Autómodellek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Garva03
a 4x4 alapból be volt kapcsolva, csodálkoznék, ha 2H állásban így túrná a havat😊

Beszerzés alatt: Az összes 1:18-as AMG Merci.

Garva03
😊 nézd meg, kijön a gödörbõl, szépen egy gázfröccsel, nah ott kapcsolt egy felezõt, azt, hogy miért nem ment tovább nem tudom, de megindult, majd kapcsolt egy R-t...

Willi Betz
Igen szórja,de nem megy tovább,hiába kapcsol felezõt meg négykerék hajtást,akármit. Az ott szépen megrekedt. Már csak visszafelé tud menni.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Garva03
Azért ez már gáz szerintem...

Garva03
Nah nézd meg amikor megáll, és az elsõ kereke szórja fel a havat. A fickó megáll, leveszi a gázról a lábát, majd a kezével hadonászik, és a következõ pillanatra elsõre kijön a hóból elõre, nah ott kapcsolt egy felezõt...

Garva03
Nah akkor tessék eladni a lányod Bmw-jét, és venni helyette egyet, 2 legyet ütnél egycsapásra 😄

Willi Betz
Na ilyenkor tudnék magamhoz nyúlni:

Baromira tetszenek😊

Willi Betz
Mit figyeljek rajta?😄 Csak egyszerûen elakad abban a magas hóban. És nem az autó ellen beszélek.

Dofekné
Most jól bedõltem..... Nem volt Subarum semmilyen.....

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Garva03
Akkor mi volt, és mi a sztori?

Garva03
Én azt tudom, hogy azokkal volt gond eleinte, de többrõl nagyon nem hallottam, bár az ottani szervizeseket nem nagyon ismerem, mert még sose volt dolgunk velük megfelelõ autó hiányában...

Garva03
😄

nem Golf volt.

http://ferrari18.blog.hu/

nyernél, ha fogadnánk.

Garva03
Azt tudom, hogy néhány golf, meg tuareg is szériahibás volt... kb hasonló szinten...

Garva03
fogadjunk "fócvágen" volt...

Garva03
?

ilyen esetünk nekünk is volt és nem is francia autóval.

Garva03
Mondom tulajfüggõ, sajna beszámoltuk a rextonba, így nem tudom, az jelenleg milyen állapotban lehet, és mennyit tekert vissza a csávó az óráján. De a képek alapján jól bírta... (ami kiderült a toyotáról, csak hogy kerek legyen a történet: generátor kuka, a szokásos vezérmûszíj ékszíj stb.,2 elsõ lámpa csere, akkor voltak turbó problémái is... az eleje rendesen fel lett koppantva, mert az alsó motortérburkolat rendesen megsérült (Horvátországból jövet derült ki a pályán, még jó, hogy nem hagytam el, jah, emg körbe volt törve, lehet gazdasági tk-s volt valamikor, csak megcsinálták, nah mind1, eladtuk, és valaki örült neki...

AndeeWolfy
Itt is nagy a hó, és mellé nagyon hideg lett.

Garva03
Hát igazából sok széria volt amit visszahívtak, a miénket is visszahívtak vagy 10x, de nem segített rajta, bár valamelyik nem láttam itt Pesten és még mûködött<#conf><#conf><#conf> nah mind1, Nálunk azt tudom, hogy nem volt olyan hét, amikor ne vittem volna a kocsit szervizbe (kivéve azt a 2x2-3 hónapot amit javítás miatt egyhuzamban ott is állt) a vicc csak annyi volt, hogy állították, hogy a kocsi hibátlan... 8 a francia gyár hatására visszafizették a vételárat, így nem lett belõle per, pedig nem sokon múlott...

modelcar
nagy😄

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

bardocz
Mi 30e km-el vettük "használtan", és semmi baja eddig.
Ismerõs ismerõsének volt 300e km-es Celica, el akarta adni, és elvitte szervizbe, hogy nézzék át a biztonság kedvéért, és lehülyézték, hogy miért adja el azt a kocsit, semmi baja nem volt az égvilágon. És azért egy Celicát hajtanak.
bardocz
Hát francia autóm nem is lesz soha, elég volt a 1.5-2 év, amíg volt Renault. Motorikusan marha jó, de az elektronika...mondjuk a motor is kérdéses, oszt.társaim közül 2 családnak volt Megane, ugyan az, mint a miénk, az egyikben elromlott a turbo(TDI motor),a másikban meg valami indítós hiba van, és nem indul el, ja és amikor síelni voltak elromlott benne a fûtés...
Pug-ból volt egy széria, amit visszahívtak, nem?
Garva03
Jah Toyota, eddig 4 toyotánk volt, az egyik szerintem millión felül ment (régi hiace) a másik is 400.000 felett (újabb hiace) , és a harmadikkal se volt semmi bajunk (yaris 2000-es 1.0 vvti) de nem rég volt egy avensisünk, és az katasztrófa volt, igaz használtan vettük 120.000 km-el, de minden baja volt (vsz nem annyi volt benne, de rám nem hallgatott senki) szóval azért a gazdán is múlik és ki lehet fogni toyotából is egy rosszabbat. Meg a többibõl is...

