269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
autoart8 #256637 Picr.de . Upload. Kiválasztod a képet , Upload starten: letolto kimásolod a fájlt ide és kész :-) -
lotusmanias #256636 Helló!
Kéne egy kis segítség már töször is próbáltam ide fényképet feltölteni de azt írja, hogy tört fájl nem tudna valaki SEGÍTENI?
Előre is köszönöm!
Am. grat mindenki szerzeményéhez.
-
#256635 Okay, megjött a Fujimi Ferrari F50 GT és voltszerencsém élőben látni a lenti Agnelli gépet, és a BBR-től a LaFerrarit és Mr. Slowhand Clapton "458 BB"-jét.
Az F50-ről nem teszek be képeket. Tele van velük a net, pl. itt és itt. Van viszont pár első blikkes tapasztalat. A doboza egész jó. Nincs túlbonyolítva, de erős, védi a modellt. A kartonon belül egy keményebb habszivacs lapokból ragasztott kocka van, amiben a modell van egy fekete műanyag talpon. Elsőre azt hittem, hogy vitrinben van, de nincs teteje. Utólag belegondolva nem hiszem, hogy egy leejtésnél a doboz meg tudná védeni a modellt.
A doboz kinyitásakor a gyárilag lezártnak tűnő dobozban a modell teteje össze volt tapogatva és az eleje összefolyatva meleg ragasztóval, ami a tokként szolgáló szivacslapokat összefogja. A ragasztó nyom nélkül lepattant róla, a foltokat pedig simán le lehetett törölni, de a hiba mutatja, hogy lenne még mit tanítani azoknak a kínai gyerekmunkásoknak.
A modell maga az árához képest elég jól meg van csinálva, teljesen élethű. Motortere nem látszik, azt sajnálom. Az ablakokon belül sajnos van pár porszem, ami ott is marad, mert zárt a modell (nincs ablakrés). Nem látok rajta olyan hibát, ami elsőre feltűnő lenne, de a következő 8 napban nem is fogom tudni nézegetni, se az eredetivel összevetni. Majd a bennem élő kekec megszólal, ha visszatértem a civilizációba :-)
A következő 1/18-as modelljük a Ferrari 250GT Breadvan #8 lesz, már várom.
A 375 AM Agnelli pompás kivitelű modell. Talán az ablakkeretek kicsit vastagabbak a kelleténél, vagy meg kéne őket hajlítgatni, mert eléggé látszik, hogy lemezből fotómaratott cucc. De a modell összes többi részlete elsőosztályú, gyűjteménybe való érték.
Ez az új 'Made in Italy' vonalba tartozik. A BBR a felső kategóriás modellek gyártását vissza hozza Olaszországba. Az emberem úgy tudja, hogy a Blue Moon műgyanta sorozatban, ami eddig csak Alfákból állt, meg fog jelenni több Ferrari a közeljövőben, a mostani 320-360€ árak felének környékén (a Fujimi F50 GT magasságában). Ezek kívülről nem lesznek gyengébbek a High End és hasonló sorozataiknál, más területeken és a kínai gyártással próbálnak spórolni.
A Ferrari SP12 EC meg egy igazi meglepetés. Az autót eddig csak fotókon láttam (mér az eredetit), és nem nagyon tetszett. Látszik benne a 458-as rendesen, és nem annyira különleges, hogy kifizetnék érte 3M fontot (kb. 1,1Mrd Ft). Viszont a modell olyan jól néz ki és úgy adja vissza az arányokat, hogy kezdem sajnálni, hogy 1/18-ban sem engedhetem meg magamnak.
Na jo'ccakát, én el: nyaralás 1.2 :-) -
#256634 Az 1/43-as Ferrari gyűjteményem.
-
#256633 1/43-as gyűjteményem.
-
#256632 Sziasztok.
-
#256631 Szabó Kimmel Tamás (Made in Hungária, Orfeusz alászáll, Hamlet) egész jól passzolna egy Pininfarináról szóló filmbe :-)
-
#256630 Pedig ez aztán olasz design.
Ő a nemrég távozott Sergio Pininfarina. Mellette egy Ferrari 400 SA, asszem.
-
#256629 Szerencsére,tudtam szerezni egy zsír új zöld színűt is.Szal már a szürke annyira nem érdekel :)
-
#256628 A motortető,elképesztő milyen rideg anyagból van....
Van nekem egy szürke,péppé törött az eleje:) Jobb megoldást nem találtam,bekarbonoztam :D
-
oritomi #256627 Ok.köszi az nfo-t.Akkor nem gurigázom majd vele -
hamhusz #256626 Eladó!
