Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kettõ is van belõle..? 😊
szerintem a Lada az olyan Volvo 850-es 😊
Dino: 😊
1:18 Gyűjteményem: http://palfigabor.hu/diecast.php
Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentősen Megkeserítését Végző Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD
misung?! mix
Krosszos Petit jó lenne,ha nem buzerálnád,mert neki csak igazából Porsche-t szabadna gyûjtenie (max 1-2 Ferrarit).
ezt most komolyan kérdezed???
szerintem te a TZ meg a TZ2-re gondolsz, azért az kicsit más
akkoriban sok hasonló versenyautó volt
szerintem te a TZ meg a TZ2-re gondolsz, azért az kicsit más
akkoriban sok hasonló versenyautó volt
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
nem a Ferrari a best.............de a misungos mindent mindennel gyûjtés soha nem volt a kedvencem.
legyen a gyûjteményben egy kis gangnam sztájl...........legyen egyedi
olasz felvágottat,és disznósajtot nem mindenki szereti...........jobb a sonka,vagy a párizsi,mert azokban nem lehet akkorát csalódni 😊
minimal sztájl az igazi 😊
legyen a gyûjteményben egy kis gangnam sztájl...........legyen egyedi
olasz felvágottat,és disznósajtot nem mindenki szereti...........jobb a sonka,vagy a párizsi,mert azokban nem lehet akkorát csalódni 😊
minimal sztájl az igazi 😊
szerintem Porsche is volt
Nem erõltetek itt semmit.....csak kb 2 hete privátban zaklat autoart8 a Bartolettivel kapcsolatosan................
A Labdacsos dolgot meg fel se hozd ,mert széjjel megyek idegileg......a Bartoletti az Bartoletti.............de egy fos zöld undormány pick up az meg az.
Nem véletlen szerintem,hogy a blogban is egy kék pick up-ot tett be a bemutató alanyaként (szerintem jelent valamit).
A Labdacsos dolgot meg fel se hozd ,mert széjjel megyek idegileg......a Bartoletti az Bartoletti.............de egy fos zöld undormány pick up az meg az.
Nem véletlen szerintem,hogy a blogban is egy kék pick up-ot tett be a bemutató alanyaként (szerintem jelent valamit).
Szép! Ferrari? Ilyen kaszni volt Alfa emblémàval is..?
Hát én is örülnék ha már itt lenne 😊 De tegnap adták fel Németországból, így esély 0 hogy holnap ittlesz!
nem baj, türelmes népség vagyunk 😊)
de ez nem igaz <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
de ez nem igaz <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Úgy lesz, de a héten már sajnos nem ér ide 😞
Next Black F Coming Soon 😊

<#nevetes1>#nevetes1><#vigyor2>#vigyor2><#wink>#wink>
Sok géptõl váltam meg mostanság, de leginkább a Boxeresek kezdenek többségben lenni, lassan a fele már!
Megideologizálva: POrsche a lényeg elõsször is! 😉
Néhány VW Bogárka: szintén alap, Porsche õsatyja, és szintén boxer.
Subaru, szintén Boxer, a hangja állat!
Ferrari: gyerekkori álomautóim, az alapokat beszereztem
Bentley: Luxus csúcsa számomra
Maradt még egy-két BMW-Mercedes-Nissan, de már csak ami tényleg tuti okés nekem, egyre kevesebb, de ami maradt, az már valszeg marad.
És egy-két ámerikai.
De alapból mindent gyûjtöttem egyszerre, és elég jó arány ahhoz képest, hogy most kb fele Porsche, a másik fele pedig egyébb. Azokat amúgy nem adom már el, csak hogy elmondhassam magamról: Porsche Fan vagyok. mert nem, mást is megvettem, nem mondhatom el hogy pl egy RoadRunner-Arnage-Skyline-Lancer-Impreza stb párosítás nem izgat, mert hamar hazugság lenne..
Sok géptõl váltam meg mostanság, de leginkább a Boxeresek kezdenek többségben lenni, lassan a fele már!
Megideologizálva: POrsche a lényeg elõsször is! 😉
Néhány VW Bogárka: szintén alap, Porsche õsatyja, és szintén boxer.
