269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#256997 Ez is olyan 1:18-as modell lehet amin semmi se nyílik ? Csak azért kérdezem mert ha jól tudom "csak" 50 Euróba kerül . -
#256996 nem nagyon ismerem ezt a gyártót...... -
#256995 Én nem éreztem a féknyergek hiányát mert amikor levettem a talpazatról és elgurítottam akkor kb. egy ujjal simán lefékeztem :-) . Nekem szinte az összes 1:18-as utcai ( UT , Guiloy , Maisto ) McLaren megvan kivéve az AA-t . -
#256994 alapból nem hinném, hacsak nem a Sport változat a narancs -
oritomi #256993 Action collectibles -
oritomi #256992 Az létezik,hogy a narancs range rover az életben is kisebb mint a land rover?Mert látványos a különbség,pedig a 2 modell gyártó azonos... -
látom a súlyához mérték a doboza méretét is
ki a gyártó? AA ? -
oritomi #256990 Nem pormentesnek volt hirdetve,de hidd el,az első meg a második meg a sokadik kézbevételkor az első dolog,hogy vadul próbálom a "port" letörölni,annyira élethű.
A másik dolog,hogy iszonyatosan nehéz 1 kiló harminc deka,van benne anyag fíling megvan rendesen. -
#256989 kedvenc verseny Porsche-m
fain gép -
ko1122 #256988 igazán pompás darabnak tűnik, és az ára is brutálisan jó, és persze 1000db limites
Norev Porsche 917 K #20, Le Mans 1970 Gulf Ltd. 1000 pcs. 1/18
-
#256987 nem is pakkosodtál hanem inkább párosodtál
remélem a CorvetteC5-R-t nem pormentesnek hirdetve vetted
a narancs Range pöpecül néz ki -
#256986 -
oritomi #256985
-
oritomi #256984 Köszi.Inkább maradjunk a hozza a ricko szinvonalat.... -
autoart8 #256983 Super elite??? Az jobb mint a kyosho egyes modelljei, grat hozzájuk!: -
oritomi #256982 Köszönöm a gratulációkat urak és gratula az újakhoz!
Sejtettem,hogy kiverem a biztosítékot azzal,hogy kyo szintet írok :D
Akkor inkább pontosítok HW super elite-ra.
Az a lényeg,hogy bizonyos részletek nagyon rendben vannak,és vannak olyan dolgok mint pl a kerék ami az említett szintet nem éri el.
Mellesleg pakkosodtam
-
#256981 Én csak a faterán néztem,ott láttam hogy lezárta az aukciót. Máshol nem láttam a hirdetését. Frankó gépek :) -
#256980 sejtettem, nem sokan készítették el ezt a gépet
nekem az F1 LM verzió van meg, a rövid változat
szép kis gépek ezek, kár hogy az UT nem érezte hiányát a féknyergeknek :) -
#256979 Igen . Leánykori nevén : McLaren F1 GTR Road car 1997 Long Tail . -
#256978 Köszi :-) . -
#256977 grat, szép járgány
UT? -
#256976 Helyesbítek : Xbox 360 -
autoart8 #256975 Nagyon szép! -
#256974 Lenne egy nem egészen autómodelles kérdésem. Valaki szokott játszani a Forza Motorsport 4 ( Xbox 340 ) gémmel ? -
#256973 Köszi :-) . -
#256972 Úgy is lehet mondani :-)...és egy ilyet is elhoztam tőle ami szintén jóártasitva volt .
Amikor másnap a sráctól elhoztam a 2 modellt még meg is kérdezte tőlem , hogy a Bömös aranyból van-e mert miután telefonon lecsaptam rá ( én voltam az első ) szinte csak azután érdeklődtek és 30-35.000 ft-ért is vitték volna de a srác volt annyira korrekt és az enyém lett. -
ko1122 #256971 pikpakk:
-
autoart8 #256970 Grat, de miért nem kyosho stratos ha megkérdezhetem?
Oritomi: grat a tieidhez is!
