269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • BMW M5
    Ez is olyan 1:18-as modell lehet amin semmi se nyílik ? Csak azért kérdezem mert ha jól tudom "csak" 50 Euróba kerül .
  • mikeman
    nem nagyon ismerem ezt a gyártót......
  • BMW M5
    Én nem éreztem a féknyergek hiányát mert amikor levettem a talpazatról és elgurítottam akkor kb. egy ujjal simán lefékeztem :-) . Nekem szinte az összes 1:18-as utcai ( UT , Guiloy , Maisto ) McLaren megvan kivéve az AA-t .
  • mikeman
    alapból nem hinném, hacsak nem a Sport változat a narancs
  • oritomi
    Action collectibles
  • oritomi
    Az létezik,hogy a narancs range rover az életben is kisebb mint a land rover?Mert látványos a különbség,pedig a 2 modell gyártó azonos...
  • mikeman

látom a súlyához mérték a doboza méretét is
    ki a gyártó? AA ?
  • oritomi
    Nem pormentesnek volt hirdetve,de hidd el,az első meg a második meg a sokadik kézbevételkor az első dolog,hogy vadul próbálom a "port" letörölni,annyira élethű.
    A másik dolog,hogy iszonyatosan nehéz 1 kiló harminc deka,van benne anyag fíling megvan rendesen.
  • mikeman
    kedvenc verseny Porsche-m
    fain gép
  • ko1122
    igazán pompás darabnak tűnik, és az ára is brutálisan jó, és persze 1000db limites
    Norev Porsche 917 K #20, Le Mans 1970 Gulf Ltd. 1000 pcs. 1/18
  • mikeman
    nem is pakkosodtál hanem inkább párosodtál
    remélem a CorvetteC5-R-t nem pormentesnek hirdetve vetted
    a narancs Range pöpecül néz ki
  • mikeman
  • oritomi

• oritomi
    Köszi.Inkább maradjunk a hozza a ricko szinvonalat....
  • autoart8
    Super elite??? Az jobb mint a kyosho egyes modelljei, grat hozzájuk!:
  • oritomi
    Köszönöm a gratulációkat urak és gratula az újakhoz!

Sejtettem,hogy kiverem a biztosítékot azzal,hogy kyo szintet írok :D
    Akkor inkább pontosítok HW super elite-ra.
    Az a lényeg,hogy bizonyos részletek nagyon rendben vannak,és vannak olyan dolgok mint pl a kerék ami az említett szintet nem éri el.

Mellesleg pakkosodtam
  • BMW FAN
    Én csak a faterán néztem,ott láttam hogy lezárta az aukciót. Máshol nem láttam a hirdetését. Frankó gépek :)
  • mikeman
    sejtettem, nem sokan készítették el ezt a gépet
    nekem az F1 LM verzió van meg, a rövid változat
    szép kis gépek ezek, kár hogy az UT nem érezte hiányát a féknyergeknek :)
  • BMW M5
    Igen . Leánykori nevén : McLaren F1 GTR Road car 1997 Long Tail .
  • BMW M5
    Köszi :-) .
  • mikeman
    grat, szép járgány
    UT?
  • BMW M5
    Helyesbítek : Xbox 360
  • autoart8
    Nagyon szép!
  • BMW M5
    Lenne egy nem egészen autómodelles kérdésem. Valaki szokott játszani a Forza Motorsport 4 ( Xbox 340 ) gémmel ?
  • BMW M5
    Köszi :-) .
  • BMW M5
    Úgy is lehet mondani :-)...és egy ilyet is elhoztam tőle ami szintén jóártasitva volt .

Amikor másnap a sráctól elhoztam a 2 modellt még meg is kérdezte tőlem , hogy a Bömös aranyból van-e mert miután telefonon lecsaptam rá ( én voltam az első ) szinte csak azután érdeklődtek és 30-35.000 ft-ért is vitték volna de a srác volt annyira korrekt és az enyém lett.
  • ko1122
    pikpakk:

• autoart8
    Grat, de miért nem kyosho stratos ha megkérdezhetem?
    Oritomi: grat a tieidhez is!
    Nekem is jött egy modell: kyosho Lamborghini countach with roof wing