Subaru, szintén Boxer, a hangja állat!
Ferrari: gyerekkori álomautóim, az alapokat beszereztem
Bentley: Luxus csúcsa számomra
Maradt még egy-két BMW-Mercedes-Nissan, de már csak ami tényleg tuti okés nekem, egyre kevesebb, de ami maradt, az már valszeg marad.
És egy-két ámerikai.
De alapból mindent gyûjtöttem egyszerre, és elég jó arány ahhoz képest, hogy most kb fele Porsche, a másik fele pedig egyébb. Azokat amúgy nem adom már el, csak hogy elmondhassam magamról: Porsche Fan vagyok. mert nem, mást is megvettem, nem mondhatom el hogy pl egy RoadRunner-Arnage-Skyline-Lancer-Impreza stb párosítás nem izgat, mert hamar hazugság lenne..
ha dinót kérdezed akkor csak Ferrarit kell gyûjtened 😊)))
ha rám hallgatsz meg azt gyûjtesz amit akarsz, a te ízlésedet kell tükrözze, hisz te nézegeted, csodálod nap mint nap
ha rám hallgatsz meg azt gyûjtesz amit akarsz, a te ízlésedet kell tükrözze, hisz te nézegeted, csodálod nap mint nap
Lehet elkezdek gyûjteni 3 márkát de ezeket amik most vannak modellek nem adom el vagy rosszul gondolom?
nehogy besímulj már dondino pádre agymosásába
mindenki azt gyûjt ami tetszik neki, és senkinek semmi köze hozzá
nekem több gyártó sportautói is tetszenek, fõleg a különleges, emblematikus darabok, nehogy már csak a ferka meg Porsche tudjon olyat gyártani ami tetszik
és neked se csak ez van, ha jól tudom tekintélyes mennyiségú (és árú) Subarud van
nomeg Skyline-jaid
nomeg VW-ed
nomeg Ferrari-d
és a többi stb stb
jameg Kamaz
és van Lambo-d
meg még a jó ég tudja mid
és utálod õket?? aligha, sõt tudom hogy nagyon is szereted õket
de ha mégse, én szívesen átveszek 1-2-t közzülük 😊)))))))
nehogy bologató jános legyél már, mert tudom hogy nem vagy az ;-))))
mindenki azt gyûjt ami tetszik neki, és senkinek semmi köze hozzá
nekem több gyártó sportautói is tetszenek, fõleg a különleges, emblematikus darabok, nehogy már csak a ferka meg Porsche tudjon olyat gyártani ami tetszik
és neked se csak ez van, ha jól tudom tekintélyes mennyiségú (és árú) Subarud van
nomeg Skyline-jaid
nomeg VW-ed
nomeg Ferrari-d
és a többi stb stb
jameg Kamaz
és van Lambo-d
meg még a jó ég tudja mid
és utálod õket?? aligha, sõt tudom hogy nagyon is szereted õket
de ha mégse, én szívesen átveszek 1-2-t közzülük 😊)))))))
nehogy bologató jános legyél már, mert tudom hogy nem vagy az ;-))))
nem iszik itt senki semmit
minek erõlteted itt a te ízlésedet másokra, nem mindenkinek hiányzik a gyûjteményébõl egy teherautó....megjegyzem pont te ugattad le Labdacsot hogy platos modellt vesz, most meg itt lobbizol hogy milyen kafa ez balotteli...izé Bartoletti 😊, na akkor ki mit iszik itt ?????
megjegyzem lehet akármilyen fasza, ha lecuppantó kézi készülék van is benne akkor se kéne 200 lepedõért ....egyetlen modellért ?!?!?!, ez már több mint beteges, lehet mindenki szarja a pénzt, de én ha olyan szép lenne hogy hokizásra készetetne, akkor se adnék ennyi pénzt egyetlen modellért!!!!
de ez én vagyok, nem mondom senkinek hogy vegyen, meg azt se hogy ne tegye, mindenkinejk a magán ügye, nomeg a pénztárcájáé....na az meg aztán tényleg magán ügy!!