40.000 Ft -
#256625 Ez nagyon fasza. De nagyon vigyázz vele. Rettentően sérülékeny az öntvény. Nem tudom az Mc miből csinálta :D -
#256624 A feketén is el van rejtve :) -
-
#256622 Egy kérdésem lenne :
Az Exoto / Motorbox kb 10 éve kihozta a Porsche 959-est és azt vettem észre , hogy a fehér és a fekete színű variációknál az utastér ajtók mögötti légbeömlő egyes modelleknél ( gyárilag ) el van tömítve .
http://images.forum-auto.com/mesimages/589272/SSL20064.jpg
http://www.idcow.net/idcow/products/ext2000.jpg
Miért csinálták ezt ? A többi szín variációban már nincs ilyen megoldás ...
-
#256621 Szép . Első ránézésre engem inkább emlékeztetett egy brit ( Jaguar ) sportautóra mint egy Ferrarira....talán a színe miatt is :)) . Én meg egy ilyen gépnek örülnék ha kihozná pl az Abrex 1:18-ban ...igazi Saab-feling :).
Skoda VOS :
http://veteran.auto.cz/testy/skoda-vos-pro-bolseviky-od-prahy-po-peking/ -
#256620 Gyönyörűséges 1955 Ferrari 375 AM Agnelli, az öreg saját autója 1/18-ban a BBR-től. Hiányt pótol, mert nem sok '50-es évekbeli Ferrari modell kapható ekkorában. Vörösben nem lesz, mert ez eredetiben is egy egypéldányos autó, ebben a színben.
-
oritomi #256619 Pakkosodtam
Norev
Solido peugeot
maisto
-
#256618 Ezért a pár euróért nem megyek a Dunának :-) -
#256617 Valójából nem. A Mansory tulaja orosz, és nem "nincs ízlésük", hanem ilyen az ízlésük. Nekem ez a Ferrari F12 egy giccses szar, nekik meg talán erőt sugárzó, vagy mi, és jól megy a házuk előtti márvány oroszlánhoz.
Vagy nézd meg ezt az Astont. Valójából alig nyúltak a formájához, de azzal a pár arany betéttel teljesen elkúrták - a mi szemünknek. Az övéknek meg biztos a gazdagság kifejezése.
-
hamhusz #256616 180+posta a legolcsóbb amit láttam eddig :) -
oritomi #256615 Én is láttam már ezt,és mivel az ár stimmel szerintem egy helyet nézünk.
De ebből az árból még lehet alkudni. -
zsolti65 #256614 Az botrány....Mansory tuning az ízléstelen gazdagoknak dolgozik,akiknek nulla brand érzéke van..... -
#256613 190€, postával. Láttál ennél jobbat?
A Rolls eleje tetszik, a felni nagyon el van találva, de oldalt a küszöb nekem már túl erős. -
oritomi #256612 grat hozzá,szép.
A rolls is jól néz ki szerintem. -
hamhusz #256611 Az egyetlen Ferrari ami tetszik szárnnyal :) Van ahol még az ára is elég jó :) -
#256610 _mindent_ megcsinálnak, elvileg még ezt is:
-
#256609 Szombaton kapom kézhez:
1/18 Fujimi Ferrari F50 GT -
oritomi #256608 Arról nem is tudtam, hogy a KARR is kijött Elite-ban.
Ez most jött:
Minichamps Aston Martin DB9 Volante 2004 6.0 V12
-
ko1122 #256607 Klassz ez, klassz ez! A KARR kivitel is szép, nekem egy olyan jöhetne. -
oritomi #256606 Megjött.Igen komoly darab.
-
Pulpapapa #256605 https://www.youtube.com/watch?v=dA3XN54J8nY
Nicki Lauda film. Hát én a trailer után libabőrösen néztem a monitort! -
oritomi #256604 Megjött.
Nem olyan rossz azért ez se...
-
ko1122 #256603 szép az ERTL KITT, nekem is olyan van. egy KARR-t szeretnék még mellé, de az lehet Elite lesz :) -
chilisos #256602 Novitec Rosso Ferrari-k szépek szerintem, ha tuningról van szó. -
autoart8 #256601 A ghostot is megcsinálják? Nagyon tetszik... -
#256600 A scuderiamodelli leszerződött a Mansoryval az autóik kiadására kizárólagos joggal. Az első sorozat már gyártásban van, ugyanaz a cég csinálja, aki az MR-nek és a BBR-nek gyártja a műgyanta modelleket.
Az első autó a Ferrari 599 Mansory Stallone lesz, utána jön a többi sorban. Állítólag van kereslet rájuk. Nekem túl oroszosak ezek a gépek. Vannak tuning-Ferrarik, amik jól sikerültek, látványosabbak az eredetinél (pl. Fabulous F430), de nekem a Mansory túl sok.
-
crosspeet #256599 Szép! ;) Nekem meg volt hasonló, meg végülis még van is... :)))
AA?
1:43-ban Pócse nem mozgat meg..? Nekem a 996 GT3 RS fehér/babakék felnis tetszik, kb 40ercsiért be is jönne.. -
#256598 Hinnye, ilyesféle nekem is van :)