269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #257597 Ja igen, szevasztok!
Rég jártam erre, bár bele-bele nézek azért időnként.. :)
Az utóbbi hetekbe ez a két járgány parkolt be hozzám, mindkettő csere útján. A Countach az valaki kék Lambó sorába nem kizárt h átkívánkozik, egy közeli gyüjtögető barátomhoz, mert olyan jó a rábeszélőkéje, de majd látjuk.... :)
A Pócse az természetesen tuti h marad.
Szokásos tré képek, szép klasszikus modellekről, Peet módra, immáron rácsok nélkül. :)
-
crosspeet #257596 Nem is mondtad.. :)
Mit tettél vele, nekiment Alien..? :) -
crosspeet #257595 Szépek! Grat -
#257594 A sárkánymintás gép ötletes, melyik szériában indul?
Pont most olvastam egy szedán ferráriról. Hát elég furcsa kinézete van, igaz nem ferraris de nekem iszonyatosan megtetszett! Neked mi a véleményed róla? link -
#257593 Sajnos futómű-kerék témában nem valami erős a Norev, jól bizonyítja ezt ez a Nissan 100NX is, ami sajna més sebből is vérzik...
-
#257592 'estét!
Csomagom jön. Talán szerdára itt lesz.
-
#257591 Testarossa
-
#257590 Sziasztok.
Pakkot kaptam.
397 - Mercedes 180 Ponton - Revell
398 - Ferrari 355 Berlinetta - UT Models
399 - Ferrari Testarossa - Hot Wheels
-
#257589 Pug 301 22"-os kerekeken? :o) -
#257588 OMG! Darth Vader, autóban. -
oritomi #257587 Azért ez elég bitang...
-
#257586 Szép napot!
-
#257585 Sziasztok! Nincs valakinek egy eladó Audi fehér q7 ?? Sajnos ami nekem volt azzal ... történt kis baj :) -
#257584 'reggelt!
Jövő pénteken lesz nálam egy felesleges műgyanta BBR 1953 Ferrari 340 Spyder Vignale, De Portago/Chinetti, IV. Carrera Panamericana, 239 euro (kb. 73eFt). Egy évvel a 375 Plus előtt versenyzett a Halálúton.
Valaki kérte, hogy rendeljek neki is, most meg azt, hogy keressek neki gazdát. Remek... -
moro91 #257583 Sziasztok!
Ilyen típusú modellek érdekelnének,ha van eladó hasonló 1/24-es Mustangod írj a [email protected] címre és megbeszéljük a részleteket.
Köszi előre is! -
moro91 #257582 -
moro91 #257581 -
moro91 #257580 -
moro91 #257579 -
moro91 #257578 Sziasztok!
Ilyen típusú modellek érdekelnének,ha van eladó hasonló 1/24-es Mustangod írj a [email protected] címre és megbeszéljük a részleteket.
Köszi előre is! -
#257577 Gyönyörű beltere van a kabriónak! Viszont az eleje és a hátulja (gondolok itt a lámpák formájára) valahogy nagyon nem illik össze, olyan mintha két teljesen más autó lenne. -
-
#257575 ImageShack: Fok Yueh.
Ferrari 330 GT Michelotti:
-
#257574 Ja, ezek mind 1/18-as modellek. Az 1/43 nekem nem pálya. -
#257573 BBR News
Ma beszéltem hozzáértővel és kaptam vadiúj BBR katalógust.
A Sergio vörös. A lenti kép szar. Dinoenzo szeme jó.
A 375 AM vörösben sosem létezett, a modell belseje nem is ugyanaz, mint Agnelli gépéé, úgyhogy az egész autó egy fikció. Ez egy "ilyen lehetett volna szériában" modell, ami azért készült, mert a BBR is tudja, hogy vannak vörös-fetisiszták. Én nagyjából le*rom, hogy vörösben nem létezett. Nagyon hiányoznak az '50-es évek a vitrinből.
Az imáim részben meghallgatásra találtak: övidesen érkezik műgyantából (de nem diecast, ezért csak részben), több színben az 1967-es Ferrari 365 GTS California Spyder. A BBR Blue Moon sorozatban jelenik meg, a kisker ára 250 euro körül lesz.
Innen már csak kis lépés az 500 Superfast, az egyik nagy kedvencem. Hajrá BBR, menni fog az!
