269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • crosspeet
    A helyzet az, h szerintem a HW inkabb olyan 1:16-17 meretu lehet... Sajna. A lampanyitas nekem perverziom, szeretem ha nyilik. Szerintem ma mar egy szimpla leporolas keves lenne a HW-reszerol. De a tied szepen fel van javitva! ;) egyszer nekem is volt, csak Mikimokus magaeva tette.. :)
    Tamiya 1:12 szep lehet, de dragak.. :/ talan f40 elobb kene Kyotol nagyban, ill f50..
  • Missa
    288 GTO - Alapvetően nem csúnya ez a HW Foundation sem. Tény, hogy bizonyos részlet megoldásai felett eljárt az idő. Egy karos ajtók, csupasz, nem autentikus ülések - Daytona mintázatú ülések hiánya, a motortér is rejteget magában rengeteg lehetőséget a feljavításra, feliratok, kerekek (közepükön hangulat romboló a Bburagos kerék rögzítés látványa), orrán a szélességjelzők, indexek, stb. Szóval van mit rajta javítani és mégis az egyik kedvencem. Még az sem lenne fontos egy feljavított változatnál, hogy nyíljon a lámpája.

Utoljára szerkesztette: Missa, 2014.08.18. 20:10:09
  • Missa
    A 288 GTO az egy nagy szívfájdalom nekem is... Imádom azt a típust, klasszikusan szép forma (tisztára női idomok!) és mégis van benne valami egészséges brutalitás. Sajnos nekem csak egy HW Found. változat van meg belőle. Az Elite-re megmondom őszintén sajnálom a pénzt. Tulajdonképpen a Found. változat optikai tuningos változata, rendesen ár felverve. Ígéret volt Elite-től, hogy felújítják és újra kiadják. Hár ennek most lőttek... Viszont Neked talán vígasztaló, ha már Porsche-ből van 1:12-esed (amikhez gratulálok, igazán szépek! ), hogy a Tamiya 1:12-ben csinált 288 GTO-t, és az valami gyönyörűséges! És nem műanyag makett, hanem die-cast! Az ára? Ööööö, izééé, beszéljünk inkább a hüvelygombáról.
  • mikeman
    ez egész jó fotó lett
    csak így tovább
  • mikeman
    igazából itt minden szavaddal egyet értek
    értehetetlen hogy miért nincs komoly 1:18 F50 és 288GTO
    és a f355 igazán jól sikeült a Mattelnek, ha olyan lenne a többi is a fene bánná hogy ők maradnának a gyártói továbbra is
  • mikeman
    komoly darabok
    gratula értük
    remélem élőbe is mihamarabb megnézhetem őket
    a felső kettőnek is ki kell majd üríteni 1-1 akváriumot
  • crosspeet
    Jó lesz az a 458-as, penge darab. Bár Nem AA. Nem értem miért nem lehet telibe rácsozni meg plüssözni egy modellt, inkább legyen az a modell 70-helyett 100euro, csak csillogjon a szemünk a fényében! max kevesebbet vesz az ember, de ha vesz, az legyen penge..
    Egy Autoart-ban sem csalódtam még, jó lenne az a Ferkának is szerintem. egy szép F50, vagy 288 GTO... leporolhatná már végre valaki.. f355 tényleg elég jó lett mindkét gyártótól, úgy mint a 308-asok is, aztán létezik szép F40 ill Tr is.. több nem is kell már nagyon. ;)
    Nekem... :)
    (mindjárt kapok a fejemre.. ) :)
  • crosspeet
    Komoly! Le a kalappal az ilyen részletekért! :)
  • crosspeet
    Napos időt az a modellgyüjtögetőknek!
    Beparkolt az 1:12-esek sorába két stuttgarti, csak hogy az első 4 generáció egybe lehessen, a legszebb 911-esek! :)
    Nem tudja valaki, hogy az évekkel ezelőtt beharangozott 930 Turbo Targa lesz-e egyáltalán..? Asszem Premium Classixxs kürtölte pár éve..