minek erõlteted itt a te ízlésedet másokra, nem mindenkinek hiányzik a gyûjteményébõl egy teherautó....megjegyzem pont te ugattad le Labdacsot hogy platos modellt vesz, most meg itt lobbizol hogy milyen kafa ez balotteli...izé Bartoletti 😊, na akkor ki mit iszik itt ?????
megjegyzem lehet akármilyen fasza, ha lecuppantó kézi készülék van is benne akkor se kéne 200 lepedõért ....egyetlen modellért ?!?!?!, ez már több mint beteges, lehet mindenki szarja a pénzt, de én ha olyan szép lenne hogy hokizásra készetetne, akkor se adnék ennyi pénzt egyetlen modellért!!!!
de ez én vagyok, nem mondom senkinek hogy vegyen, meg azt se hogy ne tegye, mindenkinejk a magán ügye, nomeg a pénztárcájáé....na az meg aztán tényleg magán ügy!!
Ha sok pézem lenne, ilyet vennék.. Exoto 😊
http://www.flickr.com/photos/pedal2metal/8209113065/in/photostream
http://www.flickr.com/photos/pedal2metal/8209113065/in/photostream
én meg nem voltam 18, és már akkor Ukrajnába jártam meg Romániába naftáért suli után, meg helyette.. 😊 meg "márkás" ruhákért, itthon meg le lehetett passzolni sokszorosáért akár. abból volt a saját verda, nem másból. volt hogy éjjel mentem át a határon, mert akkor volt zsirzós a biznisz. nem az esõvel együtt esett rám sem a dollár, de megkockáztatom, akkor sokkal jobban ment mint most, amikor az ember éhbérért gályázik... sajnos... de ez van.
viszont pl most is melóbe bringával jöttem ki, igaz csak 7km, meg félmisis a gép... 😊
Pedig van autóm is, meg két motorom, bringából is maradt még otthon, de néha nem árt spórolni, meg a kalóriaégetés sem elhanyagolható persze.
viszont pl most is melóbe bringával jöttem ki, igaz csak 7km, meg félmisis a gép... 😊
Pedig van autóm is, meg két motorom, bringából is maradt még otthon, de néha nem árt spórolni, meg a kalóriaégetés sem elhanyagolható persze.
Amúgy épp a napokban gondolkoztam kicsit, hogy az utcai Porsche gyûjtim, nem mondom hogy kezd révbe érni, de alakulgat a szememben, és Ferrari téren a régebbi évjáratokba lehet átkacsingatok néha..
ez amolyan hosszú távú terv féleség.. 😊
ez amolyan hosszú távú terv féleség.. 😊
ebben én is osztom a tanácsod, én is több féle modellben gondolkodtam folyton eleinte, és nagyon nehéz úgy, nem az igazi..
szerencsére sikerült megválnom néhánytól, és igyekszem egy irányba tartani jobban. Persze vannak még néhány "más" is, de azok a kultikus "muszály" darabok. Relatíve igyekeztem lepasszolni a számomra átlagosabbat, és valami olyan felé tartani, ami exkluzív. Persze alakulóban még az enyém is, mert csak 3-4éve megy a bogár a fejemben. az agyevõ bogár. 😊
Az a Bartoletti pedig tényleg ûber lehet élõben (is).. irígy is vagyok rá! 😉
Bár pl. ha már 1:18-ban dobnak piacra tehert, én másra szavaznék, de tény hogy ûber részletes a tiéd, lenyûgözõ mester! 😉))
Így jó lesz..? 😉))
szerencsére sikerült megválnom néhánytól, és igyekszem egy irányba tartani jobban. Persze vannak még néhány "más" is, de azok a kultikus "muszály" darabok. Relatíve igyekeztem lepasszolni a számomra átlagosabbat, és valami olyan felé tartani, ami exkluzív. Persze alakulóban még az enyém is, mert csak 3-4éve megy a bogár a fejemben. az agyevõ bogár. 😊
Az a Bartoletti pedig tényleg ûber lehet élõben (is).. irígy is vagyok rá! 😉
Bár pl. ha már 1:18-ban dobnak piacra tehert, én másra szavaznék, de tény hogy ûber részletes a tiéd, lenyûgözõ mester! 😉))
Így jó lesz..? 😉))
Sziasztok!