NSTSpider
Dúrva nagy egész déleõtt lapátoltunk<#vigyor2>

Garva03
Hát igen, franci autók, bár a renault a jobbak közé tartozik. A kártya az az egyik szériánál típushiba volt, azt hiszem valahol volt egy festék pötty ahol nem kellett volna 8ezt onnan tudom, hogy az egyik jó ismerõsünk márkaszervizes, és rendszeresen vitték neki ilyen hibával az autókat, és valamelyik szerelõ (nem tudom honnan) rájött a hibára, és feltette a netre, hogy az egyik érintkezõn van egy festékpötty, és tényleg mindegyiknél ott volt. Amúgy francia autót nem szabad venni (fõleg peugeotot nem, nekünk volt egy 807, kritikán aluli, meg most van egy 407 (de minek) az egyelõre jó, de nem merek beleülni, mert nem bízom benne...

AndeeWolfy
Kinél mekkora a hó kb ?

bardocz
Jól hangzik. Nekünk Megane nem tudom mennyit ment, amikor még megvolt, de volt jópárszor szervizben, fõleg elektromos problémákkal. Nem ismerte fel a kártyát, elbaszódott az izzó(mondjuk azt apám meg tudta csinálni). Toyotájával nincsen semmi gondja még, az valahol 50 és 100e km között van, majd megnézem.
NSTSpider
Szia<#crazya>

Garva03
Nekünk 2 problémánk volt vele a 3 év alatt, az pedig az elején egy típushiba volt, állandóan túltöltött a generátor, így kidobálta az izzókat, de ezt kijavították, a másik, meg egyszer elpukkant egy nagynyomású csõ valamelyik benzinkúton, de senki se tudja miért, más hibánk nem volt vele semmi, kb 65-70 ezer km-et ment nálunk, és tényleg nagyon szerettük, a legnagyobb hidegben is rögtön indult, és ahova normális ember bemegy ott el is ment, nyilván nem egy G merci,de amire kitalálták arra tökéletes. Ha rajtam múlna még most is nálunk lenne, csak elkezdtünk építkezni, így eladtuk. Amúgy megbízható, és kényelmes, bár a hátsó merev tengely nem nagyon szerette az úton keresztül húzódó bordákat. Teljesítményre jó (benne van a gyári ML merci vezérlõelektronikája), és a fogyasztása is kijött 8-9 literbõl (persze ha nagyon nyomtuk neki felment 14-re is (autópálya 150km/h tetõbox, 4 ember nagy szembe szél) Tehát Én csak dicsérem, bár lehet picit elfogult vagyok...

AndeeWolfy
Sziasztok.

bardocz
Mennyit használtátok? Sokszor volt baja, vagy megbízható?
NSTSpider
PÓKestét.

Garva03
jah bocs a közepénél, olyan 1:30 nál...

Garva03
Épp eladja a 2. tulajdonosa, így tudok mutatni képeket tetõsínnel együtt:
Itt

Garva03
Gabec figyeld meg jól az autó reakcióit. Amúgy a dologhoz hozzátartozik, hogy ez az automataváltós... Nah eleinte szépen kivehetõ, hogy sima 4H-ban van, de amikor a vége felé elakad akkor látszik, hogy végre bekapcsolja a felezõt is, és úgy simán elindul, majd tolatásnál már ki is kapcsolja, Nekünk volt, sárban nem akadtunk el, és a sípályához vezetõ úton se, sajna 10 cm-nél nagyobb hóban nálunk nem volt, mert olaszban addigra már eltolták a nagy részét a hónak... Jah itt egy kép, mikor még nem volt fent rajta a tetõsín, az sokat dobott a kinézetén...

bardocz
De addig el is kell jutni 😄
Willi Betz
Hogy elakad a tökig érõ hóban? XD

bardocz
Na ezt viszont már nem csinálja meg bármelyik autó :-)
bardocz
Melyik része? Románoknál ilyen hóban bicikligumin mennek Daciaval 😄
"i own a ml320 there is nothing snazzy about mercedes 4x4 systems just like any other mercedes are nice to have but a big headache if u aint got the money to take care of everything p.s they have tons of problems and need service all the time but the secvice is exceptional."

Ez meg vicces.
Garva03
Azért ez is komoly...

Töky 007
Aztaaaaa:

modelcar
😄D

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Willi Betz
XD

Lunatic83
na jó van , nem kell itt izélni... nyomasd a képet, neked milyen Subaru-d volt? XDDD

Xbox Live: Lunatic HUN

Dofekné
Én csak azt nem értem, mit kotorásztak a kötéllel fél órát a teherautó alatt??

Zaklatja egy bagoly? Nem bírja a huhogást? Bagolyirtás éjjel-nappal Az ország egész területén! Hívjon bizalommal! A modellautók két fő ellensége: a por és a gyerek!

Garva03
Nézd csak: hókotró 😄 Sajna Nálunk nem volt ekkora hó mikor még megvolt, de élveztem volna az tuti...

Garva03
Játszottál egy kicsit?

modelcar