269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • mikeman
    köszi
    és a legjobb benne hogy ez egy létező szín volt
    magamtól eszembe nem jutna ilyen színű autót venni/keresni de élőben megnézve kurva jól néz ki :)

• bulba
    Uhh ez tényleg fain gép, van kiállása!. És az a lila szín
  • bulba
    Combos gépek, az átalakítás utáni képeket már előre várom, nagy ötlet, hogy a beltérhez igazítod a felniket!
  • bulba
    Napot!

• zsolti65
    Gyönyörű darab,az aztán biztos.
  • mikeman
    igen, jól néznek ki, vitrinbe abszolút jók
    konkréten ennél a modellnél azért jó lenne belekukkantani a motortérbe, mert itt még lenne mit nézni de ha ettől elvonatkoztatok akkor nagyon szép modell
    mondanám hogy sajna egyre több resin modellem van, de csak az Otto és a GT spirit vette a fáradságot hogy a hiányzó darabokat legyártsa így kénytelen voltam műgyantába megvenni őket, de az az igazság hogy már annyira nem is bánom, eddig egyikben sem csalódtam, az árukban meg pláne :)
    egyedül ez a E28 M5 van meg az AA-nak (bár ez az Alpina verzió) de az meg megfizethetetlen, így ennél is maradt az Otto :)
  • Missa
    Akár mennyire is resin, azért jól néznek ki, na! Félek, előbb-utóbb elcsábulok én is...
  • lipto
    Üdv engem 1:18as audi R8as érdekelne a kyoshotól spyder és egy cupé,cupéból előny a v10es és a maistrotól is egy érdekelne,ha valaki eladná a feleslegét vagy tud valakit aki megszabadulna tőle az kérem jellezze az alábbi email címre: [email protected]

• mikeman
    az egyik legszebb formában újrahasznosított tejeszacskó :)
    gyönyörű lett az Otto féle Alpina B7 (E28 M535i)

• mikeman
    sokba....
    a "normál" modelljei is nagy árugrásban részesültek az GTS-nél, ez az átalakított ferka meg még drágább lesz
    azért furi, eddig tuning gépeket nemigen csinált a spirit, mostmeg rögtön egy ferkát....
    lambojuk vajon mikor lesz?
  • crosspeet
    Asszem komoly lesz. Kérdés hogy mizu a jogdijjakkal, mibe fáj ez majd nekünk, vastagon fog-e majd a cerka.
  • crosspeet
    Íme a GtSpirit képei a fenevadakról

• crosspeet
    Bar nem tudom lattatok-e a Facen, hogy a GtSpirit kíhozza a 458-ast LB-performance, Liberty of Walk stílusban!!! Na az, az lesz csak a tuti! ;)
  • crosspeet
    Nekem is meg van a telefon száma, csak így alakult..
    Jelenleg az Alonso-s 458-as a legritkabb és egyben a legdragabb. Az ember azt gondolná hogy a vörös az,de nem. Amúgy szép ez mind!
  • Missa
    Ha MPower-Ruhacsipesz-mamma49 volt az eladó, szólhattál volna. Van hozzá telefonszámom.
    Spiderből én a BCJ 89-es vörös-beige, vagy a BCJ90-es fényes fekete-beige változat közül szeretném valamelyiket beszerezni. Csak ezek ritkábbak, és így drágábbak is...

Ja, még a fehér, W1178 is lehet esetleg:
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.05.08. 16:34:57
  • crosspeet
    sajna egy piros zárt Elite, épp az orrom előtt kelt el, amit hirdettek vagy egy éve, mire az ismerős eladó reagált az emailemre, elkelt. Egy évig a kutyának sem kellett mondanom sem kell.. :) De kárpótoltam magam a Spiderrel. ;)
  • crosspeet
    ilyenek kérem szépen! :)
    Ez az eladó képei, de ezek a modellek.
    A Spider, mivel hogy fekete belsővel rendelkezik, így kap egy fekete fényezést felnik terén. Csak hogy egyedibb legyen, meg vadabb. ;)

• Missa
    Milyenek?
  • crosspeet
    A maga idejében jó kis gép volt ez!!
  • crosspeet
    Penge!!
  • crosspeet
    Szép kivitel, bár nekem a 458 jobban bejön. Olyannyira hogy a napokban érkezik is kettő.. :D
  • crosspeet
    Jók ezek az üvegtetős megoldások, meg faltdach vászontetők, kabriók, következő autóm valami frizuralengetős lesz nekem is. :)
    Persze nekem nem franszoá... ;)
  • Missa
    Nekem ez a változat volt:
    Ilyen gyári üvegtetővel, tök jó volt, mert kb. 140-150-nél aláfújt a menetszél, elkezdett fütyülni. Innen tudtam, hogy túl gyorsan megyek.
    És már a face liftes volt, az új hátsólámpákkal, kis spoilerrel a farán. Azt hiszem '93-as, utolsó évjáratos volt. Utána már a 306-os jött
    Ezt a verzió nálunk árulták GR, GRD, SX és SXD változatban. Ha jól emlékszem a GRD-k voltak az extrásabbak.
    1905 ccm-es szívó dízel volt benne, 65 LE-s. Mivel könnyű volt, egyszer próbáltam Németországban, 160-t is ment. Amúgy full 205-ös volt, csak a seggébe betoldottak.
    Ja, és baromi jó volt a fogyasztása, vegyesben olyan 4,8-5 körül, nem vastagtalpú cípővel vezetve. Ráadásul ezek az 1,9-es szívódízelek híresen strapabíró, takarékos , de elég dinamikus gépek voltak. Elég sokáig voltak gyártásban is. 2001-ben vettem a Xsara Break HDI-met, akkor még kapható volt ezzel a dízellel is, csak már turbózva.
    Utoljára szerkesztette: Missa, 2015.05.07. 21:02:04
  • bulba
    Nekem különösen a hátulja tetszik, leginkább a csomagtartóajtó (és a hátsó szélvédő) lankássága miatt. Nem olyan meredek mint egy átlag ötajtós, viszont a szélvédő majdnem teljesen a kocsi faráig "nyúlik". Na meg az is nagy ötlet hogy a hátsó szélvédő kicsit benyúlik oldalra is. Amúgy még az eleje is bejön a letisztultságával.

