269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • autoart8
    Picr.de . Upload. Kiválasztod a képet , Upload starten: letolto kimásolod a fájlt ide és kész :-)
  • lotusmanias
    Helló!
    Kéne egy kis segítség már töször is próbáltam ide fényképet feltölteni de azt írja, hogy tört fájl nem tudna valaki SEGÍTENI?
    Előre is köszönöm!
    Am. grat mindenki szerzeményéhez.
  • 355
    Okay, megjött a Fujimi Ferrari F50 GT és voltszerencsém élőben látni a lenti Agnelli gépet, és a BBR-től a LaFerrarit és Mr. Slowhand Clapton "458 BB"-jét.

Az F50-ről nem teszek be képeket. Tele van velük a net, pl. itt és itt. Van viszont pár első blikkes tapasztalat. A doboza egész jó. Nincs túlbonyolítva, de erős, védi a modellt. A kartonon belül egy keményebb habszivacs lapokból ragasztott kocka van, amiben a modell van egy fekete műanyag talpon. Elsőre azt hittem, hogy vitrinben van, de nincs teteje. Utólag belegondolva nem hiszem, hogy egy leejtésnél a doboz meg tudná védeni a modellt.

A doboz kinyitásakor a gyárilag lezártnak tűnő dobozban a modell teteje össze volt tapogatva és az eleje összefolyatva meleg ragasztóval, ami a tokként szolgáló szivacslapokat összefogja. A ragasztó nyom nélkül lepattant róla, a foltokat pedig simán le lehetett törölni, de a hiba mutatja, hogy lenne még mit tanítani azoknak a kínai gyerekmunkásoknak.

A modell maga az árához képest elég jól meg van csinálva, teljesen élethű. Motortere nem látszik, azt sajnálom. Az ablakokon belül sajnos van pár porszem, ami ott is marad, mert zárt a modell (nincs ablakrés). Nem látok rajta olyan hibát, ami elsőre feltűnő lenne, de a következő 8 napban nem is fogom tudni nézegetni, se az eredetivel összevetni. Majd a bennem élő kekec megszólal, ha visszatértem a civilizációba :-)

A következő 1/18-as modelljük a Ferrari 250GT Breadvan #8 lesz, már várom.

A 375 AM Agnelli pompás kivitelű modell. Talán az ablakkeretek kicsit vastagabbak a kelleténél, vagy meg kéne őket hajlítgatni, mert eléggé látszik, hogy lemezből fotómaratott cucc. De a modell összes többi részlete elsőosztályú, gyűjteménybe való érték.

Ez az új 'Made in Italy' vonalba tartozik. A BBR a felső kategóriás modellek gyártását vissza hozza Olaszországba. Az emberem úgy tudja, hogy a Blue Moon műgyanta sorozatban, ami eddig csak Alfákból állt, meg fog jelenni több Ferrari a közeljövőben, a mostani 320-360€ árak felének környékén (a Fujimi F50 GT magasságában). Ezek kívülről nem lesznek gyengébbek a High End és hasonló sorozataiknál, más területeken és a kínai gyártással próbálnak spórolni.

A Ferrari SP12 EC meg egy igazi meglepetés. Az autót eddig csak fotókon láttam (mér az eredetit), és nem nagyon tetszett. Látszik benne a 458-as rendesen, és nem annyira különleges, hogy kifizetnék érte 3M fontot (kb. 1,1Mrd Ft). Viszont a modell olyan jól néz ki és úgy adja vissza az arányokat, hogy kezdem sajnálni, hogy 1/18-ban sem engedhetem meg magamnak.

Na jo'ccakát, én el: nyaralás 1.2 :-)
  • schumimodells
    Az 1/43-as Ferrari gyűjteményem.
  • schumimodells
    1/43-as gyűjteményem.

• schumimodells
    Sziasztok.

• 355
    Szabó Kimmel Tamás (Made in Hungária, Orfeusz alászáll, Hamlet) egész jól passzolna egy Pininfarináról szóló filmbe :-)

• 355
    Pedig ez aztán olasz design.

Ő a nemrég távozott Sergio Pininfarina. Mellette egy Ferrari 400 SA, asszem.

• BMW FAN
    Szerencsére,tudtam szerezni egy zsír új zöld színűt is.Szal már a szürke annyira nem érdekel :)
  • BMW FAN
    A motortető,elképesztő milyen rideg anyagból van....

Van nekem egy szürke,péppé törött az eleje:) Jobb megoldást nem találtam,bekarbonoztam :D

• oritomi
    Ok.köszi az nfo-t.Akkor nem gurigázom majd vele
  • hamhusz
    Eladó!

