269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
#260162 Jahh, még egy hír: meg fog jelenni műgyantából a Ferrari 250 SWB Sperimentale, ami kb. a 250 SWB tesztautója. Ha érdekel valakit, jelezze. Kevés lesz belőle, és kb. 300-340€ lesz az ára (tipp, még nem tudom).
Lehet, hogy kijön majd kékben is:
-
#260161 A nap ajánlata: BBR 512 BB LM #00 Copa Oro az ebay-en egy olasz csókától 56eFt. Mondom ÖTVENHATEZER!!! A legközelebbi ajánlat 95e körül van, de árulják 120-ért is, és tényleg ennyit ér, kitűnő minőségű modell. Nem licitál rá senki, sz'tem hülye címen hirdette meg. -
#260160 A nagyobbik gyermetegemnek (8+) van pár 1/43-as Bb Ferrarija. A kasztni egész pontos, a fényezés néhol meglepően jó (pl. 599 GTO gyöngyáz vörös), de a kerekek olyanok (vagy gyengébbek), mint a Matchboxokon, vagy a Hot Wheels kisautókon.
Sz'tem is normális játékautók, de nem gyűjtői darabok. De erről Gergő fiamnak ne szóljatok, még nem hallott a 200+ eurós BBR 1/43-akról :-) -
#260159 Na, ez akkor jó jel! -
crosspeet #260158 Napot! Láttam ma a Müllerben 1:43-as Bubu Ferkát. Nem mondom h Kyosho minőség, de sokkal pengebb mint eddig, pedig ez a play kategóriás volt, talán 458 speciale lehetett v Lalaferka..?! Nem volt rossz, fejlodgetnek.. -
spyderco69 #260157 Egy német oldalon már elő lehet rendelni a 458 Spec 1/18 Signature-t!60,- € ... Na erre kivàncsi leszek
Utoljára szerkesztette: spyderco69, 2015.04.24. 20:17:23 -
#260156 Várom a megjelenését. Kíváncsi vagyok a "kézzelfogható" minőségre. A képek engem nem igazán győztek meg, hogy a Signature eléri a HWE jobban sikerült modelljeinek a színvonalát. Aztán az áruk is nagyon érdekel majd. Szóval, nem is tudom... Nekem a HWE California kivitelezése még mindig jobban tetszik mint a BB Signature változat (jó, tudom, nem ugyan arról a típusról van szó, a modell kivitelére gondoltam). Valahogy a HWE "finomabban" kivitelezett. Vagy ahogy az írásban is van, A BB-n vastag a festés. Lehet, hogy itt van a lényeg. Egy szó mint száz, így első látásra persze, hogy megvenném a BB-t is, de erősen árfüggő. Ezért a minőségért nem biztos, hogy adnék 100-120 €-t. Még néhány gondolat a BB-ről. Fura nekem a motortér, csomagtér tető zsanérja. Szerintem van már kifinomultabb megoldás is, még akkor is, ha nem BBR-CMC kategóriáról beszélünk. Levehető tető. Nos, Nekem is van HWE California-m. Okos, ügyes megoldás ez a mágneses rögzítés. BB esetében nem rossz a két féle kivitel. De! Valahogy gyűjtő barátabb megoldásnak tartom a HWE megoldást. Egy pénzért kapok nyitottat, csukottat. Én, a gyűjtő döntöm el, hogy hogy teszem a vitrinembe. Ezért a szabadságért hálás vagyok. Szeretnék California T-t is. Na de melyiket vegyem? Most épp a zárt tetős verzió tetszik jobban, holnap majd a nyitott. Akkor majd vegyek ilyet is, olyat is? Gyártó szemszögéből ez jó megoldás, határozottan. Szóval HWE tetőmegoldása, ha nem is teljesen autentikus, nem az az igazi Kyosho-s csiki-csuki, de ennek ellenére én okos megoldásnak tartom. Ezt azért lekoppinthatták volna. -
#260155 Akkor stílszerűen mondva: Jó bőr!