Utoljára szerkesztette: bulba, 2015.05.07. 20:19:56
  • Missa
    Nálunk sokáig fordítva volt. Én hajóztam, aztán 2-3 havonta haza mentem...
  • zsolti65
    Az én asszonyom Londonba melózik....Így csak a lustaság van,meg esetleg rossz időjárás....de szerintem én leugrok egy feltöltött fényképezőgéppel..
  • Missa
    Aha! Akkor csak a lustaságomat kell legyőzni. Na, ha más hogy nem majd huncut szemekkel azt mondom az asszonynak, ugorjunk le halászlét enni. Annak nem tud ellenállni.
  • zsolti65
    A résztvevők-nevezők részére van több zártkörű esemény (fogadás,díszvacsora stb.).De az autók köztéren lesznek kiállítva,és a bemutatás,eredményhirdetés,felvonulás is nyilvános.Tehát elvileg ingyenes.Sehol nem jeleznek belépőt,csak nevezési lapot.A tavalyiról készült fotógaléria alapján pedig abszolút nincs tömeg..Azért ez Balatonfüred és nem Pest....és május...szezon nyitás.
  • zsolti65
    Igen...Nálam is ezek a tünetek..... :)
  • Missa
    Az szuper! Dobjál csak arról is képet!
    Rusnya kis jószág a 309-es, de amúgy szuper kis autó volt az is! Hogy, hogy nem, 309-esem is volt, GRD dízel. Hááát nem volt olyan fenséges, olyan szép mint a 405, de hálás kis jószág volt. Csúnyasága ellenére szeretettem.
  • Missa
    Na, azért valljuk be, a gyorsaságban az is segített, hogy a 458-hoz képest nem sok változás van rajta.
  • Missa
    Hmmm, ezen gondolkodok én is...
    Csak:
    1 lusta vagyok
    2 tutti, hogy rengetegen lesznek
    3 lehet hogy drága lesz a belépő?
  • 355
    Ez ám a gyorsaság: az első Ferrari 488 GTB-ket talán még át sem adták, de a Looksmart (BBR) már ki is hozta 1/43-ban, a német Auto und Modell pedig már be is mutatja:

• zsolti65
    Gondolkozom azon hogy ellátogassak ide......

http://www.balatonfuredconcours.eu/

Nem tudom hogy egyszerű halandó számára mennyire lesznek megközelíthetők a járművek....
    Mert hogy alapból egy eléggé VIP rendezvény.
  • bulba
    Imádom az ilyen kis sztorikat, köszi, hogy megírtad!
    405-ös Pug-om sajna nincs, ami a gyűjteményemből legközelebb áll hozzá, az egy 309-es.
  • Missa
    Húúúú, '92-ben kicsin múlott, hogy egy ilyenre cseréljem a FIAT Regata-mat. Szerelem volt, az biztos. Igaz nem Alfa vörös, hanem sötétzöld volt és 2000-s turbódízel. Lebeszéltek, lebeszéltem magam róla. Nem tudom jól jártam-e (szerintem igen ), de napokig szenvedtem, hogy lemondtam róla. Aztán egy év múlva vigasztaltam magam a másik szerelmemmel, egy Peugeot 405 GLD-vel. Peugeot 405-d nincs? Jó volna azt is viszont látni.
  • Missa
    Összehoztam valami kis szösszenetet, másik kis kedvencemről.
    Missa blogja - Ferrari 308 GT4 Dino
  • bulba
    Legyen itt egy szép Alfa estére!

• 355
    Anyám... Tényleg leírtam, hogy "Moduló"..?

Nem is láttam, hogy ennyire készen van a modell. A Carmodel ígéri szeptemberre. Biztos belekalkulálták a 2 hónapos nyári sziesztát

Amúgy én sem hajtok rá. Nem vörös.
  • Missa
    Érdekes koncepció...
    Egy ilyen autónál simán el tudom fogadni a resin alapanyagot. Ezt fölösleges lenne die-castban fejleszteni-gyártani. Még talán a resin autentikusabb is.
    Érdekes, előre mutató forma, de nem hinném, hogy szétrágnám a körmöm, hogy legyen egy ilyen a polcomon. És most kivételesen nem azért mert resin.