269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • crosspeet
    Az új Welly-k azért már egész jók, ez a bogár pl már nem marad el egy Minichampstől! Bburago az játék ugye, a Maisto meg egy jobb-féle játék. Mindent elárul az illesztésekről, hogy ez már szerszámmal nyitható, és mégsem ér össze sehol. Látni kell egy ilyen új generációs Wellyt.. De szerintem jó irányban küzd! Ott van ugye az FX kategóriája, az már kárpitozott pl..
  • crosspeet
    amúgy tényleg jól áll neki a sárga szín (is) . Sosem szabad tökéletességet látni egy modellben, mert olyan nincs.. bár itt messzebb kell állni, és akkor már dombon a tanya. ;)
  • schumimodells
    Hétfőn érkezik.
    Mercedes 300 CE Cabriolet - Norev 1/18
  • spyderco69
    Ok köszi :)A Laferrarival szerencsém volt, mint árban, mint pedig minőségben ( a hagyományos HWE szintjén persze! ).A 458 Spec -en a féknyereg ilyen, nem törött le semmi.Próbáltam leszedni a hátsó kerekeket, de nem megy.Feszegetni pedig nem akarom.
    Mindegy, ott áll a vitrinben mementóul..., hogy hogy jutottak ilyen mélyre.
  • spyderco69
    Szerintem 170-180,- € lesz a Huracan

74601 LAMBORGHINI HURACÁN LP610-4 (ROSSO MARS/RED METALLIC) 2014
    74602 LAMBORGHINI HURACÁN LP610-4 (BIANCO ICARUS/WHITE METALLIC) 2014
    74603 LAMBORGHINI HURACÁN LP610-4 (ARANCIO BOREALIS/ORANGE PEARL METALLIC) 2014
    74604 LAMBORGHINI HURACÁN LP610-4 (GIALLO MIDAS/YELLOW PEARL METALLIC) 2014
    74605 LAMBORGHINI HURACÁN LP610-4 (VERDE MANTIS/GREEN PEARL METALLIC) 2014
    74606 LAMBORGHINI HURACÁN LP610-04 (GRIGIO LYNX/GREY METALLIC) 2014
  • Chevys Zsolti #259837
    Finnyás vagyok. Nálam Maisto, Burago, Welly egy kaptafa. Valójában nyilván nem, de ha létezik igényesebb gyártótól, akkor inkább választom azt, még ha drágább is. Kivétel pl. Welly 504, vagy Ricko Punto II. Megvettem, mert nincs kilátásban jobb minőségű...
  • mikeman
    és még ráadásul resin is !!!!!!!
    fura de nekem is az jutott eszembe legelőször hogy sz...janak le, köcsög banda
    marad az AA, bár az is egyre magasabb ársávba kúszik, de legalább magas minőségű szép darabok
  • Chevys Zsolti #259835
    Köszi! Remélhetőleg az lesz a középút a Burago és a megfizethetetlen között...
  • spyderco69
    Hello!Az AutoArt idén kihozza a Huracant!
  • crosspeet
    Köszönöm! Igen, nálad láttam a múltkor a 348-ast, és ha nem látom meg nálad, akkor nem is kezdek gondolkodni rajta hogy beszerezzem-e, mert kissé érdektelennek tűnt számomra. Egészen addig, míg meg nem láttam a polcodon. Szóval Te vagy a hibás ebben a beszerzésben! ;) De nem bántam meg, élőben nagyon pofás darab. És olcsóbb ugyebár már ez sem lesz..
  • crosspeet
    Bár az Elite F355 jól sikerült, igen jól szerintem, mondom úgy hogy vidéki lévén Kyosho-t még nem láttam, de vajon az Elite Spider melyik szerelősorról jöhetett le..? veszélyes így a rendelése ...
  • Chevys Zsolti #259831
    Igazad van. Egyébként sem egy olcsó hobbi, de ilyen árak mellett... :-(
  • crosspeet
    ez már cink... ezzel nem csak a Ferrarinak tettek alá, sőt, ezzel saját maguk ássák a sírukat. Így már nem lesz több vevőjük a jövőben, még ha nem Ferrari, akkor sem. Nekem ez a 348 tb jött tegnap, gyönyörű hibátlan állapot, kárpit és a többi. Ez modell. Még a ferrari 458 Gt2 is tökéletes szerintem, talán majdhogynem utolsóként a soron.. akkor ha már sikerült 458-as jól csinálni, akkor most... ??
    Gyűjtők szemében lehúzhatják a rolót..
    Amúgy mutatósak lennének ezek a Ferrarik sárgában. messziről. hátsó futóművet közös tengelye lévén, összébb tudod nyomni, ha nem megy, először húzd szét, és utánna kis kenőanyaggal jobban is összemegy az majd. Csak vigyázz a féknyereg/tárcsa párosra, nem tudom hogy van odabiggyesztve. tükörnél matt fekete festék pötty és kész.. de az a hátsó féknyereg, az törött..??? Ha meg van minden darabja, talán össze tudod rakni, talán..
    Utoljára szerkesztette: crosspeet, 2015.02.14. 10:11:43
  • crosspeet
    háhááá.. XD Láttam ezt a Kyo 1:18-as 500 eurós árat, azt hittem elírás! Most csúnya és alpári leszek..: annyiért le is szophat a dicső nagy és magasztos kyosho, csupa kis betűvel! Ez már nem a vicc kategória, ez már arcon köpése a relatíve "normál" keresetű modellgyüjtőknek.
    Utoljára szerkesztette: crosspeet, 2015.02.14. 10:04:06
  • BMW M5
  • Chevys Zsolti #259827
    Sziasztok! Régóta várok egy megfizethető, szép Huracan-ra. Az MR kb.400 EUR-s árát soknak tartottam, bár a modell valóban gyönyörű. Örültem, hogy Nürnbergben a Kyosho álllított ki. Már kapható is! 500 EUR. :-((( Van valami infótok arról, hogy várható-e nem Burago minőségben, normális áron Huracan?
  • mikeman
    grat a jövevényekhez
    most írhatnám a szokásos szövegem: megnézném élőben! :) de hát a 348 már megvan megaztán az nem is a legizgalmasabb Ferrari típus, a bogár meg nem izgat fel
    de a többi mostanság érkezett dolgod viszont igen, úgyhogy csak érik a látogatásom azért :))))
  • spyderco69
    Sajnos ezek màr rizikós vételek.Senki se tudja, milyen állaptban van a lezàrt dobozban.Én a Little Bolide-től rendeltem Franciából, ott volt a legjobb áron.Ja nem írtam, hogy bontott volt, meg nem voltak rajta a műanyag csíkok se...és megírtam nekik ezt meg hogy milyen szar a kivitel és visszaküldtek 40,- €-t.De még így is rossz....
    Főleg, hogy 2 hete jött meg a 250 LM és a Mondial, azok meg tökèletes, hibátlan állapotban.
  • Missa
    Szomorú. Olvastam spyderco hozzászólását is, de a FB-on is számtalan post van a LaFerrari-458Speciale hibákról.
    Őszintén, az utolsó kiadású modelljeikből nekem leginkább a 458 Speciale és a F355 Spyder érdekelt volna. Ezek után erősen meggondolandó...
    Hülye egy üzletpolitika ez a részükről. Azért még gyártják a filmes gépeket is. Azokra sem vet ez jó fényt...
  • Gallardo007
    Látszik, hogy össze lett csapva a LaFerrari és ez is, már nem érdekük, hogy elégedett vevőjük legyen a jövőben.

