269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
autoart8 #256517 scuderia modellin láttam kettő 1/1-et : ferrari SA aperta matt fekete,ferrari 458 spider zöld / matt fekete mindkettő carbon dobozban külön vitrinnel. -
crosspeet #256516 De azért mert angliâban vagy, ès angol ebayt nézel... azt èn innen ugyanùgy làtom, sőt jött màr nekem is kintről jò pàr helyről. :)
A modelleim 80%-a külföldről van nekem is.
Még mindig azt mondom, amit kiteszek eladàsra, nem szarér-hùgyér persze, de nem vagyok hülye hogy dràgâbban tegyem ki mint màs, hiszen akkor nem az enyém megy el ugye.. Ês figyelembe kell venni, hogy nàlam egy eladò modellen sincs rajta az ujjlenyomatom, olyan mintha origi lenne dobozzal.... -
autoart8 #256515 de általában az RC auók nem néznek ki valami jól. -
autoart8 #256514 attól függ mennyivel megy?! nekem is van méghozzá egy MAVERICK EVO S AMI 90-el tud menni és ahhoz képest nem is volt olyan drága... -
#256513 Ha már csináljuk, csináljuk komolyan :-) -
oritomi #256512 Nagyon pro ez a táblázat :D -
#256511 Vigyázz azokkal az 1/1 kiadásokkal. Ezek, ahogy én láttam, általában otthoni umbau barkács munkák.
Néha a BBR és az MR is elvállalja, hogy egy modellt valami egyedi fényre fúj le, de az ilyenek egyből a megrendelő vitrinjébe szoktak kerülni, nem pedig az ebay-re. -
#256510 Na, megint van listám eladó/elcserélhető modellekről, meg azokról, amiket beszámítanék. Tessenek böngészni. Az ár megegyezés kérdése, de mindnek mennie kell, úgyhogy nagyon rugalmas vagyok :-) -
#256509 Az ész meg van állva: Exoto RC modellautók. Az utcai F430 elég esetlenül néz ki, az összes többi a legjobb, amit eddig a kategóriában láttam (bár nem nagoyn ismerem az RC gyártókat). Mondjuk 75-200$/db, sz'al nézzen is ki valahogy.
Ez egy 1/10 F430 Challenge
Ez meg az F12
-
oritomi #256508 Én teljesen meg vagyok döbbenve az otthoni áraktól.(vagy az itteniek adják nagyon olcsón)
Ez a pantera otthon 20ért megy.Ha van.Én 8ért vette.
Múltkor megkerestem egy pubit aki egy TVR-t árult 30ért (áruljad még barátom ennyiért) én ugyan azt megvettem másfél! fontért (iszonyat mákom is volt az ebayen).
De a többi modell is.HW vagy elite modellek olyan áron mennek amennyiért itt AA-t kapok.
Most lehet mondani,hogy örüljek neki,meg vegyek sokat.De nem értem az árakat.Ezért nem is keresek meg magyar eladót általában.
Már arra gondoltam,hogy itt felvásárlom a készletet és otthon teríteni fogom iszonyat haszonnal. -
crosspeet #256507 Mutass rà egy példàra please... Amikor meghirdetek egy adott modellt, mindig végignézem az akruàlis itthoni és a külföldi beszerzési lehetőségeket is!!! Ès azok alà àrazom mindig! Mi érdekelne..?? Keress nyugodtan, nem hajtok én senkit el, max talàlunk egy egészséges középutat.. ;) -
oritomi #256506 Pedig van olyan modell amit árulsz és érdekelne,de ebayhez szokott szememnek az nagyon drága(bár ez nem a te hibád,az egész magyar piac iszonyat drága,ha az angol használt piacot nézem alapul),és ezért inkább meg se kereslek.
Nehogy bántásnak vedd.Jobb a béke.
Én ezt bizniceltem éppen
-
hamhusz #256505 Ezzel egyetértek....a modell piac eléggé pang...nekem is van eladni valóm már már nevetséges áron, de hát így se kell senkinek, mert mindenki ingyen akarja vagy olcsóbban :) -
crosspeet #256504 tudom én is ám.. ;)
Igen, a modellpiac az teljesen offos szerintem is. Sokszor egy kérdés sem érkezik egy-egy eladni kívánt modellre... pedig nem drágán adjuk, nemigaz..? :) mondhatni óccójért!
legalábbis óccsóbban, mintha máshonnan akarná a delikvens beszerezni. -
crosspeet #256503 fasza.. XD -
oritomi #256502 jah,jó kis 6.2es mocival :D -
zsolti65 #256501 Majdnem azt hittem hogy az eredeti...De Lennoné Phantom.Ez meg Silver Cloud. -
oritomi #256500 küldhetek.