Készül még valami Ferrari Spyder a BBR műhelyében. Annyit tudunk róla, hogy ikerlámpás, de nem tudtuk beazonosítani, a nagykönyvekben elég kevés dupla lámpás Ferrari Spyder van. Betojok, ha a 330 GT Michelotti lesz az. Nekem nagyon bejön.
És még egy utolsó hír: előrendelhető a Ferrari 340 Panamericana. Kötelező darab a BBR 375-ösök mellé. Szintén BBR Blue Moon, kb. 220 euro.
-
dinoenzo #257572 ez vörös már
a másik meg lila :) -
#257571 Kérdezősködtem, hogy miért vörös a 375, ha egyszer egy volt belőle, az Agnelli-zöld. Állítólag eredetileg vörösre festették, aztán Agnelli átfestette zöld-vörösre.
Sergio-d csak akkor lesz, ha megveszed az ebay-ről sok $$$-ért. A szemeddel meg valami baj lehet. A Sergio vörösebb már nem is lehetne.
-
#257570 Nem...ez a jövő :-).... Opel Ampera .
Akár egy reklám szöveg is lehetne :-D . -
oritomi #257569 Ez a Volt? -
dinoenzo #257568 hogyan lehet ide képeket feltölteni?!
DACI
?!?!?! -
dinoenzo #257567 PIAC
bót
ÁBC
TECSÓ
az interspár
ezek a modern piazzák :) -
dinoenzo #257566 engem érdekelne ez a padlizsán.............ha nem lenne lila!
borzasztó ronda egy gép ez (olyan rönő speedsteres a formaterv)........ennél még a La Ferrari is szebb (bár az is randa szegényem)
a 375 America meg nem is létezett ilyen színben.....ha nincs is ,akkor meg nem kell,mert kamu (ez olyan mint a fekete trabi...........sose vót ilyen) :)
1:18-as a 375 America ,vagy 1:43-as??! -
#257565 Nem lesz Sergio-m.
A Pininfarina 200db gyártását engedélyezte a BBR-nek, nekik viszont 650+ darabra van megrendelésük. A Zemberemnek 10db-ra a BBR-nél, de jó eseben kap 4-5 darabot. Mindent megtett volna, hogy legyen nekem egy, de inkább mondtam, hogy ne törje magát, adja olyannak, aki elmegy, ha nem kap. Nekem meg majd szerez valami mást, mondjuk egy ilyet (Ferrari 375 AM, 160db készül belőle):
-
#257564 Köszönöm, de csak kopipészt a SZTAKI-szótárból. No hablo italiano ;-) -
#257563 Nem semmi kis listát rittyentettél össze, minden tiszteletem! Ezek alapján leginkább valami egyterűenk kellett volna hogy legyen,de szerencse hogy nem az lett. -
#257562 piazza
tér
hely
vmi számára tér
férőhely
piactér
vásártér
üzletmenet
piac
hely
helyezés
erődítmény
erőd
bankkal rendelkező helység
színházzal rendelkező helység
régi vitorlásokon hajófedél
kopasz folt -
#257561 Valamit nagyon tudtak, de a számomra legkedvesebb 80-as évekbeli japán formaterv, olasz :) Isuzu Piazza (nem tudom van-e valami konkrét jelentése a típusnévnek, de eléggé olaszos az is :D)
-
#257560 Napot!
-
#257559 nem azt érzed, hogy autót vezet, hanem a képernyőn lévő cucc autóként viselkedik.. ez nagy különbség.. -
#257558 Mindegyik konzolos szimulátor játék játszható kontrollerrel is de a Forza sorozat kimondottan arra lett optimalizálva . Én a Forzával az első rész óta játszom és meg is van mind a 4 játék... a GT-vel szintén a kezdetektől ( PS ) és ott is megvan az összes . A nagy kedvenc Colin McRea rally 1-2 ( PS ) is bár az inkább árkád de kihagyhatatlan :-). Egyébként meg nem hiszek abban hogy egy TV előtt ülve , szimulátor játékot játszva ugyanolyan élményem lenne mintha egy valódi autóban ülnék.....aki így gondolja az csak ámítja magát . Vannak nagyon profi szimulátorok amiket az F1-es csapatok ( Red Bull )is használnak ahol ( élethűen ) hidraulikán mozog alattad a kasztni-szerűség amiben ülsz de annak horror ára van + egy szobányi hely kell neki ....annyiért már valódi pályaautót is lehet venni-bérelni...