• spyderco69
    Sziasztok!Hozzám is megérkezett a várva vàrt HWE 458 Speciale sárgában.Mint ahogy korábban írtam, nagyon tré lett az utolsó szériák minősége!Hát sajnos bejött ...ennyire szar minősèget már rég láttam ennyi pénzért.A laferrari utàn szàmítottam rá, hogy drágább lesz, ami be is jött.De nézzük.A sárgát választottam, mert az jött be a legjobban, élőben az a legszebb szerintem vagy a piros arany felnikkel, de az ugybár csak a matt feketéhez van.
    A legrondább része az a hátsó kerék.Iszonyatosan nagy a hely, ráadásul a fekete felni mintha összeolvadna a gumival...a tengely a legdurvàbb.Lehet tologatni jobbra meg balra, valahol mindíg kilóg...elöl meg mintha rövid lenne.Felcserélték volna?
    A motorháztető sérülés okozása nélkül nem nyitható, alig van hézag.A fekete csík matrica elég búcsus...A jobb oldali visszapillantórögzítést pedig összekenték sàrga festékkel és pár helyen épp hogy láthatóan, de lepattogzott a festék.A kipufogóvég meg eltérő hosszúságu.
    Szomorú vagyok...nagyon.Nem gondoltam volna, hogy tényleg ennyire beleszarnak a Mattelnél.
    De itt vannak a képek.

• Gallardo007

• crosspeet
    mindig röhögök magamban, amikor írjátok a hwe drótos lefogatását, bontottam már én is párat, nem volt nagy para, de ez a 348 bakkerrrr.. mintha ezen múlt volna az életük a kínai nagy falat megtartaná, olyan anyagot használtak az én modellemnél! Kerítést nem csinálnak ilyen drótból.. XD De a modell, az ott van, kellett ez a gyűjtimbe! Szép. Persze a Bogár is. Welly sokat tanult, ez már nem a játék kategória, viszont az ára az igen! Ezt szeretem. ;)
  • crosspeet
    Valami elindult nálam Ferrari-fronton is, "úton" még két ikonikus darab... ;)
  • crosspeet
    Napos 7végét az Uraknak!
    Ezúton szeretnék gratulálni az új gépekhez, jelentem, hozzám is beparkolt két jövevény! :) A 348-ason sokat filóztam, de így élőben azt kell hogy mondjam, igen korrekt darab, a bogár meg tökéletes szín-, és évjárat összeállítású, faltdach tetős, csak Porsche előd ugye, muszály volt.. :) Ha igaziban parkolhatna hozzám a garázsba, akkor ilyet szeretnék.
    A Welly adott a dobozba nyitogató pálcát is, elindult valami a Welly háza táján.. :)

• Missa
    Sziasztok!
    Nem nagyon szoktam itt hirdetni, most megszakítanám a hagyományaimat.
    Eladnám, két, fölöslegessé vált "vasamat"
    Norev - Citroen SM 1:18.
    Sajnos hiányzik a külső tükre. Volt idő amikor nem én töröltem a port.... Sajnos a doboza sincs meg.