Kicsit off topic, de keresek Hot Wheels Elite Ferrari 250 California Spider SWB-t 1:18 méretben, Bp.-i átvélellel.
Köszönöm!
Kicsit off topic, de keresek Hot Wheels Elite Ferrari 250 California Spider SWB-t 1:18 méretben, Bp.-i átvélellel.
Köszönöm!
Sziasztok, hosszú szünet után visszatértem (Igen, én vagyok Nismo GTR 😄) Ezalatt a fél év szünet alatt sikerült elfeljtetenem a régi jelszavam, így most ez az új profilom 😊
Az AutoArt sajnos nem adott ki új Nissanokat az R35 GT1 óta, ami érdekelet volna, így sajnos modellel nem gyarapodtam, de a nyáron megvettem az elsõ igazi autómat ami még nagyobb öröm 😊
Az AutoArt sajnos nem adott ki új Nissanokat az R35 GT1 óta, ami érdekelet volna, így sajnos modellel nem gyarapodtam, de a nyáron megvettem az elsõ igazi autómat ami még nagyobb öröm 😊
Senkinek nincs itt Bartoletti gépe az SG-n (csak nekem,F355 mesternek,és Focilabdacsnak,de ugye mi nem vagyunk gyûjtõk,mert mi csak gagyi Ferrarikat gyûjtünk).
Itt osztják az észt,hogy ronda,meg nagy ,meg ne vedd, meg kamion ,meg otromba stb......,és közben meg élõben nem is látták még a gépet...............tehát bort isznak,és vizet prédikálnak.
Így nem illik a gyûjteményedbe meg úgy stb...
Vedd meg,ha van rá pénzed,és soha de soha nem fogod megbánni a döntésedet.
Bár téged naponta,sõt percenként is el lehet téríteni a döntésedtõl.
Nem lehet így modelleket gyûjteni.ezt is meg azt is,most ez kell vagy az kell.
Te is átlagos mindent mindennel gyûjtõ szeretnél lenni?!
Mert az van itthon elég,és külföldön is.
Legyen stílusod,kialakult elképzelésed,hogy milyen vonalon szeretnél menni,vagy gyûjteni a közeljövõben.
1-2-3 márkára specializálódjál,és csak egy fajta színt gyûjtsél pl. Lambóból,vagy Bugattiból stb....
A világ összes pénze sem lesz elég,hogy minden márkából beszerezz mindent.Ezért is gyûjtsél csak 1-2 márkát szerintem!
Hidd el,hogy Dollár Papa sem fogja a végtelenségig szponzorálni a gyûjteményedet.Majd ha te fogod a modellekre megkeresni saját magad a lovettát,akkor 2 szer is meg fogod gondolni,hogy egy ritka 150 eurós Kyosho 308 GTS gépet el fogsz-e cserélni 2 db "gagyi" HW-ELITE-re.
1-2 év múlva bánni fogod minden mostani döntésedet.
Hallgass az idõsebb gyûjtõkre!
Ne herdáld el a pénzt,és ne csereberélj fölöslegesen.
Ki fogsz égni így!
Itt osztják az észt,hogy ronda,meg nagy ,meg ne vedd, meg kamion ,meg otromba stb......,és közben meg élõben nem is látták még a gépet...............tehát bort isznak,és vizet prédikálnak.
Így nem illik a gyûjteményedbe meg úgy stb...
Vedd meg,ha van rá pénzed,és soha de soha nem fogod megbánni a döntésedet.
Bár téged naponta,sõt percenként is el lehet téríteni a döntésedtõl.
Nem lehet így modelleket gyûjteni.ezt is meg azt is,most ez kell vagy az kell.
Te is átlagos mindent mindennel gyûjtõ szeretnél lenni?!
Mert az van itthon elég,és külföldön is.
Legyen stílusod,kialakult elképzelésed,hogy milyen vonalon szeretnél menni,vagy gyûjteni a közeljövõben.
1-2-3 márkára specializálódjál,és csak egy fajta színt gyûjtsél pl. Lambóból,vagy Bugattiból stb....
A világ összes pénze sem lesz elég,hogy minden márkából beszerezz mindent.Ezért is gyûjtsél csak 1-2 márkát szerintem!
