269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#257557 GT is játszható kontrollerrel, én is azzal nyomom, de ott érzed, hogy autóként viselkedik az autó, a Forza esetében csak nagyon nagyon halványan. És hidd el, nem vagyok elfogult, hiszen 2 évig csak Forza volt és az volt nekem az isten, de aztán vettem egy PS3-az és a GT6-ot... -
#257556 Azért nem mondanám gyermetegnek ...inkább más mint a GT-s fizika . Amíg a GT kormányra van kitalálva addig a Forza inkább kontrollerre . -
#257555 jó a Forza, én is felváltva tolom (GT6-F4), de annak a fizikája nagyon gyermeteg a GT-hez képest... -
#257554 Azért a " kifutó " Forza 4 ( Xbox360 ) sem rossz :-)) . Majd jövőre beizzítok egy Xbox One-t vagy/és egy PS4-et ...addigra lemegy az áruk és kigyógyulnak a megjelenésük utáni "gyermekbetegségeikből" :-D .
-
#257553 modelleket má nem gyűjtök, de nesztek Gran Turismo 6 képek :D
-
oritomi #257552 és mi a garantii,hogy sumi írta alá.Nem pistike a szomszéd utcából???
Az ilyeneket dokumentálni szokták. -
#257551 Köszönöm! :) Idő kellett mire minden rendeződik bennem s élettel :)
Viszont már újult erővel újra itt köztetek is!
Hmm azért vannak modellek is nekem is JP / Alienek mellett.
Főként Audi :) mi más ugye :) -
#257550 Szasztok!
Csupán csak érdeklődés, ha már másfél éve nem vettem :/ Nincs valakinek véletlenül, Budapest magasságában átvehető, eladó IST féle 1:18-as Lada? Legfőképp a krém, vagy piros érdekelne, ami úgy fest, tényleg elkopott mindenhonnan. Börzéken esetleg még találkozni velük? -
dinoenzo #257549 Hello!
Ma is kerestelek telefonon.
Remélem minden rendben van :)
-
#257548 Köszi, megtisztelő.
Üdv újra itt. -
#257547 Szolgálati közlemény: nem lesz fotós cikksorozat - egyenlőre. Van, aki fotózni nem tud ;-), nekem meg az írás nem megy. Főleg időhiány miatt. És mert alig beszélek magyarul :-)
Ha valakinek segíthetek valami konkrét dologban, akkor írjon nyugodtan.
Valaki a kérdőívre beírta, hogy nem tudja, hogy milyen gépet vegyen. Na ő pöttyinsen egy privátot és megbeszélhetjük, hogy mi mire jó.
bulba: most láttam, hogy emberünk akciózza az Enzót, most már csak 7.500 fontot (~2.7MFt) kér érte. Lejjebb megy még 10 fontot és lecsapok rá :-))) -
#257546 Kicsit utánakerestem ebayen. Egy autogramm kb 20-70EUR között van, Aláírással ellátott (többnyire F-1-es) modellek pedig 200-400EUER között. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a görög aukció vége. -
-
#257544 Detto ugyanezt tettem Bagolykám :D -
#257543 Gyűjteményed mindig is imádtam nagyon szép! :) -
#257542 Sziasztok! Rég voltam már erre sajnos! Viszont látom mindenki megvan még ennek örülök! :) Remélem jól vagytok, s gyűjtés szempontból mindenkinek lett új és új! :) Én kicsit áttértem Alienekre, gondoljátok megosztok itt valamit ( videot róluk :D )! :):) -
hamhusz #257541 Modelissimon is hasonló árban van, ha jól tudom +20 euró. Viszont több GMP modell is megfordult a kezeim között, még ennyit se biztos hogy adnék érte, akkor már inkább egy kis plusz és egy CMC. Az összes GMP-nek ami nálam járt volt itt ott problémája. Nevetséges, pedig a rendes ára valahol 300 euró környéke, annyit már végképp nem ér. -
dinoenzo #257540 A CMC FERRARI 312 P BERLINETTA elérhető már?!
Mennyibe kerülne?! -
dinoenzo #257539 Hello!
Kerestelek már telefonon is :) -
#257538 Az "és" jel + kettőskereszt + 8364 == az euró jele.
Hónapok óta nem tudja rendbe tenni az sg programozója a hibás megjelenítést, pedig elég sokan reklamáltunk már. -
#257537 'reggelt!
Az egyik holland modellkereskedő betéphetett rendesen, mert 160€-ért adja a fekete GMP 312 PB Prova modellt. Qurvára megéri ennyiért, normálisan 240€++, az ebayen is min. 58e+pk.
