269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #258598 Batorsag kellett pici, itt 20 rugo volt a tet, egy-ket dragabb AA-nnal meg vacilalok.. Nem nagy dolog amugy, csak a feknyeregre fel es levetelere kell vigyazni fokepp... Meg h rajojj melyik modellgyarto melyik modelljet h csinalta meg h szetszethesd.. Koszi! :) -
#258597 Igencsak profi lett Nem kis bátorság és kézügyesség kellhetett hozzá hogy belevágj megcsináld! -
#258596 Nagyon ott van a szeren ez a Rolls! Az ülések mögötti betét az valódi fa? A szememet így képről teljesen meggyőzte, de inkább rákérdezek :) -
#258595 Reggelt!
-
crosspeet #258594 Hihii, köszönöm még egyszer, nagy elismerés ez egy olyan embertől aki (velem együtt persze, de ugye a kényszer az nagy úr) színhibásnak tart minden vörösön kívüli lovast (figyelem: némi ironia..), és a csillagtetőről nem is beszélve. :D -
crosspeet #258593 Akkor az Amalgam az nem egy fogtömés..? ;) -
crosspeet #258592 A pluss az plussz suly, szoval nem! Sot, kivettem a klimat es a radiot ill navit is, es lecsereltem az uvegfeluleteket plexire! :D
Viccet felreteve ugy ereztem h csak rontani tudnam, illetve az uleseket ki kellett volna venni szinten, es a muanyag elsutis modszer miatt nem eroltettem.. Meg nem is ertek hozza.. Még. ;) -
crosspeet #258591 Errol a Verdak c.animacios film jut eszembe! :D amikor a vegen eldol egy 430-as lattan..XD
Klassz! -
crosspeet #258590 Faros izé meg mindentgyűjtő.. Ez jo ezen szakadtam basszus.. :D XXXD
Ferrari matrica amit neztem: ebay.de
ott beut h f430 decal, es beallit h jurop. 5euro +4 a szallitas. Nezz ra, szerinted ok-e vagy sem.. -
#258589 Nagy igazságot szólsz, csak sajnos nem tudom, hogy ezt kinek kéne megírni. Én is azt szeretném, ha Bbubutól Exotoig lehetne válogatni, és nem lenne rossz, ha a Mattel közöttük lenne. Vagy ha végre tudnánk, hogy mi lesz.
Ti, Mindent Gyűjtő Barátaim könnyebb helyzetben vagytok, mert ha nem lesz Ferka, majd vesztek faros izéket vagy valami mást, de nekem ki fogja kihozni a California T-t..? :-) -
#258588 Akkor nagyon várom, hogy a Top Gear-es fiúk kivigyék a pályára, mert a Power Lap Times táblázaton most a legjobb Porsche a 22-ik helyen lévő 997 GT2, de annál az FXX, az Enzo és még a sima 458-as is gyorsabb volt.
Kemény ellenfélnek ott lesz a 458 Speciale, az F12 és a LaFerrari, szóval Gentlemen, warm-up your turbos :-))) -
#258587 Én nem festeném vörösre a belsejét, nekem így jobban bejön. De tetszik a Kyo 512 BB fekete/vörös színe is, úgyhogy akár jól is kinézhet. Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz :-)))
Kerékmatricátok sajnos nem tőlem lesz. A Piaggio kedvéért (és mert ígértem) előástam az umbau cuccot és kiderült, hogy ilyen matricáim vannak:
... és ezen nincs a kerékagyra való :-( Amúgy a 4. sor az 1/18-as, felfelé van 1/8-ig, lefelé kb. 1/87-ig.
Érdekelne, hogy honnan és milyet rendeltek. Lehet, hogy nekem is kelleni fog, esetleg betársulnék. -
#258586 'estét!
Íme a mai fogás: Italeri 2000 Piaggio Ape 50 Cross Country. Full fém, szinte csak a bukócső van műanyagból, és szerencsére olasz barátaink műanyagragasztói nem fogták a fémet, úgyhogy minden mindenhez csavarozva van. Ajtajai nyílnak, a kormány és az első kerék fordul.
A modell Ferrari-vörös színe Scuderia-pajzsért kiált, amit meg is fog kapni, sőt, talán még ennél többet is :-)
-
autoart8 #258585 Az az Amalgam LaFerrari 1/12-es :-) sajnos 1/18-as méretben nem gyártanak modelleket :( -
#258584 Ja, ha már nincs haja és fekete is, akkor a fekete Spiderben ne legyen kárpit sem! Logikus! -
#258583 istenem mért büntetsz :)
ismét egy kívánatos modell
kékség -
#258582 jelentem alásan mindenkinek, megtekintettem a fullblack 430ast élőben is
2 dolgot állapítottam meg
1. Peti tényleg nem tud fotózni :)
úgyanis -és itt jön a 2. pont is egyben- a modell élőben sokkal szebb mint a fotón
új élet költözött a modellbe ezzel a fekete felnivel
egyrészt nagyon dögös lett, másrészt a legnagyobb gyengesége amodellnek a bazi nagy felni ezzel eltünt a képből
mégegyszer grat hozzá Petikém
-
#258581 lehet hogy Seal úgy kérte :)))))) -
#258580 Plüssözted is belülről, vagy csak a kerekek lettek festve.