40.000 Ft
  • BMW FAN
    Ez nagyon fasza. De nagyon vigyázz vele. Rettentően sérülékeny az öntvény. Nem tudom az Mc miből csinálta :D
  • BMW FAN
    A feketén is el van rejtve :)
  • BMW FAN

• BMW M5
    Egy kérdésem lenne :
    Az Exoto / Motorbox kb 10 éve kihozta a Porsche 959-est és azt vettem észre , hogy a fehér és a fekete színű variációknál az utastér ajtók mögötti légbeömlő egyes modelleknél ( gyárilag ) el van tömítve .
    http://images.forum-auto.com/mesimages/589272/SSL20064.jpg
    http://www.idcow.net/idcow/products/ext2000.jpg
    Miért csinálták ezt ? A többi szín variációban már nincs ilyen megoldás ...
  • BMW M5
    Szép . Első ránézésre engem inkább emlékeztetett egy brit ( Jaguar ) sportautóra mint egy Ferrarira....talán a színe miatt is :)) . Én meg egy ilyen gépnek örülnék ha kihozná pl az Abrex 1:18-ban ...igazi Saab-feling :).
    Skoda VOS :
    http://veteran.auto.cz/testy/skoda-vos-pro-bolseviky-od-prahy-po-peking/
  • 355
    Gyönyörűséges 1955 Ferrari 375 AM Agnelli, az öreg saját autója 1/18-ban a BBR-től. Hiányt pótol, mert nem sok '50-es évekbeli Ferrari modell kapható ekkorában. Vörösben nem lesz, mert ez eredetiben is egy egypéldányos autó, ebben a színben.

• oritomi
    Pakkosodtam
    Norev

Solido peugeot

maisto

• 355
    Ezért a pár euróért nem megyek a Dunának :-)
  • 355
    Valójából nem. A Mansory tulaja orosz, és nem "nincs ízlésük", hanem ilyen az ízlésük. Nekem ez a Ferrari F12 egy giccses szar, nekik meg talán erőt sugárzó, vagy mi, és jól megy a házuk előtti márvány oroszlánhoz.

Vagy nézd meg ezt az Astont. Valójából alig nyúltak a formájához, de azzal a pár arany betéttel teljesen elkúrták - a mi szemünknek. Az övéknek meg biztos a gazdagság kifejezése.

• hamhusz
    180+posta a legolcsóbb amit láttam eddig :)
  • oritomi
    Én is láttam már ezt,és mivel az ár stimmel szerintem egy helyet nézünk.
    De ebből az árból még lehet alkudni.
  • zsolti65
    Az botrány....Mansory tuning az ízléstelen gazdagoknak dolgozik,akiknek nulla brand érzéke van.....
  • 355
    190€, postával. Láttál ennél jobbat?

A Rolls eleje tetszik, a felni nagyon el van találva, de oldalt a küszöb nekem már túl erős.
  • oritomi
    grat hozzá,szép.
    A rolls is jól néz ki szerintem.
  • hamhusz
    Az egyetlen Ferrari ami tetszik szárnnyal :) Van ahol még az ára is elég jó :)
  • 355
    _mindent_ megcsinálnak, elvileg még ezt is:

• 355
    Szombaton kapom kézhez:

1/18 Fujimi Ferrari F50 GT
  • oritomi
    Arról nem is tudtam, hogy a KARR is kijött Elite-ban.

Ez most jött:
    Minichamps Aston Martin DB9 Volante 2004 6.0 V12

• ko1122
    Klassz ez, klassz ez! A KARR kivitel is szép, nekem egy olyan jöhetne.
  • oritomi
    Megjött.Igen komoly darab.
  • Pulpapapa
    https://www.youtube.com/watch?v=dA3XN54J8nY

Nicki Lauda film. Hát én a trailer után libabőrösen néztem a monitort!
  • oritomi
    Megjött.
    Nem olyan rossz azért ez se...
  • ko1122
    szép az ERTL KITT, nekem is olyan van. egy KARR-t szeretnék még mellé, de az lehet Elite lesz :)
  • chilisos
    Novitec Rosso Ferrari-k szépek szerintem, ha tuningról van szó.
  • autoart8
    A ghostot is megcsinálják? Nagyon tetszik...
  • 355
    A scuderiamodelli leszerződött a Mansoryval az autóik kiadására kizárólagos joggal. Az első sorozat már gyártásban van, ugyanaz a cég csinálja, aki az MR-nek és a BBR-nek gyártja a műgyanta modelleket.

Az első autó a Ferrari 599 Mansory Stallone lesz, utána jön a többi sorban. Állítólag van kereslet rájuk. Nekem túl oroszosak ezek a gépek. Vannak tuning-Ferrarik, amik jól sikerültek, látványosabbak az eredetinél (pl. Fabulous F430), de nekem a Mansory túl sok.

• crosspeet
    Szép! ;) Nekem meg volt hasonló, meg végülis még van is... :)))
    AA?
    1:43-ban Pócse nem mozgat meg..? Nekem a 996 GT3 RS fehér/babakék felnis tetszik, kb 40ercsiért be is jönne..
  • bulba
    Hinnye, ilyesféle nekem is van :)