269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#256557 Még gondolkodom rajta. -
autoart8 #256556 nekem van ilyenem de még 1 autót nem mertem beletolni... -
autoart8 #256555 szia! írtam privit.
-
#256554 Nekem az a bajom vele, hogy OLYAN, mint a régi Kyo. Az a pár kis apróság nem ér annyit, mint amit az árcetlire írnak. De ha nincs még F40 LW modelled, jó opció, mert a régit már nem nagyon lehet megszerezni, de legalábbis nem olcsón. Az ebayen most két régit láttam: egy feketét annyiért, egy vöröset meg majdnem 2x annyiért, mint a High-End verzió.
De ha adsz egy fekete szárnyast, adok egy régi LW-t cserébe :-) -
zsolti65 #256553 Hey!Ezt a képet egy olyan oldalon találtam amely arról tudósít hogy Roger Waters (Pink Floyd,The Wall,stb...Bírom az öreget.Most is megyek majd a Fal koncertre...mindegy...) a nagyfaterja sírjánál forgatott.És ott áll ez az autó...Valami öreg Bentley.Nem egyenes ágú RR Silver Cloud ikertesó.Annál "laposabb"sportosabb jelenség.De rohadt jól néz ki.Talán valami S3-as verzió lehet.....
-
autoart8 #256552 szerintem simán van ha nem jobb... több kép nincsen róla? úgy lehetne megmondani.. bár a modellissimónál csak az autó elejéről és hátuljáról tesznek fel képet az esetek 80 százalékában. -
autoart8 #256551 szerintem az Aa SPEC-V-je a legjobb,de a legjobb ha megveszem mindkettőt :-) de amúgy tényleg ha veszek akkor a spec-v-t veszem de először is eladok két modellt ha minden jól megy és akkor abból az árból jön lunatic countach walter wolfja :) -
crosspeet #256550 olyan mint az enyém, csak fekete szárnyal. :) Szép! ;)))
De nálad a fekakolor játszik, neeem.??? :) -
crosspeet #256549 ez dilema volt nálam is anno.. :)
ha a "régebbi" gyártást nézzük, akkor pl egy Kyonak nagyon szép a felnije, az AA-nak pedig az első fényszórója.. a motortér illetve a csomizsanérozás pedig magáért beszél.. Az AA elől hátul profi, míg a Kyo csak elöl.. De látni kell, én láttam már Kyoshot is feketében, nem is egyet, nagyon szép, és volt AA-m is ezüstben, az sem rosszabb...
viszont ha választanom kéne most, akkor vagy egy AA széleset pályagépet választanék, vagy az új gyártású AA-k közt van asszem matt, meg fekete kerekűek is.. De ha jó árban lenne egy feka kyo R35, azt is szivesen... szal segíteni nem tudtam. :))) -
hamhusz #256548 Kinek mi a véleménye erről:
Van olyan jó a minősége, mint a régi Kyo F40-eknek? -
autoart8 #256547 lehet nekem is kéne egy nissan csak melyik kyosho GTR vagy AUTOart -
crosspeet #256546 aha.. -
autoart8 #256545 diecast arenából ugye ? :) -
autoart8 #256544 elnézést ha előre is ha valakire ráírtak a facebookon az én neveben mert most törték fel... -
crosspeet #256543 meg ezt is! :))
-
crosspeet #256542 most loptam a fészről.. :)
-
crosspeet #256541 asszony..? rábeszélt már, hogy kell még egy vitrin..?? :D ;) -
#256540 ezt csak megerősíteni tudom..... sajna -
crosspeet #256539 jaa.. ha az ember venni akar valamit akkor jó, mert most nagyobb a lehetőség.. :) -
autoart8 #256538 de ez bizonyos értelemben rossz is meg jó is... -
crosspeet #256537 Az itt a qrva nagy baj, hogy kb az uccsó 1évben qrvára beállt ez a modellpiac.. adhatja itt az ember medzsó árban is lassan, akkor se lesz itt érdeklődés.. :'( -
oritomi #256536 Van egy Enzóm meg egy welly murci amit elcserélnék elsősorban lambó/ferrari modellre.
