Autómodellek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asszem veled dumáltuk nemrég, hogy a "Legenda vagyok" c. filmben Will Smith-nek van ilyen peros új pónija! ma az RTL-en 22.00-tól lesz.
Jófélék! <#eljen>#eljen> fõleg ez a nemesfémszínû! <#wink>#wink>
Béjemvé Fan:Baglyok Életének Jelentõsen Megkeserítését Végzõ Fan:D http://autoartgmpkyosho.mindenkilapja.hu/ http://www.vezess.hu/zsebhoki/:DD
egen, tudom, a sorból még õ hiányzik neked! nem szerzed be, vagy még nem akarsz aranyat kiadni érte egyelõre..? bár még mindig qrva ritka.
nem hirdettem, csak úgy rád gondoltam. van 1-2 1:43-as porschém, meg egy Navarám, de ez a Murano nem tetszik, bár pénzembe nem került anno, kaptam egy Nissan szalonból. Ha neadj Isten neked tetszik, mondj rá priviben egy nem túl nevetséges árat, amiért akár neked nem kell, oszt megbeszéljük.. nem akarok meggazdagodni rajta, csak kiszórom ami nem tetszik, de a szomszéd kölkök már nem gyõzik vinni õket. ;)))
Jaa, azt nem is láttam hogy hirdeted, de sajnos most úgysem tudnám hova "befogadni".
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
nem úgy.. :) van néhány megmaradt 1:43-asom is, de ami nagyon nem illik közéjük az egy (asszem h Dealer, bár a karton része nincs hozzá) Nissan Murano. plexidobozos szép króm Nissan embléma a talpon, szürke színû a gép.
A karácsonyi A2 óta semmi, igaz most éppen úton van egy csomag.
Sajnos én is idõ- és helyhiánnyal kûzdök. Ezek meg a nem túl "izmos" árfolyam miatt most nincs akkora lelkesedés, pedig adtak ki pár új 43-ast ami igencsak tetszik.
Sajnos én is idõ- és helyhiánnyal kûzdök. Ezek meg a nem túl "izmos" árfolyam miatt most nincs akkora lelkesedés, pedig adtak ki pár új 43-ast ami igencsak tetszik.
tényleg, valami 1:43-as esetleg..? :)
picit szûkítgetünk, a nagy halmozásból.. ;)
marad azért még bõven! :)
a java (számomra).
persze a pénz is jól jön mostanság, meg nem szeretem ha dobozban vannak, úgy nem az igazi, szeretem élvezkedni õket a vitrinben. ;)
marad azért még bõven! :)
a java (számomra).
persze a pénz is jól jön mostanság, meg nem szeretem ha dobozban vannak, úgy nem az igazi, szeretem élvezkedni õket a vitrinben. ;)
csak hogy bódog legyél! ;)
bár tudom neked a 06-os a sláger, és kékben.. ;)
volt ilyen sorom is...
bár tudom neked a 06-os a sláger, és kékben.. ;)
volt ilyen sorom is...
Nekem is nagyon megtetszett, ahhoz képest hogy (feltételezem) elég régen készült szépen ki is van dolgozva, igaz nem egy bonyolult forma :D
Hogyhogy ez a nagy kiárusítás? Homogénabbá teszed a gyûjteményedet, vagy kell a hely újabb jövevényeknek, esetleg mindkettõ ?
aranyos! :)
A fehér azért nem kék, mert ez a fehér volt az uccsó darab a Modelissimón, kék már rég elfogyott, nem beszélve arról hogy az nem ennyi lenne, a wagon meg azért kombi,mert ennek nem imitált a hûtömaszkja mint a sedan békaazemûeknek. No meg azért mert zsír gépek ezek így is. De kék a belsük. ;-) de ha megmaradnak, nem fogok sírva fakadni... ;-)
Nálam a kék 2003-asom az igazi "klasszkus", õhozzá képest ezek már csak hab a tortán, amolyan ráadásféle! ;-)
a fehér miért nem kék és a kék miért nem limuzin??? :)))
már nem is kéne áruljad tovább <#nezze>#nezze><#nevetes1>#nevetes1>
már nem is kéne áruljad tovább <#nezze>#nezze><#nevetes1>#nevetes1>
\" a pokol kapuja felfele nyílik\"
Eladó egy Hot Wheels Elite Ferrari GTO 1/18 sárga modell.Bonatatlan,sérülésmentes, gyári dobozában.
mi lesz az..??? :)
újra nõsülsz..? ;))
vagy ezek esetleg..?
srácok, ezek közül valakinek nincsen hiánya..?