Kár, hogy resin. -
#260154 A BBR lehúz még egy bőrt a 365 California Spyderről. És milyen gyönyörűt... :)
-
Chevys Zsolti #260153 Sziasztok! Segítséget kérek tőletek. Külföldre eladtam egy bontatlan W140-es Mercit, szokás szerint alaposan becsomagolva, majd az eladó reklamál nálam,(a kézbesítőnél nem) hogy a csillag le van törve a motorházfedélről. Vélhetően ki lett bontva kézbesítés előtt a doboz, nem gondolom, hogy ő törte le... Írtam a Norevnek, hogy kellene egy csillag, semmi reakció. Az ember be fog kegyetlenül sározni az Ebay-nél, ezt nem szeretném. Ha tudnátok esetleg segíteni beszerezni egy csillagot, kiküldeném neki, hogy befogjam a száját. Előre is köszönöm!
-
spyderco69 #260152 Viszont az open verzióban ha kinyitjuk a csomagtartót, akkor ott van összehajtogatva a teteje... Ez legalább egy szèp részletgazdag megoldás.
A Signature széria valószínű csak a 3. negyedévben jön majd ki.
http://www.auto-und-modell.de/pages/unter-der-lupe/1678/Jetzt-gehts-los-Ferrari-California-T-von-Bburago-Race-and-Play-118/# -
#260151 Abszolút nem probléma megoldásként tettem be a képeket , csak amíg a Modelissimo-n 3 kép van felrakva a modellekről addig a CK-n 7......
Ennyi . -
#260150 Huhh... Gyönyörű Ferrari 400 Superamerica Cabriolet. Ez a 7/7db, az 1962-es Genfi és New Yorki Autószalon kiállítási darabja.Nemsokára elárverezik, $7.0-8.5M-ért, azaz kb. 1.9-2.4 milliárd Ft-ért. Ha kijönne 1/18-ban, én megvenném, tetszik.
-
#260149 Te nem érteni problema. A hardtoposról nem jön le a tető, az openhez meg nincs, ami rámehetne. Nem úgy, mint a régi Elite California, amihez van tető - ha akarod, akkor rajta, ha nem, akkor mellette. Talán majd lesz egy transkit gyártó, aki rácuppan a problémára, à la HW Fapad 250 California, amihez van utángyártott resin tető.
Én megértem, hogy a Bburago (meg a Mattel) nem egy Kyosho, hogy működjön az a tető, mint a BMW 3er kabrión, de azért lehetne levehető... -
#260148 Open
Hardtop -
#260147 A Modelissimonál megjelent a Ferrari California T 39€-ért és így első látásra nem vagyok rosszul tőle. A gumi kicsit talán ballonosabb a kelleténél és kár, hogy a csukottról nem lehet levenni a tetőt (a nyitottra meg nem lehet rátenni). Ennyiért innen úgy tűnik, hogy megéri.
Utoljára szerkesztette: 355, 2015.04.23. 15:14:01 -
keresem #260146 Buick Riviera:
Bármelyik szín jó és "bármilyen" áron... -
keresem #260145 A képek lemaradtak: -
keresem #260144 Üdv Minden Tisztelt Gyűjtőnek!
A segítségeteket kérném, Buick Riviera 1964-est keresek 1:18-ban a Highway 61 gyártótól. A szín mindegy, és az ár is! (Persze a kölcsönös tisztelet határain belül...) Ha valakinek van eladó, akkor kérem keressen meg: [email protected]. Köszönettel, Péter.buick -
#260143 Szép napot (kihasználtam fényképezésre)! :)
-
spyderco69 #260142 Remek vásárlás
Utoljára szerkesztette: spyderco69, 2015.04.22. 13:22:49 -
#260141 Ez jön ki a második negyedévben a Minichampstől, ezzel a festéssel, 180€ körül: 1948 Cadillac Serie 62 Cabriolet Coachbuilder Jacques Saoutchik
Szóljon, ha kell valakinek. Szívesen elintézem a behozatalt, csak hogy körbefotózhassam :-) -
#260140 Ááámberek, a Schuco-nak áálment az eszi. A következő modelljük ez, 1/18-ban, iá: 159.90€. Mondom százhatvan euró... Villám McQueen-ért...
Még ha a metálfényű változat volna, akkor mondhatnák, hogy drága a festés, de így...
-
#260139 Köszi!
Mese nincs, kelleni fog a trio középső tagjai is, az 512 BB is. Így simán BB, i nélkül és törekedni fogok a vörös fekete változatra. Jó pofa lenne a 365 BB - 512 BB - 512 BBi "evolució", ráadásul fekete - fekete/vörös - vörös szín átmenetben.