Ha valami kyosho/AA modelled van akkor ráfizetek
Pesten átvehető a kövi hónapban,vagy postázom is
Privátba jöhetnek az ajánlatok
-
oritomi #256535 Valahogy össze rakták.Szóval :D Lejön az. -
autoart8 #256534 sokan mondták már hogy levehető a kerék! ez igaz? nem akarom kipróbálni. -
#256533 Lehet, nem'tom, ez egy 1,5 éves fotó. -
autoart8 #256532 ez a 4#-es nem az enyém volt ? -
autoart8 #256531 csak azért mert most a 4# helyett van egy stradalém ami ugyan olyan szép csak nem egy árfekvés. -
autoart8 #256530 én mekkora hülye vagyok... cserélgetek össze vissza rosszul... -
#256529 Sajnos az árakat nem csak a modell minősége szabja meg. Ott van pl. a fantasztikus BBR 375. Felsőfokú kidolgozottság, részletgazdag, mindene nyílik, forog a kardán, satöbbi, és nem utolsó sorban hű az eredetihez, ami más gyártók cuccaira nem mindig mondható. De a BBR elkúrta: a Stradale-ból és a #19-ből 6-6000db-ot gyártott, a #1 1108db, a #4 kb. 300db, a #5 180db, ez legalább 13.500db példány. A modell induló ára 275€ körül volt, most a Modelissimo nem tud 149-ért szabadulni a készletétől (talán már kezd náluk is fogyni, mert kb. 2 év után 169-re emelte a #19-et).
Az 575 GTC-vel az lehet a gond, hogy bár műszakilag megérné a 100€-t, a tömegeknek érdektelen a modell. Próbálnál meg egy vörös Kyosho Daytonát vagy 328-at találni 100€-ért... Pedig technikailag mindkettő gyengébb, mint a GTC, 'oszt mégis az kell a népnek.
Az eladó modelljeid közt csak az UT 550-et láttam Ferrarinak. Arról is van egy rossz hírem: hiába jobb, mint az Elite-ek nagy része, vagy bármi a gyengébb gyártóktól, legalább 5 börzén velem volt egy pántos, bontatlan pld.,de 15-18eFt-ért a nyakamon maradt. Olcsóbban nem adom, inkább eltettem pár évre.
-
oritomi #256528 2006-os Night Race Impreza: ezért komoly pénzt kérnek itt kint is.
Amit meg írtam,nem kell személyes támadásnak venni,csak éppen igen sokszor félrenyelek,amikor a magyar eladóárusító árára pillantok.
Az általad említett ferka ára jónak tűnik,bár volt, hogy itt 45+6font postáért ment el.Szóval hazai viszonylatban teljesen rendben van,de itt kint bele lehet futni igen kedvező ajánlatokba-licitekbe,amit szerintem az itt fórumozók többsége azért kihasznál. -
#256527 Tessék, eladó mind. Mennyit kérjek értük? Szerintetek mennyi a baráti ár egy 2006-os Night Race Impreza-ért? Vagy mennyit szabad kérnem a Lancer WRC-kért?
-
#256526 Sziasztok!
Nem értek veled egyet! Szerintem aki komolyan szeretne megválni egyik-másik megunt modelljétől, az kénytelen bukni a modelleken, mert nem hogy a nyerészkedő árakat, de a reális értékét sem adják meg itthon.
Ezt a kék DeTomaso Panterát tavaly novemberben full gyári állapotban, bontatlanul, 12000 Ft-ért adtam el.
A jelenleg Facebook-on hirdetett modelljeimre egyetlen megkeresés sem érkezett, pedig azok is mind bontatlanok, tipp-topp állapotú versenyautók. Szóval nekem ne mondd, hogy egy Kyosho Ferrari 575 GTC postával együtt 23000 Ft-ért túlárazott.
-
-
#256524 Igen, de ez nem cáfolja azt, amit írtam: a Scud* tulaja állati jóban van Nando Realival, aki az R a BBR-ből. Szokott tőlük 1-1 darabokat és 20-50 darabos egyedi sorozatokat is rendelni, amit aztán csak nála lehet kapni. -
autoart8 #256523 tudom hogy benne van a GB is de valahogy nekem a teljes EU-s nem ugyanaz... -
autoart8 #256522 Azt én is szoktam de ott nincs annyi jó ár mint ezen az angolon nem ? -
crosspeet #256521 Ès abba érdekes mòdon benne a GB is àm... :) -
crosspeet #256520 Én ha keresek valamit, akkor mindig az egész eusat nézem.. -
autoart8 #256519 most néztem ezt az angol ebayt, ultra jó árak vannak: találtam bugatti veyront kéket autoartot 119 fontért, meg ilyet ishttp://www.ebay.co.uk/itm/AUTOART-JAGUAR-XK-SS-1956-BLUE-73510-/261244241056?pt=UK_ToysGames_DiecastVehicles_DiecastVehicles_JN&hash=item3cd35ec4a0 -
crosspeet #256518 De azért mert mi itthon vagyunk, az még nem azt jelenti hogy itthon is vásárolunk.. :)
De részemről javarészt nem is lehet itthon megvenni amit én szeretnék... :'(