Nekem is jött egy modell: kyosho Lamborghini countach with roof wing
-
ko1122 #256969 nyerő páros
HW Elite Ferrari 575 Maranello (Bad Boys 2)
UT Ferrari 550 Maranello (The Family Man)
-
crosspeet #256968 nagy bajban lennék.. :) -
#256967 csak szeretnéd tatikám :))))
de amúgy tényleg jó lenne.... megjegyzem így is többet jár a postás mint kéne... az asszony szerint, szerinted mit szólna ha ráadásul egy ilyen hordaná??? :)) -
crosspeet #256966 akarom mondani: Ő hozza.. :) -
crosspeet #256965 figyejjé, nekem mindegy mi jön, csak Ő hozzá! :D
-
#256964 grat hozzájuk
a 904es Minichamps?
az érdekes ez, te ferrari gyűjtőként beszerzel egy egy ilyen Porsche-t (bár piros és formáját tekintve akár Ferrari is lehetne ) , a csabai kolléga meg Porsche gyűjtőként nem találja elég porsésénak .. :)))))))
érdekes a modellgyűjtők világa -
#256963 Ha minden igaz, lesz egy Solido Stratosom, mert rokon: a Ferrari 246 Dino motorja van benne:
...meg egy Porsche 904, mert egyrészt az egyetlen Porsche, ami igazán tetszik, másrészt komoly ellenfél volt, pl. a '64-es Le Mans-on lenyomta a 250 GTO-t meg a 250 LM-et. Azért nem minden Ferrarit, mert a 3 dobogós helyet egy 275P és két 330P vitte el, de akkor is: szép teljesítmény egy 7. hely egy kis kétliterestől ilyen mezőnyben.
-
#256962 egy ilyen 350GT nekem is nagyon elkellne a Lambo soromba, végül is innen indult minden a Lambo történelemben :)
a minősége is elég jó (korhoz és árhoz mérten), különösen a motortér lepett meg, egész pofás, sőt még a beltér is elfogadható
de hogy a egy Kyosho-hoz legyen mérve??? na az kicsit erős azért :)
a csabai kolléga által említett kerék küllőket nem is ragoznám, az egy jobb buraggo minőségnek néz ki, de a pöttyös lámpa meg a karos ajtón túl a nagyon vastag ajtókereteket sem igen hasonlítanám egy Kyo-hoz.....
vedd elő a pakkból a Kyo Urraco-t, na az egy minőségi darab, a felni nem egy ligában játszik az ezével, vagy az a kis tető antenna egy műalkotás az Urraco-n, a Ricko-n nincs ilyen részlet :(
szóval nem kritizálásból mert nem olyan rossz ez a gép, de azért ne ragadtassuk már el magunkat
amúgy még valószínű hogy én is veszek majd egyet, mert ez a típus nem maradhat ki egy valamire való Lambo sorból és sajna csak ez van belőe (azt hiszem) de azért helyén kell kezelni a minőségét....
az Urraco-hoz meg gratulálok az valóban nagyon szép darab -
oritomi #256961 Az első lambó jel picit domború a többi az egészen apró,lapos matrica. -
crosspeet #256960 igen, szépnek tűnnek a feliratok, és az embléma is! Domború, vagy vékony matrica? -
oritomi #256959 Próbáltam lefényképezni az egészen parányi superleggera feliratot de nem nagyon sikerült.Ha jó a szeme az embernek akkor el bírja olvasni.
Érdekes,hogy a mai napig tartják a ricko modellek az árukat 40-60 font között,viszont amivel szemezek még ford rs 200 igazán horribilis 130-140 fontos áron van.Elég ritkák.2 verzió van belőle,utcai meg verseny.
Majd egyszer meglessz talán... -
crosspeet #256958 egész pofás gép! Max hibát a kerekeken látok, de csak ha nagyon-nagyon szőrözni akarnék, persze ha nem láttam volna pl Kyo 250 GTO Ferkát, nem is akarnék szőrözni.. és akkor a CMC küllős kerekeiről már nem is beszélnék..
De (a korához képest meg főleg) első osztájú a gép, grat hozzá!
Nekem Rickom Lancia Deltám volt piros, full profi szintű, főleg a korához képest, kárpit meg minden, illetve képekről pl a 356-os Porschéjuk is elég pofás. Tényleg kár, hogy befejezték a pályafutásukat..