Úgy tudom, a Seal féle 430 Spiderből kispórolták Elite-ék a plüsst. De hogy miért??? -
#258579 Hmmm, én is keseregtem ezen a BB-Maisto vonalon.
Na de! van előnye is, az én szemszögemből...
Most számoltam össze, még 47 olyan HWE-Kyo-BBR-GMP Ferrari van, ami kellene! Bb-Maisto-nak ellen tudok állni. Szóval lesz időm beszerezni a maradék 47-et. Igaz, biztosra veszem, hogy az áruk fel fog menni...
Amúgy nekem volt olyan Bburago-m, ami tetszett is, mint pl. a Lamborghini Reventon. Jó, nem egy AA, de nem volt az rossz. De a jelenlegiek közül is jónak tartom a 550 Maranello-t, a 348-ast, 456 GT-t is. De volt 360-asom is, az is jól sikerült portéka volt.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2014.10.17. 20:02:02 -
#258578 Amalgam 1:18-ban???? Én úgy tudtam csak 1:8-ban készítenek modellt. Na meg 1:12-ben csináltak 3 félét: Amalgam 1:12
Ja, meg 1:4-ben és 1:5-ben, aranyárban... És ezekhez már lakás is kell.
Én még mindig borzongva gondolok az 1:8-as Pocher F40-emre. Meggörbítette a polcot.
Utoljára szerkesztette: Missa, 2014.10.17. 19:53:02 -
crosspeet #258577 jaaa, valszeg itt az Amalgam standján csak a lenti LaFerrari az 1:18-as..
-
crosspeet #258576 Köcönyöm! :) Megnéznék egy AA Ferrarit élőben, sőt.. Valamelyik képen a fészen láttam egy csomó Amalgam Ferrarit 1:18-asban, még a klasszik F40-est is ám! Lehet Ők lesznek a befutók liszenszbeny..? Hmm..
hmmm... de ha igen, vajon milyen árban..? Belenézni, nyitogatni meg gondolom nem kell őket majd... :/ -
#258575 az AA az tényleg jó lenne, kvázi garancia hogy makulátlan modellt kapjunk, viszont az árát még ezzel a viszonylag erős 150eur-ral is alulvizionáltad szerintem, ismerve mai árpolitikájukat az ilyen kívanatos típusok már sajna 200 felett járnak
de mint írtad is erre van a legkevesebb esély, sajna én is játékkategóriás búrágó és maisto párosról hallottam ami a legrosszabb hír, hisz esély sincs egy normális minőségre max széles választékra de az meg így minek -
#258574 Jáááááj tezsvírem! Ez nagyóóóón sukár lett! -
#258573 "...szerintem egyik szint sem tudta levedleni magáról azt az érzést hogy a a másiknak egy kicsit tupírozott avagy rontott verzója"
Nos, ebben (is) maximálisan egyetértünk!
Tartok tőle, hogy ennek a licencesdinek az lesz a vége hogy:
1. megszerzi valami névtelen, semmiből jövő távolkeleti (értsd, kínai) gyártó, aki eleinte tojik a minőségre, sokkal jobban foglalkoztatja majd a mennyiség. Mint pl. nem tudom a nevét a cégnek, de nem régiben kidobtak egy baromi randa Bentley féleséget.
2. megszerzi valami resin orientált cég. Jóval egyszerűbb gyártáselőkészítés és gyártás technológia, precízebb, szebb modell (na jó, nyílni nem fog rajta semmi, de ez sokaknak nem lényeg), nagyobb haszon. Főleg, hogy kb tizes nagyság rendű limitált gépeket dobnak majd piacra.
3. megszerzik az "álom-álom édes álom" kategóriás gyártók, mint pl. az AA és gyártanak die-castot is belőle, de 150€-nál nem olcsóbban. Vagy pl. egy LaFerrari-ból lesz ugyan nagyon precíz modell, de vagy 65 féle színben. Esetleg tényleg álomszerű lenne, ha egy minőségileg feltörekvőé lenne a jog. Mint pl. egy Norev-Welly-Greenlight, vagy talán GT Spirit. Bár ez utóbbit annyira nem ismerem, gyártanak ők diecastot? Szóval esetleg ők lehetnének reménységek, viszonylag elfogadható árban, viszonylag normális modell viszonylatban.
De én valami olyamiről olvastam valahol, hogy Bburago-Maisto lett a nyerő, de ezt nem tudom megerősíteni.
