269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • mikeman
    grat grat
    két szép modellel gyarapodtál megint
  • KDavid850522
    Sziasztok!

Nekem is megérkeztek a héten a dolgaim! A Lambo iszonytatóan szép élőben, azt hittem hamar megy majd a háztól, de színe ellenére is nagyon tetszik! :)
    A BMW meg teljesen érintetlen, ahogy eBay-en írják OVP, ami ennyi idő eltelte után, és főleg idehaza eléggé ritkaság számba megy, szóval nagy az öröm.

• oritomi
    Pakkosodtam
    1970 Ford Mustang Boss 302

• mikeman
    megvan a vége is, csak az ilyen gagyi telós
  • BMW FAN
  • BMW FAN
    Lesznek ezen az autón olyan dolgok,amit az új tulaj,mármint ha lesz neki,a filmből nem derült ki. Vissza fog alakítani gyárira. Egy ilyen autó "megnyúlása",irgalmatlan nagy baromság. Ha valaki ilyet keres,szerintem az eredetit keres :)
  • crosspeet
    Bszki, ahogy a terveiket halgattam tegnap, azt gondoltam,neee, ezt csak gyárira szabad visszaállítani!!! bár a 450 helyett 750 paci no problem, no de egy ilyen klasszikust csak gyárira!!! De meg kell hagyni igen korrekt lett a gép, stílusos, visszahozták az idöből, nem kicsit! Tetszik. Bár hogy így is ér-e egy misit dodóban, na azt nem tudom.. Meg azt sem, hogy ha választanom kéne, melyiket is választanám. Ezt a színhibás 21.századit, vagy egy igazi authentikus klasszikust. Még jó hogy nem kell választanom.. :)
    Mindenesetre szép és egyedi lett, jól áll neki ez a fiatalító kúra! Bár nagy merészség volt. Bátor. :)
    De meg kell hagyni, penge lett!
  • Voice27
    Ilyen lett a végeredmény: F40
  • BMW FAN
    A sárga egy szép szín :) lehet szokni azoknak,akik a pirosat szeretik :)
  • zx280
    krémsárga. vagy inkább rémsárga.
  • crosspeet
    Ès ha jòl làttam az előzeteseket, lesz âm majd régi 911-es is! :P
  • crosspeet
    A műhely ahovà vitték, az egy Ferrari menyorszàg. Testarossa, F50, no meg most egy F40.. Meg egy két maibb darab is ugye, de nàlam ezek jâtszanak... ;)
  • oritomi
    Youtube-on 4 részre van szedve,ebből 3at meg lehet nézni,a végét nem találtam meg.Nem kevés pénzért rendeltek alkatrészt hozzá...
  • crosspeet
    Szakértelemmel nincs ott problem, ügyesek, jó ízléssel (általában). ;)
    Nekem tetszenek a gépeik. De nem az ő profiljuk a Ferrari, az biztos. Nagyon szeressük az F40-est, szal remélem fasza lesz! :)
  • BMW FAN
  • BMW FAN
    Te,az nem sárga bazze :D A fénytől olyan,krémszínű :D
  • mikeman
  • mikeman
    hát kíváncsi vagyok mit hoznak ki abból a gépből
    mert finoman szólva se az ő profiljuk egy hightech európai szupergép

amúgy csak a benne lévő fain amcsi izomgépek miatt szeretem ezt a sorozatot, de azt már nem hogy az a fixa ideáljuk hogy úgy kell hagyni a gépet agyig rozsdásan mert úgy eredeti....... szerintem csak nincs pénzük/szakértelmük/idejük rendesen megcsinálni :)))
  • BMW M5
    Jaj ne.......
  • crosspeet
    Ma a Discovery Channelen este 9-kor új részekkel az Amcsi Benzinfalók! Egy törött F40-es vásárlásával fejeződött be az előző évad, szal szerintem ma annak a felújításával folytatódik a műsor! :)
    Legalábbis remélem!!! :)
  • oritomi
    a kakukktojas az,amelyik leesett esosszetort
  • zx280
    a sárga bőrkanapé
  • mikeman
    na melyik a kakukktojás a képen? :))
  • BMW FAN

• microdimension
  • ko1122
    28-ra akciózta le ma a modellissimo, így már elég baráti. a régi ERTL KITT-m meg elvitték 25rt. így nem sokba kerül a csere :)
  • UoNokedli
    Hi!
    Tudtok ajánlani nekem egy oldalt ahol tudnék rendelni egy Ferrari 458 Italia-t? (első modellem lenne, így nem nagyon vagyok benne ebben a témában!) Köszönöm előre is!
  • mikeman
    megnéznék egy ilyet élőben is
    elég jó néz ki képen
    csak kicsit drága :(
  • mikeman
    előtte egy bicikli áll
  • autoart8
    1 autóval előtte számomra egy sokkal érdekesebb autó áll: lanborghini murciélago LP640 :)
  • ko1122
    egy ilyen is beparkol jövő héten:
  • BMW FAN
    A Defenderel? Jó vicc lenne :D

Nézd,a Range Rover Sport az az autó,amivel bárhol,bármikor elegánsan meg lehet jelenni. Akár buliban,vagy a családot viszed vele. Az hogy féltik,és nem 1000 rel ugratnak át vele egy fekvőrendőrön,annak megvannak az okai. Olyan autókat,már nem tahók vesznek :)
  • BMW M5
    Igen de a Guiloy a prototípus változatot gyártotta úgyhogy számomra hiánypótló mindkét ( utcai , LM ) verzió . Egyébként ha valakit érdekel lenne egy eladó - nem minden áron :-) - hibátlan Range Rover Sport ( AA , 1:18 ) modellem :

• oritomi
    Tudom mire képes,csak azért írtam,mert itt akik használják még a fekvő rendőrön is csak gyök kettővel fékezve mennek át.
    Azért egy Nívával össze ereszteném
  • ko1122
    én meg is rendeltem ezt a Porsét. ha megjön, majd írok milyen
  • BMW FAN
    A Sport,kisebb mint a sima Range Rover. Mindegyik terepjáró képessége kiváló. A sport kicsit utcaibb,vagányabb.minden elképzelhető luxus felszerelés megrendelhető bele. de simán kivihető terepre a jaguártól kapott feltöltős motorral,pedig elképesztő menetteljesítményre képes,fogyasztásban is. A városi játékszer,ami a Range Rovernél erős,az az evoque. De, lehet az is bármikor ráver bármelyik városi vacakra,ha épp terepre tévednél vele.

• mikeman
    hát sajna az AA nekem sincs meg :(
    a Guiloy megvolt nekem is de az nagyon randa volt szegély ezért megszabadultam tőle :)
  • BMW M5
    Emlékszik valaki,hogy anno a West Coast Customs megcsinálta egy arab sejknek ezt a Range Rover átalakítást ? Felfelé nyíló Lambo-ajtók , plexi tető , stb , stb .

Anno a Range Rover kijött egy ehhez hasonló coupe prototípussal és azt csináltatta meg .
  • oritomi
    A narancs a sport.
    A való életben 2 külön vonal van,van a land rover (igazi terepjáró képességekkel) és ezek a városi patkányoknak való range roverek amiket nagyrészt aszfalton használnak.Csak a méretek nem világosak...
    Az action collectibles modelleket ebayen lehet találni bőven,ebből a verseny utáni verziókból szokott lenni bőven,viszont a tiszta verzió elég ritka és elég durva áron megy el ha van.
  • ko1122
    igen, 50 ercsi. de alig van fotó róla neten is. az AutoArt sem valami szép kidolgozás és 50-60ezer