269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #258718 Koszonom Urak! :) -
Voice27 #258717 Szépek ezek az LP670-esek, gratula hozzájuk.
Brutális pofájuk van. :) -
#258716 Nem tudom, de nem rossz darab. A kárpitot majd megnézem. -
-
#258714 Klassz!
De kell majd a hely a többi Lambónak! Szóval ha Kyo - Testarossanak mennie kell, akkor szólj.
-
#258713 Az Italia Spyder milyen? Ebből is kispórolták a kárpitozást? -
#258712 A középsőt bármikor átveszem!
-
#258711 Gratula, jól áll neki a szín! -
#258710 sárga Murci az indexen
csak neked :) -
#258709 nem tudom miért csinálják ezt, ráadásul még a gyári kód is ugyanaz, így esélyed sincs hogy legalább az alapján ellenőrizd hogy mit is rendeltél
mondjuk neked legalább így ugyanolyan minden murci féknyerge, de én komoly sokként éltem meg az aventadornál :(
-
#258708 olcsóbb volt, de nem azért mert nincs teteje -
crosspeet #258707 nálad az a nari Murci, úgy, tető nélkül olcsóbb volt..? -
crosspeet #258706 Köszke! :) Nálad az a kicsi kínai, az a legtutibb! ;)
Jaaa, a féknyereg elvileg sárga az összes netes képen, valszeg, már megint a qrva AA újra gyártott darabja, és módosítottak mint nálad az Aventadornál, hogy a rohadás jöjjön rájuk.. :) Kíváncsi lennék miért.. Lehet a Lambo cég is változtatott közben, vagy mi lehet az oka.. mindegy, nem nagy valami, de csak szebb ha rikít az a szépen kidolgozott nyereg. mármint ha az első kiadású lenne, akkor nekem is rikítana.
;) -
#258705 egy kis Murci kollekció :)
-
#258704 grat az újdonsághoz
nem tudom mire gondolsz... a féknyereg színe? vagy mi a bánat oka? -
crosspeet #258703 ha valaki tud olcsón sárgát, első generációs ezüstkerekűt, ne tartsa magába majd.. sok pénzt persze nem akarok kiadni érte.. :) -
crosspeet #258702 naa, hát én sokat nem válogattam, ugye akinek probléma lesz az egy cigi ára, az most ne nyissa meg.. :)
kipakolóban. :)
-
crosspeet #258701 Mikeman.. mi a hiba szerinted, már megint..? :/
B@ssza meg az Autoart.. (modell hibátlan, más itt a kérdés..) -
crosspeet #258700 Hozzám is beparkolóba egy paripa.. :)
-
crosspeet #258699 Ajajjj.. Ez sem rossz csoportkep.. :) -
#258698 A piros tesó:
-
crosspeet #258697 Ejj.. Gratula, jóféle!! :) -
#258696 Ha egy ilyen lehengerlő műremek a képek tárgya, akkor ez a mennyiség már-már kívánatos :) -
pacalburger2 #258695 napot! előre is elnézést az egy poszton belüli képek számáért, de ez is már egy erősen kiválogatott lista
-
crosspeet #258694 Tatra távosom nekem is volt, ha jól rémlik 3tengelyes! :) állat platós volt, talán sárgában. Aztán Tankunk is volt, meg Puch (Mercedes G) távos is, ha jól rémlik szintén madzagos. :) régi szép idők.. :) -
zsolti65 #258693 Rég volt már.....de asszem műanyag volt,és talán csehszlovák gyártmány....Hmm....ha azok a játékok még meglennének....de hát elenyésztek még akkoriban.....Volt lendkerekes tatra 603-as, a bádog jaguar E-type, a kis régi moszkvics-szerü műanyag lendkerekes,amiből volt rendőrségi-gombostű antennával ,meg mentő nagy vörös kereszt a tetején ,meg tűzoltó-kihúzható létrával....a nagy ormótlan műanyag ikarus 55,csepel nyergesvontató, matchboxok később az NDK utasszállító repülőmakettek,...stb.... -
pacalburger2 #258692 lánctalpas T-55-ös vagy nagyon hasonló tankom nekem is volt, évek óta próbálok vmi infót találni róla de nem járok sikerrel. A legközelebbi infóm ami van róla, hogy szintén az anker gyártott elemes tankokat, viszont az enyém nem elemes volt, hanem amolyan sima játék, viszont FULL FÉM volt (leszámítva a lánctalpat és a kerekeket).
Tehát szinte biztos vagyok benne, hogy ezt nem az anker gyártotta, és emlékeim szerint a nagyszüleim úgy rendelték valahonnan. A doboza elég puritán volt fehér+zölddel egy kép a tankról, ha jól emlékszem. (amolyan autoart-os minimalizmus :D). Azért lehet, hogy mégis volt vmi köze az ankernek a tankhoz, mert az anker tankokon is ugyan olyan kerekek és lánctalpak vannak.
