269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • crosspeet
    ezt most jól körbe írtad.. :)
    Én a nemrég beszerzett legújabb Porsche 911-esemmel voltam hasonló képpen, bár nem az ára miatt, hanem mert nem találtam olyan 1:18 P991-est, amire azt mondtam volna h full ok.. igazából egy AA-kiadásra vártam volna, de már évek óta hír sincs róla, ezért a GtSpirit Turbósa mellett döntöttem.. De szoktak olyan modellek lebegni a szemem előtt, ami gyengébb pillanatomban ki tudna élőben zökkenteni.. pl Countach uccsó verziója. Lp400-asom már volt kétszer is (sárga és kék is), de az igazi egy 5000 sárga v fehér, v babakék lenne.. szóval ha valaki otthon rejteget ilyet, nos.. de ennek hiányában azon szoktam morfondírozni, hogy a jelenleg szerény három darabból álló lambógyűjtimből száműzzem-e az AA (narancs) Diablómat.. Nálam ugyanis a Lambo az a Murcielagónál kezdődik, és ott is ér véget, ha elmenne a Diablóm, tuti felbukanna egy eladó penge Countach, amilyen peches vagyok.. :))) és akkor oda a sor.. Lambóból még az Aventador is lebeg olykor, de az ugye drága az AA-tól, Welly-t meg élőben kéne látni, régebben ilyen lebegős modell volt még a Welly Bentley, de erős voltam... :D
    Na, ne kéresd már magad, hadd szóljon, mi ami elgyengített..? :) kíváncsi vagyok.. :)
  • crosspeet
    Köszönöm! Ez egy olyan embertől, akinek Ferrari a logója itt, attól úgy érzem elismerés, és hogy elgondolkodtattalak a fekete kerekek irányába, már csak hab a tortán! :) tényleg baromi brutális élőben. No de a kérdés, h lesz-e matricánk a felnire a tökéletesség irányában, vagy rendeljük-é Nimötországból? ;)
    A qrva drága BBR-nek van ugyan ilyen full fekete Spidere, csak annak a belseje vörös ill van hozzá vörös tető is.. 400euróért. :) nyilván nem lehet egy lapon említeni, de ott még fenn áll az allroad Audival való családi kötődés is ugye.. :) szóval az sem teljesen umbau-mentes téma..
  • 355
    Persze, mert azokban normális motor van, és jó helyen
  • 355
    Utálom a fekete kerekeket, de asszem itt az idő ezt átgondolni. Ez baromi jól néz ki!
  • pacalburger2
    üdv Gyűjtőtársak! némi tanácsot szeretnék kérni. Biztos voltatok már úgy, hogy megláttatok egy modellt, de abban a pillanatban nem éreztétek azt, hogy feltétlenül szükségetek lenne rá. Viszont, valahogy mégsem tudtatok szabadulni a gondolattól és hetekig, hónapokig ott motoszkált a fejetekben a vásárlás gondolata. Na valahogy így jártam tegnapig, amikor eszméltem, hogy erről jól lemaradtam, mert elvitték az üzletből. Kicsit szétnézve azonban sikerült még találni az autóból, lényegében azonos áron. A fő gondom az a járgány ára, amit azért nem neveznék észveszejtően soknak - más gyűjtők ennek sokszorosát is kiadják egy gépre - Ugyanakkor nem is olcsó a jószág, főleg annak fényében, hogy lényegében igen gyors keresés után sikerült más forgalmazót találnom, tehát nem limitált szériáról van szó. A keret is megvan rá, igazából ez sem probléma, tényleg csak az, hogy baromira köztes kategóriáról van szó: 2-3 szorosa egy átlagos modellnek, ami azért már nem is kevés, de nem is várható el, hogy alacsony példányszámra limitált széria legyen, ami igazából egy cseppet sem érdekel.