• Missa
    Erről már volt szó valahol, talán. Lejárt a szerződés, a Ferrari meg olyan horribilis áron adja a nevét, hogy Mattelnek nem éri meg meghosszabítani. Mintha valami ilyesmit rebesgettek volna.
  • schumimodells
    Kíváncsi volnék, hogy mi van a Ferrari-Mattel szakítás hátterében? A Ferrari mondott fel nekik, vagy a Mattelnek lett elege az egészből?
  • autoart8
    Kyosho BMW X6M :-)

• Missa
    Kinek mi van éjjel egykor... Nos igen. Valahogy így vagyok én is mostanság... De már csak egy nap a Sziget és jó eséllyel lehet aludni.
  • Missa
    Hmmm, őszintén az Elite-k nagy része is kapott kritikát. Nem vitás, volt azért pár igen csak jól sikerült is köztük. Szerintem igen jól sikerült sorozatuk volt a 4 féle 599-es, a 246 GT, az 125S, a V8 California, a 410 SA vagy a sokak szerint legrondább Ferrari a Mondial is jól sikerült modell lett. Még nem tudok véleményt mondani az 458 Italia GT2-ről (remélem holnap már tudok személyes tapaszatlokról beszámolni), de állítólag az is jól sikerült. A kicsit "szegényesebb" kivitelek közül azért még nagyon vágyok 308GT4-re. A 348 TB sem lett annyira rossz, mint ahogy a 355 sem. Szóval ha Maisto-Bburago hozza azt a legalább a 308 GT4 színvonalat (bár nem szívesen szedem majd szét őket az utólagos plüssözés miatt..), akkor egye fene. Nem érdekel mi lesz a dobozra és a modell aljára írva. Csak sajnos kétlem, hogy így lesz. Tényleg jobb lett volna egy Norev, AutoArt MC vonal. Bár akkor meg lehet, hogy megfizethetetlenek lennének. Én csak ötletelek. Aztán lehet, hogy egy semmiből előkerülő, távolkeleti gyártó (értsd Kína) kaparintja meg és kezdi el a gyártást. Ami minden bizonnyal eleinte roppant szar lesz, de ismerve a rugalmasságukat pár év és a csúcson is lehetnek. Hááát, majd meglátjuk...
  • 355
    'reggelt, vagy 'estét, kinek mi van éjjel egykor :)

Elterjedt a hír, hogy a Mattel - Ferrari szerződés megszűnik idén év végén. Pár helyen utána olvastam, és úgy tűnik, hogy a hír igaz. Ezek a modellek már nem kerülnek legyártásra:

BLY36 Elite 1:18 Ferrari California T – Red
    BLY37 Elite 1:18 Ferrari California T – Colour #2
    BLY38 Elite 1:18 Ferrari California T – Colour #3
    BLY41 Elite 1:18 Ferrari F1 2014 as Driven by F. Alonso
    BLY48 Elite 1:43 Ferrari California T – Red
    BLY49 Elite 1:43 Ferrari California T – Colour #2
    BLY50 Elite 1:43 Ferrari California T – Colour #3
    BLY42 Elite 1:43 Ferrari F1 2014 as Driven by F. Alonso
    BLY55 Heritage 1:18 Ferrari 458 Speciale – Red
    BLY56 Heritage 1:18 Ferrari 458 Speciale - White

Idén év végén még kijön a Lauda 312 T2 és a LaFerrari, 'oszt csókolom.

A kedvenc német kereskedőm megerősítette a válást, de nem ismeri az utódlást. Valahol meg azt olvastam, hogy a May Cheong Group (a Maisto-Bburago márkák tulaja) viszi tovább a gyártást.

Ha ez igaz, az gáz. Reméltem, hogy AutoArt, Norev, esetleg Minichamps viszi tovább a boltot.

Írtam a holland mindentudómnak is, meglátjuk, h mit válaszol.
  • 355
    Egy hasonlón dolgozom kártyagyűjtőknek (pl. Panini Foci VB, Bajnokok Ligája, NBA, stb.), vszleg a BL nyolcaddöntőire (~ nov. 30) készül el. Semmi akadálya, hogy autómodellekre (is) adaptálódjon.

