269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#259038 és ez szép?
merthogy engem egy '90-es évek beli koncepcióautóra emlékeztet......
-
crosspeet #259037 Csodàlatos .. -
dinoenzo #259036 Napot!
Itt a Ferrari Szerdzsó!
[/IMG]
és nem lila :) -
pacalburger2 #259035 üde színfoltja lenne a modell autóknak. Van egy szegmens - pont amit említettél - amelyre valahogy egy gyártó sem gondol. Paradox módon hamarabb láttuk szoci autók egész sorát viszonylag szépen kivitelezve, kitűnő ár/érték aránybán... Nem mondom, hogy biztos vásárló lennék, de engem pl egy Daewoo FSO pickup, Suzuki Baleno vagy a régi "miautónk" érdekelnének nagyon. -
#259034 Off: Ez az idei Kia Optima. Elfogadnám 1/1-ben, főleg a 273LE-s turbómotorral :)
-
#259033 Köszi, újabban nagyon profik a koreai kicsikocsik, bár én szívesen látnám modellben a régebbi típusokat is mint pl az első Kia Rio vagy a Daewoo Leganza. Bár lehet páran falnak mennék ha ilyen szépségeket mutagtnék errefelé :DDD -
crosspeet #259032 Köszönöm! :)
Idén ennyi, asszem.. Bár még rezeg a léc egy ikonikus darabnál, bevallom. :)
De az lehet már csak a jövő év... -
pacalburger2 #259031 Szép autó, ezek az új Hyundai-ok nagyon bejövősek. Pont ma reggel láttam egy képet egy jövőbeli Hyundai kiskocsiról a totalcar-on, odab*** az is.
(Mindig elcsodálkozom a képeiden, hogy Neked elég 2 képet csinálnod és tökéletesen kivehető az autó minden részlete. Nekem ehhez legalább 8 képre lenne szükségem.) -
pacalburger2 #259030
"Kedves Télapó, tavaly nem kaptam meg tőled a Ferrari-t, ha jót akarsz idén hozzd el a Porsche-t"
Csinos a Lambo is. -
crosspeet #259029 Köszönöm! ;) -
crosspeet #259028 Valahogy olyan egyszerűbbnek tűnt a fekete kerekűim után, meg ugye nálad is nem a zölded néztem inkább, hanem a china editionod jobban vonzotta a szemem, vagy a fehéred na.. Oldalablak minusz, a többi meg plusz! ;) de most ilyen pozitiv csalódásos vok, az F430 is derüsebbnek tűnt így 2-3 év távlatából. :) hnap valszeg otthon vok nappal, ha nagyon uncsiznál.. Bár a kék rs nincs még otthon.. -
#259027 grat a géphez
nem boxer meg nem is faros de azért elmegy :)))))
amúgy meg mi benne a p. csalódás, nálam már láthattál ilyet ;) -
crosspeet #259026 Napot! 6nap alatt ez a harmadik pakkom! :)
Igaz, csere utjan, de szinten nagy meglepi es pozitiv csalodas.. Azt hittem h ez eleg korai AA Murci, de egesz penge! Rosszabbra szamitottam, de elegge ott van! Negyedik AA Murci a garagemban. :)
-
#259025 Jó kép lett, ügyes vagy! Ha ezt BMW Fan látná...;) -
#259024 A Mythos tök jól néz ki, nekem valahogy mindig a BMW Nazca jut rólaeszembe :) -
#259023 Ez igen, nem semmi! És a számozás is nagyon korrekt. Ilyenkor sajnálom, hogy a limitált szériákat kiadó 1/43-as gyártók (pl Minichamps) nem számoznak rendesen, csak odaírják hogy 1 az x-ből. -
#259022 Napot!
-
#259021 Remek, köszönöm :) -
crosspeet #259020 Szerintem kene, csak most ez nem a lencson pihen nalam otthon, hanem itthon a paromnal.. De ha a Franklin fele jarsz ..... ;)
Vagy kari utan.. -
crosspeet #259019 Koszonom! Nagyon korrekt sulyos darab, pl gyonyoru a felni kidolgozas, ez a masodik GtSpirit-em 1:18-ban (+3 1:12 marmint ami a GtSpiritem illeti), a 991 Turbo S-em sem kutya, azt sajna meg ennyire sem fotoztam le, de gyonyoru mindketto! Szepek toluk az 1:12-esek is, de valahogy ez a "minibb" kategoria csak jobban bejon. -
#259018 gratulálok, szép modell
de nem kéne nekem is -csak a biztonság kedvéért- leellenőrizni?? -
autoart8 #259017 Gyönyörű! Grat hozzá! ;) -
crosspeet #259016
Napos időt urak! :)
Ismetelten csomag jott, annyi kulonbseggel, hogy vissza is csomiztam, amolyan minoseg ellenorzes celjabol fotoztam, legalabbis ezt adtam be a kedvesemnek.. :) kari ajandek tole, de ugye le kellett csekkoljam.. ;)
013/999 :) szerencses sorsszam lehet :)
Beautifull!
-
Voice27 #259015 Nyugodtan rendelj.
Kapsz hozzá követési számot, tehát ajánlottan adják fel, a legtöbb esetben törékeny csomagként.
-
#259014 Sziasztok!