Ez a rolls royce szét van umbauzva,mondhatni.
Délelőtt kaptam el.
-
autoart8 #256499 fú ez a gallardo nagyon tetszik......... FB-n kuldesz még majd róla fotoót ha nem gond? -
oritomi #256498 Azért egy vadidegen embernek elutalni annyi pénzt...Aztán várni....és talán...vagy nem...
-
autoart8 #256497 Normális embernek tűnt, nem tudom nem fogom megtudni mert nem veszem meg! Grat a lambódhoz, nagyon megtetszett lehet majd beszerzem később... -
oritomi #256496 Azt én is láttam.Úgy írja mintha rendelhető lenne.Nekem gyanús. -
autoart8 #256495 mondjuk én sem adnék érte annyit pl egy csomó kamurács van rajta... inkább az 1:12-es verzió nekem legalábbis. -
#256494 neki biztos :)
én sose adnék érte annyit -
autoart8 #256493 ok köszi!
-
autoart8 #256492 nem féláron kell meg nem is kell csak kérdezem hátha mert van egy kisemelt de 848 euró azthiszem arra meg mire összegyűjtöm a pénzt eladják mert limitált kiadás méghozzá 1/1!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és kérdezem tőled: egy vietnami ismerősöm eladná a 40 TH-s AUTOart lambóját átszámítva kb 121000-ért megéri az? -
#256491 Én készítettem a honlapot, ők szerkesztik maguknak.
Küldök privit. -
#256490 neked féláron -
#256489 biztos olcsó is lesz
gyönyörű színe van, kár is lenne belőle másik szín, nameghát azt hiszem ebből nem is létezik másik szín -
autoart8 #256488 szia! hallottam te szerkesztetted a scuderiamodelli oldalát nagyon tetsszik az oldal , a modelleik is lehet bunkó kérdés de ha nem sértődsz meg olcsóbban nem tudsz ilyenkor modellt szerezni? -
#256487 Bakker... Épp el akartam szórni egy kis pénzt ilyen-olyan modellekre, erre kiderült, hogy a BBR kihozza ezt:
BBR 2013 Pininfarina Sergio, 1/18, 200db-ra limitált. És ebből nem lesz más színvariáció :-)
Bár a nevében nincs benne, a logó az autó orrán egy ágaskodó ló, és amúgy is nagyon tetszik a gép, úgyhogy kell. Még jó, hogy csak decemberre várható.
Kihozzák a Ferrari SP12 EC-t is, de az nem érdekel annyira (360€-nyira), meg a LaFerrarit, de azt hozza a HW is, meg ronda is, meg hüje neve van. -
#256486 tudom tudom
csak gondoltam kicsit baszogatlak, hadd futtasuk már ezt az oldalt is
mert is olyan halott mint a modell piac
kirak az ember néhány eladó modellt oszt még annyit se kérdeznek hogy mi ez a vacak......
másra sincs az embereknek pénze nem hogy játékra :) -
crosspeet #256485 de még mindig a modelleim 50%-a az Pócse ecsém! :)
Na eztet kapjad ki! :D -
crosspeet #256484 lehetne venni mellé egy SS cseker jelókábot, oszt tiszta ámeriká! ;))) -
crosspeet #256483 csak azé monnom, hogy ilyen elvetemült pillanataimban az eszembe juttassátok! KÖSZI! :D -
#256482 de az nem porse
és mindenki tudja hogy te csak azt gyűjtesz
..... meg lambot
...meg subit..... meg farkát......meeeeeg bogarat..... meg bentlit...ööö...meg minden vackot
pont mint én, csak én nem mondom hogy csak ezt meg azt gyűjtök -
crosspeet #256481 bolhán van egy huszasért AA Crown Vic, dobozos origi, kissé elgondolkodtam..... pázze, a világ péze kevés lenne ide. -
crosspeet #256480 az.... -
#256479 de csak mert nem ért a gépekhez
és nem látott még igazi fain modellt -
crosspeet #256478 ma megkapta a srác a zöldikémet, nagyon áradozott róla! :)