269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#257957 fain gép
-
crosspeet #257956 Napos időt az Uraknak! ..és a modellhalmozóknak is, akár fogja a mágnes, akár kínai kis kezek öntötték gipszből! :)
Köszönet Mikeman közreműködéséért, egy ilyen parkolt hozzám az éjjel, igaz van egy sárga is belőle már... :)
Bolhára tettem fel hirdetést, ha valakit érdekel esetleg jelezze bátran.
-
#257955 köszönöm -
#257954 Szia.
Nála érdeklődj : wickyx1( kukac )gémélpontcom .
1:43-as és 1:18-as méretarányú matricákat szokott készíteni . -
#257953 A sárga színű traktor is érdekes . Az egy DT-54 ( 1949 ) szovjet traktor és a magyar vonatkozása miatt vettem meg mivel az 1950-es évek elején megvettük a licencét és DT(Dutra)-413 néven gyártottuk . Egyébként nem gyűjtök traktorokat :-) .
-
#257952 egyedi matricákat modellekhez lehet vhogy csináltatni? -
#257951 A ÍKispolák ebben a "de luxe" verzióban nagyon pofás, az összekerekes Pobeda meg igazi nyalánkság! -
#257950 Napot!
-
#257949 Köszönöm a vastapsot :-) .
Hát igen ezen a börzén leginkább az 1:43-as szociautó-gyűjteményemet gyarapítottam .
-
#257948 -
#257947 A vasárnapi börzén beparkolt hozzám a Fiat 130 Pápamobil....
...ez az összkerekes ( GAZ-M72 ) Pobeda :
...és egy aranyos Polski Fiat 126p + N126 lakókocsis duett :
Egy eredeti kép róluk....mert,hogy tényleg volt ilyen :
-
#257946 OFF:
Szia! Ha minden igaz, akkor a múltkor válaszoltam a méledre a táskákkal kapcsolatban. Megkaptad? Üdv!
ON -
#257945 Hát ez tutira nem szállítás közben történt. Egy ilyen modellt senki sem csomagol simán folpackba. A talp párnázott, az eleje le van csavarozva, az alsó képen ott van még a belső papír tömés, ami nem engedné, hogy ez megtörténjen. Max akkor, ha valaki a negyedikről ejti az utcára.
A hátsó felniről is lecsúszott a gumi. Ezt k..ra odacsapták. -
Voice27 #257944 Kicsit elpergett. :)
Olyan mintha gipszből lenne.
Formába öntött, üreges valami. Elég lehangoló.
Kicsit mostohább a szállítás, és törik meg reped.
350 euróért... -
Voice27 #257943 Már elvitték a GTO-t.
Én is felszámoltam a gyűjteményem egy részét. Most már csak 4 darab modellem van. :D -
dinoenzo #257942 ez a kemény nem a padka :D
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
dinoenzo #257941 megvan még a vörös HW-ELITE 288 GTO-d?!
eladó?!
kicsit lomtalanítottam a vitrinemet.....most már csak 150 db Ferrarim van :)
-
dinoenzo #257940 lóg az ajtó egy kicsit a HW-n
nekem a Kyosho F355 fekete a MÁSZTHEV -
dinoenzo #257939 bázis
alap
kötelező darab
ha nem veszed meg lúzer vagy
gyűjtemény alfa & omega darab
?! -
Voice27 #257938 A fekete tényleg dög, de annyiért már megvenném a fekete Elite verziót.
És van nyitható lámpád is. :) -
#257937 Must have (EN) -> kell (kötelező, muszáj), hogy legyen (HU) -
dinoenzo #257936 a fekete UT Berlinetta a legszebb!
drága is
-
dinoenzo #257935 MÁSZTHEV :D
mit is jelent?! -
#257934 Ugyanez igaz az UT Ferrari 550-re is. Legalább 5-10 évvel a HW kiadás előtt készült, de a HW a nyomába sem ér. A vörös se rossz, de az ezüst szín gyönyörűen kiadja az eredeti autó vonalait. Aki kedveli az igazi Gran Turismo autókat, annak az UT 550 egy mászthev, ahogy tanult kollégánk mondaná. -
Voice27 #257933 Ha már olyan sokat beszéltünk róla...
-
Voice27 #257932 Ciki lenne, ha nem múlná felül. :)
Az UT legalább 15 éves konstrukció, ahhoz képest nagyon tisztességesen megcsinálták.