Ti mit tennétek?

ui.: a gép nevét és gyártóját babonából csak akkor árulom el, ha hibátlan állapotban megérkezik.
  • crosspeet
    jaaa, ha az igazi 993-asra gondolsz 1:1-ben, akkor szerintem persze h létezett 993 targa turbo (s is), csak az már nem a hagyományos targa kinézet volt..:

http://forums.pelicanparts.com/porsche-964-993-technical-forum/696640-info-needed-993-targa-turbo-turbo-s.html

• crosspeet
    köszönöm! Ahogy a 458-asomnál mondtam, felni BBR-esítve, pipa! :)
  • crosspeet
    Modellbe csak a Norev tolta eddig 1:18-ban a Targa Turbo-t (930), más még senki sem sajna.. :
    némi futómútuning befigyel itt, talán kissé sok is..

• pacalburger2
    szép munka
  • crosspeet
    köcönyöm! :)
  • mikeman
    szép sor
    nekem a 993 jön be a legjobban, annak ellenére hogy életben az tetszik talán a legkevésbé :)
    amúgy létezik Targa Turbo???
  • mikeman
    ma megyek megnézem, de már képről is dögösnek néz ki
  • mikeman
    irigykedsz mi?
    Ferkákon ilyen nincs
  • crosspeet
    ..persze fényképezni továbbra sem tudok, mint ahogy gépem sincs, no de a pócon lévő a lényeg. nekem.. :)
    Lekaptam a jelenlegi 1:12-es (GtSpirit & Premium Classixxs) Porsche szekcióm is, kaptak egy kis külön részleget maguknak. Még egy hely van, az pedig egy Targának (természetesen az se baj ha a targa Turbos is) van fenn tartva, ha legyártják majd... eccer.. :)

• crosspeet
    Napos időt az Uraknak!
    Elkészült, akarom mondani befeketedett egy HW Elite F430 Spider Seal (1:18) vanofvan limitésön crosspeet módra! :D
    Szerintem szebb.. élőben biztos.. ;)
    Aminek forognia kell, az továbbra is forog, nincs összetaknyolva, ezt észre nem veszi senki h nem gyári. ;)

• 355
    Elvileg ezek jelennek még a HW-től:

Elite
    2013 Ferrari *LaFerrari*, red
    2013 Ferrari *LaFerrari*, black
    2013 Ferrari *LaFerrari*, yellow
    2013 Ferrari 458 Speciale, red with white & blue stripes.
    2013 Ferrari 458 Speciale, yellow with white & black stripes.
    2013 Ferrari 458 Speciale, matt black with gold rims
    1994 Ferrari F355 Spider Berlinetta, red
    1994 Ferrari F355 Spider Berlinetta, yellow
    1976 Ferrari 312 T2 GP Monte Carlo #1 Niki Lauda, red/white

Fapad
    2013 Ferrari *LAFERRARI*, red
    2013 Ferrari *LAFERRARI*, matt black
    2013 Ferrari *LAFERRARI*, white
    1994 Ferrari F355 Berlinetta, red
    1994 Ferrari F355 Berlinetta, black
    2014 Ferrari F1 *2014 Season* Fernando Alonso, red
    2014 Ferrari F1 *2014 Season* K.Raikkonen

De láttam már olyan hírt, ami szerint csak a 458 Speciale és a LaFerrari jön, a 2015-ös tervekkel együtt az F355, a 312 T2 és az F14 T is lapátra került. Meglátjuk...
  • 355
    Mi az ott hátul? Grillsütő? :-)
  • mikeman

itt se pont olyan a szárny.... mégis jó :)
  • mikeman
    szerintem meg lelépési ajándék volt neki csak huzzon már el :D
    mondjuk szerintem Ő járt jobban
  • mikeman
    ez már rendelhető
    kösz a biztatást már csak némi zsét kéne rá keríteni.... nem is oly keveset
  • crosspeet
    Itt van 1:1-ben. Szerintem szebb a sima Turbos szarny.. De jo lesz ez is, naa.. ;)

