269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • bulba
    J-Collection gyártotta jó ár-érték arányban, de nem tudom mennyire kapható még. Én az elején lecsaptam egy pirosra aztán kiadták sárgában is. Az Automodellszalonban volt, sokat vaciláltam, hogy inkább azt veszem a pirosat meg eladom, de végül maradt a piros. Hogy meg van-e még nekik a sárga, nem tudom, modelissimon viszont felbukkant egy fekete.
    Elég jól sikerült koncepció, egyedül a műszerfal amit kicsit elszúrtak, illetve az első hűtőrácsba és az oldalablakok illesztésébe lehet belekötni. Az én példányomon az egyik gumi sincs tökéletesen rajta a felnin.

• mikeman
    fasza a rendszer :((
    mikor felraktam még láttam, de most én se látom
  • mikeman
    és akkor ruccanjunk át az újvilágba de ott is az autózás hőskorába

• crosspeet
    Nem látom! :/
  • mikeman
    na de hogy ne csak egymás baszogatása legyen a téma
    legyen néhány fain gép is
    nem mai darabok, de szerintem még sokáig a toppon lesznek

• mikeman
    thx
    ma is tanultam valami hasznosat
  • mikeman

gyorsan sorold fel a szlovák királyokat de nem ér sokat gondolkozni rajta
  • mikeman
    na ez már valami, ez nagyon penge gyűjti
    mondjuk nem tudom hogy a Royale tényleg ennyivel nagyobb volt mindennél, de így elég brutális a megjelenése, méltó a nevére :)
  • crosspeet
    Detto. Kevesen vagyunk modellesek, h kulon legyen minden szabdalva mint odaat.. Jobb ez igy. Nagyon ritkan atnezek de csak beleolvasgatok, 6havonta.. Halott full. Penzt tettem volna ra h off lesz, kissrac nyitotta topic. Mar lehet nem is gyujt.
    Mas..: 1:43 Swift Sport nem a legujjabb mostani facelift.. Nincs sehol korrekt jo minosegben, nem tudod??
  • bulba
    Én legutóbb kicsivel a megalakulása után néztem rá a másik fórumra, akkor nagyon pörgött, viszont a struktúrája már akkor sem tetszett. Gyakorlatilag minden kategóriának külön topicja és altopicja volt, teljesen szeparáltan futottak egymástól a beszélgetések. Az itteni "mindent egybe" koncepció nekem jobban bejön, igaz egy bizonyos mennyiség felett már káoszos lenne. Az sg másik nagy előnye szerintem, hogy ez a modellautós topic csak egy kis szelete az egész oldalnak. Eredetileg én is más miatt olvastam az sg-t, eleinte csak be-be nézegettem ide is és megtetszett a dolog, aztán elkezdtem gyűjtögetni... Egy csak a modellekkel foglalkozó weboldalon egy ilyen "beszálló" fel sem merül.
  • bulba
    Napot!

• crosspeet
    Pont ugy nezel ki, mint akinek az egesz eletet tonkretettek.. ;)
    Kicsufoltak v mifene..? ;)))
  • crosspeet
    Hogy torolhetnek egy ilyen arcot, hulye vagy? ;)
  • crosspeet
    Reggelt! Tee, ezek egy meretaranyok lennenek?? Penge Bugatti, respect
  • schumimodells
    Kiderül.
  • schumimodells
    Szerdán nyílik a Nürnberg modell kiállítás, ott minden kimerült.
  • dinoenzo
    Neked legalább van humorérzéked :) !!!
  • dinoenzo
    134.450 euró ......szorozva 320 FT = :) ...................................2015 márciusban kezdik el csak a Merci GT S-t nyomatni a Merci szalonokba...................vajon honnan futotta erre a kedves északi tesónknak ?!?!?!

Vicc
  • dinoenzo
    Tessék!!!

Pörögjön a fórum egy kicsit!!!

Nem szabad ellenségeskedni..............meg senki sem tehet arról,hogy ki hova született!
    BÉKE!

Legyen egy kis 1:18-as modell is az afterban itt az SGÉN :

Nem Ferrari.....................mert ha Ferkát merek berakni ide az szar.......

Bugatti

[/IMG]

[/IMG]

• dinoenzo
    BIG LÁJK :)

[/IMG]
  • dinoenzo
    Hogy rólam hogyan vélekednek Ausztriában..................kb. úgy mint a SZLOVÁKOK a szlovákiai Magyarokról :)

Egy rabszolga vagyok itt,és egy senkiházi auszlender ungárise kellner....................de nem érdekel,mert elviszem a 2000 euróját havonta :)
  • dinoenzo
    Veled meg még számolok !

Te is törölni fogsz,mint a DACI íszkósz kompani & harmoni mester a fészről?!?!?!
  • dinoenzo
    Neked kedves Kántorati itt ezen a fórumon mennyi hozzászolásod volt?!