Küldök privit.
  • Misuka963
    Minőségi kidolgozású ez az Insignia,gratulálok
  • Missa
    Sziasztok! Modellek katalógizálásával kapcsolatban mi a véleményetek? FB-on láttam, hogy van valami ilyesmi, egy fél 1:18-as áráért. Van viszont itt: http://software.mrcollector.eu/ egy jó pofa kis program. Igaz érem gyűjtőknek készült, de a fejlesztője pozitívan állt az autómodelles adaptáció elkészítéséhez. Véleményetek?
  • bulba
    Ehh, én meg azt várom, mikor terjed el az "echterács" az 1/43-asok körében is, de úgy tűnik nem most fog, ha már a Minichamps egy kategóriával feljebb is ennyire elsumákolja. Akkor egy ideig még asszem ő marad az egyetlen "rácsoshűtőrácsos" modellem:
  • bulba
    Estét!

• Rezs
    Lézervágott acéllemez sztem. De tényleg nem túl dekoratív.
  • zsolti65
    Minichamps Cadillac. 1:18...Az a logó áztatós matrica???De az még hagyján...A hűtőmaszk!!!öregem!!!Az nyomtatott papír,vagy öntapi matrica..Hogy egy zárt vékony sík felület az biztos.

• Kicsizoli
    Köszi a képeket, a belső képket látván már le is mondtam erről a modellről....borzasztó...a válósághoz 100Eur ért azért több köze lehetne...
  • bulba
    Ezen a német forumon ha lejjebb görgetsz van néhány kép, többről sajnos én sem tudok.
  • Kicsizoli
    Csak annyi hogy a részletek hogyan néznek ki rajta, nem találtam nagy felbontású képeket róla..
    .
  • bulba
    Milyen információ kell, melyik nézetből hiányolsz képet?
  • bulba
    Sajnos így van, de ez a kép ráadásul "torzít" egy kicsit az utólagos élesítés miatt.
  • bulba
    Napot!

• Kicsizoli
    Errről szeretnék információt..nem találtom több képet róla..
  • BMW M5
    Eladóvá vált egy 1:18-as BMW M3 E46 Cabrio - Kyosho - Lagunaseca blue - modell . A modell hibátlan de a doboza nincs meg ezért leginkább budapesti személyes átvétellel tudom odaadni . Ha valakit érdekel a publikus e-mailemre írjon .

• 355
    Öreg elefánt nem felejt, mi?

Én voltam, de ezen még gondolkodom. A kéttónusú fényezés nem igazán jön be. Remélem kihozzák majd teljesen feketében vagy ezüstben is.

Mindenesetre köszönöm a hírt!
  • 355
    'estét!

Szép ez a Lancer, de szvsz nem kellene erőltetni ezt a metálfény-dolgot 1/43-ban. Nem arányos a szemcsék mérete a modellével.
  • zsolti65
    Bazz.... :)

https://www.youtube.com/watch?v=ytXI5Clz100#t=84
  • BMW M5
    Ha jól emlékszem Te kérdezted meg nem rég itt a fórumon , hogy gyártja-e valaki 1:18-ban a Mercedes 500E ( W124 ) típust .
    Ha nem is egészen az de nemsokára jön Otto-ban ez - Mercedes W124 E60 AMG :

• bulba
    Köszi, csak egy sima átlagautó, de valahogy nekem is megtetszett :)
  • bulba
    Napot!

• crosspeet
    Versenyotot nem vehetek, igy is maradt rajtam par amit el kene adjak..
    Ha vkit erdekel: Spark P962, Spark P911 Rs 3.0, HWE 458 GT2... :)
    no meg egy Hw61 BelAir.
    Szoval csak utcai parkolhat be mar..
  • Missa
    Szerintem ne add fel! Akkor vegyél CMC Competizione-t! Az is gyönyörű és nem csak annyiban különbözik az utcaitól, hogy nincs lökhárítója!
  • crosspeet
    na mindegy, megoldom másként (az oldal ill. tartalom nem elérhető meg ilyenek.. :) )
    Nekem Ő jött pár hete (HWE 250 GT SWB Berlinettablablablaa :), CMC-re hegyeztem, aztán a páromtól kaptam ezt az Elite-t.. Nem rossz, sőt.. Szóval jelenleg letettem ideiglenesen a hárombetűs aranykáról, másra kőtöm azt a nagy valag pézet. :) Kép minőség Sorry......... :)
    További napos időt!

• crosspeet
    akkor viszont még olcsó is! :)
    Amúgy mi a here van ezzel a fórummal itt műszakilag, jelenleg még képet sem tudok feltölteni basszus asztaliról valami tök más lett itt minden.. változott vmi..? :)