• crosspeet
    Az a szarny nagyon öszvér szerintem..
  • crosspeet
    Ilyen korom feka lesz az en 430-asom is hnapra! :) szep ez a LaFerrari.. :)
  • crosspeet
    Es mar sold out..?
    Neked, sikerult rendelj?
  • zsolti65
    Massa 100 euro felett jutott hozzá szerintem.... :)

http://totalcar.hu/magazin/bologatokutya/2014/10/16/felipe_massae_a_koromfekete_laferrari/
  • mikeman
    meki

van még kérdés? :)
  • mikeman
    lesz az szerintem más színben is
    mi a baj amúgy azzal a szárnnyal?
    együtt jön a fehér 1M bömivel, az viszont nagyon kívánóóóóóóóós
  • mikeman
    én meg szabin, akár találkozhatunk is
  • crosspeet
    na ez egy jó kérdés, hogy mi lesz az árcédulán, HWE 100euro alatt, vagy Kyo 100 felett, vagy tejeszacsi 400-ért. XD
  • crosspeet
    Turbo S jön a GtSpirittől (964) , de a szárnya nem bejövős fajta, a sima Turbo szebb.. illetve az a padlizsánlila szín elég megosztó lesz modelles körökben. decemberbe jön elvileg ki.
    de ettől függetlenül a fa alá bekérem asszem. ;)
    A közelgő szülinapomra is majdnem lett egy GtSpirit 930 Targa, de aztán fel kellett gumizni a mocim, és a kiszemelt Bridgestone nem adja olcsón, nagyon nem. olcsóbb egy autóra basszus.
    Hnap a Lencsón vok nappal, ha gondolod jelezd ha érdekelnek az ujdonságok!
  • mikeman
  • mikeman
    és akkor ezt még kiadja a mattel?
    ha nem lesz arany árban akkor beszerzem
    mondjuk kicsit megosztó modell, a segge jó ... az orra már kevésbé :)
  • mikeman
    bakker a Turbo-ra várunk már évek óta, erre ez a tejeszacskó gyár is csak a már meglévőt utánozza.... még színben is ráadásul :)
    sose fogom megérteni ezt a féle modellpolitikát
  • crosspeet
    ok, meg van..
    http://diecast-pub.com/community/index.php?/topic/1034-hotwheels-elite-laferrari/
  • crosspeet
    Ferrari fanok, ez az új LaFerrari meg fog jelenni megfizethető 1:18-ban..? pl: KYO or HWE ? van hír róla h mikor..? thx
  • crosspeet
    hihi, kreatív a GtSpirit csapata is.. ez nem az AA.. kicsit sem.
    lehetett volna pl 930 Turbo Targát, vagy 964 Targa (vagy targa Turbot) persze, de nem, meg kell csinálni azt, amit vki már megcsinát két éve... :D

• crosspeet
    pff.. ez valahogy olyan mint egy hetven éves prosti a kupiban. Persze, valakinek bizti kell az öreg madam is, de ha kiürül a szoba a frissen érettségizett kurvincánál, akkor, no de akkor ugye csak hát... Nem, én nem, de bizti valaki igan. :)
    Ha már tud valaki rendesen is modellt gyártani, akkor minek elrontani már..?
    Szép dolog ez a gyors profit, aztán meg a gyűjtőknek be van fogva a szájuk, hogy megvehetik az exclusive trendi cumót..
    Pfff Kyo rezsiny. az..
  • mikeman
    szomorú, igaz?
    nem jó dolgokat vetít ez előre
  • Missa
    Kyosho? És resin?
  • mikeman
    ha már Kyo újdonságoknál tartunk, tegnap láttam hogy a Kyo kiadja a Lamborghini Huracan-t
    dupla jó hír gondoltam először, egyszer végre a Kyo is neki indul a leállt, félbe maradt sorozatainak, mint pl Lambo, BMW
    de aztán rögtön el is illant a jó kedvem mert látom hogy csak resin-be hozzák ki a Huracan-t
    francba, ők is beállnak a tejeszacskók újrahasznosításába