Kyosho Ferrari 512 BB
-
#260138 gratulálok az újabb szépségedhez
mitől is lenne nagy különbség? maga a típus is csak a hozzáértő rajongók által megkülönböztető jegyekben tér el egymástól (nekem a leglátványosabb a kipufogó-hátsó lámpa 2-2, 3-3 tagolása) de a gyártás minőség sem gondolnám hogy jelentősen kéne különbözzön, hisz pont az amúgy megszólalásig hasonlóság miatt az öntőformák is ugyanazok, tuti nem dobták ki őket anno, jelentős újítást sem vezettek be közbe, így csak az idő haladt a minőség nem változott :)))
nekem a piros 512BBi van meg, penge kis modell, az egyedüli hiányérzet az ajtó üvegezésének hiánya, azt mondjuk pótolhatták volna az idők folyamán -
crosspeet #260137 Szépek! Gratulálok! -
zsolti65 #260136 Ez az alapból is baromi hosszú (581 cm) Phantomnak a hosszított,hat méteres "Extended wheel base" verziója.A modellnél csak van két kocka kiemelkedés a plüssözött padlón.A valódinál gyanítom valami dönthető lábtartó lehet.
-
#260135 Néhány összehasonlító fotó:
-
#260134 Nekem tegnap "Ő" érkezett.
Tavaly szereztem meg ennek a típusnak egy 10 évvel későbbi facelift verzióját, a Ferrari 512 BBi-t. Akkor valaki említette, hogy a Kyosho 365 BB és 512 BB (i nélkül!) is szép modell, de az 512 BBi az sokkal szebben kidolgozott. Most, hogy a itt forgatom a kezemben, jelzem, ez a 365 minőségileg semmiben nem különbözik a 512 BBi-től! Annak ellenére, hogy a 365-öst 1999 kezdte gyártani a Kyosho (az enyém, a doboza szerint 2002-es gyártmány, még celofános doboz, de már a piros kivitelű), az 512 BBi pedig 2007-es Kyosho gyártmány. Minőségileg semmi különbség a kettő között, csak az eredeti típusoknak megfelelően különböznek (orr kiképzés-spoiler, tükrök, motor, hátsó lámpák, kipufogó rendszer). Egy szóval szép modell!
-
#260133 Ez tényleg jól néz ki, a képek láttán én is megkívántam egyet :) -
bupsam #260132 Sziasztok!
Frissült az eladó termékeim listája:
M. Webber 2011 Bburago 1:32-es modell - 2500 Ft
J. P. Montoya 2005 Minichamps 1:43-as modell - 4000 Ft
N. Heidfeld 2004 Minichamps 1:43 modell - 4000 Ft...
J. P. Montoya 2002 BMW Williams 1:43-as modell - 4000 Ft
K. Raikkonen 2005 Minichamps 1:43 modell - 6500 Ft
Képek, érdeklődés:
http://www.jofogas.hu/magyarorszag?account_list_id=4b600b8b0f46d977d91226d0ca6c2ea5 -
#260131 Uhh na ez már lábtér! Érdekes, hogy a hátsó ülések előtt van egy kis dobogó/extra magasítás. Ennek konstrukciós okai vannak, vagy valami ergonómiai dolog? -
#260130 Napot!
-
#260129 wooow, ez nagyon fain
nagy grat hozzá
ha megunod, nálam jelentkezhetsz eladási szándékkal :))) -
zsolti65 #260128 Bemtley Mulsanne fényszórókkal! -
zsolti65 #260127 Erre varrjatok gombot! Skoda 200 RS remake....Audi R8 alapra... :)
-
#260126 Új szerzemény Ebay-ről (a szerencsém volt kategóriában).
GMP Ford Fairlane GTA
Van benne anyag rendesen, szerintem ez a legnehezebb darab az összes autóm közül.
-
#260125 bánni bánom, de ezt már akkor is tudtam :)
nálam csak dobozában volt és egyenlőre maradt is volna ott, nálad meg úgy látom nagyon jó helyen van, aminek örülök, az a modell megérdemli hogy szem előtt legyen
és hát szépek a társai is -
crosspeet #260124 Klassz, gratulálok! -
#260123 Köszi! Autoart-hoz képest korrekt áron sikerült beszerezni.
A Toyota hihetetlen darab, az egyik kedvencem lett. Csak később nehogy megbánd, hogy eladtad :-)