CMC, az ugye 2-3 évente, sőt hosszabb intervallumokban dob piacra dc modellt, BBR szinte már csak resint gyárt, GMP állítólag újra éled, de Ferrariról nem rebesgetnek. Kyosho meg a fene tudja... Az új HE Testarossa-kat nagyon fikázzák, a 355 viszont elég jól sikerült. De amúgy ennek az utóbbi 4-nek van szüksége a licencre? Exoto meg úgy tojik az egészre, ahogy van. Hivatalosan a Ferrari modelljei Tipo előtaggal kerülnek piacra, a Ferrari nevet úgy kerülik, mint gyújtogató a vizes szalmát. Na, majd jövőre ez is kérdés lesz, kapunk-e Putyintól gázt és kié lesz a Ferrari licence?
Utoljára szerkesztette: Missa, 2014.10.17. 13:48:49 -
#258572 na az komoly darab lesz, gartula így előre is
és ne sajnáld majd a képeket róla :)
én is tervezem majd a beszerzését, de idén még vannak fontosabb projektek, amiket be kell szerezni, de jővőre én is szeretnék egyet
addig is nézegetem a vitrinbe a CCX-et ;)
-
#258571 kösz a listát
nekem a Special és La Ferrari is elég lesz :)
akkor ezek szerint az még tuti kijön a nagy halál előtt ?
amúgy mostmár kicsit sajnálom hogy leállnak
amikor le stipistopizták a ferka piacot akkor nagyon utáltam őket, közepes minőségben szerény választékkal kis hijján behalt a Ferrari modellpiac, aztán ahogy egyre szélesedett a választék és és egész korrekt minőségben is jöttek az újdonságok, megbékéltem velük, már kezdtek egész jó alternatívát állítani a kurv@ drága Kyo és a megfizethetetlen BBR-nak
ma meg ismét bizonytalan hogy mi lesz a Ferrari modellekkel, ez a egy céges licenc dolog a baj, szerintem hagyni kéne mindenkinek a lehetőséget hogy részt vegyen a nagy tortából, és akkor több gyártó több modellt is gyárthatna több minőségbe, a gyűjtő meg eldönthetni mi szeretne ő vagy a pénztárcája
valami ilyesmi lett volna a mattel próbálkozása is a Foundation-Elite-SuperElite szintekkel, de ott szerintem egyik szint sem tudta levedleni magáról azt az érzést hogy a a másiknak egy kicsit tupírozott avagy rontott verzója -
crosspeet #258570 szép..... az sem olcsó azért naa... jó választás! -
crosspeet #258569 amúgy nem merevebb, levehető, szinte kabriósítható is utánna.. :)
-
pacalburger2 #258568 Oké elmondom. AA Koenigsegg Agera-ról van szó. CC8S, CCR és CCX nincs tervbe véve, úgyhogy mondanom sem kell, hogy ebben az esetben olyan sorhoz sem kell alkalmazkodni, mint Neked a Lambók esetében. Egyébként én egy Diablo-tól biztosan nem válnék meg. -
crosspeet #258567 igen, az akkori targa kedvelőknek ez a 993 nagy pofon volt.. nem igazi targa, nem léghűtéses, túl kerek.. itt rugaszkodott picit nagyobbat a Porsche, no meg ezután a 996-al, annak az mk1-es verziója kifejezetten szar lett első lámpailag, de a mk2 verzsön már jobb lett mint facelift. Nehéz úgy hozzá nyúlni egy 911-es Porsche-hez, hogy azt hinnéd annyira jó, hogy már csak rontani lehet rajta.. :D -
#258566 -
#258565 jól értetted, az igazira gondoltam, hisz akkor mikor egy egyedi példányban lévő autóról egy modellgyártó készít vagy 6 féle színvariáns akkor nem mérvadó hogy hogy néz ki egy modell
amúgy ez a Targa (993) inkább egy nagy méretű toló tetőablakos, de a hatás majdnem ugyanaz, és az autó messze merevebb mint az igazi targa
amik annyira nekem nem is jönnek be, no nem úgy mint a legújabba Targa, na az iszonyat pöpec lett, azt bármikor bevállalnám ha ide állítanának eggyel :)))) -
crosspeet #258564 ez az első mondatod, nagyon fáintosan finom! :DDD -
crosspeet #258563 No de akkor már perelhetne a BBR! :D
Délután jössz, meglátod, jó ez vörös szín nélkül is.. ;)
-
#258562 hát a hajtásról csak annyit hogy jelenleg a Porsche Turbo S-nél nincs jobban gyorsuló autó
de nem kell bizonygatni, nekem a ferkák is ugyanúgy tetszenek mint a Porschék, nálam békességben megférnek a gyűjteményemben mindketten :)
sőt, mondom ezt úgy hogy a fővonalam a Lamborghini, de még így sem tájidegen egyik márka sem a vitrinben.... szigorúan külön polcon, mert azért mindennek van határa -
crosspeet #258561 -
#258560 nem igazán értem mi a kérdés...
ha jól értem a modell már úton van, akkor meg már mindegy hogy mi mit tennénk, nem?
vagy félre értettem valamit? -
#258559 Petikém! amennyire szét volt kapva az a gép, egy ülés pirosra fújás már semmiség, és a hatás miatt bőven megérné
szerintem ne állj meg félúton :)