Milyen képeket közöltél itt?!
    Mit kommenteltél itt?

Inkább képeket rakjál be a csoda fehér Ferrari gyűjteményedről,mint hogy engem fikázol!
    Az intelligencia szinted meg ha magasabb lenne ,akkor megértetted volna egyből,hogy a kokotot a magyarok a szlovákokra mondják!
    Nem téged fikáztalak...................de ha te szlováknak vallod magadat,és nem magyarnak,akkor meg légyszí tótúl gépelj itt,és ne MAGYARÚL!!!

• dinoenzo
    mert itthon nincs is mit mondani :)

..............................dobozokat gyűjtenek sokan,és nem modelleket.............................még vitrinre se futja : )
  • dinoenzo
    Más korosztály vagyunk :)

.........................te is olyan vagy kb. mint a LAPDACS kollégád ...................a bukott Ferrari pápa :D
  • dinoenzo
    Nyers vagyok mint a krumpli :)

WEED..................meg a BMW-fan uralkodása ami itt volt anno......................................... érzem a szagodat........................megint ittál ..............részeg vagyok......................más fikjázásánál stb.................nem hiányzik szerintem senkinek ................... azért én egy kicsit más vagyok szerintem itt a fórumon :)

A másik meg az....................................... hogy én modelleket gyűjtök,és nem dobozokat mint sok más társunk itt............................és azért elég jelentős a gyűjteményem szerintem
  • dinoenzo
    Te kedves Kántorati MAGYAR vagy ,és nem szlovák.......................én is öregebb vagyok Szlovákiánál.....................a Szlovák himnusz meg egy magyar régi népdal................a Szlovák zászló is a MAGYAR zászló koppintása :)

Bratyiszlava olyan nem létezik..............mert az POZSONY ....................ősi MAGYAR koronázási város!!!!

Ez egész életemet tönkre tették a Szlovák munkatársak..............................így sokra nem tartom őket!

Sajnálom,ha bárkit is megsértettem egy kokot jelzővel.............................én a SZLOVÁKOKAT hívom KOKOTNAK.........................nem a szlovákiai magyarokat!!!!!

• dinoenzo
    A kokot az szlovák nyelven kukit jelent :)
  • dinoenzo
    A kokot az szlovák nyelven kukit jelent :)
  • crosspeet
    Tenni kell erte h jobb legyen a legkor! Beerkezo v uj megjeleno modellt feltenni pl stb.. Sajna joval tobben csak olvassak ezt a forumot is, mint ahanyan irunk ide.. Szoval csak batran!
  • crosspeet
    Auszzriaban..??? Meg Magyarban is ketseges az eppelmelyusege! :)
    Nehanyan atmentek mas forumra, ami aztan szepen be is halt.. :) boritekoltam volna mar akkor h max 1-2 ev..
    Ez meg mindig jobban megy. Vagyis megyeget..
  • kantorati
    Teljesen egyetértek veled. Ezt már nem hagyhattam szó nélkül. Az írásain meg egyébként mindig jókat derülök. Kommentelni sincs őket értelme. Kár hogy elkoptak a fórumról az igazi, régi modelgyűjtők, vagy legalábbis egyre ritkábban találkozom hozzászólásaitokkal. Régebben más volt itt a légkör.
  • Hornando
    Dinoenzo egyre bántóbb és cinikusabb, nyilván idehaza sem nézik ezt sokan jó szemmel. Engem kimondottan bosszant a pökhendi, másokat kiosztó, degradáló stílusa. Picivel több intelligenciával is lehetne ám fórumozni, no meg modellt gyűjteni...
  • kantorati
    Ha minden igaz akkor kedves " Dinoenzo" a szlovákokat illeti beteg "kokot" jelzovel, ami magyar fordításban egyszeruen " f.szt" jelent. Mivel jómagam is szlovákiai magyar vagyok, megvolt a véleményem kedves gyujtotársunkról. Vajon róla hogyan vélekedhetnek Ausztriában...?
  • Missa
    Na! Tudsz valamit? Vagy már vettél is egyet?
  • schumimodells
    Szerdán mindenre fény derül.
  • Missa
    Valami tisztességes képet is közölhetnénekmár a modellekről, nem a dobozokról, meg az 1/24-es játékautókról...
  • Missa
    Úgy tudom már egyre kevesebben használják nálunk ezt a kifejezést. Amúgy 2 t-vel írják, kokott. Ha jól emlékszem francia eredetű szó, prostituált, örömlány, éjszakai pillangó a hivatalos megnevezése.
    Magyarul egyszerűen kurva.
  • schumimodells
    Race&Play
  • bulba
    Ijj ennek az AMGH GT-nek cefetjól eltalálták az arányait!