Hidd el,hogy Dollár Papa sem fogja a végtelenségig szponzorálni a gyûjteményedet.Majd ha te fogod a modellekre megkeresni saját magad a lovettát,akkor 2 szer is meg fogod gondolni,hogy egy ritka 150 eurós Kyosho 308 GTS gépet el fogsz-e cserélni 2 db "gagyi" HW-ELITE-re.
1-2 év múlva bánni fogod minden mostani döntésedet.
Hallgass az idõsebb gyûjtõkre!
Ne herdáld el a pénzt,és ne csereberélj fölöslegesen.
Ki fogsz égni így!
Vedd már meg azt a rohadt Bartolettit,mert a világegyetem legdurvább gépe 1:18-ban!
A Mercedes Shell-es kamionoddal,és a BBR 375 Plus street vasaddal egyben egy kurva szép diorámát készíthetsz (+ 2-3 db Figutech-es figurával).
A Mercedes Shell-es kamionoddal,és a BBR 375 Plus street vasaddal egyben egy kurva szép diorámát készíthetsz (+ 2-3 db Figutech-es figurával).
Gimis koromba gyalog jártam,meg bicóval..........22 évesen tettem le a jogsit........24 éves koromba vettem meg az elsõ kocsimat.
na, písz everybodri!
Grat hozzájuk.
Értem ok köszi.
ja, meg van még Katonai Uazom, és Nivám is, ami ilyen kissebb.. és "retro"...
meg még néhány maibb 1:43 is. 😊
meg még néhány maibb 1:43 is. 😊
ismerem, nekem néhány teherautóm van olyan, illetve 2.. Kraz, Csapel, és azon kívül van még katonai Kamazom és katonai Uralom is. Ha kibontod kevesebbet ér, de ha megtartod, akkor szebb kibontva.. 😊
Meg amúgy sem lesznek akkora nagy értékek soha, szóval nem befektetésre valóak..
Meg amúgy sem lesznek akkora nagy értékek soha, szóval nem befektetésre valóak..
Vanak azok a retro autók sorozat ismered?
Ha igen akkor ha kiveszem a papírdobozukból akkor az baj?
Akkor már nem is ér semmit vagy kevesebbet?
Ha igen akkor ha kiveszem a papírdobozukból akkor az baj?
Akkor már nem is ér semmit vagy kevesebbet?
nincs mit... 😊
Amúgy meg ne vedd fel ha ugratunk néha a "ritka" szó használatával! 😊))
Amúgy meg ne vedd fel ha ugratunk néha a "ritka" szó használatával! 😊))
És köszi a tanácsot.
na, az sem rossz!!! Én Linz-ben voltam párszor egy beltéri pályán, elég komoly gépekkel vannak megáldva, mire letoltunk fél órát, úgy bedurrant az alkarom, pedig akkoriban többet krosszoztam ....
jó a gokart.
jó a gokart.
Persze fényképezek de azt tervezem hogy a hibás 1:43-asakat nincs belõle sok asszem 3 újra vásárolom mert nem ilyen 60-70€-k hanem jóval olcsóbbak mert régebbi minichampsek de persze megígérem hogy csinálok.
Én gokartozok amit sosem fogok megúnni.
Szóval a 7végén fényképezni ám!!! 😉
Nehogy félreértsd, nekem nem szúrja a szemem, hogy fiatal korod ellenére már ilyen szép modelleket birtokolhatsz! Sõt, örülök neki. Egyre figyelj oda, mert a fiatalkori hobbiknál, ha az ember sokat megengedhet magának, elõfordulhat, hogy hamar kiéghet belõle az adott hobbi iránti vágy. Volt egy barátom, elég tehetõsek, már 12évesen két millás karbon DH-géppel nyomta, rá 3-4év, és ûber vatta krosszgéppel nyomta, és nem lett 18, mire be is fejezte e két fasza hobbit szép sorban, sajna.. azóta nincs is hobbija sajnos.. de persze ez nem általánosítható, és mint mondtam, én örülök is, hogy szinesíted a modellgyûjtõk sorát!!! 😉
Igen árulja .
Ja értem azt hiszem láttam vaterán arneget 1 perc megnézem.