Ha rendelnék egy darab 1:18-ast pl MCW-ről, mennyire sanszos, hogy a hazai posta esetleg megszopat? Anno ebay-ezésnél volt, hogy eltűnt 1-2 telefon, és egyéb apróság országhatáron belül, így picit paranoid lettem. Mégse 1000 pénzről van szó :) -
#259013 Az a $142 tényleg annyi. Lehet, hogy csak a kereskedő akar nagyot szakítani, mert még az USA-ban is elég ritka a HW E LaFerrari, de itt a karácsony. Aztán majd visszateszik $99-re (~80€, 25eFt), ahogy szokták. -
#259012 Igen, tökéletesen igazad van. Ezt ide nem írtam, elfelejtettem. Ez kellene, hogy legyen a következő lépés a programmal kapcsolatban, hogy valami fórummal összelegyen hangolva és a megosztások működjenek. A program írójával beszéltem erről anno, elvi lehetőség meg van rá. Sőt, tulajdonképpen az érmes változatban működik is. A menüpontok valamelyikében van is lehetőséged a regisztráció utáni megosztásra. Az a szépség hibája, hogy ez a megosztás, most egy érmes közösségi oldalon működik. Ott valymi keveset érdekli a többi gyűjtőt, a mi hobbink.
Szóval szerintem sem ez a végső cél és nem mondhatjuk, hogy kész, hátradőlhetünk. Egyenlőre a nyilvántartás részt tudjuk kiaknázni. Ha van több visszajelzés, akár erről a megoszthatóságról, akár egyébről, továbbítom az illetőnek. De szerintem ez ünnepek után lesz. Addig is, "kínozzátok" a programot. -
#259011 Végigfutottam a leírásodat (és annak idején, az első ajánláskor a szoftvert is), és a tudása káprázatos, de van vele egy apró problémám.
A Gyűjtő - nekem úgy tűnik - ritkán gyűjt csak saját magának. A tulajdonjog persze azé, aki megveszi, de a gyűjtők órákig képesek a börzén egy asztalnál letáborozni és dumálni a szerzeményekről, vagy fórumokban és közösségi portálokon tárgyalják meg a legújabb fogást, az elvakultabbja meg saját blogot vezet, és ott írja ki magából (másoknak) a tapasztalatait. Van, akik együtt örülnek a másik új darabjának (mint én), mások versengenek, hogy kié nagyobb (az enyém), vagy hogy kinek van valamiből a legkisebb (nem nekem) :-)
Ez a szoftver pedig offline. Nyilvántartása tök jó, megosztásra nem annyira. -
#259010 Sziasztok!
Na most lehet, hogy népharagot zúdítok magamra... Sajnálom, de csak így tudom megosztani.
Na szóval, valamikor augusztusban firkálgattam én ilyen-olyan gyűjtemény kezelő programokról. Zöme fizetős, vagy egyéb módon keseríti meg a gyűjtők életét. Véletlenül találtam egy numizmatikus oldalon egy jó pofa kis programot. Ami egész használható, ingyenes és magyar! A program, "szülőatyja" nagyon pozitívan állt a kérésemhez és valamelyest autómodellesek szájaízének megfelelően átalakította az amúgy éremgyűjtőknek szánt programját. Immáron "hivatalosan" is elérhető az "Autómodelles" gyűjtemény kezelő. Akit érdekel, innen töltheti le a programot: MyCollection gyűjteménykezelő
Itt a menüpontban megtaláljátok a nekünk szóló letöltési lehetőséget. Ingyenes, nem kér regisztrációt. Próbáljátok ki. Szerintem jó, ügyes. Írtam egy kicsit bővebb tájékoztatót is róla, azt itt olvashatjátok: MyCollector program ismertető.
Szívesen venném én is és a program "szülője" is az építő jellegű hozzászólásokat. -
crosspeet #259009 Igen, az elobbi amit irtal kicsit sok lett volna, es igy sem keves sajnos.. -
crosspeet #259008 Koszi! Tisztesseges, ahhoz kepest h sima hw! De nem viccelek, ez jobb mint a par evvel ezelottim!!! -
crosspeet #259007 Koszonom! :) -
#259006 Na akkor LaFerrari árak, ahogy én tudom:
1/18 Elite: 99€
1/18 Fapad: 49€
1/24 Fapad: 19€
1/43 Elite: 49€
Azért ez a 99€ egy fokkal szimpatikusabb, mint az amerikai 142$ (~115€) + költségek. És fura, mert az Amcsiknál olcsóbbak szoktak lenni a modellek, mint itt.
Utoljára szerkesztette: 355, 2014.12.07. 19:30:32 -
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2014/12/07/tobb_milliard_forintnyi_klasszikus_auto_pusztult_egy_francia_farmon/ -
#259004 Szép kis pakk, nekem a Clio jön be a legjobban. -
#259003 Ma volt börze. Nem volt rossz, de nem döntöttem csúcsot. Pár dolog elkelt, ezek pedig hozzám kerültek: 750 Monza, 500 TR, 375 F1, Mythos, 312 B, 360 Challenge. A Mythos eladó. És számomra aránytalanul előnyös ajánlat esetén a 360 Ch is :-)
-
#259002 Szép szerzemény korrekt modell, gratula hozzá! -
#259001 Napot!
-
Voice27 #259000 Grat hozzá, jó állású modell.
A régebbi kiadású sima HW-ket még tisztességesen megcsinálták.
Ha ezt az F430-ast mostanában adták volna ki, műanyag ajtajai lennének.
A "csomagtér" fedele is műanyag lenne, és valszeg a tárcsafék pirosra festésével se bajlódtak volna.
Az ajtó illesztése is nagyon komoly... -
#258999 talán jobb is hogy búcsúzunk a gyártótól
de lehet pont ezért ekkora az ár is, a leköszönés miatt óriási az érdeklődés a gyártó iránt és persze az utolsó portékáikra is, mindenki fél hogy mit tud majd felmutatni a trónörökös
személy szerint arra számítok hogy a régebbi modelljeik ára is merdeken fog emelkedni .... sajna
Utoljára szerkesztette: mikeman, 2014.12.06. 19:26:01