Több kép itt található róla: Norev Citroen Mielőtt valaki megjegyezné, hogy nincs kipufogó a képeken, jelzem, hogy van!
    A másik modell a HW Elite - Ferrari 365 GTB/4 Daytona - 60th Annyversary kivitel lenne. Az a "mikulás csomag" színű.

HWE Ferrari 365 Daytona
    Ez sem teljesen ép. A két hátsó kis oldalablak kerete fotómaratott fólia. Én már több Elite modellel jártam úgy, hogy elengedte a ragasztás ezt a fóliát. Ezen is. Meg van, nem hiányzik, de nekem nincs türelmem már leszedni, és szépen visszaragasztani. A doboza, az összes Annyversary-s biz-basszal együtt meg van
    Szóval olyan 10-10ezer Ft-ért eladnám, olyannak aki lát benne fantáziát.
  • 355
    Ye goode olde times, amikor még nem volt minden Porsche tök egyforma :-)

• 355
    'reggelt!

Tegnap a vörös Piaggio mellé szereztem még egy offot: 1/18 Maisto 1972 Vespa Rally (Regio Játék, kb. 1.100Ft). Kap majd egy-két szolid Ferrari feliratot vagy SF pajzsot, aztán mehet a vitrinbe a '70-es évek környékére, mondjuk a Daytonák mellé.

• bupsam
    Sziasztok!
    A Kobayashi-féle Sauber elkelt, a többiek még mevannak:

Mark Webber 2011 1:32 - Burago -> 2500 FT

Mark Webber 2006 1:24 Hot Wheels -> 8000 FT

J. P. Montoya 2002 1:43 Minichamps -> 4000 FT

F. Massa Bahrein 2010 1:43 Hot Wheels -> 6000 FT (Bontatlan, eredeti gyári leragasztással.)

Bővebben: http://olx.hu/hirdetesek/hirdeto/wSvw/
  • bulba
    WOW ez igen, erre nincsenek is igazán szavaim. Ha tudtam volna a létezéséről, akkor se fogadtam volna, hogy eljut hozzánk is....dehát a modern logiszika és az internet.
  • chilisos
    meg ezeket

• chilisos
    Ezeket még annyi értelme sincs nyithatatlannak megcsinálni 1:18-ban, mint az LM002-t, szánalmas...

• crosspeet
    Jogos! Egy ekkora dogot kinyitna az ember, meg nyomkodni a hosszuutas futomuvet meg miegymas..
  • mikeman
    úgy tudom a TRL márka mellkhajtása

amúgy meg milyen dolog már hogy ezt a nagy dög terepgépet resin-ként csinálták meg??? pedig milyen jó lenne ha le(fel?)hajthatós lenne a motorháztető és meg lehetne lesni a nagy dög V12-es LAmbo motort
    ha így lenne tán még meg is venném a többi Lambo mellé, pedig terepjárókat egyáltalán nem gyűjtök , de így aligha
  • BMW M5
    Egy ujabb magyar gyártású modell parkolt be hozzám 1:43-ban . Ez egy kolumbiai sorozatban lévő Chevrolet Swift 1.3 Sedan de majd teszek róla , hogy nem sokára ( átmatricázás ) Suzuki Swift legyen

• BMW M5
    A CMF modellgyártóról mit lehet tudni ? Ez valami új cég vagy egy nagyobb modellgyártó mellékága ? Ezen modell miatt kérdezem :
    Lambo LM 002

Egyébként az MCW-n kb .100 Euróval olcsóbb :
    Lambo LM 002

Utoljára szerkesztette: BMW M5, 2015.02.11. 18:26:15
  • Angelghost
    Simán hozza HW Elite minőséget, a festése minősége jó, a szín miatt szerintem az első teli rácsok nem rontanak a modell összképén. Ez az első Norevem amit valószínűleg meg is tartok még egy darabig. Ha többi Norev árat nézem 50-60 EU ez 90 EUR akkor egy kicsit sok... viszont ha másik oldalról nézem, hogy AA vagy Elite Kyosho akkor jó vétel volt ezért a pénzért.
  • Angelghost
    Az SLS orra a szélvédőig rendben volt minden irányból, utána viszont soha nem tetszett igazán az SLS, a ha szélvédő szöge egy kicsit laposabb lenne akkor lenne akkor még szebb lett volna a GT.
  • Missa
    Az lehet, de az "örökségről" most le kell mondanod. Qrva jól érzem magam.

Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.02.10. 22:13:19
  • crosspeet
    Ezt megörökölném szivesen.. Grat! :)