Villogós Ford Focus Rendõrautó - Járõrautó a Vaterán
Videója:
http://www.youtube.com/v/fegpE_UhPWU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Videója:
Nekem is készül valami durva gépezet :) De ez egyenlõre titok!
1:18 Gyûjteményem: http://palfigabor.hu/diecast.php
Nekem is van egy ilyen Miami "White" Testarossám. Kár a karos ajtókért, meg a picit pontatlan festésért, de nagyon jól mutat a vitrinben. Tán elkészülök végre a fekete 365 GTS/4 Daytona Elite/Foundation hybridemmel és együtt majd tudom fotózni õket.
ennek még nem sajnos. de én mellé tettem már a kyoshomnak, és nagyon nincsen sok szégyenkezni valója ám. És szép fehér! ;)
sõt, személy szerint ennek az autónak jobban áll a fehér szín, mint a vörös.
sõt, személy szerint ennek az autónak jobban áll a fehér szín, mint a vörös.
Ez is szép :) Ennek nyílik a lámpája?
Továbbá:
HW Elite 1:18 Miami Vice Edition 20eft.
Nagyon szép gyári origi állapotban, mint az új!

HW Elite 1:18 Miami Vice Edition 20eft.
Nagyon szép gyári origi állapotban, mint az új!

te akartad hozzácsapni :)))
mifelénk ha egy cucchoz hozzácsapunk még valamit az egyezség után, akkor az már ingyéé van vagyis ajándék <#nezze>#nezze><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
mifelénk ha egy cucchoz hozzácsapunk még valamit az egyezség után, akkor az már ingyéé van vagyis ajándék <#nezze>#nezze><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
amikor ajánlottam, még nem volt rá jelentkezõ.. még most sem bizti, ma-holnap kiderül. de nem ajándékba ajánlgattam, Tee... ;)))
De ha Mikin kívül van valakinek pénze erre a szép gépre, és nem ajándékba kell, akkor csak bátran! ;)
De ha Mikin kívül van valakinek pénze erre a szép gépre, és nem ajándékba kell, akkor csak bátran! ;)
akkor meg mit ajánlgatod ? <#mf2>#mf2><#nevetes1>#nevetes1>
már lehet van gazdija, szóval lehet offos az az ajándék.
A zõd AA Bullitthoz hozzácsapassuk..? ;)
ha már említettem a GMP minõséget, lehet annak is meg van az új gazdija (RoadRunner).. csak még fejben kell eldöntsem.
urak, egy ilyen szép 1:12-es bogárhátú esetleg..?
SunStar 1:12 (!) VW bogár faltdach tetõs. kárpitozott, levehetõ kerekek, dísztárcsák, elég profi kidolgozás, origi dobozos állapotban (a 911-es nem eladó, max nagyon jó ajánlat esetén, vagy a kettõ együtt, esetleg..)
30eft
SunStar 1:12 (!) VW bogár faltdach tetõs. kárpitozott, levehetõ kerekek, dísztárcsák, elég profi kidolgozás, origi dobozos állapotban (a 911-es nem eladó, max nagyon jó ajánlat esetén, vagy a kettõ együtt, esetleg..)
30eft
Szép :) Csinálod a helyet a Ferdinandnak?
valódi szõnyegkárpit, forgó kardán, sok-sok apró szépen kidolgozott részlet, korhû prospektus hozzá!
és mint látható, saját fotók.. :)
szóval élõben lenyûgözõ a verda, egy igazi hajó! :)
szóval élõben lenyûgözõ a verda, egy igazi hajó! :)
srácok, ha már Amerika.. egy ilyen valakinek esetleg?
SunStar Platinum Pontiac Bonneville 1959.
Személyes tapasztalataim/véleményem szerint közel GMP minõségben, gyári dobozában új állapotban. odakünnt már 80-130 euró +posta, ez a szín ritka már. 25ezer ft és én állom a postát ebben az árban.
SunStar Platinum Pontiac Bonneville 1959.
Személyes tapasztalataim/véleményem szerint közel GMP minõségben, gyári dobozában új állapotban. odakünnt már 80-130 euró +posta, ez a szín ritka már. 25ezer ft és én állom a postát ebben az árban.
Csövi!
Ez penge!
Ez penge!