Akkoriban brutális minőségnek számíthatott, fanatikusok szerint még mindig a legarányosabb, legjobban eltalált 355 a piacon.
Meg ahogy írtam is, licittel ki lehet fogni őket nagyon jó áron.
És ha valaki nem tud, vagy nem akar az Elite-re költeni, de szeretne egy normális 355-öst, akkor az UT az egyedüli választás.
A sima HW szerintem felejtős az UT mellett. -
oritomi #257931 igen bedőltem mert a keresőbe csak az ut meg gts lett beírva ami az ember hirdetésében is szerepel a hot wheels mellet.Aztán csak a képekből derül ki hogy HW.
Kirívóan jobb az UT a HW-től? -
spyderco69 #257930 Szerintem az UT 355 nem èr annyit, mint amennyièrt àruljàk.Ritka vagy nem.Az Elite minősègben szerintem felülmúlja...de igaz GTS vàltozatban szèp. -
#257929 Simán megéri. Nemrég eltettem egy UT 355 Spydert, hogy egyszer majd ráépítsem az egyik APM König 355 Light Tune csomagomat. Ilyen lesz, csak Spyderben:
-
#257928 Nem, ez egy Hot Wheels 355 GTS, mi meg az UT-ről beszélgettünk. Sajnos bedőltél a leggyakoribb ebay-es csalásnak: beírnak a termék nevébe olyan adatokat, amik valójából nem vonatkoznak a termékre: 1/18 Ferrari F-355 GTS Yellow Hot Wheels (ez OK) NEW Rariat Great GIFT F355 Ut (ez a csalás) Ferarri. A Ferrari a végén direkt van Ferarrinak írva, hogy ha elütöd kereséskor, az ő terméke jöjjön fel.
Klikk ide. Az UT GTS-ek 30 és 64eFt+pk (+vám+ÁFA?) között vannak. -
Voice27 #257927 Jogos. A GTS-t meg a Challenge verziókat tényleg drágán mérik.
A sima Berlinetta-ra gondoltam. Licitálva, néhány euróért is el lehet hozni őket. Annyit nagyon megérnek. -
oritomi #257926 ilyen?
-
#257925 Az UT 355-ből vannak nagyon ritka darabok. A vörös GTS mintha nem is létezne, szinte soha nincs belőle eladó darab. A sárga GTS is minimum 35eFt, de néha a duplája. A Challenge modellek szintén 200+ euró körül vannak, ha találsz belőlük eladó példányt, de nem nagyon van ilyen. A sima Berlinetta és Spyder nem ekkora szám, de egy késői Spyder, aminek féktuskója van, szintén drága tétel. -
#257924 Mondial Models. A gatyád is rámehet, de bármit megcsinál neked.
-
#257923 'reggelt!
Ferrari F40 LM + ALSA Chrome Film -
Slash17 #257922 Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Hol lehet, vagy milyen oldalon lehetne esetleg egyedileg elkészíttetni egy modelt? Toyota carina e-t szeretnék, mivel nem kapni, és hátha foglalkozik valaki ilyen autók készítésével.
Köszi a segítséget!:) -
spyderco69 #257921 Az biztos! -
Voice27 #257920 Meg ha lett volna egy kis üzleti érzékük, ebben az évben kiadhattak volna egy 30. évfordulós jubileumi kiadást (1984-2014).
Akár kiemelt Super Elite-ként, 5000 példányban. Szerintem egy hónapon belül elfogyott volna. -
Voice27 #257919 Lehet, hogy kevered az UT féle 355-össel. Arra mondják, hogy viszonylag ritka, de ez sem igaz.
Az ebay szartig van vele, de a kutyának se kell.
A Mattel-nek csak sima HW 355-öse volt eddig.
Régóta adósok voltak az Elite változattal, az jött ki nemrég.
Volt ilyen pletyka egyébként, hogy újra kiadják a GTO-t.
De szerintem ezt csak a rajongók terjesztették.
Mondjuk Super Elite-ként ki tudnák adni, ha nagyon akarnák.
-
spyderco69 #257918 Igen a sima HW GTO -is alig van màr, de azèrt 80,-€ -nàl többet nem szoktak adni, pedig szèp darab...de èrdekes, hogy Elite-ben volt limitàlt 355-s , szinte beszerezhetetlen volt, erre kidobtàk újra 10e darabban( ami szerintem megèri az àràt ès a minősège is elèg jó)...ennyi erővel kiadhatjàk újra a GTO-t is.