Kb 1:20-1:24 körüli méretarányú lehetett, ami tekintetbe véve a tankok méretét és azt, hogy tényleg full fém volt a játék, azt eredményezte, hogy egy 7-8 éves gyerek számára dög nehéz volt a cucc. Szerintem akkor szerettem bele a fém dolgokba. A lövegtorony tetején volt egy nyílás és az oldalán meg egy rugós mechanika. A nyíláson kb gyufaszál hosszúságú és 3-4 mm átmérőjű gumilövedéket lehetett a tankba tenni, amit a mechanika segítségével ki tudott lőni az ágyúból.
Véletlenül nem ilyen tankod volt?
(u.i. bocsi mindenkitől az offért.) -
#258691 Áááá, köszi, ezzel feloldottad a "félrenézésemet"! -
#258690 Nem a legelső távirányítósom volt, de nekem egy ilyen Nikkoról vannak a legjobb emlékeim:
Nagyjából egyidőben kaptam egy ilyet az akkori általános iskolás haverommal. Az udvaron gyorsan ki is jelöltünk egy versenypályát, de végül nem lett semmi az egészből, mert -gondolom- a két távirányító jele zavarta egymást, az autók meg minimális megmozdulás után csak forgatták a kerekeiket. :))) Régi szép emlékek -
zsolti65 #258689 Bezony, ilyen ez....emlékek...előző évszázad, szocreál, 2.-ft-os savanyúcukor,stb.
Ja,a Fiat-ban az első ülések dőltek.A nagy zöld,asszem sevro impala lehetett,az unokatesómnak volt,de akkor azt hittem nyugati játék.
Sőt,most jut eszembe...volt T55-ös tankom is,ékszíj-szerü fekete gumi lánctalpakkal.Mindíg lejött róla..... -
#258688 Jó, de mennyi a Ferrrrááári? Luigi imád csak Ferrrrááári :-))) -
#258687 Most egy könnycseppet morzsolok el a szemem sarkában. Ezek meg voltak nekem is! Igaz a Wartburg az Honecker Polizei változatban. Ha jól emlékszem fehér zöld színű volt. A motorháztető is nyílt rajta, ott volt a 2D változatú 3 hengeres. A Fiat 124 Dino-t imádtam a nyitható (schiebedach) teteje miatt. De talán még az első ülések is dönthetőek voltak benne. Az igazi luxus a De Tomaso volt. Nagy benga dög, nyíló ajtókkal, csomagtértetővel. De nekem még volt valami nagy zöld amcsi cabrió is. Az is ex NDK-s távirányítós volt. Az azt a geget tudta, hogy amerre kanyarodott, azon az oldalon villogtak a lámpái. Kvázi indexelet. A Wartburggal volt egy "jó" sztorim. 1979-ben 13 évesen, tavasszal rubeolát kaptam. Még suliba nem mehettem, karanténban voltam otthon és tuningolni akartam a Wartburgot. Valahogy az ujjamba fúrodott a kormány bowden horga. Én úgy megijedtem, az átszúrt ujjam látványán, hogy "lemeredtem". Délelőtt 10-től délután 15.-ig ültem és mozdulatlanul bámultam az ujjam. Akkor haza jött fater, és kiszedte a horgot. A mai napig nem feledtem azta napot! -
#258686 Warnyúúúú -
zsolti65 #258685 igen.. :) Az RR flotta régi álom.Most megvan.A többi megy :)
-
#258684 készlet söprés a nem RR részlegen ? :) -
zsolti65 #258683 SALE!!!
Doboz nélküli,de kifogástalan állapotú 1:18-as modellek:
Autoart MAYBACH 57 (gold/brown) 1:18----------15e.- ft.
Minichamps BENTLEY CONTINENTAL FLYING SPUR (dark metallic blue) 1:18---------15e.-ft.
Minichamps ASTON MARTIN DB9 CONVERTIBLE (dark green) 1:18--------5e.-ft.
-
#258682 Jelenleg 421 darab 1/18 - as modellem van. -
pacalburger2 #258681 optimalizálták az energiafelhasználást
ami a mai napig előttem van az a felhasznált műanyag anyaga. Máig nem értem, hogyan lehetett annyira merev (és vékony) matériát választani játékok gyártásához. -
zsolti65 #258680 Még a villanymotor+műanyagdoboz hangjukra is emlékszem..Meg arra hogy a fényszóró valójában fröccsöntött átlátszó műanyag patkószerű forma volt.A patkó két vége ért ki az elejére lámpaként,a közepén,a motorháztető alatt volt egy kis villanykörte,ami átvilágította a motorháztetőt is.
-
pacalburger2 #258679 jujj, nekem ilyen anker wartburgom rendőrségi változatban volt. Imádtam. Emlékszem, hogy az akkori elemes játékok jobbára csak céltalanul mentek egy egyszerű mechanikának köszönhetően és a teljes "funkcionalitás" ebben ki is merült. A rendőr wartburgban viszont volt duda, villogott a tetején a megkülönböztető jelzés, fel lehetett kapcsolni az első lámpákat is. Mondhatni full extra. Volt még mercedes g terepjáróm is ettől a gyártótól, az talán egy hajszállal szebben volt kidolgozva, viszont kevesebb extrát pakoltak bele.