269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#256677 Köcc :) Frankó jószágok. A Ford pedig kihagyhatatlan ajánlat volt:) -
crosspeet #256676 látom rácsaptál két nekem is nagyon tetsző gépre mostanság (Exoto H1, AA CW)! fasza gépek! -
#256675 -
crosspeet #256674 ja.. :) milyen színűt? -
autoart8 #256673 Walter wolf -
crosspeet #256672 ez mi..? "Lamborghini countach WW " ::?? elírás, vagy létezik ilyen? :) -
crosspeet #256671 köszke. :) -
autoart8 #256670 Nem saját :-) pályán lesz verseny oda megyek holnap lesz a szabadedzés meg majd időmérő. Ha minden igaz kyosho Lamborghini countach WW meg egy kyosho Audi R8 V8 suzuka Grey . -
oritomi #256669 Grat,tényleg faszán néz ki fekete felnivel. -
crosspeet #256668 hadd kíváncsiskodjak, mi az az 1-2 modell..? :)
milyen gokarttal mész? saját, vagy a pálya "tartozéka"..? -
autoart8 #256667 Sziasztok! Mindenkinek grat az újakhoz nekem is jön 1-2 új és idénre ennyi valószínűleg, de egyelőre a pénteki GO-kart versenyemmel foglalkozok :-) -
#256666 Hamarosan érkeznek.
-
#256665 Szia, te még élsz?
A Ferrari sorozatot gyűjtöd? Nekem eddig mind a 12 szám megvan. -
crosspeet #256664 köszönöm szépen, és a privi segítséget is a szétszedéssel kapcsolatban! ;) Te adtál bátorságot hozzá! :)
Élőben tényleg sokkal szebb, örülök h volt bátorságom hozzá, pedig nem nagy valami, de ütősebb lett tőle azért, nem kicsit. ;) THX!
Majd Mikeman úgy is lemeózza, csak hogy legyen tanum! :) -
hamhusz #256663 Nagyon jó lett, szebb mint a gyári verzió. -
crosspeet #256662 lapitopin sem látom.. mi ez, a király új láthatatlan ruhája..? :D -
crosspeet #256661 Na kérem szépen, elkékült! :)
A képek a szokásos prémium minűségűek, akinek nem tetszik, ugye az békaphatja, eceterá-eceterá... :)
Így az én szememnek mán minnyá szebb! ;)
Csinálok neki egy szép cipősdobozt, majd kézzel ráírom hogy limited 1 of 1, und ajtók béragaszt, és kész a BBR! :D 300ojjró! XD
csinálok is egy modellescéget... :D
-
lotusmanias #256660 Kössz! -
crosspeet #256659 Az a fehèr 4.0-às még érdekes lehet szàmomra is majd.. :)
De tudod h komoly gyűjtők körében ez a bàrmi nemű szépìtő korrektùra csak szétpingálás, és a modell màr nem ér ìgy semmit..?! :D -
#256658 Jaaa mostanában igen,mivel nem sok új modell futott be hozzám elhanyagoltam kicsit ezt a topikot... :( De azért be-be lesek néha csorgatom kicsit a nyálam :P
-
oritomi #256657 Háát,az a durva,hogy amit nem tudok személyesen átvenni,azt a postán tudom megtenni úgy, hogy valami hivatalos okmánnyal igazolni kell magam.
A valóságban ez úgy néz ki,hogy régi ismerősként üdvözöl a csomagos gyerek és már rohan is a csomagomért.
Volt olyan,hogy 1 hét kimaradt és megjegyezte, hogy megijedt, hogy valami történt velem nem jött csomagom... -
#256656 ezt jól szét kaptad... :)
mivel festetted le a felniket?
nekem is lenne 1-2 modellem amin feketíteni kéne a felniket -
#256655 pedig ez nagyon fain modell lenne, de ennyiért????
én az AA-tól a GT3 RS 4.0-t várom fehér színben -
crosspeet #256654 Na, hnap rànézek a drágaszàgra! :)
Iccakát! -
hamhusz #256653 BBR 458 italia Gt2 fekete felnivel :) -
crosspeet #256652 Vagy ez..? :D -
crosspeet #256651 Bakkeer telon vok, nem adja be a képet... :)
Mi ez..? :D -
hamhusz #256650 -
hamhusz #256649 Ha 458 GT2, akkor nálam ez az etalon :)
-
crosspeet #256648 Rég jártàl erre!
Az igazsàg az, hogy ez a GT2-es modell valamièrt nem tetszett 100%-osan, de nem tudtam h miért, ezért el is akartam adni.. Aztàn ràjöttem, a felni tùl snassz.. Mivel nem kelt el, ìgy veszteni valò hiânyàban gondoltam jò alap egy minimàlis kis umbauhoz! :) mellétéve egész faja egyelőre. Amùgy a Hamhusz-féle umbaus Mikeman utcai 458-asa inspiràlt e kis műtéthez :) -
#256647 Uhhh....nem mernék ilyet csinálni :) De a képre én is kiváncsi vagyok . -
crosspeet #256646 Ja-jaa.. :)
Ezért is nem szedek szét egy AA modellt. De most limitàltam, ìgy ritka lesz! :D
Èn is ùgy vagyok vele màr egy ideje, hogy a kevesebb több!!!
Őszintén mondom, meglepődtem h milyen szèpre sikerült a fényezès, kapott 3 sort, szépre sikeredett, szépen terült, nem folyt stb.. Hnap összedob, és lő pàr béna kép. ;) -
hamhusz #256645 Látom csak sikerült szétkapni :D Grat...
Anno amikor szétszedtem az 458 Italiam, hogy lefessem, akkor szétszedve igen elment a kedvem tőle, és az ELITE modellektől...szétszedve látni, hogy azért eléggé játékos filingje van, akkor döntöttem el hogy legyen inkább kevesebb gépem, de azoknak legyen "lelkük".
Kiváncsi leszek ha végeztél a képre! -
crosspeet #256644 neked meg már nem is győzők gratulálni, olyan sűrűn hordja a postás neked a modelleket, mintha Te fizetnéd a bérét! :D -
crosspeet #256643 Ez is faszányos lehet! Grat érte! De nagy kár, hogy az utcai verzsönt nem adja ki valaki diecast változatban... :((( -
crosspeet #256642 jut eszembe, pár napja szét kaptam egy ilyen HWE 458 GT2-es modellt.. :) persze csak annyira, hogy a felnikhez hozzájuthassak.
némi szépítő korrektúra keretében lakkfekete fényt kaptak ma a felnik, azt kell hogy mondjam, faszányos lett, hiba nélkül!
Holnap összetéve dobok majd egy képet. Mielőtt össze nem rakom, feltenném a kérdést, hogy szerintetek maradjon-e a Michelin felirat a gumi oldalfalán? Személy szerint valszeg rajta fog maradni, mert ugye csak versenygép, és versenyen futnak fekete felnis 458-asok, de kiváncsi vagyok más véleményére is....
(persze ettől függetlenül én azért rajta hagyom..:)
-
crosspeet #256641
-
crosspeet #256640 Emberek...
Ez a qrva Spark miért 180euró..??? És ugye még nem is fogja a mágnes. el vannak szálva a szaros áraikkal ezek... :/
Pedig szép lenne egy AA kiadásban, kevesebbért persze.
-
#256639 Hello. Van egy-két kiváló modell autóm amiket eladok. Akit érdekel irjon privátba. Pl. Jaguar, chevrolet, merci, lambo. -