoltak 1et és összerakták makuknak.Nem 1 nagy vasz isz dasz mert bubu,de mivel egyedi modell,meg tetszik is megvettem. -
crosspeet #255294 Hi! Régi oldalatok már offos..? Sikerült valami Kolombuszéknál amúgy..? ;) -
crosspeet #255293 na ez meg micsoda..? ;)
persze Grat azért! ;) prototip valami, vagy széria? -
oritomi #255292 Nekem csak egy ilyen kis szerénység jött.Se nem Rolls,se nem kyosho.
Nade a jövő hét! Remélem épségben megérkezik az évfordulós lambóm. -
crosspeet #255291 fő hogy lehet kapni.. :)
-
crosspeet #255290 be kéne szerezni egy ilyen Exoto bartolettit.. Valami meseszép formavilága van. Szerintem díjat is nyerhetett a kategóriájában egykoron!
És ez most 300-ról le van akciózva 230-ra, igaz gondoltak a kishelyű gyűjtőkre is, mert ez csak 1:43-as méretarány!
-
autoart8 #255289 Olyan kb mint egy kyosho rolls de szerintem olyan autoart signature minősé makd képeket küldök. -
crosspeet #255288 jól áll a barna annak az R8-nak. én egy S8-as Otto-n filóztam egy ideje, de egyelőre lemondtam róla.. viszont az a Rolls majd képért könyörög, érdekelne engem! minősége milyen gyártóéhoz hasonlítható..? Ronon Dextől vetted? -
crosspeet #255287 köszönöm! :)
Sajna már kibontani nem tudom, de majd az új kecóban! Asszem egész vasárnap modelleket bontogatok.. :))) karácsony lesz! XD
A Boxstert nem akartam megtartani, legalábbis vaciláltam rajta itt a leépítés folyamán, de élőben nagyon faja jószág.. asszem maradós lesz nálam. :) -
autoart8 #255286 Nagyon szépek, grat!!!! -
crosspeet #255285 azt jól megutaztatták.. -
hamhusz #255284 Bár most már rohadtul örülnék ha a fekete GMP-m megjönne... -
crosspeet #255283 ugye..? kibontva még a Boxster is pofásabb! :) -
crosspeet #255282 semmi hír róla egyelőre.. feketében zsír lenn, mi..? ;)) -
hamhusz #255281 356 Ferdinand mikor lesz már, nem tudod ? :D -
crosspeet #255280 köszi! Stipiztem neked valamit a fészen! ;) -
#255279 amúgy grat hozzájuk
mindkettő nagyon szép -
crosspeet #255278 ment privi!!! :)