• ko1122
    nyerő páros
    HW Elite Ferrari 575 Maranello (Bad Boys 2)
    UT Ferrari 550 Maranello (The Family Man)
  • crosspeet
    nagy bajban lennék.. :)
  • mikeman
    csak szeretnéd tatikám :))))
    de amúgy tényleg jó lenne.... megjegyzem így is többet jár a postás mint kéne... az asszony szerint, szerinted mit szólna ha ráadásul egy ilyen hordaná??? :))
  • crosspeet
    akarom mondani: Ő hozza.. :)
  • crosspeet
    figyejjé, nekem mindegy mi jön, csak Ő hozzá! :D

• mikeman
    grat hozzájuk
    a 904es Minichamps?
    az érdekes ez, te ferrari gyűjtőként beszerzel egy egy ilyen Porsche-t (bár piros és formáját tekintve akár Ferrari is lehetne ) , a csabai kolléga meg Porsche gyűjtőként nem találja elég porsésénak .. :)))))))
    érdekes a modellgyűjtők világa
  • 355
    Ha minden igaz, lesz egy Solido Stratosom, mert rokon: a Ferrari 246 Dino motorja van benne:

...meg egy Porsche 904, mert egyrészt az egyetlen Porsche, ami igazán tetszik, másrészt komoly ellenfél volt, pl. a '64-es Le Mans-on lenyomta a 250 GTO-t meg a 250 LM-et. Azért nem minden Ferrarit, mert a 3 dobogós helyet egy 275P és két 330P vitte el, de akkor is: szép teljesítmény egy 7. hely egy kis kétliterestől ilyen mezőnyben.

• mikeman
    egy ilyen 350GT nekem is nagyon elkellne a Lambo soromba, végül is innen indult minden a Lambo történelemben :)
    a minősége is elég jó (korhoz és árhoz mérten), különösen a motortér lepett meg, egész pofás, sőt még a beltér is elfogadható
    de hogy a egy Kyosho-hoz legyen mérve??? na az kicsit erős azért :)
    a csabai kolléga által említett kerék küllőket nem is ragoznám, az egy jobb buraggo minőségnek néz ki, de a pöttyös lámpa meg a karos ajtón túl a nagyon vastag ajtókereteket sem igen hasonlítanám egy Kyo-hoz.....
    vedd elő a pakkból a Kyo Urraco-t, na az egy minőségi darab, a felni nem egy ligában játszik az ezével, vagy az a kis tető antenna egy műalkotás az Urraco-n, a Ricko-n nincs ilyen részlet :(
    szóval nem kritizálásból mert nem olyan rossz ez a gép, de azért ne ragadtassuk már el magunkat
    amúgy még valószínű hogy én is veszek majd egyet, mert ez a típus nem maradhat ki egy valamire való Lambo sorból és sajna csak ez van belőe (azt hiszem) de azért helyén kell kezelni a minőségét....
    az Urraco-hoz meg gratulálok az valóban nagyon szép darab
  • oritomi
    Az első lambó jel picit domború a többi az egészen apró,lapos matrica.
  • crosspeet
    igen, szépnek tűnnek a feliratok, és az embléma is! Domború, vagy vékony matrica?
  • oritomi
    Próbáltam lefényképezni az egészen parányi superleggera feliratot de nem nagyon sikerült.Ha jó a szeme az embernek akkor el bírja olvasni.
    Érdekes,hogy a mai napig tartják a ricko modellek az árukat 40-60 font között,viszont amivel szemezek még ford rs 200 igazán horribilis 130-140 fontos áron van.Elég ritkák.2 verzió van belőle,utcai meg verseny.
    Majd egyszer meglessz talán...
  • crosspeet
    egész pofás gép! Max hibát a kerekeken látok, de csak ha nagyon-nagyon szőrözni akarnék, persze ha nem láttam volna pl Kyo 250 GTO Ferkát, nem is akarnék szőrözni.. és akkor a CMC küllős kerekeiről már nem is beszélnék..
    De (a korához képest meg főleg) első osztájú a gép, grat hozzá!
    Nekem Rickom Lancia Deltám volt piros, full profi szintű, főleg a korához képest, kárpit meg minden, illetve képekről pl a 356-os Porschéjuk is elég pofás. Tényleg kár, hogy befejezték a pályafutásukat..