Klikk a képre a részletekért.
-
Mathiasse #257536 Sziasztok!
Eladó lenne egy 1:18 FAW/Paudi Toyota Land Cruiser 200 és egy 1:18 Kyosho Audi R8, mindkettő nagyon szép állapotban természetesen, az Audinak nincs doboza.
Ajánlatokkal nyugodtan bombázzatok, sürgős lenne az eladás. -
a fotó nem az enyém, merthogy én nem értek a fotózáshoz :) -
#257534 nomeg pirosban :) -
autoart8 #257533 Köszi, igen szerintem a legszebb sárgában :) -
#257532 csak ha ki is jön valószínűleg hasonló görbét ír le az árának az alakulása mint az alap Italia
amúgy szép kis modell az is, én pont fordított utat jártam be vele mint te, nekem az életben nem nagyon tetszett először, de viszonylag olcsón jutottam hozzá egy piros modellhez, és gondoltam nem hiányozhat egy Ferrari sorból, hát megvettem, aztán a modellt forgatva, nézegetve kezdett megtetszeni a forma, és elég tisztességgel csinálta meg a HW is szerintem
de ez a Speciale valahogy sokkal komolyabb kiállású gép, minden részlete erőt sugároz és összességében is harmonikusabb
bejön nagyon
szerintem ezt is elég jól meg fogja oldani a HW, de ami szinte biztos, hogy az orrban és a diffúzorban található légterelő lapok nem lesznek mozgathatóak, persze vitrinben állva majdnem mindegy is, de olyan ez mint a bukólámpák esete, azt se nyitogatod, de valahogy a tudat hogy tud mozogni, szükséges -
Voice27 #257531 Jövőre lesz esedékes a HW Elite.
Nagyon drukkolok nekik, hogy ne rontsák el.
Elég sok 458-ast kihoztak már, elvileg van benne gyakorlatuk.
Ha a kerekek méretét eltalálják, normálisan le lesz ültetve, és az ajtók is szépen fognak illeszkedni, akkor nagy gond nem lehet.
Végre pótolni tudnám a 458 hiányom, a sima Elite Italia nekem nem jött be.
Pedig maga az autó gyönyörű. -
#257530 gratulálok, szép fogás
jól néz ki sárgában ez a gép -
#257529 nagyon szép ez a gép
sokkal jobban bejön mint az alap 458
kár hogy ez MR, pontosabban csak az árával van bajom
ha kihozza a HW is, lehet lecserélem a sima Italia-mat -
Voice27 #257528 Az Enzo és az FF nem hoz lázba, de ezt a 458-ast nagyon eltalálták.
Egy vadállat lett.
Rég nem vártam már így modellt, remélem a Mattel nem bénázza el.
-
autoart8 #257527 Szép, Magyarországon valamelyik nap láttak egy ilyen Specialet mitöbb, mellette volt egy Enzo és egy FF is :) -
autoart8 #257526 Én voltam, jó volt bár már szinte csak 1 standnál szoktam álldogálni, többi standot csak átnéztem, de jó volt annak ellenére hogy nagyon sokan voltak... :-) volt Kyosho Ferrari 512 TR / Testarossa, HWE 458 italia ( piros ) STB.
Ezzel gazdagodtam ami az évi utolsó, jövőre fokozottan kevesebb modell fog beparkolni :)
-
Voice27 #257525 MR - Ferrari 458 Speciale - 1:18
-
ko1122 #257524 e-bayes lövés
Jada Cadillac Fleetwood 1/18 - The Godfather
-
#257523 Volt ma valaki börzén? Milyen volt? -
#257522 Az aláírás értékét nem ismerem, de ugyanez a modell sima vörösben a novemberi börzén nem kelt el 10eFt-ért. OK, kicsit dob az értékén, ha gyári limitált sorozat, de szerintem inkább megvett a klub valamennyit egy kereskedőtől, aztán odaadta egy töröknek, hogy nyitogassa ki és matricázza fel.
Meg hogy írja alá Schumi nevében ;-))) -
dinoenzo #257521 OKÉ :) -
#257520 Amikor megláttam először, azonnal bele szerettem ebbe az autóba, logikus volt, hogy modellben is kell mindenképp. -
#257519 Hát ez elég vad! Kíváncsi lennék mennyit ér magában egy Schumacher aláírás (pólón, naptáron mindegymin) és önmagában egy másik modell ebből a szériából. -
#257518 "Megkoránlott" a Mikulás
Francia autük kedvelőinek kötelező darab